Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!! Ξεκίνησα cyclacur για εμβρυομεταφορά και έχει ανέβει το πρωινό ζάχαρο, το έχει παρατηρήσει καμία άλλη; 

Καλησπέρα τα σικλακουρ το κάνουν αυτό όπως και ο συνδυασμός με την προγεστερόνη μπορεί να αποσυντονίσει εντελώς το σάκχαρο όπως και τον θυρεοειδή. Επικοινώνησε με τον ενδοκρινολόγο σου να το ρυθμίσετε και προσοχή στην διατροφή σου. Καλή επιτυχία! 🤞 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπερα σας,πηγα για υπερηχο σημερα 5+2 ειμαι,ο γιατρος λεει ολα καλα,ενα μωρο ειδε αλλα ειμαστε συγκρατημενα αισιοδοξοι,αγχωθηκα τοσο μεγαλο ειναι το ποσοστο παλινδρομων?

Είναι πολύ νωρίς ακόμη, γι'αυτό είναι συγκρατημένοι!

Σε μια εβδομάδα ξαναπάς;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Anna7190 είπε:

Απλα αγχωθηκα ειναι μεγαλο το ποσοστο παλινδρομης σε 1η κυηση? Γνωριζετε?

Δεν πάει με ποσοστά είναι τυχαίο γενικά . Όσο πιο νέος είσαι τόσο πιο μικρό ποσοστό 

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Anna7190 είπε:

Η μετρηση σακου στον πρωτο υπερηχο 0.30cm ειναι καλη?

Και εγω σήμερα πήγα για υπέρηχο. 5+ 5 ειμαι. Δεν έχω ιδέα για το μέγεθος του σάκου και νομίζω ότι δεν έχει νόημα να το ψάχνεις. Και εγώ φοβάμαι πάρα πολύ αλλά κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι θα πάει καλά! Απλά ελπίζουμε και έχουμε πίστη.  Εύχομαι να πάει τέλεια και για τις δύο μας. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά ή να κάνεις πράγματα να ξεχνιέσαι. Ενα βήμα τη φορά και αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά!! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχή 1

πρίν από 17 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Και εγω σήμερα πήγα για υπέρηχο. 5+ 5 ειμαι. Δεν έχω ιδέα για το μέγεθος του σάκου και νομίζω ότι δεν έχει νόημα να το ψάχνεις. Και εγώ φοβάμαι πάρα πολύ αλλά κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι θα πάει καλά! Απλά ελπίζουμε και έχουμε πίστη.  Εύχομαι να πάει τέλεια και για τις δύο μας. Προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά ή να κάνεις πράγματα να ξεχνιέσαι. Ενα βήμα τη φορά και αυτή τη στιγμή όλα είναι καλά!! 

Ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην,απλα τον γιατρο μου δεν τον λες και λαλιστατο για να σου εξηγησει και πολλα....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ευχομαι ολα να πανε κατ'ευχην,απλα τον γιατρο μου δεν τον λες και λαλιστατο για να σου εξηγησει και πολλα....

Εμένα μου είπε, εδώ είναι ο σάκος, φαίνονται εμβρυϊκά στοιχεία και εδώ που πάλλεται φαίνεται η καρδιά που θα την ακούσουμε επόμενη φορά. Είναι φυσιολογικό να μην την ακούμε στη βδομάδα που είσαι αλλά φαίνεται εδώ σαν ένα φωτακι που αναβοσβήνει. Αυτά. Τίποτα άλλο. Μετά στο γραφείο κάναμε συζήτηση. 
Να τον ρωτάς να σου εξηγεί αν δεν σου λέει τα βασικά ! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμένα μου είπε, εδώ είναι ο σάκος, φαίνονται εμβρυϊκά στοιχεία και εδώ που πάλλεται φαίνεται η καρδιά που θα την ακούσουμε επόμενη φορά. Είναι φυσιολογικό να μην την ακούμε στη βδομάδα που είσαι αλλά φαίνεται εδώ σαν ένα φωτακι που αναβοσβήνει. Αυτά. Τίποτα άλλο. Μετά στο γραφείο κάναμε συζήτηση. 
Να τον ρωτάς να σου εξηγεί αν δεν σου λέει τα βασικά ! 

Ειδατε και εμβρυϊκα στοιχεία? Εγω ουτε ειδα τιποτα ουτε καταλαβα.

πρίν από 19 λεπτά , Anna7190 είπε:

Ειδατε και εμβρυϊκα στοιχεία? Εγω ουτε ειδα τιποτα ουτε καταλαβα.

Αν ανχωνεσε μπορείς να πας σε οποιοδήποτε μαιευτήριο θέλεις χωρίς ραντεβού ώρες εργάσιμες Κ να κάνεις υπέρηχο. Έχουν Κ γενικά συνχρονα μηχανήματα Κ θα σου εξηγήσουν Κ περισσότερα Κ θα σου δώσουν Κ αναλητικο χαρτί με τα στοιχεία του υπερήχου. 

πρίν από 2 λεπτά , Anna7190 είπε:

Μ εδωσαν ενα χαρτι π γραφει 5+2,μ ειπε ολα βαινουν καλως και τι να προσεχω!

Ε θα είχε τι εμβρυϊκά στοιχεία και όσα πρέπει να δει σ αυτή τη βδομάδα απλά θεώρησε ότι δεν είναι απαραίτητο να σου πει 

Να ρωτάς ;;; Συνέχεια 

Τι βλέπετε γιατρέ ;; Είναι όλα καλά ;; Είναι όλα όπως πρέπει ;; Σας ανησυχεί κάτι;; Γιατί κ αυτοί ώρες ώρες δε καταλαβαίνουν την αγωνία μας

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...