Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Neverstop είπε:

Σ'έχει πιάσει μια γενικότερη μαυρίλα λόγω των όσων σας βρήκαν τελευταία. Να θυμάσαι όμως, αυτό που φοβόμαστε σπάνια συμβαίνει! Δηλαδή κι αν έβγαζες τριάντα ωάρια και έφταναν έμβρυα τα δύο πάλι ίδιο δεν θα ήταν το αποτέλεσμα?

Επίσης δεν κάνουμε συλλογή, μωρό θέλουμε! Μην προδικάζεις το αυριανό αποτέλεσμα. Να αγχώνεσαι μόνο για ο,τι μπορεις να κάνεις και δεν το κάνεις. Τα υπόλοιπα στους γιατρούς και το θεό και εσύ μόνο πίστη κι αισιοδοξία! 

Χαχαχα, όντως δεν τα θέλουμε για συλλογή. Γενικά ήμουν πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη, ακόμα και όταν πέθαναν οι γονείς μου που ήμουν μικρή έλεγα πως αυτή είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων, απλά στη δική μας οικογένεια συνέβη πιο νωρίς σε σχέση με τις υπόλοιπες. Το θέμα με την υπογονιμοτητα όμως με βασανίζει πραγματικά. Χρόνια πίσω ένας ιερέας μου είχε πει πως αν και δεν έπρεπε να μου το πει ο Θεός μου "χρωστάει" για όλα αυτά που έχω περάσει και ήλπιζα όταν αποφασίσαμε πως θέλουμε παιδί πως θα ερχόταν, μεγάλο πλεονέκτημα και η ηλικία μας εντωμεταξύ. Μετά λες πρέπει να κάνουμε εξωσωματική, το αποδεχτήκαμε και ξεκινήσαμε, αλλά αισθάνομαι πως ούτε αυτό λειτουργεί για εμάς, οπότε ναι, απογοητευομαι. Δε θέλω να είμαι αχάριστη για όλα τα καλά που έχουμε στη ζωή μας, αλλά όλα μοιάζουν πολύ μικρά σε σχέση με τη δυσκολία για ένα μωρό. Σκέφτομαι πως θ' αρχίσει ο κύκλος μας να κάνει παιδιά κι εμείς θα τους κοιτάμε. Βλέπω μωρά στο δρόμο και ραγιζει η καρδιά μου από τον πόνο.

Αύριο ελπίζω να έχω πιο καθαρή οπτική!

• Ευχή 1

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εγώ είμαι 11 εβδομάδων. Δεν είχα εμετούς και αναγούλες αλλά ότι και αν έτρωγα με φούσκωνε πάρα πολύ και δεν μπορούσα να χωνέψω. Τώρα όμως άρχισε να στρώνει. Ελπίζω να στρώσει και σ εσένα σύντομα! 

Εγώ χάλια πολύ χάλια όλη μέρα 

Ένα μήνα τώρα μη σου πω και παραπάνω 

Το πάω για κατάθλιψη 

Πότε είχες τελευταία μέρα περίοδο;

Διαφημίσεις

17 ώρες πρίν, Ellidr είπε:

Εγώ χάλια πολύ χάλια όλη μέρα 

Ένα μήνα τώρα μη σου πω και παραπάνω 

Το πάω για κατάθλιψη 

Πότε είχες τελευταία μέρα περίοδο;

13 Γενάρη αλλά είμαι από εξωσωματική οπότε μετράει αλλιώς. 11+2 είμαι σήμερα. 
Εύχομαι να περάσουν σύντομα τα συμπτώματα!! 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια καλησπέρα, μου έστειλε μνμ ο γιατρός πως προς το παρόν έφτασαν και τα δύο έμβρυα τρίτη μέρα και πιθανή εμβρυομεταφορα την τρίτη αν υπάρχουν έμβρυα! Δεν μου είπε αυτά για τα κύτταρα που έχω διαβάσει από κοπέλες εδώ γιατί λέτε;

17 ώρες πρίν, κολοκυθάκι είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, μου έστειλε μνμ ο γιατρός πως προς το παρόν έφτασαν και τα δύο έμβρυα τρίτη μέρα και πιθανή εμβρυομεταφορα την τρίτη αν υπάρχουν έμβρυα! Δεν μου είπε αυτά για τα κύτταρα που έχω διαβάσει από κοπέλες εδώ γιατί λέτε;

Μπορείς να μιλήσεις με το εμβρυολογικό να σου τα πει. Πάντως εκείνη την ημέρα θα σου τα πουν σίγουρα! Καλή επιτυχία και εύχομαι να μπεις στην παρέα μας!! 

πρίν από 3 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μπορείς να μιλήσεις με το εμβρυολογικό να σου τα πει. Πάντως εκείνη την ημέρα θα σου τα πουν σίγουρα! Καλή επιτυχία και εύχομαι να μπεις στην παρέα μας!! 

Α μπορώ να πάρω εκεί τηλ; δεν το ήξερα... αύριο είναι η εμβρυομεταφορα αν όλα πάνε καλά,οπότε θα το μάθω αύριο αν έχω εμβρυα; μακάρι σε ευχαριστώ πολύ!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...