Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και Χρόνια Πολλά!! Ξεκίνησα cyclacur για εμβρυομεταφορά και έχει ανέβει το πρωινό ζάχαρο, το έχει παρατηρήσει καμία άλλη; 

Καλησπέρα τα σικλακουρ το κάνουν αυτό όπως και ο συνδυασμός με την προγεστερόνη μπορεί να αποσυντονίσει εντελώς το σάκχαρο όπως και τον θυρεοειδή. Επικοινώνησε με τον ενδοκρινολόγο σου να το ρυθμίσετε και προσοχή στην διατροφή σου. Καλή επιτυχία! 🤞 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

😂😂😂😂 Κάτια μου 🩷 βρήκες άνθρωπο χαχαχα!!! η μία την άλλη θα κατατοπιζουμε και μου φαίνεται φοβερό ότι γράφω σε γκρουπ μανουλες! Καλημέρα σε όλες! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε με υγεία! Εγώ είμαι 18+6 σήμερα που μιλάμε και επιτέλους πάω να ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης!!! Μόλις μπήκα στο γκρουπ και δεν έχω διαβάσει όσα γράφετε αλλά το μόνο που είδα λίγο γρήγορα είναι για τα τραβήγματα και τις κράμπες! Έχω ρωτήσει εκατό φορές τον γιατρό είναι απόλυτα φυσιολογικό έως ένα βαθμό φυσικά και εμένα με πιάνουν και σε κάθε αλλαγή της εβδομάδας! Δηλαδή αύριο και μεθαύριο τις περιμένω τις κραμπουλες!!!

Ναι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!! Τι ωραία!!! Ρούχα εγκυμοσύνης και σιγά σιγά πράγματα για το μωρό!! Τι περιμένετε;; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Λέω να μαζευτούμε εδώ πέρα όσες πήραμε θετική χοριακη να μην σπαμαρουμε στο άλλο γκρουπ που όσο να είναι μπορεί να είναι δύσκολο για εκείνες να μιλάμε για την εγκυμοσύνη.  
κάνω ταγκ όσες θυμάμαι @Supergirl87 @Makelen 

Και εμένα με πιάνει που και που καμία κράμπα ειδικά αν κάθομαι και σηκώνομαι. Γενικά νιώθω σα τράβηγμα-πόνο στη μήτρα αλλά όχι κάθε μέρα. Το στήθος έχει πρηστεί και πονάει. Και εμένα είχε πειραχτεί ο θυροειδής ήδη πριν από την ετ από τις ορμόνες και τώρα ανέβηκε κι άλλο στην εγκυμοσύνη και μου έδωσε χάπι! Εγώ έχω άλλο θέμα..το πρωινό μου σάκχαρο βγαίνει ανεβασμένο. Κάνω διατροφή για διαβήτη κύησης αλλά και πάλι. Βέβαια έκανα τη βλακεία και το μετρούσα το πρωί αφού είχα πάρει το outro το οποίο το επηρεάζει. Οι τελευταίες μετρήσεις χθες και σήμερα που το μέτρησα πριν το πάρω είναι 98 και 103. Η ενδοκρινολόγος μου είπε για ινσουλίνη. Αύριο θα πάω και σ άλλο γιατρό να δω τι θα μου πει. Πριν την ετ βρέθηκε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη. 

Καλησπέρα και από εδώ!!εγώ σήμερα είμαι 4εβδ + 5 και αύριο θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο!!το χάπι του θυροειδή βάζω ξυπνητήρι και το παίρνω στις 6 άλλες φορές κοιμάμαι κατευθείαν και άλλες όχι,κατά τις δέκα κάνω αντιπηκτική παίρνω ουτροτζεσταν (από τον κόλπο) και 2 σικλακουρ,στις 4 παίρνω άλλο ένα ουτρο και ένα σικλακουρ,το βράδυ στις 10 παίρνω ένα ουτρο,2 σικλακουρ και κάνω και μια προλουτεξ,όλα αυτά μεχρι την δέκατη εβδομάδα και μετά βλέπουμε,να πω ότι δεν έχω κάθε μέρα πονακια,το στήθος πονάει,και νοιωθω τον κόλπο μου φουλ μπουκωμενο απτά ουτρο,πως θα μου κάνει υπέρηχο ο γιατρός,ωχ Παναγία μου,επίσης νοιωθω τον στόμα μου στεγνό και πίνω συνέχεια νερό,είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη?

