Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια είδαμε λεκιθικο ασκό και το έμβρυο μέσα! Και να μην το βλέπαμε ακόμη μου είπε δε θα ανησυχούσε αλλά είναι θετικό το ότι το είδαμε γιατι σημαίνει ότι δεν είναι ανεμβρυική η κύηση!!! Κυριακή πάμε για καρδιά! Είσαι ηρωίδα μου είπε ο γιατρός!!! Να ετοιμάζεσαι για κόλλυβα και να τρως κουφέτα!!! Έτσι νιώθω σήμερα!!! (Συγνώμη για το ανατριχιαστικο) Πάλι θα ξυπνήσω αύριο και θα νιώθω ότι ήταν όνειρο!!! 

Να ξερεις ενα δακρυ κύλησε.. με συγκινησες.. διαβαζω τοση ωρα τα μηνύματα ολα και περιμένω να φτάσω στα δικα σου γιατι ταξιδευα και τωρα μπηκα!!! Μπράβο ρε κοριτσάρα!!! Να κυλησουν ολα ομορφα και να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!! Και να εχεις τα πιο γλυκα Χριστουγεννα με τον γιοκα σου!!! 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , artemis88 είπε:

Αντε μπραβο! Με το καλο κι η αυχενικη τωρα!

Αυτο με τα φακελακια ρε γαμωτο υπαρχει περιπτωση να αδρανοποιουν το εντερο? Αν εχουμε θεμα σε ολη την εγκυμοσυνη και παιρνουμε αυτα ή duphalac ξερω γω συχνα, υπαρχει τετοια περιπτωση? Ξερεις?

Όχι το έντερο δεν το αδρανοποιούν. Αλλά είναι φάρμακο οπότε πριν το χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να έχεις εξαντλήσει όλους τους φυσικούς τρόπους δηλαδή διατροφή που βοηθάει πολύ νερο Κ μετά αν πάλι δεν γίνει τίποτα τότε φάρμακο. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 177
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Bluee19 σημερα ειχες υπερηχο??? Πως πηγε???

5 ώρες πρίν, artemis88 είπε:

Αντε μπραβο! Με το καλο κι η αυχενικη τωρα!

Αυτο με τα φακελακια ρε γαμωτο υπαρχει περιπτωση να αδρανοποιουν το εντερο? Αν εχουμε θεμα σε ολη την εγκυμοσυνη και παιρνουμε αυτα ή duphalac ξερω γω συχνα, υπαρχει τετοια περιπτωση? Ξερεις?

Όχι δε το αδρανοποιουν...μου την προτεινε αυτη την ουσία το κεντρο και η γυναικολογος μου. Μετά από 3 μέρες άρχισα να βλέπω αποτελέσματα. 

πρίν από 28 λεπτά , Eflenew είπε:

@Bluee19 σημερα ειχες υπερηχο??? Πως πηγε???

Όχι δε το αδρανοποιουν...μου την προτεινε αυτη την ουσία το κεντρο και η γυναικολογος μου. Μετά από 3 μέρες άρχισα να βλέπω αποτελέσματα. 

Δυστυχώς δεν φάνηκε τίποτα …ο σάκος αποβλήθηκε πλήρως …αύριο θα κάνω χοριακη ώστε να δούμε αν έχω καθαρίσει ή αν θα χρειαστεί απόξεση …

Just now, Bluee19 είπε:

Δυστυχώς δεν φάνηκε τίποτα …ο σάκος αποβλήθηκε πλήρως …αύριο θα κάνω χοριακη ώστε να δούμε αν έχω καθαρίσει ή αν θα χρειαστεί απόξεση …

Σας εύχομαι ολόψυχα καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης !!! Να φέρετε γερά μωράκια 2024 στον κόσμο !!! 

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 34 λεπτά , Bluee19 είπε:

Σας εύχομαι ολόψυχα καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης !!! Να φέρετε γερά μωράκια 2024 στον κόσμο !!! 

