Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 12/4/2025 at 11:17 ΠΜ, Neverstop είπε:

Επίσης, για να δώσω και την άλλη οπτική, δεν σταύρωνα έμβρυο για έμβρυο και τώρα έχω τρία που μάλλον θα καταστραφούν. Επίσης πολύ δύσκολη απόφαση. Θα προτιμούσα να μην έχω κανένα για να μην μπω σε διλήμματα.

Μακάρι να δώσει κάτι και το δεύτερο μισό του κύκλου.. τώρα για τη στεναχώρια του τι είχες δώσει πριν να σου πω πως είχα δώσει (ωάρια όχι έμβρυα):2-2-2-3-0-0-6-4. Ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα είναι τα καλά. Επίσης ο καλός μου κύκλος εμένα ήταν όταν έδωσα τα 4 όχι τα 6..

Καλημέρα!

Καλημέρα κορίτσια! Εξαφανίστηκα γιατί έπεσε πολλή δουλειά και τρέχαμε κιόλας με τις αλλαγές για την ημερομηνία του γάμου. Αύριο εχω τη δεύτερη ωοληψία. Δευτέρα απόγευμα είδα 2 ωοθυλάκια 15 και 21 mm, Δευτέρα πρωί είχα Ε2 275 και εχτές 460. 460 δεν ειναι αρκετη για δύο, οπότε πιστεύω πως θα πάρουμε μάλλον και τα δύο και μόνο το μεγαλύτερο θα είναι καλό. Αν ειναι, θα μπει κατάψυξη χωρίς γονιμοποίηση γιατί κλείνει το κέντρο και γιατί το έμβρυο που καταφέραμε να φτιαξουμε με το ένα γονιμοποιημένο ωάριο δεν ήταν καλής ποιότητας και σήμερα 4η μέρα μας ειπαν πως σταμάτησε να αναπτύσσεται. Είμασε σε δίλλημα γενικά. Και τώρα δεν περιμενω και πολλά αύριο, αλλα είπαμε να κανουμε την ωοληψία για να πούμε ότι προσπαθησαμε και δεν πήγε όλος ο κόπος χαμένος.

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ είμαι 11 εβδομάδων. Δεν είχα εμετούς και αναγούλες αλλά ότι και αν έτρωγα με φούσκωνε πάρα πολύ και δεν μπορούσα να χωνέψω. Τώρα όμως άρχισε να στρώνει. Ελπίζω να στρώσει και σ εσένα σύντομα! 

Εγώ χάλια πολύ χάλια όλη μέρα 

Ένα μήνα τώρα μη σου πω και παραπάνω 

Το πάω για κατάθλιψη 

Πότε είχες τελευταία μέρα περίοδο;

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Εγώ χάλια πολύ χάλια όλη μέρα 

Ένα μήνα τώρα μη σου πω και παραπάνω 

Το πάω για κατάθλιψη 

Πότε είχες τελευταία μέρα περίοδο;

13 Γενάρη αλλά είμαι από εξωσωματική οπότε μετράει αλλιώς. 11+2 είμαι σήμερα. 
Εύχομαι να περάσουν σύντομα τα συμπτώματα!! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα, μου έστειλε μνμ ο γιατρός πως προς το παρόν έφτασαν και τα δύο έμβρυα τρίτη μέρα και πιθανή εμβρυομεταφορα την τρίτη αν υπάρχουν έμβρυα! Δεν μου είπε αυτά για τα κύτταρα που έχω διαβάσει από κοπέλες εδώ γιατί λέτε;

17 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, μου έστειλε μνμ ο γιατρός πως προς το παρόν έφτασαν και τα δύο έμβρυα τρίτη μέρα και πιθανή εμβρυομεταφορα την τρίτη αν υπάρχουν έμβρυα! Δεν μου είπε αυτά για τα κύτταρα που έχω διαβάσει από κοπέλες εδώ γιατί λέτε;

Μπορείς να μιλήσεις με το εμβρυολογικό να σου τα πει. Πάντως εκείνη την ημέρα θα σου τα πουν σίγουρα! Καλή επιτυχία και εύχομαι να μπεις στην παρέα μας!! 

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μπορείς να μιλήσεις με το εμβρυολογικό να σου τα πει. Πάντως εκείνη την ημέρα θα σου τα πουν σίγουρα! Καλή επιτυχία και εύχομαι να μπεις στην παρέα μας!! 

Α μπορώ να πάρω εκεί τηλ; δεν το ήξερα... αύριο είναι η εμβρυομεταφορα αν όλα πάνε καλά,οπότε θα το μάθω αύριο αν έχω εμβρυα; μακάρι σε ευχαριστώ πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια τι κάνετε;; Πως τα πάτε; Να σας ρωτήσω αν γνωρίζει καμία μέχρι να πάρω αύριο τη μαία..

έχει πρηστεί η κλειτορίδα μου και με φαγουριζει ενώ κατά την αφή πονάει λίγο. 

πρίν από 6 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια τι κάνετε;; Πως τα πάτε; Να σας ρωτήσω αν γνωρίζει καμία μέχρι να πάρω αύριο τη μαία..

έχει πρηστεί η κλειτορίδα μου και με φαγουριζει ενώ κατά την αφή πονάει λίγο. 

Καλησπερα. Αν εχεις και φαγουρα απο μυκητιαση συμβαινει συχνα αυτο. Λογικα θα σου κανει και καλλιεργεια για να επιβεβαιωσει, θα σου γραψει καμια κρεμουλα για εξωτερικη χρηση κι αν βρεθει και στην καλλιεργεια θα σου γραψει και κανα υποθετο ενδοκολπικα. ειναι πολυ συχνες οι μυκητιασεις στην εγκυμοσυνη, αλλα δεν επηρεαζουν το εμβρυο και αντιμετωπιζονται με τοπικες αγωγες που ειναι συμβατες με την κυηση. 

Καλήμερα κορίτσια πως πάνε τα μωράκια σας;; Εμείς 28 Απριλίου πάμε για αυχενική ανυπομονώ να ανέβουμε και αυτό το σκαλοπάτι να προχωρήσουμε 

Μήπως μάθουμε και το φύλο 

πρίν από 56 λεπτά , Ellidr είπε:

Καλήμερα κορίτσια πως πάνε τα μωράκια σας;; Εμείς 28 Απριλίου πάμε για αυχενική ανυπομονώ να ανέβουμε και αυτό το σκαλοπάτι να προχωρήσουμε 

Μήπως μάθουμε και το φύλο 

Εγώ τώρα μεθαύριο!!καλή μας επιτυχία!! Ο γιατρός μου προβλέπει αγόρι!! 

Διαφημίσεις

21 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Εγώ τώρα μεθαύριο!!καλή μας επιτυχία!! Ο γιατρός μου προβλέπει αγόρι!! 

Με το καλό για να δούμε θα είναι αγόρι 

Να σου πω εγώ επειδή έχω τη κόρη μου θα ήθελα αγόρι αλλά την υγεία του να έχει και ότι θέλει ο Θεός 

7 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Με το καλό για να δούμε θα είναι αγόρι 

Να σου πω εγώ επειδή έχω τη κόρη μου θα ήθελα αγόρι αλλά την υγεία του να έχει και ότι θέλει ο Θεός 

Μόνο να είναι υγιή παιδιά, τίποτα άλλο!!! 

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...