-
Από την διαχείριση / Admin news
-
7 ώρες πρίν, ska255 είπε:
Καλησπέρα! Θα σου πω ο,τι λέω και στον εαυτό μου! Μην απελπιζεσαι, προσπάθησε να έχεις θετικές σκέψεις για να μην ζοριζεται ο οργανισμός σου.. ήδη τραβάμε τόσα από όλα τα υπόλοιπα, δεν πρέπει να χαλαει η ψυχολογία μας! Αν σε παρηγορεί εγώ αυτόν τον μήνα και με femara σκέψου είχα μόνο ένα, δεν είναι κάθε κύκλος και κάθε οργανισμός το ίδιο..το σημαντικότερο είναι να σκεφτόμαστε πως έχουμε μπει στον σωστό δρόμο, κάνουμε τα σωστά βήματα και ψάχνουμε μονο ένα και καλό που θα μας δώσει εγκυμοσύνη!
Αν το λες σε μένα, εγω έκανα gonal, meriofert και πήρα femara στην αρχή, ο ορισμός του poor responder ειμαι.. Εμένα με βασανίζει λιγο ότι αν ειχα κανει τη διέγερση πριν το καλοκαιρι με τη διπλάσια amh, ή εστω πριν το χειρουργειο για την υδροσάλπιγγα, θα πηγαινε καλύτερα.. Δεν εχουμε καν καλό σπέρμα για να πω ότι εχουμε ελπιδες. Αλλα και το τέλειο σπέρμα να ειχαμε, αν εγω δε δίνω ωάρια μια τρύπα στο νερό παλι. Γενικά για εμας ειναι πολλά τα ερωτηματικά και τα σημεια που πρέπει να παρουμε αποφαση, μαλλον πιο πολλά απ' ό,τι στα περισσότερα ζευγάρια, οπότε πραγματικά απελπίζομαι ώρες ώρες. Και όταν προσπαθώ να ειμαι αισιόδοξη, παλι κατι θα συμβει και θα με ρίξει. Είμαι σίγουρη οτι δε θα γονιμοποιηθει κανένα από τα δύο ωάρια και θα εχει πάει όλη η προσπάθεια χαμένη. Αχ βρε κορίτσια, δε ξέρω, όσο δυσκολευομαστε, τόσο σκεφτομαι πόσο θέλω ενα μωρό. Από την άλλη λέω αν ειναι να πάθω κατάθλιψη για να το καταφέρω αξίζει; Έχουμε παγώσει η ζωή μας για να προσπαθούμε..
7 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:Δηλαδή κορίτσι μου θα συνεχίσεις ενέσεις διέγερσης για να μεγαλώσουν αυτά που έχουν μείνει και είναι μικρά; Αυτό είναι το dual stim?
Αυτά που πήρατε τα βάλατε για γονιμοποίηση;
Nαι, μου είπε σήμερα femara και αυριο λογικα θα ξεκινησω gonal. Τα βάλαμε για γονιμοποίηση και το πρωί θα ξερουμε αν γονιμοποιήθηκε κάποιο, αλλά είμαι πολυυ επιφυλακτική γιατί όλα στραβά μας πάνε.
7 ώρες πρίν, MK2012 είπε:Κορίτσι μου πρέπει να σταματήσει να σε νοιάζει τι έδωσαν οι άλλες κοπέλες. Να’ναι καλα, έδωσαν ο τι έδωσαν κ εσυ εδωσες ο,τι έδωσες. Γενικά να κοιτάς μόνο τη δική σου πορεία. Πρέπει να διαφυλαχθείς, αλλιώς δεν είναι καλό για τη ψυχολογία σου. Κάθε γυναίκα είναι άλλη περίπτωση. Το ότι πήραν 22 ή 52 ωοθηλακια δε σημαίνει πως είναι απαραίτητα καλά. Το καλό ψάχνεις. Στα λέω για να τα ακούω και εγώ γιατί έχεις δει πως με έχει πάει ως τώρα. Κάνε shut down στο τι συμβαίνει γύρω σου. Στο λέω με αγάπη γιατί ξέρεις τι περνάω οπότε σε καταλαβαίνω. Τα σκέφτομαι συχνά και εγώ όταν είμαι η νεότερη που περιμένω στις ουρές αναμονής και λέω «μα καλά τι πάει λάθος με εμένα;». Αυτές τις σκέψεις δε πρέπει να τις κάνουμε όμως. Κάνε focus σε εσένα και μόνο. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική.
Εγώ σε άλλα νέα να σας πω πως πήγα για υπέρηχο ΠΑΛΙ σήμερα 15η ημέρα άρα ο κυκλος έχει γίνει κουβάρι. Το θυμίζω γιατί έχω κύκλο 24ημερων.
