Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , anemonii είπε:

Κορίτσια, γεια σας. Ακολουθεί σεντόνι.

Είχα σήμερα ραντεβού με τον γιατρό μου και μου είπε κάτι που με προβλημάτισε και θα ήθελα τη γνώμη σας. Περιμένω περίοδο για να προχωρήσω σε ετ. Του είπα ότι πήγα αιματολογο, έχω προδιάθεση για θρομβοφιλια και ότι μου είπε η αιματολογος όταν ξεκινήσω τη διαδικασία για την ετ να παίρνω ένα σαλοσπιρ 100μγ τη μέρα. Είναι σύμφωνος και μου είπε ότι ούτως ή άλλως μετά την ετ δίνουν ηπαρίνη. Η αιματολογος όμως μου είπε όταν με το καλό πετύχω εγκυμοσύνη και φτάσω στην 8η εβδομάδα να πάω για επανεξέταση και τότε ΑΝ χρειαστεί θα ξεκινήσω ηπαρίνη. Μου φάνηκε περίεργο που ο εξωσωματικος θέλει να δώσει ηπαρίνη μετά την ετ ενώ η αιματολογος όχι. Να σημειώσω ότι γενικά δεν με μπουκωνει με εξετάσεις και φάρμακα, είναι πολύ φειδωλός σε αυτά, οπότε με παραξένεψε ακόμη περισσότερο αυτό. Ποια η γνώμη σας; Να μιλήσω ξανά με την αιματολογο όταν έρθει η ώρα; Ψιλοντρεπομαι κιόλας, μια φορά με έχει δει. 

Και επίσης ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Είμαι 22η μέρα κύκλου μετά από ωοληψια. Από τον υπέρηχο φαίνεται να έχω κάνει ωορρηξία (θαύμα για τα δεδομένα μου) και το ενδομήτριο είναι στο 6,5 περιπου. Δεν μου είπε αν είναι τριζωνικο. Γενικά δεν μου σχολίασε ποτέ κάτι για το ενδομήτριο μου, πχ ότι είναι λεπτό. Τον Φλεβάρη έκανα διέγερση με gonal και είχα αρκετά ωάρια. Παίζει να έπαιξε και αυτό τον ρόλο του; Με τεχνητό κύκλο θα πάμε για ετ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα ενταξει όταν έρθει η ώρα, αλλά στεναχωρήθηκα λίγο. 

Γιατί στεναχωρήθηκες; Δεν κατάλαβα. Αφού δεν σου είπε κάτι για το ενδομήτριο. 
      Εμένα ο αιματολόγος μου είπε αν ο εξωσωματικός κρίνει πως θέλει να δώσει ηπαρίνη να την πάρω δεν θα πάθω τίποτα. Δεν έχω προδιάθεση για τίποτα. Πολλοί γιατροί το έχουν στο πρωτόκολλο τους να δίνουν προληπτικά αντιπηκτικές δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

25 Οκτωβρίου έχω ΠΗΤ. Καρδούλα ακούσαμε όταν ήμουν 6+5. 

ναι ναι περνάμε!!ανυπομονώ για την αυχενική για να καθησυχαστώ λίγο..μεγάλη βδομάδα θα την κάνω! Τώρα πάλι την τρίτη θα πάω στο γιατρό! 
Εσυ όλα καλά; @Lila86

Άντε με το καλό και η αυχενική!! Δεν αργεί! Όλα να πάνε καλά 🙂

Εγώ Παρασκευή έχω υπέρηχο! Μια χαρά ευτυχως! Λίγο κούραση παραπάνω αλλά όλα καλά! Κλωτσαει κιόλας πολύ 😍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου! Με το καλό να πάνε όλα 🙂 εγώ θα επικοινωνούσα με τον γιατρό γιατί καλό είναι να γνωρίζει τα πάντα! Φυσιολογικό είναι αλλά η επικοινωνία μαζί του είναι το παν! Κι εγώ από εξωσωματική αλλά έπαιρνα ενέσιμη και κολπική προγεστερόνη. Ουτροτζεσταν δεν πήρα ποτέ! Αλλά είναι το ίδιο σε άλλη μορφή

Καλημέρα κορίτσιιι! Πως είσαι;; Πω πω περνάνε οι εβδομάδες! Ποτέ έχεις υπέρηχο;

Σ ευχαριστώ πολύ!!μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχουμε όλες!!όλα θα πάνε καλά!!! ❤️

εσύ σε ποια εβδομάδα είσαι? 

Κορίτσια από πού είστε? Είναι καμία από Θεσσαλονίκη?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , Cath3rine είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ!!μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχουμε όλες!!όλα θα πάνε καλά!!! ❤️

Εγώ Αθήνα!

