Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Καλές γονιμοποιησεις!!! Αύριο όταν σε πάρουν από το εμβρυολογικο ζήτησε τους να επικοινωνήσει μαζί σου η γιατρός και ρώτησε την. Να μην μείνεις με την απορία..

Ναι εννοείται μου ειπε και η ίδια ότι θα μιλήσω και μαζί της .πηρα και πριν συο κέντρο και με πήρε η γιατρός γιατί είχα δυσκολία στην ούρηση και μου ειπε ότι συμβεί να την πάρω στο κινητό της .σε ευχαριστώ πολύ! Μακάρι να έχω βλαστοκύστουλες καλες

• Ευχή 1

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Katker είπε:

Ναι θα κάνω μια συζήτηση μαζί του.

Εγώ τώρα είμαι 28 βδομαδες. Φτάνουμε στο τέλος σιγά σιγά. 

Ολα να πάνε καλά για σήμερα. Με το καλό. 🤍

Καλημέρα!!! Σ ευχαριστω πάρα πολυ!!!εγώ αγωνία να μάθω τι γίνεται!!

Καλέ εσύ ναι.. φτάνεις στο τέλος...🧿🧿🧿 Τέλεια...!!! 

Αυχενική κ β επίπεδου εσύ που έκανες Θεσσαλονίκη? Σε ιδιωτικό γιατρό η κλινική?

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Καλημέρα!!! Σ ευχαριστω πάρα πολυ!!!εγώ αγωνία να μάθω τι γίνεται!!

Καλέ εσύ ναι.. φτάνεις στο τέλος...🧿🧿🧿 Τέλεια...!!! 

Αυχενική κ β επίπεδου εσύ που έκανες Θεσσαλονίκη? Σε ιδιωτικό γιατρό η κλινική?

Ολα καλά θα είναι μην αγχώνεσαι. Εδώ θα είμαστε να μας λες τα νέα σου!

Σε ιδιωτικο την έκανα που με συνέστησε ο γιατρός μου. 

πρίν από 10 λεπτά , Katker είπε:

Ολα καλά θα είναι μην αγχώνεσαι. Εδώ θα είμαστε να μας λες τα νέα σου!

Σε ιδιωτικο την έκανα που με συνέστησε ο γιατρός μου. 

Δεν έχω καλά νέα...πήγα..κάναμε υπέρηχο αλλά δεν βρήκαμε σάκο....αλλά δεν είχα καλό προαίσθημα γιατί το πρωί είχα πάλι καφε κ πρώτη φορα είδα  αίμα στο σκούπισμα... σοκαριστηκα αλλά επειδή δεν είχα τέτοια στην πρώτη εγκυμοσύνη πήγε κατευθείαν το μυαλό Μ στο κακο οπότε πριν πάω στο γιατρό το είχα κάπως ντεφακτο..δεν ξέρω γτ...

Μ έστειλε κι έκανα κ χοριακη περιμένω τ απόγευμα τ αποτέλεσματα..εγώ είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχω θετικά νέα..οπότε τώρα από τα τρία σενάρια.. παλινδρόμη..εξωμήτριο κ απλά να μην έγινε η σύλληψη (αν τα θυμάμαι καλά) θα θελα το πιο απλό κ ανεμακτο ..! ✌️

2 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Δεν έχω καλά νέα...πήγα..κάναμε υπέρηχο αλλά δεν βρήκαμε σάκο....αλλά δεν είχα καλό προαίσθημα γιατί το πρωί είχα πάλι καφε κ πρώτη φορα είδα  αίμα στο σκούπισμα... σοκαριστηκα αλλά επειδή δεν είχα τέτοια στην πρώτη εγκυμοσύνη πήγε κατευθείαν το μυαλό Μ στο κακο οπότε πριν πάω στο γιατρό το είχα κάπως ντεφακτο..δεν ξέρω γτ...