Απίστευτο...λυπάμαι τόσο πολύ. Οτι και να σου πούμε θα φανεί τόσο λίγο...πάρε τον χρόνο σου, ψάξε αν πρέπει να ψάξεις κάτι και προχωράς!!! Όσο και να έχεις απογοητευτει...σημαντικό ότι μένεις εγκυος. Θα πετυχεις το υγιές εμβρυακι!!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!

• Μου αρέσει 1

🥲

πρίν από 7 λεπτά , Eflenew είπε:

Απίστευτο...λυπάμαι τόσο πολύ. Οτι και να σου πούμε θα φανεί τόσο λίγο...πάρε τον χρόνο σου, ψάξε αν πρέπει να ψάξεις κάτι και προχωράς!!! Όσο και να έχεις απογοητευτει...σημαντικό ότι μένεις εγκυος. Θα πετυχεις το υγιές εμβρυακι!!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!

είμαι στο απόλυτο κενό …δεν ξέρω τ να ψάξω πραγματικά γιατί σε αυτό που έγινε δεν νομίζω να έφταιγε το έμβρυο αλλά εγώ ή η μήτρα τ να πω 

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Bluee19 είπε:

🥲

είμαι στο απόλυτο κενό …δεν ξέρω τ να ψάξω πραγματικά γιατί σε αυτό που έγινε δεν νομίζω να έφταιγε το έμβρυο αλλά εγώ ή η μήτρα τ να πω 

Το μονο που μπορείς να δεις είναι μήτρα με υστεροσκοπηση αν και πιστεύω ότι όταν υπάρχει κάτι στη μήτρα δε γίνεται καν εμφυτευση...είμαι μια τέτοια περίπτωση...στις προηγούμενες 7 εμβρυομεταφορες δε προχώρησε καμία χοριακη πάνω από 18. Τελικά είχα θέμα στο μικροβιωμα της μητρας, χαμηλοί γαλακτοβακιλλοι. Ρώτησε το, αλλά εσύ κάνεις εμφυτευση. Άρα ή είναι τυχαίο γεγονός ή πρέπει να ελέγξεις γιατί γίνονται αποβολές. Ίσως κάνετε προεμφυτευτικο ελεγχο την επομενη φορά αν σας το εγκρίνουν. Λογικό να νιωθεις έτσι...θέλει χρόνο! Θα τα δείτε όλα με ηρεμία! Ειλικρινά το πιστεύω για σενα ότι ειναι θεμα χρόνου να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

• Μου αρέσει 1

9 hours ago, Bluee19 said:

Δεν το πιστευω! Πολυ λυπαμαι... Γιατι ρε γαμωτο? Ειναι τοσο κοινες οι αποβολες?

Να το σκεφτεις για την υστεροσκοπηση ναι, κι εγω ειχα κανει πριν απο αυτη την προσπαθεια.

Ευχομαι καλη δυναμη και να ξανασταθεις στα ποδια σου γιατι θα τα καταφερεις να εχεις το μωρακι σου! Δεν υπαρχει περιπτωση,μη το βαζεις κατω! Σου στελνω κι εγω μια αγκαλια!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@Bluee19 λυπάμαι πολυ... Κατα πασα πιθανότητα θα είμαι κι εγω στην ίδια θέση με εσένα. Αυριο θα το ξερω. Μοιάζουν τοσο πολυ οι περιπτώσεις μας. Κι εγω αιμαρραγιες εδω και 10 ημερες (από αιμάτωμα βέβαια εμενα) . Ειδαμε εμβρυο προχθες (γιατι δεν βλέπαμε) αλλα όχι καρδιά ακόμα. Αυριο θα ξερω κι εγώ τι γίνεται.

Κουραγιο.... Εύχομαι η επόμενη φορά, να ειναι η τυχερή σου και το 2025 να γίνεις μανούλα.

Μεχρι να ξαναρχίσει η νεα προσπάθεια, βιταμινουλες, προσευχές, θετικές σκέψεις και δηλώσεις (να λες στον εαυτό σου συνέχεια πωσ το 2025 θα γίνεις μαμα), γιογκα αν μπορείς και ρεφλεξολογία που βοηθάει πολυ .