Και εγώ αύριο πάω για τον πρώτο υπέρηχο που θα είμαι 5+6.
Έτσι και εγώ ξυπνητήρια όλη μέρα!! Από τις 6 το πρωί! 
Εμένα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη. Αλλά δυστυχώς η πρώτη δεν είχε αίσιο τέλος. Έχασα το μωρό 30 εβδομάδων έγκυος. 
ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά!! 

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμένα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη. Αλλά δυστυχώς η πρώτη δεν είχε αίσιο τέλος. Έχασα το μωρό 30 εβδομάδων έγκυος. 

Λυπάμαι πολύ...όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου,αύριο μετά τους υπερήχους μας εδώ θα είμαστε να τα πούμε 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Ωχ αλήθεια τι συνέβη 30 εβδομάδων ;;

8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

😂😂😂😂 Κάτια μου 🩷 βρήκες άνθρωπο χαχαχα!!! η μία την άλλη θα κατατοπιζουμε και μου φαίνεται φοβερό ότι γράφω σε γκρουπ μανουλες! Καλημέρα σε όλες! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε με υγεία! Εγώ είμαι 18+6 σήμερα που μιλάμε και επιτέλους πάω να ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης!!! Μόλις μπήκα στο γκρουπ και δεν έχω διαβάσει όσα γράφετε αλλά το μόνο που είδα λίγο γρήγορα είναι για τα τραβήγματα και τις κράμπες! Έχω ρωτήσει εκατό φορές τον γιατρό είναι απόλυτα φυσιολογικό έως ένα βαθμό φυσικά και εμένα με πιάνουν και σε κάθε αλλαγή της εβδομάδας! Δηλαδή αύριο και μεθαύριο τις περιμένω τις κραμπουλες!!!

Καλησπέρα κ από εμένα σε αυτό το θέμα!Απίστευτο κ όμως αληθινό που γράφω εδώ!Εγώ σήμερα είμαι 6 εβδομάδων ακριβώς!Όσον αφορά τα τραβήγματα κ τις κράμπες έχω αλλά οχι κάθε μέρα κ όλη την ώρα.Όσο για το στήθος τούμπανο.χαχαχα Φυσιολογικό μου είπε κ μένα ο γιατρός.

• Μου αρέσει 3

5 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Ωχ αλήθεια τι συνέβη 30 εβδομάδων ;;

Υποτίθεται ότι όλα πήγαιναν καλά. Είχα κάνει από αμνιοπαρακέντηση μέχρι και ντοπλερ. Ξαφνικά ενδομήτριος θάνατος. Η νεκροψία έδειξε ότι δεν αναπτυσσόταν σωστά. Είχε ένα νεφρό και δεν είχε αναπτυχθεί καλά η δεξιά μεριά. Γενετιστές μου είπαν για πιθανή θρόμβωση οπότε δεν αιματωνοταν καλά το μωρό. Να πω ότι αιματολόγος μου έκοψε την αντιπηκτική από τον 3ο έως τον 6ο μήνα και ότι αυτός που έκανε β επιπέδου και ντοπλερ δεν είχε δει τίποτα. Αυτά εν ολίγοις. 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 9 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Υποτίθεται ότι όλα πήγαιναν καλά. Είχα κάνει από αμνιοπαρακέντηση μέχρι και ντοπλερ. Ξαφνικά ενδομήτριος θάνατος. Η νεκροψία έδειξε ότι δεν αναπτυσσόταν σωστά. Είχε ένα νεφρό και δεν είχε αναπτυχθεί καλά η δεξιά μεριά. Γενετιστές μου είπαν για πιθανή θρόμβωση οπότε δεν αιματωνοταν καλά το μωρό. Να πω ότι αιματολόγος μου έκοψε την αντιπηκτική από τον 3ο έως τον 6ο μήνα και ότι αυτός που έκανε β επιπέδου και ντοπλερ δεν είχε δει τίποτα. Αυτά εν ολίγοις. 

