Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Fani1994 είπε:

Νομίζω ναι, έχει να κάνει με την εβδομάδα που είσαι. 
Η αμνιοπαρακέντηση αν δεν κάνω λάθος γίνεται μετά τη 15η.

Η διαφορά είναι το σημείο από όπου περνούν το δείγμα Κ το ότι στην τροφοβλάστη υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην δείξει τελικά αποτέλεσμα το δείγμα ή μωσαικισμος. 

Έχει δηλαδή κάποια πιθανότητα αποτυχίας η εξέταση 

17 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Σαν την αμνιοπαρακέντηση πάνω κάτω.. δεν έχω καταλάβει ακόμη τη διαφορά τους και πότε επιλέγουν το ένα ή το άλλο. Ίσως έχει να κάνει με τη βδομάδα; 

@Kate89 αν θέλεις να τα λέμε και εδώ!! 

Διαφημίσεις

4 ώρες πρίν, linaa είπε:

Η διαφορά είναι το σημείο από όπου περνούν το δείγμα Κ το ότι στην τροφοβλάστη υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην δείξει τελικά αποτέλεσμα το δείγμα ή μωσαικισμος. 

Έχει δηλαδή κάποια πιθανότητα αποτυχίας η εξέταση 

Ευχαριστώ μαία της καρδιάς μας ❣️ άρα η αμνιο είναι η μόνη 100% με σίγουρο αποτέλεσμα!! 

Just now, Katiamaxiking είπε:

Ευχαριστώ μαία της καρδιάς μας ❣️ άρα η αμνιο είναι η μόνη 100% με σίγουρο αποτέλεσμα!! 

Ναι είναι η μόνη που δεν έχει περιθώρια αποτυχίας. Η τροφοβλάστη το θετικό είναι ότι γίνετε πολύ νωρίς αλλά αν Κ σπάνιο υπάρχει αυτό το ποσοστό να σου πουν δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αποτέλεσμα . 

• Μου αρέσει 1

On 7/3/2025 at 11:06 ΜΜ, Kate89 είπε:

Με το καλό να κάνεις και εσύ την εξέταση και να είναι όλα καλά! Απλή εξέταση είναι, βλέπει ο γιατρός το κάθε όργανο ξεχωριστά!

Και εγώ έχω αρχίσει να το νιώθω.Ειναι πολύ όμορφο συναίσθημα ♥️

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου κι εγώ ανυπομονώ!  3D φωτό τότε γινεται αν θέλεις η πιο μετά; Δεν περίμενα ποτέ ότι θα νιώσω έτσι με ένα χτυπήματακι στη κοιλιά!!! 💝 Πραγματικά φοβερό!!!

Καλημέρα κορίτσια μου! Χτες εμείς πήγαμε να μας δε και εμβρυοκαρδιολογος και μας είπε ότι δεν βλέπει κάτι παθολογικό και όλα είναι φυσιολογικά στις καρδούλες τους. Τον ρώτησα αν συστήνει την αμνιο και μου είπε : για μενα να μην την κάνεις γιατί δεν βλέπω κάτι να σε παραπέμψω  για να την κάνεις. Και μας ειπε επίσης ότι αν θέλουμε προληπτικά να τα δει και αφού γεννηθούν γιατί δυστυχώς εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν γιατροί με εμπειρία σε αυτό το κομμάτι στα νεογνά. Τώρα περιμένουμε και τα αποτελέσματα από την νιπτ. Απλά μια ανακούφιση την πήρα χτες 🤍

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Katker είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Χτες εμείς πήγαμε να μας δε και εμβρυοκαρδιολογος και μας είπε ότι δεν βλέπει κάτι παθολογικό και όλα είναι φυσιολογικά στις καρδούλες τους. Τον ρώτησα αν συστήνει την αμνιο και μου είπε : για μενα να μην την κάνεις γιατί δεν βλέπω κάτι να σε παραπέμψω  για να την κάνεις. Και μας ειπε επίσης ότι αν θέλουμε προληπτικά να τα δει και αφού γεννηθούν γιατί δυστυχώς εδώ στην Θεσσαλονίκη δεν υπάρχουν γιατροί με εμπειρία σε αυτό το κομμάτι στα νεογνά. Τώρα περιμένουμε και τα αποτελέσματα από την νιπτ. Απλά μια ανακούφιση την πήρα χτες 🤍

Αφού είχες κάνει την β επιπέδου ήταν αναμενόμενο να μην βρεθεί κάτι εμφανές. Σαν συμβουλή σύνδρομο down ή τις τρισωμιες που δείχνει το Νιπτ δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να βρείτε . Το θέμα είναι μήπως ο γιατρός σου φοβάτε για κάτι γονιδιακό που δεν φαίνετε με το γυμνό μάτι .. τα σύνδρομα έχουν πολλά χαρακτηριστικά που φαίνονται με τον υπέρηχο. Αυτά που δεν φαίνονται είναι τα γονιδιακά Κ αυτό πρέπει να ρωτήσεις . 

πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Αφού είχες κάνει την β επιπέδου ήταν αναμενόμενο να μην βρεθεί κάτι εμφανές. Σαν συμβουλή σύνδρομο down ή τις τρισωμιες που δείχνει το Νιπτ δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να βρείτε . Το θέμα είναι μήπως ο γιατρός σου φοβάτε για κάτι γονιδιακό που δεν φαίνετε με το γυμνό μάτι .. τα σύνδρομα έχουν πολλά χαρακτηριστικά που φαίνονται με τον υπέρηχο. Αυτά που δεν φαίνονται είναι τα γονιδιακά Κ αυτό πρέπει να ρωτήσεις . 