Μ έστειλε κι έκανα κ χοριακη περιμένω τ απόγευμα τ αποτέλεσματα..εγώ είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχω θετικά νέα..οπότε τώρα από τα τρία σενάρια.. παλινδρόμη..εξωμήτριο κ απλά να μην έγινε η σύλληψη (αν τα θυμάμαι καλά) θα θελα το πιο απλό κ ανεμακτο ..! ✌️

Μακάρι η χοριακη να δείξει κάτι θετικό. Το καφέ και το αίμα δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό τον πρώτο καιρό στην εγκυμοσύνη. Ελπίζω να είναι όλα καλά 💪🏻

1 hour ago, Katker είπε:

Μακάρι η χοριακη να δείξει κάτι θετικό. Το καφέ και το αίμα δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό τον πρώτο καιρό στην εγκυμοσύνη. Ελπίζω να είναι όλα καλά 💪🏻

Πήρα τ αποτελέσματα κ μιλήσα με τον γιατρό μ..με είπε ότι είναι είτε καθυστερημένη σύλληψη η θα περιμένουμε αποβολή.. Δευτέρα θα πάω να ξανακάνω χοριακη να δούμε τι γίνεται..σήμερα ήταν πολύ χαμηλή 246..

Δεν έχω ιδέα βέβαια από τιμές χοριακης γτ πρώτη φορά έκανα.αλλα είδα ότι έπρεπε να ειναι πάνω από 5 ωστε να είναι θετικό..

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ..σ ευχαριστώ πολύ για την θετική σου σκέψη!κ εγώ έτσι είμαι συνήθως.. τώρα όμως ....

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Cath3rine είπε:

Πήρα τ αποτελέσματα κ μιλήσα με τον γιατρό μ..με είπε ότι είναι είτε καθυστερημένη σύλληψη η θα περιμένουμε αποβολή.. Δευτέρα θα πάω να ξανακάνω χοριακη να δούμε τι γίνεται..σήμερα ήταν πολύ χαμηλή 246..

Δεν έχω ιδέα βέβαια από τιμές χοριακης γτ πρώτη φορά έκανα.αλλα είδα ότι έπρεπε να ειναι πάνω από 5 ωστε να είναι θετικό..

Δεν ξέρω τι να σκεφτώ..σ ευχαριστώ πολύ για την θετική σου σκέψη!κ εγώ έτσι είμαι συνήθως.. τώρα όμως ....

Ε το 246 δεν θεωρείται και χαμηλό αλλά δεν έκανες και ξανά για να το δούμε συγκριτικά. Θα φανεί πως πάει όταν θα την ξανά κάνεις αν ανεβαίνει ή αν πέφτει. Ας μην απογοητευόμαστε μπορεί να ανέβει και να πάνε καλά. 🤞🏻

πρίν από 2 λεπτά , Katker είπε:

Ε το 246 δεν θεωρείται και χαμηλό αλλά δεν έκανες και ξανά για να το δούμε συγκριτικά. Θα φανεί πως πάει όταν θα την ξανά κάνεις αν ανεβαίνει ή αν πέφτει. Ας μην απογοητευόμαστε μπορεί να ανέβει και να πάνε καλά. 🤞🏻

Μόλις πριν λίγο συνειδητοποίησα αυτό που λες..ότι δεν είναι κ χαμηλή..είχε κολλήσει το μυαλό Μ ότι είναι 2,4 κ ότι είναι αρνητικό...θετική σκέψη ποτε δεν ξες όντως...μακάρι να ναι όλα καλά ..αλλά κ να μην είναι εγώ θα πω...θα ξανακάνω προσπαθεια..

Τωρα λογικά αν υπάρχει κύηση θα πρέπει να είναι στην επόμενη εξέταση διπλάσια τιμή?

2 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

πως περιμενεις να βρεις σακο με χοριακη κατω απο 1000;;; μην αγχωνεσαι καλε. απλα ειναι τρομερα νωρις. σακος θα φανει απο 1000 μοναδες και βαλε. και τοτε οριακα.

πρίν από 23 λεπτά , little miracle είπε:

πως περιμενεις να βρεις σακο με χοριακη κατω απο 1000;;; μην αγχωνεσαι καλε. απλα ειναι τρομερα νωρις. σακος θα φανει απο 1000 μοναδες και βαλε. και τοτε οριακα.