Είδαμε ένα ωοθηλακιο 13mm. Εκανα πάλι Ε2 και LH. Η Ε2 αυξήθηκε από 40 που είχε μείνει στάσιμη στο 129 και η LH που ήταν στο Θεό δλδ 47 έπεσε λίγο στο 33. Ο,τι και αν σημαίνει αυτό. Οπότε θα με βάλει για ωοληψια την Τριτη 18η ημέρα και άρα λογικά η επόμενη περίοδος θα καθυστερήσει.Έχεις δίκιο, σήμερα με εχει πιασει τεραστια απογοήτευση όμως. Γυρισαμε και έπεσα και κοιμηθηκα να μη σκέφτομαι. Για τον αριθμό των ωαριων εχεις δικιο, απλά πρααγματικα σκεφτομαι πως αν άλλες που δινουν 7-10 και λογω κακου σπέρματος κανουν 1 βλαστοκύστη, εμεις που εχουμε λιγα ωάρια και "χαμηλό" σπέρμα δε θα φτάσουμε να δούμε βλαστοκύστη ποτέ. Πραγματικά ήλπιζα να πάρουμε τρία ωάρια σήμερα και απογοητεύτηκα, έχω βαρεθει να απογοητεύομαι και σκεφτομαι τη δωρεά, αλλά ο άντρας μου δε θέλει, θέλει να το παλέψουμε.
Αφού σήμερα ειναι η 15η μέρα του κύκλου σου, τη Μ. Τρίτη δε θα είναι η 19η? Επειδη έχω μπερδευτει, αυτο το μήνας κάνεις εντελώς φυσικό; Στο Γένεσις Αθηνών δεν εισαι; Επειδη λες ότι κλεινει το εμβρυολογικό τους. Έχεις δικιο σε αυτό, αλλά φαντασου ότι εμένα μου ειχε πει για δευτερη ωοληψία Μ. Τετάρτη, ίσως και Μ. Πέμπτη αν μπορουσαμε λογω εμβρυολόγων, αλλα έχεις δικιο, τι θα τα κανουν τα ωαρια άμα κλείνουν; Στο χαμό σήμερα δεν το σκεφτηκα καν. Εμένα μου ειπε, αναλόγως και του αυριανού υπερηχου, μήπως κρατησουμε χαμηλη δόση για να κανουμε δεύτερη ωοληψία μετά το Πάσχα. Αλλα πότε θα μου έρθει περίοδος αν γινει αυτο? Νομιζω θα πάθει τζοτζο ο κύκλος μου χαχα
Όσο για τα τριών ημερών ή βλαστοκύστες, εμεις αποφασισαμε αν κατι γονιμοποιηθει και φτασει τριτης μέρας να τα κρατησουμε εκει. Ρώτησα αν μπορούμε να κρατησουμε τριων ημερων και μετα την αποψυξη να τα αφησουμε να δουμε αν θα γινουν βλαστοκυστες, αλλα μου είπε πως θεωρητικά μπορούμε, αλλα θα το "ταλαιπωρησουμε" το εμβρυο και δεν το προτιμάει. Τώρα δε ξέρω κι αν ειναι καλή αποφαση, ίσως την επομενη φορα να ρισκαρουμε για πέντε ημέρων για να δούμε αν θα φτάσει κάτι εκει.
5 ώρες πρίν, Sofiiii είπε:Εντελώς φυσικό κύκλο έκανα με δική μου απόφαση και λειτούργησε καλά με την έννοια ότι δεν είχε νόημα είτε έτσι είτε αλλιώς για το ένα ωάριο και αν...
Δεν μπορεί να σου το πει αυτό για την ψυχολογία γιατι δεν μπορεί να αισθανθεί όπως αισθάνεσαι εσύ που έχεις περάσει τόσα και έχεις φάει τόσες απογοητεύσεις ....
Τώρα για αυτόν τον κύκλο κανε στ αλήθεια σα να δεν τρέχει κάτι μην σκέφτεσαι τι θα κάνουν με το ωάριο κτλ.ασε να περάσει το Πάσχα να έρθει ο νέος κύκλος και βλέπεις τι θα κάνεις ...
Εγώ πάντως δεν ξέρω είμαι πολύ σίγουρη μέσα μου ότι θα έχω κυστικό και τζάμπα θα ταλαιπωρηθεί,δεν νομίζω ότι είναι καλά τα νούμερα μου ενώ τα κορίτσια μου είπαν ότι είναι καλά ...δεν το χω με τις εξετάσεις καθόλου.
Θα σε ξαναδεί πριν την Τρίτη; Μήπως έχει ανέβει κι άλλο η LH μέχρι τότε.
-
Μανουλες 2025 💕❤️
-
Θέματα
-
- 12.671 απαντήσεις
- 1.271.076 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 8
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 108 απαντήσεις
- 150.803 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.266.322 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 512.411 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 153.898 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.671 απαντήσεις
- 1.271.068 εμφανίσεις
-
- 84 απαντήσεις
- 8.412 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 34 απαντήσεις
- 2.148 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 8
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 108 απαντήσεις
- 150.803 εμφανίσεις
-
Femara
Από Purplebat87, in Ιατρικά & Υγεία
- 3 απαντήσεις
- 400 εμφανίσεις
-
- 2.482 απαντήσεις
- 144.663 εμφανίσεις
-
- 1.190 απαντήσεις
- 144.859 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 835 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.266.320 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 309 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα