Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Sofm είπε:

Φοβάμαι μήπως δεν είναι έγκυρο λόγω οβιτρελ … 😞😔

Άντε βρε και εσύ μην λες χαζομαρουλες ,θεωρώ ότι η οβιτρελ έχει περάσει η δράση της μετά από 7 μέρες ... Μην σκέφτεσαι αρνητικά όλα θα πάνε κατ ευχην 

Μανουλες 2025 💕❤️

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα και ενώ κάθε μέρα με πονούσε πολύ το στήθος όταν σηκωνόμουν το πρωί, σήμερα όχι. Παραμένει πρησμένο αλλά δεν πονάει. Παίζει απλά να αλλάζουν τα συμπτώματα; Ανησυχώ!!  Επίσης χθες ήταν το πρώτο βράδυ που δεν κοιμήθηκα καλά. Είχα μεγάλη ανησυχία και ξυπνούσα συνέχεια! 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα και ενώ κάθε μέρα με πονούσε πολύ το στήθος όταν σηκωνόμουν το πρωί, σήμερα όχι. Παραμένει πρησμένο αλλά δεν πονάει. Παίζει απλά να αλλάζουν τα συμπτώματα; Ανησυχώ!!  Επίσης χθες ήταν το πρώτο βράδυ που δεν κοιμήθηκα καλά. Είχα μεγάλη ανησυχία και ξυπνούσα συνέχεια! 

Καλημέρα κορίτσι. Ναι αυτό με το στήθος παίζει έτσι ακριβώς. Σε μένα τουλάχιστον. Είναι πρησμένο και πονάει. Και κάποιες μέρες σταματάει να πονάει αλλά χωρίς να ξεπρηζεται. Και μέρα πάλι απ' την αρχή!

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.

Μην αγχώνεσαι.. φυσιολογικό είναι..τα συμπτώματα έρχονται και φεύγουν.. μετά από λίγες μέρες μπορεί να σε πονάει πάλι.. Γιατί δεν κοιμήθηκες καλά; άρχισαν να σε ταλαιπωρούν οι αϋπνίες από τις ορμόνες;

21 ώρες πρίν, Anna7190 είπε:

Σας ευχαριστω πολυ!Θα ρωτησω οπως και να εχει!

Κι εμένα κορίτσι μου σε όλο το 1ο τρίμηνο μου έδινε το συγκεκριμένο χάπι κιόλας. Εγώ βέβαια έχω αυτοάνοσο αλλά γενικά το δίνουν και προληπτικά και όπως είπαν τα κορίτσια μην ανησυχείς είναι όλα δοκιμασμενα

4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Μην ανησυχείς καθόλου τα συμπτώματα πηγαινοέρχονται! Τα φάρμακα παίζουν μεγάλο ρόλο τελικά γιατί κι εγώ σχεδόν όλο το πρώτο 3μηνο δεν κοιμόμουν πάντα καλά. Μόλις κόπηκαν και κόπηκε και η προγεστερόνη κοιμάμαι μεσημέρι και βράδυ σα μωρό! Επίσης παρατήρησα πως τις μέρες που θα ερχόταν η περίοδος τότε είχα ανησυχίες κλπ! Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το παρατηρώ σχεδόν από την αρχη

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια κατάφερα να ηρεμήσω λίγο μιας και το στήθος πονάει αλλά όχι αυτόν τον πόνο που είχα όταν σηκωνόμουν το πρωί.. όλες αυτές τις μέρες κοιμόμουν σα πουλάκι..σερί όλο το βράδυ.. ίσως έφταιξε ότι χθες είχα όλη μέρα το στομάχι μου..ηταν κάπως.. από τη μια πεινουσα αλλά από την άλλη ότι έτρωγα μου καθόταν.. με χαλούσε.. ή είναι από την εγκυμοσύνη ή από τα 100 χάπια που παίρνω την ημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Θέλω να περάσουν οι βδομαδες και να κάνω την αυχενική και λίγο να ηρεμήσω.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια εγώ 8+5 σήμερα και έχω υπέρηχο το μεσημέρι. Ελπίζω να είναι καλά τα πράγματα, γιατί τελευταία φορά είχα πάει πριν 12 μέρες! Ωστόσο έκλεισα και αυχενική. Στις 22/3 με έβαλαν, Σαββατο. Θα είμαι 11+2 τότε..! Εύχομαι να είναι οκ το μέγεθος για τις μετρήσεις! Αγχωτικος μήνας!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια εγώ 8+5 σήμερα και έχω υπέρηχο το μεσημέρι. Ελπίζω να είναι καλά τα πράγματα, γιατί τελευταία φορά είχα πάει πριν 12 μέρες! Ωστόσο έκλεισα και αυχενική. Στις 22/3 με έβαλαν, Σαββατο. Θα είμαι 11+2 τότε..! Εύχομαι να είναι οκ το μέγεθος για τις μετρήσεις! Αγχωτικος μήνας!

Ουφ ναι!! 
Με το καλό όλα σήμερα και στην αυχενική!! Να πάνε όλα καλά και μετά να αρχίσεις να ηρεμείς λίγο! Αναμένουμε νέα σου!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , Makelen είπε:

Μια χαρά θα είναι! 🙂 Καλή επιτυχία σε όλα κορίτσι μου! Εγώ που νόμιζα ότι σε όλη την εγκυμοσύνη θα με βλέπει κάθε δύο εβδομάδες και τελικά από την αυχενική και μετά είναι κάθε 3 και τώρα περιμένω πως και πως το επόμενο ραντεβού.

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημέρα, 11+2 δεν είναι νωρίς;;;

εμένα μου την είχαν κάνει 13+2 ή + 4 δεν θυμάμαι καλά. Για σήμερα όλα καλά θα είναι! περιμένουμε τα νέα σου. 