Έλα Μ ντε....το περίεργο είναι ότι έκανα τεστ 24/3 κ βγήκε θετικό ..

Θέλει τόσο Ε? 

πρίν από 22 λεπτά , Cath3rine είπε:

Έλα Μ ντε....το περίεργο είναι ότι έκανα τεστ 24/3 κ βγήκε θετικό ..

Θέλει τόσο Ε? 

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει πάνω από 2000 να πάω να δούμε σάκο! Οπότε επανάληψη σε 2 μέρες να δεις ότι διπλασιάζεται!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Εμένα ο γιατρός μου είχε πει πάνω από 2000 να πάω να δούμε σάκο! Οπότε επανάληψη σε 2 μέρες να δεις ότι διπλασιάζεται!! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! 

Επανάληψη λοιπόν.. περίεργο συναίσθημα πάντως..

2000 είναι πολύ ..άρα σε κάθε εξέταση ανά 2 μέρες θα πρέπει να διπλασιαζεται?? δεν ξέρω κ αν είναι φυσιολογική τόσο καθυστερημένη σύλληψη αλλά ας μη σκέφτομαι αρνητικά!

11 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Μόλις πριν λίγο συνειδητοποίησα αυτό που λες..ότι δεν είναι κ χαμηλή..είχε κολλήσει το μυαλό Μ ότι είναι 2,4 κ ότι είναι αρνητικό...θετική σκέψη ποτε δεν ξες όντως...μακάρι να ναι όλα καλά ..αλλά κ να μην είναι εγώ θα πω...θα ξανακάνω προσπαθεια..

Τωρα λογικά αν υπάρχει κύηση θα πρέπει να είναι στην επόμενη εξέταση διπλάσια τιμή?

24/3 είχες θετικό τεστ και 28/3 σε είπε ο γιατρός να πας για υπέρηχο; Πολύ νωρίς θεωρώ σε είπε. Εγώ πριν 6χρονια που είχα φυσιολογική σύλληψη (αλλά παλινδρομησε στον 3ο μήνα) είχε βγει θετικό τεστ πχ Δευτέρα και με είπε να πάω τουλάχιστον μετά από μιάμιση βδομάδα να με δει. 
μην αγχώνεσαι. Θα το δούμε την Δευτέρα. Ναι πρέπει ανά δυο μέρες να διπλασιάζεται η τιμή της χοριακη. 

11 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Επανάληψη λοιπόν.. περίεργο συναίσθημα πάντως..

2000 είναι πολύ ..άρα σε κάθε εξέταση ανά 2 μέρες θα πρέπει να διπλασιαζεται?? δεν ξέρω κ αν είναι φυσιολογική τόσο καθυστερημένη σύλληψη αλλά ας μη σκέφτομαι αρνητικά!

Κι εμένα ο γιατρός με πάνω από 1600 ήθελε να με δει! Εννοείται δεν πρόκειται να βλέπατε τίποτα με 240.. απορώ γιατί σου είπε να πας.. εγώ είχα θετικη χοριακή και μου έκλεισε ραντεβού δύο εβδομάδες μετά! Επίσης διπλασιασμό θέλουμε μέχρι και 72 ώρες! Δηλαδή αν δεν ανέβει ακριβώς διπλό νούμερο τη δευτέρα μην αγχωθεις.. όλα θα πάνε καλά είναι πολύ νωρίς ακόμη! Πραγματικα η θετική ενέργεια βοηθάει πάρα πολύ!!! Είσαι έγκυος αυτή τη στιγμή με τέτοια χοριακή οπότε μόνο θετικά να σκέφτεσαι! 😉🤞🏼

2 ώρες πρίν, Katker είπε:

24/3 είχες θετικό τεστ και 28/3 σε είπε ο γιατρός να πας για υπέρηχο; Πολύ νωρίς θεωρώ σε είπε. Εγώ πριν 6χρονια που είχα φυσιολογική σύλληψη (αλλά παλινδρομησε στον 3ο μήνα) είχε βγει θετικό τεστ πχ Δευτέρα και με είπε να πάω τουλάχιστον μετά από μιάμιση βδομάδα να με δει. 
μην αγχώνεσαι. Θα το δούμε την Δευτέρα. Ναι πρέπει ανά δυο μέρες να διπλασιάζεται η τιμή της χοριακη. 

