Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 minutes ago, Losr said:

Ναι δεν διαφωνώ αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Εγώ βέβαια η αλήθεια είναι στην πρώτη εξωσωματική πήγα ντουγρου. Εβγαλα 18 ωάρια και μετά από 5 μέρες έκανα Ετ. Δεν είχα υποδιεγερση τουλάχιστον όχι κάτι βαρύ. Αλλά πολλές φορές σκέφτομαι ότι μήπως για αυτό παλινδρομησε. Αλλά πχ εγώ τότε η γυναικολόγος μου, μου είχε πει εγώ δεν γνωρίζω δεν έχω εμπειρία σε εξωσωματική και δεν έχω κάποιον να σου συστήσω. Οπότε πήγα λίγο στα τυφλά σε μεγάλο κέντρο. Μετά άρχισα και έψαχνα μόνη μου.

Η διαφορά με την Ιατρική όμως με όλα τα υπόλοιπα είναι ότι στην ιατρική είναι πολυδιάστατο το θέμα και βασίζεται πάνω σε στατιστικές. 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

😂😂😂😂 Κάτια μου 🩷 βρήκες άνθρωπο χαχαχα!!! η μία την άλλη θα κατατοπιζουμε και μου φαίνεται φοβερό ότι γράφω σε γκρουπ μανουλες! Καλημέρα σε όλες! Καλές και τελειομηνες εγκυμοσύνες να έχουμε με υγεία! Εγώ είμαι 18+6 σήμερα που μιλάμε και επιτέλους πάω να ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης!!! Μόλις μπήκα στο γκρουπ και δεν έχω διαβάσει όσα γράφετε αλλά το μόνο που είδα λίγο γρήγορα είναι για τα τραβήγματα και τις κράμπες! Έχω ρωτήσει εκατό φορές τον γιατρό είναι απόλυτα φυσιολογικό έως ένα βαθμό φυσικά και εμένα με πιάνουν και σε κάθε αλλαγή της εβδομάδας! Δηλαδή αύριο και μεθαύριο τις περιμένω τις κραμπουλες!!!

Ναι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!! Τι ωραία!!! Ρούχα εγκυμοσύνης και σιγά σιγά πράγματα για το μωρό!! Τι περιμένετε;; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 199
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Λέω να μαζευτούμε εδώ πέρα όσες πήραμε θετική χοριακη να μην σπαμαρουμε στο άλλο γκρουπ που όσο να είναι μπορεί να είναι δύσκολο για εκείνες να μιλάμε για την εγκυμοσύνη.  
κάνω ταγκ όσες θυμάμαι @Supergirl87 @Makelen 

Και εμένα με πιάνει που και που καμία κράμπα ειδικά αν κάθομαι και σηκώνομαι. Γενικά νιώθω σα τράβηγμα-πόνο στη μήτρα αλλά όχι κάθε μέρα. Το στήθος έχει πρηστεί και πονάει. Και εμένα είχε πειραχτεί ο θυροειδής ήδη πριν από την ετ από τις ορμόνες και τώρα ανέβηκε κι άλλο στην εγκυμοσύνη και μου έδωσε χάπι! Εγώ έχω άλλο θέμα..το πρωινό μου σάκχαρο βγαίνει ανεβασμένο. Κάνω διατροφή για διαβήτη κύησης αλλά και πάλι. Βέβαια έκανα τη βλακεία και το μετρούσα το πρωί αφού είχα πάρει το outro το οποίο το επηρεάζει. Οι τελευταίες μετρήσεις χθες και σήμερα που το μέτρησα πριν το πάρω είναι 98 και 103. Η ενδοκρινολόγος μου είπε για ινσουλίνη. Αύριο θα πάω και σ άλλο γιατρό να δω τι θα μου πει. Πριν την ετ βρέθηκε ότι έχω αντίσταση στην ινσουλίνη. 

Καλησπέρα και από εδώ!!εγώ σήμερα είμαι 4εβδ + 5 και αύριο θα πάω για τον πρώτο υπέρηχο!!το χάπι του θυροειδή βάζω ξυπνητήρι και το παίρνω στις 6 άλλες φορές κοιμάμαι κατευθείαν και άλλες όχι,κατά τις δέκα κάνω αντιπηκτική παίρνω ουτροτζεσταν (από τον κόλπο) και 2 σικλακουρ,στις 4 παίρνω άλλο ένα ουτρο και ένα σικλακουρ,το βράδυ στις 10 παίρνω ένα ουτρο,2 σικλακουρ και κάνω και μια προλουτεξ,όλα αυτά μεχρι την δέκατη εβδομάδα και μετά βλέπουμε,να πω ότι δεν έχω κάθε μέρα πονακια,το στήθος πονάει,και νοιωθω τον κόλπο μου φουλ μπουκωμενο απτά ουτρο,πως θα μου κάνει υπέρηχο ο γιατρός,ωχ Παναγία μου,επίσης νοιωθω τον στόμα μου στεγνό και πίνω συνέχεια νερό,είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη?

Και εγώ αύριο πάω για τον πρώτο υπέρηχο που θα είμαι 5+6.
Έτσι και εγώ ξυπνητήρια όλη μέρα!! Από τις 6 το πρωί! 
Εμένα είναι η δεύτερη εγκυμοσύνη. Αλλά δυστυχώς η πρώτη δεν είχε αίσιο τέλος. Έχασα το μωρό 30 εβδομάδων έγκυος. 
ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...