Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Elli88 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα σας!!! Μετά από πόσο καιρό ήρθατε πάλι στα καλά σας μετά την ωοληψια εντελώς; Εγώ έκανα κ 18 ωάρια είχα υπερδιέγερση… είμαι στη 3 μέρα καλύτερα βέβαια αλλά έχω που κ που κάποιες ζαλάδες .. είναι από ορμόνες ακόμα ε ; Δεν έχουν φύγει από οργανισμό 

Ένα τιπ, μήπως και βοηθήσει! Η μαία μου μού πρότεινε να τρώω τουλάχιστον 2-4 ασπράδια κάθε μέρα για να με βοηθήσουν στη μείωση του πρηξίματος! Μαγειρεμένα εννοείται😁

• Μου αρέσει 2

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα και ενώ κάθε μέρα με πονούσε πολύ το στήθος όταν σηκωνόμουν το πρωί, σήμερα όχι. Παραμένει πρησμένο αλλά δεν πονάει. Παίζει απλά να αλλάζουν τα συμπτώματα; Ανησυχώ!!  Επίσης χθες ήταν το πρώτο βράδυ που δεν κοιμήθηκα καλά. Είχα μεγάλη ανησυχία και ξυπνούσα συνέχεια! 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα και ενώ κάθε μέρα με πονούσε πολύ το στήθος όταν σηκωνόμουν το πρωί, σήμερα όχι. Παραμένει πρησμένο αλλά δεν πονάει. Παίζει απλά να αλλάζουν τα συμπτώματα; Ανησυχώ!!  Επίσης χθες ήταν το πρώτο βράδυ που δεν κοιμήθηκα καλά. Είχα μεγάλη ανησυχία και ξυπνούσα συνέχεια! 

Καλημέρα κορίτσι. Ναι αυτό με το στήθος παίζει έτσι ακριβώς. Σε μένα τουλάχιστον. Είναι πρησμένο και πονάει. Και κάποιες μέρες σταματάει να πονάει αλλά χωρίς να ξεπρηζεται. Και μέρα πάλι απ' την αρχή!

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...