@Lila86 καλημέρα κορίτσια! Οχι δεν με είπε σε μια μέρα...

Λοιπόν τελευταία περίοδο έχω 14/2.σταθερο κύκλο πολύ! Είδα ότι δεν ήρθε περίοδο 14/3.οποτε περιμένα 10μερες για να κάνω τέστ..κι έτσι στις 24/3 έκανα τέστ βγήκε θετικό ..έκανα κ στις 25/3 ακόμα ένα τεστ κ βγήκε θετικό οπότε κλείσαμε ραντεβού Παρασκευή 28/3 γτ ήταν αρκετές μέρες καθυστερήσης.(Συνολο 10-21 από την τελευταία περίοδο).για αυτό κ στη πρώτη ανάρτηση που έγραψα εδώ είπα με υπολογισμούς είμαι 5+ βάση των app για υπολογισμό κυήσεως  και βάση της τελευταία περίοδου..

Κ για αυτό με φαίνεται περίεργο όλο αυτό γτ στην πρώτη εγκυμοσύνη απλά είχα καθυστέρηση πάλι ίδιες μέρες .πήγα είδαμε κατευθείαν σάκο κ μετά σε άλλο υπέρηχο ακούσαμε καρδιά ..δεν έκανα ποτέ χοριακη ξανα..ούτε ήξερα για καθυστερημένη σύλληψη κλπ ούτε είχα καφέ ούτε τπτ ..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Επειδή μόνο στον άντρα Μ το έχω πει εκτός από εσάς δεν έχω άλλου να τα πω!! 😍

πρίν από 24 λεπτά , Cath3rine είπε:

@Lila86 καλημέρα κορίτσια! Οχι δεν με είπε σε μια μέρα...

Λοιπόν τελευταία περίοδο έχω 14/2.σταθερο κύκλο πολύ! Είδα ότι δεν ήρθε περίοδο 14/3.οποτε περιμένα 10μερες για να κάνω τέστ..κι έτσι στις 24/3 έκανα τέστ βγήκε θετικό ..έκανα κ στις 25/3 ακόμα ένα τεστ κ βγήκε θετικό οπότε κλείσαμε ραντεβού Παρασκευή 28/3 γτ ήταν αρκετές μέρες καθυστερήσης.(Συνολο 10-21 από την τελευταία περίοδο).για αυτό κ στη πρώτη ανάρτηση που έγραψα εδώ είπα με υπολογισμούς είμαι 5+ βάση των app για υπολογισμό κυήσεως  και βάση της τελευταία περίοδου..

Κ για αυτό με φαίνεται περίεργο όλο αυτό γτ στην πρώτη εγκυμοσύνη απλά είχα καθυστέρηση πάλι ίδιες μέρες .πήγα είδαμε κατευθείαν σάκο κ μετά σε άλλο υπέρηχο ακούσαμε καρδιά ..δεν έκανα ποτέ χοριακη ξανα..ούτε ήξερα για καθυστερημένη σύλληψη κλπ ούτε είχα καφέ ούτε τπτ ..

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!! Επειδή μόνο στον άντρα Μ το έχω πει εκτός από εσάς δεν έχω άλλου να τα πω!! 😍

Να τα λες όσο θες κορίτσι μου! Γι'αυτό τα λέμε εδώ!!! Λίγη υπομονή μέχρι τη Δευτέρα και θα δείξει.. νομίζω πάντως αν τα λέω σωστα για σάκο κλπ θέλει 6 εβδομάδων και μετά! Περνά το Σαββατοκύριακο σου όσο πιο ευχάριστα μπορείς και η Δευτέρα είναι κοντα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...