Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Μην ανησυχείς το πρήξιμο είναι απλά ένα σύμπτωμα, δεν το νιώθουν όλες. Εγώ δεν είχα ούτε πρήξιμο, ούτε ενόχληση στο στήθος, ούτε τίποτα απολύτως! Οταν με το καλό συνέλθεις στείλε μας να μας πεις τα νέα σου! 🤞🤞🤞

Εννοείται τώρα ετοιμαστήκαμε να πάνε … wish me luck 🍀 

• Καλή τύχη! 2

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

On 26/2/2025 at 11:36 ΠΜ, Katiamaxiking είπε:

Ναι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!! Τι ωραία!!! Ρούχα εγκυμοσύνης και σιγά σιγά πράγματα για το μωρό!! Τι περιμένετε;; 

Περιμένουμε με σιγουριά τη β επιπέδου που θα γίνει σε δύο εβδομάδες αλλά μάλλον μας είπαν κοριτσάκι! 🥰

On 26/2/2025 at 8:05 ΜΜ, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα κ από εμένα σε αυτό το θέμα!Απίστευτο κ όμως αληθινό που γράφω εδώ!Εγώ σήμερα είμαι 6 εβδομάδων ακριβώς!Όσον αφορά τα τραβήγματα κ τις κράμπες έχω αλλά οχι κάθε μέρα κ όλη την ώρα.Όσο για το στήθος τούμπανο.χαχαχα Φυσιολογικό μου είπε κ μένα ο γιατρός.

Ναι φυσιολογικότατα! Μόλις μπήκα στη 16η ξαφνικά ξεπρηστηκαν όλα! Μου είπε ότι είναι κι αυτό φυσιολογικό γιατί τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν κι ενώ μέχρι τότε ήμουν τούμπανο στο στήθος τώρα είναι μια έτσι μια αλλιώς!

On 26/2/2025 at 10:49 ΜΜ, Supergirl87 είπε:

Ναι τις κάνω το είχαμε πει νομίζω προληπτικά,τις προηγούμενες φορές οχι δεν τις είχα κάνει.Η Οικονομόπουλου επέμενε όμως γιατί κάπου είχα βγει οριακή!Ο γιατρός δεν ηθελε στην αρχή αλλά μετά οκ χαλάρωσε.Τώρα το μόνο διαφορετικό που έκανα ήταν το μικροβιωμα κ αυτό κ να που πέτυχε.Απλά όταν δεν έχεις θεμα γιατί τις κάνεις δεν θυμάμαι,οχι εσύ γενικά λέω.Είχα ρωτήσει αλλά δεν…ένα μυαλό χειμώνα καλοκαιρι τι περιμένεις.Μήπως έχει να κάνει με την μήτρα;Ποιές κάνεις κ τη δόση;

Από ότι έχω καταλάβει εγώ στη δική μου περίπτωση υπάρχουν πολλοί λόγοι όχι μόνο θρόμβωση. Εμένα πχ μου τα έδωσαν από την αρχή λόγω χάσιμοτο και αντίστασης ινσουλίνης. Τώρα που πήγα σε αιματολογο ελέγξαμε τη πήξη και είναι αρκετή και αυξήσαμε τη δόση. Και γενικά μέχρι λίγο πριν γεννήσεις δεν τις σταματάς από ότι κατάλαβα.

18 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια πήγα για υπέρηχο σήμερα!! Ένα μωράκι έχουμε!! Όλα καλά!! Δεν ακούσαμε καρδιά αλλά φαινόταν που παλλόταν! 

Μπράβο κορίτσι μου! Ποτέ θα ξανά πας; Σε 2 βδομάδες;

1 ώρα πρίν, Anna7190 είπε:

Μ εδωσαν ενα χαρτι π γραφει 5+2,μ ειπε ολα βαινουν καλως και τι να προσεχω!

Να ρωτάς τα πάντα κορίτσι μου οφείλει να σε ενημερώνει και να μη φεύγεις με απορίες..

Καλημέρα σε όλες! Πως είστε; Έχω ερώτηση το οποίο ξέχασα εχθές να ρωτήσω τον αιματολογο. Είδαμε λίγη παραπάνω πηκτικοτητα στο αίμα και μου αύξησε τη δόση των ενέσεων. Από 40mg σε 60mg. Κάνω τις clexane. Όμως μου έκοψε το σαλοσπιρ. Με τις ενέσεις χωρίς το σαλοσπιρ είμαι καλυμμένη δηλαδή; 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Lila86 είπε:

Περιμένουμε με σιγουριά τη β επιπέδου που θα γίνει σε δύο εβδομάδες αλλά μάλλον μας είπαν κοριτσάκι! 🥰

Ναι φυσιολογικότατα! Μόλις μπήκα στη 16η ξαφνικά ξεπρηστηκαν όλα! Μου είπε ότι είναι κι αυτό φυσιολογικό γιατί τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν κι ενώ μέχρι τότε ήμουν τούμπανο στο στήθος τώρα είναι μια έτσι μια αλλιώς!

Από ότι έχω καταλάβει εγώ στη δική μου περίπτωση υπάρχουν πολλοί λόγοι όχι μόνο θρόμβωση. Εμένα πχ μου τα έδωσαν από την αρχή λόγω χάσιμοτο και αντίστασης ινσουλίνης. Τώρα που πήγα σε αιματολογο ελέγξαμε τη πήξη και είναι αρκετή και αυξήσαμε τη δόση. Και γενικά μέχρι λίγο πριν γεννήσεις δεν τις σταματάς από ότι κατάλαβα.