Σε ενα απο τα παιδια μου, που προσπαθούσα πάνω απο 6 μηνες για παιδι, ξεκίνησα ρεφλεξολογία, εκείνο τον μηνα, στα μισα του κύκλου μου θυμάμαι έβγαλα ξαφνικά πηχτα πηχτα καφε υγρά. Μια περίεργη απόχρωση μάλιστα που τρόμαξα. Εκείνον τον μήνα όμως έμεινα έγκυος. Δεν ηταν εμφύτευσης τα υγρά γιατί ηταν πριν την ωορρηξία μου. Και ακομα και σήμερα πιστεύω πως η ρεφλεξολογία με βοήθησε αποβάλλοντας τυχόν αιμάτωμα η δεν ξερω εγω τι, και με βοήθησε στο να καθαρίσει η μήτρα. Η ρεφλεξολόγος που πήγαινα κιολας ειδικευόταν στην μητρότητα.

Να εισαι καλα κορίτσι μου και ολα να πάνε καλά!

• Ευχή 1

πρίν από 26 λεπτά , kounela είπε:

@Bluee19 λυπάμαι πολυ... Κατα πασα πιθανότητα θα είμαι κι εγω στην ίδια θέση με εσένα. Αυριο θα το ξερω. Μοιάζουν τοσο πολυ οι περιπτώσεις μας. Κι εγω αιμαρραγιες εδω και 10 ημερες (από αιμάτωμα βέβαια εμενα) . Ειδαμε εμβρυο προχθες (γιατι δεν βλέπαμε) αλλα όχι καρδιά ακόμα. Αυριο θα ξερω κι εγώ τι γίνεται.

Κουραγιο.... Εύχομαι η επόμενη φορά, να ειναι η τυχερή σου και το 2025 να γίνεις μανούλα.

Μεχρι να ξαναρχίσει η νεα προσπάθεια, βιταμινουλες, προσευχές, θετικές σκέψεις και δηλώσεις (να λες στον εαυτό σου συνέχεια πωσ το 2025 θα γίνεις μαμα), γιογκα αν μπορείς και ρεφλεξολογία που βοηθάει πολυ .

Σε ενα απο τα παιδια μου, που προσπαθούσα πάνω απο 6 μηνες για παιδι, ξεκίνησα ρεφλεξολογία, εκείνο τον μηνα, στα μισα του κύκλου μου θυμάμαι έβγαλα ξαφνικά πηχτα πηχτα καφε υγρά. Μια περίεργη απόχρωση μάλιστα που τρόμαξα. Εκείνον τον μήνα όμως έμεινα έγκυος. Δεν ηταν εμφύτευσης τα υγρά γιατί ηταν πριν την ωορρηξία μου. Και ακομα και σήμερα πιστεύω πως η ρεφλεξολογία με βοήθησε αποβάλλοντας τυχόν αιμάτωμα η δεν ξερω εγω τι, και με βοήθησε στο να καθαρίσει η μήτρα. Η ρεφλεξολόγος που πήγαινα κιολας ειδικευόταν στην μητρότητα.

Να εισαι καλα κορίτσι μου και ολα να πάνε καλά!

Να είσαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά !!! 
εγω την μέρα που ξεκίνησα να έχω έντονη αιμορραγία με πηγματα πήγα στον γιατρό και είδαμε έμβρυο αλλα

μοκις φύγαμε μέχρι το βράδυ έβγαζα ακόμα πηγματα και σε ένα από αύτα ήταν μέσα και ο σάκος με το εμβρυακι μου !!!! Τη Τετάρτη το επιβεβαιώσαμε πως είχε αποβληθεί πλήρως δεν φαινόταν τίποτα,την Πέμπτη η χοριακη ήταν 324 και  χθες λογικά μηδένισε αφού μου ήρθε κανονική περίοδος ξανά με πηγματα….

