Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσια μου! Η αυχενική γίνεται από 11+1 έως 13+6. Αυτός με έβαλε 11+2 γιατί τότε θα βρίσκεται εδώ. Έρχεται από Ιασώ στην Καλαμάτα. Και μου είπε ο άνθρωπος ότι επειδή μπορεί να είναι μικρό το έμβρυο,αν χρειαστεί κάποια μέτρηση να την ξανακάνουμε, θα πάω πάλι όταν ξανάρθει χωρίς επιπλέον κόστος. Ωστόσο όλα θα γίνουν κανονικά (και οι αίματος) και τώρα μου είπε, είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα. 

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου! Ωστόσο, να σε ρωτήσω.. γιατί σου είπε αμνιοπαρακέντηση και όχι νιπτ? Σου έδωσε επιλογή?

Στον γιο μου την είχα κάνει 12+4. Αλλά γίνεται και από 11+1.

Β επιπέδου ποτέ έχεις??

Σε 9 μέρες!!! 🤞🏼

Διαφημίσεις

Just now, Lila86 είπε:

Σε 9 μέρες!!! 🤞🏼

Τελειαααα!! Δεν είναι πολύ.. λίγο έμεινε!! Με το καλό να είναι όλα άψογα και να δεις και καθαρά το μωρό!! Το φύλο είναι οριστικό ή περιμένεις β επιπέδου?

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Τελειαααα!! Δεν είναι πολύ.. λίγο έμεινε!! Με το καλό να είναι όλα άψογα και να δεις και καθαρά το μωρό!! Το φύλο είναι οριστικό ή περιμένεις β επιπέδου?

Περιμένω τη β επιπέδου η καημενη να το μάθω χαχαχα! Μας έχει πει ένδειξη αλλά ολες τις φορές μας έχει πει να περιμένουμε για σίγουρα!!! Ναι δεν έμεινε πολύ αλλά κάθε φορά που φτάνω εκεί στις 7-9 μέρες νιώθω δεν περνάνε!!! Μπράβο και σένα με τον υπέρηχο θα δεις θα πάνε ολα μια χαρά ☺️ άρπαξα και κρύωμα τώρα με λίγο πυρετό και ανυπομονώ περισσότερο να πάω να δω το μωρακι

πρίν από 20 λεπτά , Lila86 είπε:

Περιμένω τη β επιπέδου η καημενη να το μάθω χαχαχα! Μας έχει πει ένδειξη αλλά ολες τις φορές μας έχει πει να περιμένουμε για σίγουρα!!! Ναι δεν έμεινε πολύ αλλά κάθε φορά που φτάνω εκεί στις 7-9 μέρες νιώθω δεν περνάνε!!! Μπράβο και σένα με τον υπέρηχο θα δεις θα πάνε ολα μια χαρά ☺️ άρπαξα και κρύωμα τώρα με λίγο πυρετό και ανυπομονώ περισσότερο να πάω να δω το μωρακι

Τα μωράκια να ξέρεις δεν επηρεάζονται από τις δικές μας ασθένειες. Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μου στον γιο μου, κόλλησα κορονοιο. Και μάλιστα το 2022 και ανεμβολιαστη..! Εγώ έπαιρνα ντεπον και το μωρό μια χαρά στριφογύριζε! Δεν έπαθε κάνεις τίποτα! Μη φοβάσαι καθόλου! Θα περάσουν και οι μερες.. μην αγχώνεσαι!! Άντε να δείτε και το φύλο επιτέλους!! Επίτηδες σας παιδεύει μάλλον!! Χαχ

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Τα μωράκια να ξέρεις δεν επηρεάζονται από τις δικές μας ασθένειες. Στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης μου στον γιο μου, κόλλησα κορονοιο. Και μάλιστα το 2022 και ανεμβολιαστη..! Εγώ έπαιρνα ντεπον και το μωρό μια χαρά στριφογύριζε! Δεν έπαθε κάνεις τίποτα! Μη φοβάσαι καθόλου! Θα περάσουν και οι μερες.. μην αγχώνεσαι!! Άντε να δείτε και το φύλο επιτέλους!! Επίτηδες σας παιδεύει μάλλον!! Χαχ

Ναι ναι μας κάνει τσαχπινιες από τώρα αχχαχα! Δεν ανησυχώ γενικά αλλά παρά είναι 3 εβδομάδες έχω ανυπομονησία!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...