Υπάρχει κάποια εξέταση που μπορείς να τα δεις ; Τα βλέπεις δηλαδή αυτά με την αμνιο; 

πρίν από 1 λεπτό , Katker είπε:

Οταν λες γονιδιακά; Υπάρχει κάποια εξέταση που μπορείς να τα δεις ; 

Με την αμνιοπαρακεντηση ζητάς να σου κάνουν όλο τον καρυότυπο του εμβρύου WeS. Πρέπει να ρωτήσεις τον γιατρό σου αν υποπτεύεται κάτι άλλο ή μπορεί απτά ευρήματα του υπερήχου να κρύβετε κάτι άλλο. Σύνδρομο με ένα μόνο εύρημα συνήθως δεν υπάρχει. Αλλά υπάρχουν Κ γονιδιακές μεταλλάξεις που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα Κ αυτές τις υποπτεύονται συνήθως από κάποια ευρήματα μεμονωμένα . 

2 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου κι εγώ ανυπομονώ!  3D φωτό τότε γινεται αν θέλεις η πιο μετά; Δεν περίμενα ποτέ ότι θα νιώσω έτσι με ένα χτυπήματακι στη κοιλιά!!! 💝 Πραγματικά φοβερό!!!

Καλημέρα κορίτσι μου!

Βγαίνει 3D φωτογραφία ναι.Την χαζεύω συνέχεια από τότε 🥰🥰🥰😍😍😍

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!

Βγαίνει 3D φωτογραφία ναι.Την χαζεύω συνέχεια από τότε 🥰🥰🥰😍😍😍

Ε τώρα τρελάθηκα!!! Χαχαχα εδώ χαζεύω τους υπερήχους την 3D θα αφήσουμε!!! 🥰

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 6/3/2025 at 1:26 ΜΜ, LENAKI19 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!Εκανα ετ 22/2 4ΑΑ 9 μέρες μετά 3/3  η χοριακη μου ήταν 375.11 μέρες μετά 5/3 στα 916.Ο Γιατρός μου δεν ζήτησε καν δεύτερη χοριακη και μου έκλεισε ραντεβού 18/3 για υπέρηχο.Εχω που και που κάτι καφέ κηλίδες και με αγχώνει πάρα πολύ αυτό.Ο γιατροσ Είπε ότι είναι φυσιολογικόΟ γιατρός μου έκοψε το Σαλοσπίρ για τρεις μέρες.Φοβαμαι τόσο πολύ,έχω τόσο αγχοσ Μέχρι τον υπέρηχο.Εχει συμβεί σε καμία άλλη;Επίσης πως μετριέται η εγκυμοσύνη στην εξωσωματική; Η εβδομαδα τελευταίας περιόδου είναι η εβδομαδα 0 ή 1;

Καλημέρα και συγχαρητήρια! Εμένα τα καφέ ήταν από το vasklor, την κολπικη κρέμα και συνέχισα να βγάζω μέχρι και ένα μήνα μετά αφού το σταμάτησα. 

Για το πως μετριέται η εγκυμοσύνη, θα σε γελάσω. Η τελευταία μου περίοδος ξεκίνησε 29/10 και ο εξωσωματικός μου είπε να μετράω από τις 31/10. Δηλαδή από δυο μέρες μετά. Ούτε που ρώτησα γιατί. Όμως με αυτά τα δεδομένα πήγα στον γιατρό και μου είπε πόσων εβδομάδων είμαι. 

1 hour ago, Ellidr είπε:

Τι κάνετε κορίτσια πως είστε 

Ρε παιδιά Μ αυτή την αηδία που νιώθω συνέχεια στο στόμα μου τι κάνουμε;; Πω πω Μ έχει γονατίσει 

Εγώ Τετάρτη πάλι γιατρό ν ακούσουμε καρδούλα 

Αχ κορίτσι μου αυτή την αηδία εγώ την είχα μέχρι και λίγο μετά την αυχενική! Εύχομαι να σου κρατήσει πολύ λιγότερο!  Υπομονή μόνο!!! Εγώ δεν ήθελα να πάρω κάτι οπότε απλώς περίμενα να περάσει! Πως είσαι κατά τα άλλα;

πρίν από 21 λεπτά , Lila86 είπε:

Αχ κορίτσι μου αυτή την αηδία εγώ την είχα μέχρι και λίγο μετά την αυχενική! Εύχομαι να σου κρατήσει πολύ λιγότερο!  Υπομονή μόνο!!! Εγώ δεν ήθελα να πάρω κάτι οπότε απλώς περίμενα να περάσει! Πως είσαι κατά τα άλλα;

Μια χαρά είμαι κατά τ αλλά τίποτα άλλο μόνο αυτή η αηδία μου την έχει σπάσει  αααα και ρέψιμο πολυυυυ ρέψιμο ούτε εγώ παίρνω κάτι κάνω υπομονή τι να κάνω 

1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Τι κάνετε κορίτσια πως είστε 

Ρε παιδιά Μ αυτή την αηδία που νιώθω συνέχεια στο στόμα μου τι κάνουμε;; Πω πω Μ έχει γονατίσει 

Εγώ Τετάρτη πάλι γιατρό ν ακούσουμε καρδούλα 

δοκιμασε σοδα η νερο κρυο με μια φετα λεμονι. να καθαριζει το στομα σου. και καραμελες, οποια γευση σου κανει κεφι αναλογα τι σε αναγουλιαζει. δες τις zero που βγαινουν απο βουτυρου, κανελα, λεμονι, ευκαλυπτος. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...