-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 8 λεπτά , Anastasia14 είπε:
Χαχαχα, όντως δεν τα θέλουμε για συλλογή. Γενικά ήμουν πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη, ακόμα και όταν πέθαναν οι γονείς μου που ήμουν μικρή έλεγα πως αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, απλά στη δική μας οικογένεια συνέβη πιο νωρίς σε σχέση με τις υπόλοιπες. Το θέμα με την υπογονιμοτητα όμως με βασανίζει πραγματικά. Χρόνια πίσω ένας ιερέας μου είχε πει πως αν και δεν έπρεπε να μου το πει ο Θεός μου "χρωστάει" για όλα αυτά που έχω περάσει και ήλπιζα όταν αποφασίσαμε πως θέλουμε παιδί πως θα ερχόταν, μεγάλο πλεονέκτημα και η ηλικία μας εντωμεταξύ. Μετά λες πρέπει να κάνουμε εξωσωματική, το αποδεχτήκαμε και ξεκινήσαμε, αλλά αισθάνομαι πως ούτε αυτό λειτουργεί για εμάς, οπότε ναι, απογοητευομαι. Δε θέλω να είμαι αχάριστη για όλα τα καλά που έχουμε στη ζωή μας, αλλά όλα μοιάζουν πολύ μικρά σε σχέση με τη δυσκολία για ένα μωρό. Σκέφτομαι πως θ' αρχίσει ο κύκλος μας να κάνει παιδιά κι εμείς θα τους κοιτάμε. Βλέπω μωρά στο δρόμο και ραγιζει η καρδιά μου από τον πόνο.
Αύριο ελπίζω να έχω πιο καθαρή οπτική!
Είσαι ακόμα πολύ μικρή για να κάνεις τέτοιες σκέψεις. Επειδή και εγώ δεν έχω περάσει καθόλου λίγα, έχω κάνει παρόμοιες σκέψεις πως μου «χρωστάει» το καλό αυτή η ζωή. Μετά πάλι σκέφτομαι πως μου το «ξεπλήρωσε» όταν γνώρισα τον άντρα μου και αυτό ήταν! Τέρμα οι χάρες!🤣
Αρχικά μη προδικάζεις το αποτέλεσμα αύριο πρώτον και δεύτερον, απλά θα σκέφτεσαι πως θα έχει λίγη παραπάνω προσπάθεια από άλλους ανθρώπους. Σκέψου πόσοι άνθρωποι είναι μόνοι και δεν έχουν τον άνθρωπό τους!
Παρομοίως δε κάνω αισιόδοξες σκέψεις και ποτέ δε περίμενα να φτάσω 33 και να μην έχω παιδί. Νόμιζα θα μας έρθει εύκολα. Δε συνέβη και μπορεί να μη συμβεί και ποτέ. Δε θα το βάλω κάτω όμως, όσο μπορώ θα το πολεμήσω. Μη μαυρίζεις τη ψυχή σου, σε παρακαλώ. Κάνουμε ο,τι περνάει από το χέρι μας.
-
Μανουλες 2025 💕❤️
-
Θέματα
-
- 12.675 απαντήσεις
- 1.271.197 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 8
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 108 απαντήσεις
- 150.822 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.266.360 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 512.419 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 153.908 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.675 απαντήσεις
- 1.271.197 εμφανίσεις
-
- 84 απαντήσεις
- 8.427 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 34 απαντήσεις
- 2.160 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 8
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 108 απαντήσεις
- 150.822 εμφανίσεις
-
Femara
Από Purplebat87, in Ιατρικά & Υγεία
- 3 απαντήσεις
- 402 εμφανίσεις
-
- 2.482 απαντήσεις
- 144.723 εμφανίσεις
-
- 1.190 απαντήσεις
- 144.893 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 837 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.266.360 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 311 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα