Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Blu24 είπε:

Κάτι τέτοια λες και μου έρχεται να ανέβω Θεσσαλονίκη για την επόμενη προσπάθεια 🫣

Κοίτα,εδώ στο φόρουμ έχω διαβάσει τα απίστευτα,μέχρι και ότι ο άντρας μου επρεπε να κάνει βιοψία,εγχείρηση κιρσοκήλης,να πάρει πανάκριβες βιταμίνες και κάποια άλλα που δε θυμάμαι τώρα.Δεν κάναμε τπτ από όλα αυτά,γιατί και η ανδρολογος και ο γιατρός,μας είπαν ότι δεν έχουν νόημα για την περίπτωση του αντρα μου.Πηρε για κάνα δίμηνο τις Wellman,που είναι πολύ φτηνές σε σχέση με αυτές που διάβαζα εδώ μέσα και δεν έπινε αλκοόλ για ενα μήνα.Ειναι και θέμα γιατρού,ο άνθρωπος είναι τρομερός και μας φέρθηκε σαν πραγματικός φίλος.Εμεις κάναμε μικρογονιμοποίηση,λόγω πολύ κακου σπέρματος κ όλα πήγαν καλα.Σε ποια πόλη μένεις εσύ?

πρίν από 15 λεπτά , Antonia_ είπε:

Μακάρι γτ γενικά οι ελπίδες είναι στα τάρταρα. Αλλά νταξει θέλω να πιστεύω ότι θ πάει καλά πόσο γκαντεμια πια

Λογικό να έχει πέσει η ψυχολογία σου,δεν πέρασες και λίγα.Αλλα είναι αυτό που λες,τώρα μόνο καλά θα συμβούν από δω και πέρα, είμαι σίγουρη😊

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

On 18/7/2024 at 12:36 ΜΜ, artemis88 είπε:

Καλως ηρθες!! Με το καλο να προχωρησουν ολα και για σενα!!

Καλώς σας βρήκα! Ευχαριστούμε και εύχομαι σε όλες το ίδιο!

On 20/7/2024 at 9:55 ΠΜ, Eflenew είπε:

Το panorama της natera. 

Κάνατε αυχενικη?

Κάναμε αυχενική και είναι όλα πολύ καλα!

Εμείς κάναμε το MaterniT Genome, αλλά μετά από 12 ημέρες αναμονής μας ενημέρωσαν ότι το δείγμα είχε κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούσε να βγει αποτέλεσμα.

Έγινε νέα δειγματοληψία και αναμένουμε. Πολύ ψυχοφθόρο αυτό με την αναμονή, αλλά περιμένουμε.

Το καλό είναι ότι από αυχενική και PAPP-A είναι θετικά τα μηνύματα. Μάθαμε κιόλας ότι περιμένουμε αγοράκι!

• Μου αρέσει 1

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσια κι από εμένα! Είπα να γράψω μιας και θα με φάει η αγωνία! Με επαφή στην 11η μέρα του κύκλου με μέρα ωορηξιας 13η μέρα του κύκλου τι πιθανότητες έχω; Έχει τύχει σε καποια κοπέλα; Περιμένω περίοδο σε μια εβδομάδα και θα με φάει η αγωνία ως τότε! 

• Μου αρέσει 1

2ThI.png3AXhp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα κορίτσια εύχομαι σε όλεςια τελειομηνη εγκυμοσύνη με ένα γερό μωρό στην αγκαλιά σας.

Είμαι από Θεσσαλονίκη και έχω ΠΗΤ 5/1. Τώρα είμαι 23+1. Περιμένω κοριτσάκι και είναι το 5ο μου παιδάκι. Χάρηκα που σας βρήκα.