Να ρωτάς τα πάντα κορίτσι μου οφείλει να σε ενημερώνει και να μη φεύγεις με απορίες..

Καλημέρα σε όλες! Πως είστε; Έχω ερώτηση το οποίο ξέχασα εχθές να ρωτήσω τον αιματολογο. Είδαμε λίγη παραπάνω πηκτικοτητα στο αίμα και μου αύξησε τη δόση των ενέσεων. Από 40mg σε 60mg. Κάνω τις clexane. Όμως μου έκοψε το σαλοσπιρ. Με τις ενέσεις χωρίς το σαλοσπιρ είμαι καλυμμένη δηλαδή; 

Τα ίδια με εμένα και εσύ!μου είπαν ότι παντρεύομαι τον ενδοκρινολόγο (αντίσταση στην ινσουλίνη και μου βγαίνει ανεβασμένο το πρωινό σάκχαρο) και τον αιματολόγο. Έχω ραντεβού στις 20 Μαρτίου. Μου είχαν ξεκινήσει αντιπηκτικές και από χθες μου έβαλε και Σαλοσπίρ. Το οποίο είπε ότι μπορεί να μου το κόψει η αιματολόγος. Άρα εφόσον σου το έκοψε ο αιματολόγος, είσαι μια χαρά. Λογικά με τη μεγαλύτερη δόση αντιπηκτικής θα είσαι μια χαρά. 
εμενα μου είπαν ότι θέλουν να με δουν σε 2 βδομαδες αλλά μου  έδωσαν την επιλογή να πάω σε μια βδομάδα ή σε 10 μέρες και θα πάω σε μια βδομάδα! Και γενικά μου είπε ο γιατρός να πάω όποτε νιώσω ότι θέλω!! 

1 hour ago, Lila86 είπε:

Κοριτσάκι ήθελες;; Εγώ από την προηγ εγκυμοσύνη έλεγα ότι θέλω οπωσδήποτε κορίτσι και όντως ήταν κοριτσάκι. Τώρα πείτε με τρελή αλλά χθες που πήγα στο γιατρό έχω το προαίσθημα ότι θα είναι αγόρι. Το μόνο που με νοιάζει πια είναι να είναι καλά!! 

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Τα ίδια με εμένα και εσύ!μου είπαν ότι παντρεύομαι τον ενδοκρινολόγο (αντίσταση στην ινσουλίνη και μου βγαίνει ανεβασμένο το πρωινό σάκχαρο) και τον αιματολόγο. Έχω ραντεβού στις 20 Μαρτίου. Μου είχαν ξεκινήσει αντιπηκτικές και από χθες μου έβαλε και Σαλοσπίρ. Το οποίο είπε ότι μπορεί να μου το κόψει η αιματολόγος. Άρα εφόσον σου το έκοψε ο αιματολόγος, είσαι μια χαρά. Λογικά με τη μεγαλύτερη δόση αντιπηκτικής θα είσαι μια χαρά. 
εμενα μου είπαν ότι θέλουν να με δουν σε 2 βδομαδες αλλά μου  έδωσαν την επιλογή να πάω σε μια βδομάδα ή σε 10 μέρες και θα πάω σε μια βδομάδα! Και γενικά μου είπε ο γιατρός να πάω όποτε νιώσω ότι θέλω!! 

Κοριτσάκι ήθελες;; Εγώ από την προηγ εγκυμοσύνη έλεγα ότι θέλω οπωσδήποτε κορίτσι και όντως ήταν κοριτσάκι. Τώρα πείτε με τρελή αλλά χθες που πήγα στο γιατρό έχω το προαίσθημα ότι θα είναι αγόρι. Το μόνο που με νοιάζει πια είναι να είναι καλά!! 

Φυσικά κορίτσι μου αυτό θέλουμε να είναι καλά και θα είναι καλά και θα πάνε όλα μια χαρά 🥰 θα δεις! Κοριτσάκι θέλαμε σαν προτίμηση πολύ αλλά όταν έμεινα έγκυος είπα ας είναι ότι θέλει πια!!! Χαχα

Ήθελα τη γνώμη σας φυσικά τον εμπιστεύομαι μου τον σύστησε και ο γιατρός μου και οι φίλες μου αλλα ήθελα να ρωτήσω και εσάς! Λοιπόν αυτό είναι το καλύτερο που μου έχει πει και εμένα ο γιατρός.. πως ότι κι αν χρειαστώ κι αν κάπως νιώσω να πάω να δούμε το μωρό. Είναι πολύ σημαντικό αυτό γιατί όντως μια φορά ένιωσα ότι θέλω να δω αν είναι όλα καλά, τότε που ξεπρηστηκαν όλα λίγο θορυβηθηκα και πήγα και με καθησύχασε φουλ. Θέλω να πω πως και ο αιματολόγος μου είπε για οτιδήποτε να βρισκόμαστε σε επικοινωνία και με τον ενδοκρινολόγο μιλάμε κάθε μήνα και έτσι πρέπει να είναι κανονικά οι γιατροί.. γιατί έχω περάσει από διάφορους Αδιάφορους! 

• Μου αρέσει 1

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...