πρίν από 32 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ουφ ναι!! 
Με το καλό όλα σήμερα και στην αυχενική!! Να πάνε όλα καλά και μετά να αρχίσεις να ηρεμείς λίγο! Αναμένουμε νέα σου!! 

μην αγχώνεσαι, έτσι είναι το πρώτο τρίμηνο φεύγουν και έρχονται τα συμπτώματα. 

• Μου αρέσει 1

Νομίζω από τις 11+1 μπορείς να κάνεις αυχενική. Εγώ έκανα στις 12+1. Είχα κι εγώ φοβερό άγχος. Στην PAPP A μου βγήκε αυξημένη η β-χοριακή και θα χρειαστεί να κάνουμε παρακέντηση για να είμαστε σίγουροι. Αλλά ο γιατρός είναι καθησυχαστικός, είναι περισσότερο για να είμαστε 100% σίγουροι ότι όλα είναι καλά. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσια μου! Η αυχενική γίνεται από 11+1 έως 13+6. Αυτός με έβαλε 11+2 γιατί τότε θα βρίσκεται εδώ. Έρχεται από Ιασώ στην Καλαμάτα. Και μου είπε ο άνθρωπος ότι επειδή μπορεί να είναι μικρό το έμβρυο,αν χρειαστεί κάποια μέτρηση να την ξανακάνουμε, θα πάω πάλι όταν ξανάρθει χωρίς επιπλέον κόστος. Ωστόσο όλα θα γίνουν κανονικά (και οι αίματος) και τώρα μου είπε, είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα. 

πρίν από 18 λεπτά , Fani1994 είπε:

Νομίζω από τις 11+1 μπορείς να κάνεις αυχενική. Εγώ έκανα στις 12+1. Είχα κι εγώ φοβερό άγχος. Στην PAPP A μου βγήκε αυξημένη η β-χοριακή και θα χρειαστεί να κάνουμε παρακέντηση για να είμαστε σίγουροι. Αλλά ο γιατρός είναι καθησυχαστικός, είναι περισσότερο για να είμαστε 100% σίγουροι ότι όλα είναι καλά. 

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου! Ωστόσο, να σε ρωτήσω.. γιατί σου είπε αμνιοπαρακέντηση και όχι νιπτ? Σου έδωσε επιλογή?

πρίν από 32 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 11+2 δεν είναι νωρίς;;;

εμένα μου την είχαν κάνει 13+2 ή + 4 δεν θυμάμαι καλά. Για σήμερα όλα καλά θα είναι! περιμένουμε τα νέα σου. 

μην αγχώνεσαι, έτσι είναι το πρώτο τρίμηνο φεύγουν και έρχονται τα συμπτώματα. 

Στον γιο μου την είχα κάνει 12+4. Αλλά γίνεται και από 11+1.

πρίν από 44 λεπτά , Lila86 είπε:

Μια χαρά θα είναι! 🙂 Καλή επιτυχία σε όλα κορίτσι μου! Εγώ που νόμιζα ότι σε όλη την εγκυμοσύνη θα με βλέπει κάθε δύο εβδομάδες και τελικά από την αυχενική και μετά είναι κάθε 3 και τώρα περιμένω πως και πως το επόμενο ραντεβού.

Β επιπέδου ποτέ έχεις??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσια μου! Η αυχενική γίνεται από 11+1 έως 13+6. Αυτός με έβαλε 11+2 γιατί τότε θα βρίσκεται εδώ. Έρχεται από Ιασώ στην Καλαμάτα. Και μου είπε ο άνθρωπος ότι επειδή μπορεί να είναι μικρό το έμβρυο,αν χρειαστεί κάποια μέτρηση να την ξανακάνουμε, θα πάω πάλι όταν ξανάρθει χωρίς επιπλέον κόστος. Ωστόσο όλα θα γίνουν κανονικά (και οι αίματος) και τώρα μου είπε, είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα. 

Όλα να πάνε καλά κορίτσι μου! Ωστόσο, να σε ρωτήσω.. γιατί σου είπε αμνιοπαρακέντηση και όχι νιπτ? Σου έδωσε επιλογή?

Β επιπέδου ποτέ έχεις??

Και εγώ 11+3 την έκανα και δεν είχαμε θέμα με τις μετρήσεις 💕

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Makelen είπε:

Μου είπε συγκεκριμένα για λήψη τροφοβλάστης. Δε μου ανέφερε το nipt. 

πρίν από 8 λεπτά , Fani1994 είπε:

Μου είπε συγκεκριμένα για λήψη τροφοβλάστης. Δε μου ανέφερε το nipt. 

Το Νιπτ δεν είναι διαγνωστικό είναι με πιθανότητες πάλι. Οπότε όταν υπάρχει κάποια υποψία Κ πρέπει να σιγουρευτείς η μόνες διαγνωστικές εξετάσεις είναι η τροφοβλάστη Κ αμνιο. 

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Β επιπέδου ποτέ έχεις??

Κορίτσια μια χαρά ο υπέρηχος..! Το μωρό ζωηρό.. και η ηλικία του βγαίνει ακριβώς όσο είμαι (8+5). Ο δεύτερος σάκος απορροφήθηκε έτσι απλά! Ούτε αίματα ούτε τίποτα..! Μου έγραψε και ένα σωρό εξετάσεις. Θα ξαναμιλήσω μαζί του μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Ωστόσο θα πάω και για την αυχενική.. κι όλα μπαίνουν σε μια σειρά..!

@linaa Λογικά κάτι μου έγραψες αλλά δεν έχει βγει κάτι! Τσεκαρε αν θέλεις 1-2 αναρτησεις πριν!

• Μου αρέσει 4
  • Λουλούδια 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...