3 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Όλα να μας πάνε καλά κορίτσι μου! Εγώ μπαίνω στην 23η αύριο με το καλό! Αθήνα μένω

• Μου αρέσει 1

18 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Καλημέρα και καλώς όρισες και εσύ στην παρέα! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. 🤍

εγώ παίρνω ουτροτζεσταν κολπικά δύο φορές την μέρα. Τα είχα σταματήσει γύρω στην 12η βδομάδα αλλά για λίγο καιρό. Μετά είχα ένα θεματάκι και τα ξανα άρχισα στην 17η και θα τα βάζω μέχρι τέλους. Επίσης εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη. 
Εξωσωματική και εσύ; Η φυσιολογικά; Γιατί δεν κατάλαβα αν το είπες κάπου. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Katker είπε:

Καλημέρα και καλώς όρισες και εσύ στην παρέα! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη. 🤍

εγώ παίρνω ουτροτζεσταν κολπικά δύο φορές την μέρα. Τα είχα σταματήσει γύρω στην 12η βδομάδα αλλά για λίγο καιρό. Μετά είχα ένα θεματάκι και τα ξανα άρχισα στην 17η και θα τα βάζω μέχρι τέλους. Επίσης εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη. 
Εξωσωματική και εσύ; Η φυσιολογικά; Γιατί δεν κατάλαβα αν το είπες κάπου. 

Καλημερα....σ ευχαριστώ πολύ!!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχουμε!! 🎀

Με φυσιολογικη σύλληψη είμαι εγώ..εσύ?

Κατάλαβα..κι εγώ αύριο που θα πάω στον γιατρό θα δω τι θα με δώσει..

Εσυ θα γεννήσεις ιδιωτικά η σε νοσοκομείο?

21 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Εγώ είμαι 12 εβδομάδες και 4 ημέρες. Μένω στην Αθήνα. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 10 λεπτά , baby_love είπε:

Εύχομαι μια καλή και τελειομηνη εγκυμοσύνη. Εγώ είμαι 12 εβδομάδες και 4 ημέρες. Μένω στην Αθήνα. 

Καλημέρα ..!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχουμε!!! 😍

1 ώρα πρίν, Cath3rine είπε:

Καλημερα....σ ευχαριστώ πολύ!!!! Μια τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχουμε!! 🎀

Με φυσιολογικη σύλληψη είμαι εγώ..εσύ?

Κατάλαβα..κι εγώ αύριο που θα πάω στον γιατρό θα δω τι θα με δώσει..

Εσυ θα γεννήσεις ιδιωτικά η σε νοσοκομείο?

Εγώ με εξωσωματική είμαι. Και θα γεννήσω σε κλινική ή στο διαβαλκανικό ή στην γενική κλινική. Εσύ; 

3 ώρες πρίν, Katker είπε:

Εγώ με εξωσωματική είμαι. Και θα γεννήσω σε κλινική ή στο διαβαλκανικό ή στην γενική κλινική. Εσύ; 

Εγω μάλλον στο Παπαγεωργίου..εκεί γέννησα κ το πρώτο μου κ ήταν καλά..θα δείξει όμως .προς το παρόν θα παω αύριο στον γυναικολόγο μου να δούμε τι θα δούμε γτ μια αγωνία την έχω..αν θ ακούσουμε καρδούλα..να δούμε σάκο κλπ. Τα πιο πολλά τα χω ξεχάσει χαχαχα 

Εσένα είναι το πρώτο σου παιδάκι? 

Διαφημίσεις

1 hour ago, Cath3rine είπε:

Εγω μάλλον στο Παπαγεωργίου..εκεί γέννησα κ το πρώτο μου κ ήταν καλά..θα δείξει όμως .προς το παρόν θα παω αύριο στον γυναικολόγο μου να δούμε τι θα δούμε γτ μια αγωνία την έχω..αν θ ακούσουμε καρδούλα..να δούμε σάκο κλπ. Τα πιο πολλά τα χω ξεχάσει χαχαχα 

Εσένα είναι το πρώτο σου παιδάκι? 

Χαχαχα όλα καλά θα είναι μην αγχώνεσαι! 

Είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και είναι δίδυμα. Κοριτσάκια και τα δύο. 🩷

Στο παπαγεωργιου πως πήγες; Εννοώ εφημέρευε; Ή το κανόνισες με τον γιατρό σου; 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Katker είπε:

Χαχαχα όλα καλά θα είναι μην αγχώνεσαι! 

Είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και είναι δίδυμα. Κοριτσάκια και τα δύο. 🩷

Στο παπαγεωργιου πως πήγες; Εννοώ εφημέρευε; Ή το κανόνισες με τον γιατρό σου; 

Ωωώ συγχαρητήρια...πω πω δίδυμα υπέροχο μου ακούγεται!!!💜

Δυστυχώς ο γιατρός μου δν ειναι σε νοσοκομείο..οποτε Είχα κλείσει ραντεβού κ Μ ανέλαβε μια ομάδα ενός γιατρού μέσα στο νοσοκομείο..

από την πρώτη επίσκεψη με βγάλανε όλα τα ραντεβού πότε θα είναι για να με βλέπουν..