στην δίκη μου περίπτωση δεν ξέρω κατά ποσό θα βοηθούσε διότι είμαι από εξωσωματική,φυσιολογικά δεν μπορώ μείνω έγκυος προσπαθούμε 3χρονια και 6μηνες ενδιάμεσα με την εξωσωματική και τίποτα !!! Άρα στην δίκη περίπτωση είναι θέλημα θεού το ποτέ θα έρθει ένα υγιής εμβρυακι 🙏🏼🙏🏼

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 32 λεπτά , Bluee19 είπε:

Να είσαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά !!! 
εγω την μέρα που ξεκίνησα να έχω έντονη αιμορραγία με πηγματα πήγα στον γιατρό και είδαμε έμβρυο αλλα

μοκις φύγαμε μέχρι το βράδυ έβγαζα ακόμα πηγματα και σε ένα από αύτα ήταν μέσα και ο σάκος με το εμβρυακι μου !!!! Τη Τετάρτη το επιβεβαιώσαμε πως είχε αποβληθεί πλήρως δεν φαινόταν τίποτα,την Πέμπτη η χοριακη ήταν 324 και  χθες λογικά μηδένισε αφού μου ήρθε κανονική περίοδος ξανά με πηγματα….

στην δίκη μου περίπτωση δεν ξέρω κατά ποσό θα βοηθούσε διότι είμαι από εξωσωματική,φυσιολογικά δεν μπορώ μείνω έγκυος προσπαθούμε 3χρονια και 6μηνες ενδιάμεσα με την εξωσωματική και τίποτα !!! Άρα στην δίκη περίπτωση είναι θέλημα θεού το ποτέ θα έρθει ένα υγιής εμβρυακι 🙏🏼🙏🏼

Πηγματα δεν εχω προς το παρόν. Αλλα πριν μια βδομάδα που ξεκίνησε η αιμαρραγια ειχα και πολυ έντονο πόνο οπότε το ειχα σίγουρο οτι απεβαλα. Δεν απεβαλα βέβαια (τοτε) αυριο θα ξέρω. Αλλα δεν πιστεύω πως θα εχω καλά νέα.

Σου εύχομαι η επόμενή σου προσπάθεια να ειναι και η τυχερή σου. Δύναμη και αισιοδοξία εύχομαι!

Ρωτα μια ρεφλεξολογο αν μπορει να βοηθήσει. Υπάρχουν ρεφλεξολόγοι που ασχολούνται  με το θεμα αυτο.

Σε αυτην που πήγαινα, είχε ζήσει για καποιο διάστημα Όσλο και ηταν σε τμημα εξωσωματικής εκει δλδ ειχαν και την ρεφλεξολογία μεσα.

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , kounela είπε:

Πηγματα δεν εχω προς το παρόν. Αλλα πριν μια βδομάδα που ξεκίνησε η αιμαρραγια ειχα και πολυ έντονο πόνο οπότε το ειχα σίγουρο οτι απεβαλα. Δεν απεβαλα βέβαια (τοτε) αυριο θα ξέρω. Αλλα δεν πιστεύω πως θα εχω καλά νέα.

Σου εύχομαι η επόμενή σου προσπάθεια να ειναι και η τυχερή σου. Δύναμη και αισιοδοξία εύχομαι!

Ρωτα μια ρεφλεξολογο αν μπορει να βοηθήσει. Υπάρχουν ρεφλεξολόγοι που ασχολούνται  με το θεμα αυτο.

Σε αυτην που πήγαινα, είχε ζήσει για καποιο διάστημα Όσλο και ηταν σε τμημα εξωσωματικής εκει δλδ ειχαν και την ρεφλεξολογία μεσα.

Όλα καλά θα πάνε κορίτσι μου μην αγχώνεσαι !!! Λογικά έπαθες κάποια μικρή αποκολλήσει και έχεις αίμα ξεκούραση θέλει και εύχομαι να έχεις καλά νέα !!!🙏🏼

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...