Ο καρυωτυπος ήταν οκ γονιδιακά? Δηλαδή στην β επιπέδου δεν ελενξαν αν είχε δύο νεφρά ? 

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που πέρασες.Δεν ήξερα όλη την ιστορία.😥Τώρα κάνεις ενέσεις;

πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Ο καρυωτυπος ήταν οκ γονιδιακά? Δηλαδή στην β επιπέδου δεν ελενξαν αν είχε δύο νεφρά ? 

Ναι ο καρυωτυπος ήταν μια χαρά. Στη β επιπέδου τα είδε όλα μια χαρά. Τι να πω;;;!!!

πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Λυπάμαι πολύ για όλο αυτό που πέρασες.Δεν ήξερα όλη την ιστορία.😥Τώρα κάνεις ενέσεις;

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Κάνω αντιπηκτικές και έκλεισα να πάω και στην οικονομοπουλου στο Έλενα! Να πω ότι έχω κάνει ελεγφο θρόμβο φιλίας και δεν έχω. 

@Ιουλιέτα εννοείται σε θέλουμε στη παρέα μας ❤️

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 7 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι ο καρυωτυπος ήταν μια χαρά. Στη β επιπέδου τα είδε όλα μια χαρά. Τι να πω;;;!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!! Κάνω αντιπηκτικές και έκλεισα να πάω και στην οικονομοπουλου στο Έλενα! Να πω ότι έχω κάνει ελεγφο θρόμβο φιλίας και δεν έχω. 

Άρα τις κάνεις προληπτικά;Αλλά αφού δεν έχεις βοηθάει κάπου;Δεν ξερω καθόλου γι αυτό ρωτάω.Ναι είναι σούπερ η Οικονομόπουλου είχα πάει κ εγώ.

πρίν από 3 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Άρα τις κάνεις προληπτικά;Αλλά αφού δεν έχεις βοηθάει κάπου;Δεν ξερω καθόλου γι αυτό ρωτάω.Ναι είναι σούπερ η Οικονομόπουλου είχα πάει κ εγώ.

Εσυ δεν κάνεις; Εμένα στις οδηγίες και στην πρώτη εξωσωματική που είχα μείνει έγκυος (σε άλλο κέντρο) και τώρα σε αυτό είναι να κάνω. Και μου είχε πει γιατρός ότι αν τις ξεκινάς, δεν τις κόβεις μετά. Εγώ μετά από το ιστορικό μου αυτό, το θεωρώ απαραίτητο να κάνω. 

Just now, Katiamaxiking είπε:

Εσυ δεν κάνεις; Εμένα στις οδηγίες και στην πρώτη εξωσωματική που είχα μείνει έγκυος (σε άλλο κέντρο) και τώρα σε αυτό είναι να κάνω. Και μου είχε πει γιατρός ότι αν τις ξεκινάς, δεν τις κόβεις μετά. Εγώ μετά από το ιστορικό μου αυτό, το θεωρώ απαραίτητο να κάνω. 

Και θέλω να πιστεύω ότι επαρκεί. Αλλά πάω και στην Οικονομόπουλου γιατί θέλω όσο γίνεται να γίνουν σωστά τα πράγματα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι εννοείτε καλα κάνεις Κ τις κάνεις.  Ίσως ήταν κάτι σπάνιο που δεν εμφανίζετε σε εξετάσεις Κ εξελισσόταν αργότερα 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...