Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Γειά σας στην ομάδα..  και γω εύχομαι να γίνω με το καλό Σεπτέμβρη του 2025. Απλά έχω κάποιες απορίες και οποία μπορεί ας μου απαντήσει γιατί το άγχος είναι τρομερό. Λοιπόν τεπ 23/12 κύκλος 26με 28 ημέρες. Κάνω χοριακη στις 20/1  την 29η μέρα δηλάδη και δείχνει 2161, πολύ παραπάνω από το όριο με βάση τις τιμές του μικροβιολογικου που έλεγαν 2-4 εβδομαδες. έως 10 εως 400. Καξ 5η εβδομάδα 300 έως 4000. Πηρα τηλ την ιδια μερα τον γιατρο μου λεει ελεα αυριο για υπερηχο.Πήγα για υπέρηχο εχθές όντας 4 εβδομαδες και 1 ημέρα και είδαμε μόνο ένα μικροσκοπικό σάκο άδειο..  ο γιατρός μου έδωσε κρέμα προγεστερονης ενδοκολπικα κάθε βράδυ για να ενισχύσουμε τη συλληψη κάτι μου είπε αλλά τόσο άγχος που έχω δε καταλαβα ακριβώς.. Δε μου είπε να ξανά κάνω χοριακη και ότι θα τα πούμε σε εβδαμαδες.  Εγώ αγχώνομαι γιατί με τέτοια τιμή δε θα έπρεπε να φανεί και λεκιθικος σάκος; αν το λέω σωστά. Είναι η πρώτη μου εγκυμοσυνη και είμαι σε πανικό αληθεια.. 

Κοριτσι μου ξερεις ποτε εγινε η ωορηξια σου? Τα μικροβιολογικα υπολογιζουν με μεσο ορο ωορηξιας τη 14η μερα, αλλα αν εγινε νωριτερα η ωορηξια αυτη η τιμη που εχεις μπορει να δικαιολογειται. 

Ειδα πως εγραψες και καπου αλλου, πραγματι υπαρχουν καλα και κακα σεναρια (οπως σε καθετι στη ζωη). Οι πιθανοτητες μυλης κυησης ειναι πολυ μικρες - το πιθανοτερο ειναι να εχει γινει η ωορηξια νωριτερα. 

Δυστυχως κανεις δε μπορει να σου δωσει μια σαφη απαντηση σημερα (ουτε ο γιατρος σου οπως μας εξηγησες). Δυστυχως θα πρεπει να κανεις λιγη υπομονη και να περιμενεις να δεις πως θα εξελιχθει, και οπως ειπα οι πιθανοτητες ειναι με το μερος σου ολα να πανε καλα! 

Αν σε αγχωνει τοσο πολυ, μπορεις να ζητησεις απο το γιατρο σου να σε δει λιγο νωριτερα. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 188
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 12 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά... επειδή είναι η πρώτη μου με αγχωνει.. ποτε έκανα δε ξέρω, έκανα τεστ και ποτε κανένα δε μου έδειξε θετικο στα τεστακια

Αφού αγχώνεσαι τόσο γιατί δεν πας για υπέρηχο να δεις τον σάκο να ηρεμήσεις; 

πρίν από 8 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά... επειδή είναι η πρώτη μου με αγχωνει.. ποτε έκανα δε ξέρω, έκανα τεστ και ποτε κανένα δε μου έδειξε θετικο στα τεστακια

Να μην αγχωνεσαι οσο μπορεις και να σκεφτεσαι θετικα! Η εγκυμοσυνη θα εχει πολλες τετοιες αναμονες και θα πρεπει να εισαι προετοιμασμενη. Αφου δεν βρηκες την ωορηξια μπορει να εγινε νωριτερα, οποτε κανε λιγη υπομονη και βημα βημα θα δεις πως ολα θα πανε καλα. 

• Ευχή 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Είδα ένα μικροσκοπικό σάκο εθχες 4η εβδομάδα και 1 ημέρα. Αλλά τίποτα άλλο μέσα..  

4η εβδομάδα λογικό είναι να δεις μόνο σάκο. 5η εβδομάδα βλέπεις εμβρυακά στοιχεία, 6η - 7η ακούς καρδούλα. 
Γιατί μπήκες σε αυτό το τρυπακι; Δεν σε ηρέμησε η γιατρός; 

πρίν από 4 λεπτά , Μαριαννα36 είπε:

Μου είπε οκ.. αλλά είμαι αγχώδης και περισσότερο με αγχωσε η χοριακη 2161 που έκανα την 29η μέρα... γτ μου φανηκε πολύ υψηλή τιμή. 

Μα ο κάθε οργανισμός έχει άλλη αντίδραση στην χοριακη. Αν είσαι γενικά αγχώδεις , θα είναι καλό να βρεις πράγματα που σε ηρεμούν. Δεν υπάρχει ποιο αγχωτική περίοδος από την εγκυμοσύνη, να μην συζητήσω για μετά την γέννα. Πρέπει να εμπιστεύεσαι τον γιατρό που έχεις επιλέξει και να παίρνεις βαθιές ανάσες. 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...