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα,εχω εδω και ενα μηνα σχεδον που φοραω τη ζωνη της αγιας Ειρήνης Χρυσοβαλάντω κ εννοειται δεν θ τη βγαλω...ειχα τελευταια περιοδο 10/8 πιθανή ημερα σύλληψης απο τις 26/8 κ μετά...στις 9/9 έκανα χοριακη με τιμή 30.7 ...αν γνωριζει σας παρακαλω καποια να μου απαντήσει... πόσο πιθανό ειναι να διπλασιαστει αύριο;κ επειδη ειναι η πρώτη μ εγκυμοσύνη ποσο πιθανο ειναι να παει κλ με τόσο μικρη χοριακη;;εχω τρελαθει απτο άγχος.😓😓

• Μου αρέσει 1

16 ώρες πρίν, Αndrtsio είπε:

Καλησπέρα,εχω εδω και ενα μηνα σχεδον που φοραω τη ζωνη της αγιας Ειρήνης Χρυσοβαλάντω κ εννοειται δεν θ τη βγαλω...ειχα τελευταια περιοδο 10/8 πιθανή ημερα σύλληψης απο τις 26/8 κ μετά...στις 9/9 έκανα χοριακη με τιμή 30.7 ...αν γνωριζει σας παρακαλω καποια να μου απαντήσει... πόσο πιθανό ειναι να διπλασιαστει αύριο;κ επειδη ειναι η πρώτη μ εγκυμοσύνη ποσο πιθανο ειναι να παει κλ με τόσο μικρη χοριακη;;εχω τρελαθει απτο άγχος.😓😓

Καλησπέρα εύχομαι όλα να σου έχουν πάει πολύ καλά...χοριακη λογικά θα κάνεις σε 2-3 μέρες τόσο θες για έναν διπλασιασμό ...θες διπλασιασμό μέσα σε 72 ώρες...λένε ότι σημασία δεν έχει από πού ξεκίνησε αλλά εάν διπλασίασε ..αρχικά να είσαι χαρούμενη...είδες θετικό τεστ κ θετική χοριακη...μέσα από την καρδιά μου όταν ξανακάνεις να έχει ανέβει πολύ...

Υ.γ ίσως να έγινε η σύλληψη αργά κ για αυτό να είναι χαμηλά ακόμα...αν κ το λέω ξανά ...ξέρω ότι η πρώτη χοριακη δεν έχει τόση σημασία όσο η επανάληψη της....πολύ καλή επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια....Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ κ πραγματικά συγκινήθηκα.Σε αυτό το φόρουμ έχω ζήσει τις 3 από τις 4 τελειομηνες εγκυμοσύνες + αποβολή και βιοχημικές.

Έχω 4 υπέροχα παιδάκια 3 αγόρια και 1 κορίτσι (στο τέλος τα κατάφερα)😜 και τώρα είμαι στην προσπάθεια για 5 παιδάκι τώρα είναι ο 1 κύκλος προσπαθειών έβγαλα το σπιράλ και βουρ....θα ήθελα πολύ άλλο ένα κορίτσι ότι θελήσει ο Θεός φυσικά γερό να είναι αλλά μια παρεούλα για την μικρή θα ήταν ωραία.Εκανα 4 καισαρικές.

• Λουλούδια 1

• 5 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλημέρα … έχω καθυστέρηση 3 ημέρες …με κύκλο 34 ημερών …έκανα ένα τεστ χθες βγήκε αχνό ..έκανα δεύτερο σήμερα είναι αχνό πάλι … έχω αγχωθεί γτ είχα μια παλινδρόμη πριν 4 μήνες και αγχώνομαι μήπως είναι πάλι το ίδιο … πείτε μου αν με τόσο αχνό τεστ υπάρχει περίπτωση να πάνε όλα καλά ; Σήμερα πήγα έκανα και χοριακη 

1 hour ago, Eirini_dr. είπε:

Κορίτσια καλημέρα … έχω καθυστέρηση 3 ημέρες …με κύκλο 34 ημερών …έκανα ένα τεστ χθες βγήκε αχνό ..έκανα δεύτερο σήμερα είναι αχνό πάλι … έχω αγχωθεί γτ είχα μια παλινδρόμη πριν 4 μήνες και αγχώνομαι μήπως είναι πάλι το ίδιο … πείτε μου αν με τόσο αχνό τεστ υπάρχει περίπτωση να πάνε όλα καλά ; Σήμερα πήγα έκανα και χοριακη 

Το χρώμα στο τεστ δεν μετράει για το πόσο έγκυος είσαι. Η χοριακη θα σου δείξει τι παίζει με επανάληψη βέβαια σε 48 ώρες. 