κ για τις εξετάσεις αυχενική(είχα κάνει στο Ιπποκράτειο )..β επιπέδου (την οποία ήταν η μοναδική που πήγα έξω κ έκανα  επειδή είχε πέσει 15αυγουστο κ το έκανα στο Γένεσις ..ήθελα να έχω κ φωτογραφίες οπότε δεν με χαλασε .)doppler(έκανα στο Παπαγεωργίου )..κ επειδή ήμουν με καισαρική είχαμε κλείσει κ την ημερομηνία τοκετού κι όλα πήγαν μια χαρά..κ την μέρα που πήγα να γεννήσω είχα κλείσει δικλινο δωμάτιο οπότε ήταν καλα .

γέννησα ακριβώς στην ΠΗΤ που με είχε βγάλει η αυχενική 😜 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Cath3rine είπε:

Ωωώ συγχαρητήρια...πω πω δίδυμα υπέροχο μου ακούγεται!!!💜

Δυστυχώς ο γιατρός μου δν ειναι σε νοσοκομείο..οποτε Είχα κλείσει ραντεβού κ Μ ανέλαβε μια ομάδα ενός γιατρού μέσα στο νοσοκομείο..

από την πρώτη επίσκεψη με βγάλανε όλα τα ραντεβού πότε θα είναι για να με βλέπουν..

κ για τις εξετάσεις αυχενική(είχα κάνει στο Ιπποκράτειο )..β επιπέδου (την οποία ήταν η μοναδική που πήγα έξω κ έκανα  επειδή είχε πέσει 15αυγουστο κ το έκανα στο Γένεσις ..ήθελα να έχω κ φωτογραφίες οπότε δεν με χαλασε .)doppler(έκανα στο Παπαγεωργίου )..κ επειδή ήμουν με καισαρική είχαμε κλείσει κ την ημερομηνία τοκετού κι όλα πήγαν μια χαρά..κ την μέρα που πήγα να γεννήσω είχα κλείσει δικλινο δωμάτιο οπότε ήταν καλα .

γέννησα ακριβώς στην ΠΗΤ που με είχε βγάλει η αυχενική 😜 

Ναι τα θέλαμε τα δίδυμα η αλήθεια είναι 😊 

Μια χαρά σου βγήκε δηλαδή. Ο γιατρός μου συνεργάζεται με το Παπαγεωργιου απλά δεν ξέρω αν επιλέξω το Παπαγεωργιου θα είναι με αυτόν (γιατί και εγώ με καισαρική θα είναι) ή θα με αναλάβει κάποιος άλλος. Θα πρέπει να το συζητήσω αυτό μαζί του. 

πρίν από 56 λεπτά , Katker είπε:

Ναι τα θέλαμε τα δίδυμα η αλήθεια είναι 😊 

Μια χαρά σου βγήκε δηλαδή. Ο γιατρός μου συνεργάζεται με το Παπαγεωργιου απλά δεν ξέρω αν επιλέξω το Παπαγεωργιου θα είναι με αυτόν (γιατί και εγώ με καισαρική θα είναι) ή θα με αναλάβει κάποιος άλλος. Θα πρέπει να το συζητήσω αυτό μαζί του. 

Από φίλη μου που ξέρω που γέννησε πριν μισό χρόνο..είχε γιατρό που πήγαινε εξωτερικά αλλά η γέννα έγινε στο Παπαγεωργίου με αυτόν..οπότε καλύτερα να το συζητήσεις εάν σ ενδιαφέρει κ θα ήθελες. 

Είχα μείνει ικανοποιημένη ...κ χωρίς να έχω δικό μου γιατρό 🤣🤣🤣

Εσύ είσαι στις 17 εβδομάδες αν κατάλαβα καλά η παραπάνω?

Η αλήθεια είναι μία χαρά με βγήκε μόνο τα λεφτά στην. β επιπέδου που αν θυμάμαι καλά ήταν 120€ ? Κάτι τέτοιο..τωρα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν...

6 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Από φίλη μου που ξέρω που γέννησε πριν μισό χρόνο..είχε γιατρό που πήγαινε εξωτερικά αλλά η γέννα έγινε στο Παπαγεωργίου με αυτόν..οπότε καλύτερα να το συζητήσεις εάν σ ενδιαφέρει κ θα ήθελες. 

Είχα μείνει ικανοποιημένη ...κ χωρίς να έχω δικό μου γιατρό 🤣🤣🤣

Εσύ είσαι στις 17 εβδομάδες αν κατάλαβα καλά η παραπάνω?

Η αλήθεια είναι μία χαρά με βγήκε μόνο τα λεφτά στην. β επιπέδου που αν θυμάμαι καλά ήταν 120€ ? Κάτι τέτοιο..τωρα δεν ξέρω τι τιμές παίζουν...

Ναι θα κάνω μια συζήτηση μαζί του.

Εγώ τώρα είμαι 28 βδομαδες. Φτάνουμε στο τέλος σιγά σιγά. 

Ολα να πάνε καλά για σήμερα. Με το καλό. 🤍

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...