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Το χρώμα στο τεστ δεν μετράει για το πόσο έγκυος είσαι. Η χοριακη θα σου δείξει τι παίζει με επανάληψη βέβαια σε 48 ώρες. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση…πήγα σήμερα έκανα χοριακη θα μιλήσω και με το γιατρό μου …απλά φοβάμαι μην έχω πάλι τα ίδια 

Καλησπέρα κι από μένα! Εγω περιμένω σε 3 μέρες περίοδο! Είχα επαφές τις γόνιμες μέρες και την πιθανή μέρα ωορρηξίας και σήμερα δεν κρατήθηκα κι έκανα το πρωί ένα τεστ της home test σε ταινία και βγήκε αρνητικό! Αν ήμουν πιστεύετε δεν θα έβγαζε έστω μια άχνη γραμμή; Καθώς έχω σταθερό κύκλο; Απογοητεύτηκα είναι η αλήθεια! 

2ThI.png3AXhp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, είμαι στην 15 εβδομάδα, πολλές αλλαγές πολλές απορίες, μεγάλη χαρά και ανησυχία ταυτόχρονα. Εύχομαι να μας πάνε όλα καλά και τα παιδακια μας το 2025 να γεμίσουν τα σπίτια μας με χαρά. 

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...

Κορίτσια καλησπέρα! 

Θα ήθελα καταρχάς να συγχαρώ όλες τις μελλοντικές μανούλες και να σας πω και την δική μου περίπτωση μήπως κάποια έχει κάποια εμπειρία ή γνώση. 

Είμαι έγκυος στο 2ο παιδάκι μας υστερα απο  εξωσωματικη + προεμφυτευτικο και αυτο! Αυχενική πάρα πολύ καλά, όλες οι τιμές τέλειες. Πήγαμε σήμερα για την Β επιπέδου μας είπε ότι όλα είναι πάρα πολύ καλά, φαινεται και μεγάλο και αυτό το μωρακι κλπ και μας λέει κάποια στιγμή.. Στη καρδούλα του υπάρχει ασβεστωση που προφανώς είναι επειδή περάσατε κάποια ίωση..  Μην ανησυχείτε δεν μας απασχολεί καθόλου μεχρι να γεννηθεί θα εχει εξαφανιστει. Είναι μια κουκίδα (ηχογενης εστια).  Της λέω εντάξει. Και μετά λέει. Θα με ρωτήσετε βέβαια γιατί τότε σας το αναφέρω.  Επειδή λέει αυτό το σημάδι είναι σύνηθες και στα παιδάκια με σύνδρομο Down. ( Σοκ εγω). Αλλά μην ανησυχείτε λέει εσείς όλα είναι εντάξει, κάντε πως δεν το είπα. Ίσα ίσα περισσότερα φυσιολογικά έμβρυα έχουν αυτή τη κουκιδα πάρα έμβρυα με σύνδρομο Down. Όπως καταλαβαίνετε εγώ έχω πεθάνει στο άγχος και στην αγωνία. Και η ίδια και η γυναικολογος μου δεν συστήνουν αμνιοπαρακεντηση.. Το θεωρούν άσκοπο.  Ούτε εγώ θέλω βέβαια.  Συν του ότι μου είπε η γυναικολογος ότι επειδή έχω κάνει και προεμφυτευτικο έλεγχο στα έμβρυα δεν υπάρχει περίπτωση... ( Σημειώνεται βέβαια ότι ο προεμφυτευτικος έχει 80% επιτυχία εύρεσης των συνδρομών). 

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ και πως να νιώσω. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ξέρω ότι υπάρχει και αυτή η εξέταση cell test πως λέγεται αλλά είναι αρκετά ακριβή και είμαστε λίγο δύσκολα. 

έχει κάποια κοπέλα κάτι παρόμοιο σαν εμπειρία?

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...