Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια μου!!τι τελεια που ετοιμαζετε τα δωματιακια σας!εμεις δεν εχουμε δωματιακι σ αυτο το σπιτι,μετα τη μετακομοιση θα κανουμε!!Γιατι τι διαφορα εχει ο θηλασμος μετα απο καισαρικη??στη μπεμπα η σ εμενα???αντε παλι διαβασμα!!!κ ενω η γιατρος μου Στεγια μου ελεγε οτι πρεπει να παρει συμπληρωμα πως θα χορταασει το μωρο?η παιδιατρος ειπε "τι συμπληρωμα??πατε καλα??εγω θα ειμαι εκει κ θα το απαγορευσω!!''.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσακια μου!!τι τελεια που ετοιμαζετε τα δωματιακια σας!εμεις δεν εχουμε δωματιακι σ αυτο το σπιτι,μετα τη μετακομοιση θα κανουμε!!Γιατι τι διαφορα εχει ο θηλασμος μετα απο καισαρικη??στη μπεμπα η σ εμενα???αντε παλι διαβασμα!!!κ ενω η γιατρος μου Στεγια μου ελεγε οτι πρεπει να παρει συμπληρωμα πως θα χορταασει το μωρο?η παιδιατρος ειπε "τι συμπληρωμα??πατε καλα??εγω θα ειμαι εκει κ θα το απαγορευσω!!''.

Δεν πειραζει!!!Κρατα ολη σου τη δημιουργικοτητα για μετα, και ειμαι σιγουρη οτι το δικο σου θα ειναι το καλυτερο!!!

Ετσι κι αλλιως οι πρωτοι μηνες ειναι μαζι με τη μαμα και το μπαμπα!!

Με το καλο και στο αλλο σπιτακι για ενα ονειρεμενο παιδικο δωματιο!!!!!!!

Φιλακια και καλημερα!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Δεν πειραζει!!!Κρατα ολη σου τη δημιουργικοτητα για μετα, και ειμαι σιγουρη οτι το δικο σου θα ειναι το καλυτερο!!!

Ετσι κι αλλιως οι πρωτοι μηνες ειναι μαζι με τη μαμα και το μπαμπα!!

Με το καλο και στο αλλο σπιτακι για ενα ονειρεμενο παιδικο δωματιο!!!!!!!

Φιλακια και καλημερα!!!!

Καλημερα!!ευχαριστω πολυ κοριτσακι μου!!

rbOEp3.png

εγω δεν εχω ιδεα κοριτσακι μου!εγω συννενοηθηκα με τη γιατρο κ την παιδιατρο που θα ειναι σιγουρα μαζι,τωρα εγω θα ειμαι σε κλινηκη αλλα κ παλι ποια μαια θα πετυχεις.το λες εκεινη την ωρα που πας,βλεπεις ποια ειναι κ της λες με το που βγει μου το δινεις!!εγω αυτο θα κανω με τη μαια,θα της πω"μην καταλαβω οτι εδωσες ξενο γαλατακι,θα σου κοψω τα ποδια!"χαχχχαχααχχα!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια θα σας γραψω λιγο απο το βιβλιο της Πατσουρου σχετικα με τον θηλασμο μετα απο καισαρικη οσες ενδιαφερεστε κ για σενα Σελεστινακι να ψιλοξερεις εφοσον παιζει τετοια πιθανοτητα...Στο επομενο ποστ θα σας γραψω;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κοριτσακια θα σας γραψω λιγο απο το βιβλιο της Πατσουρου σχετικα με τον θηλασμο μετα απο καισαρικη οσες ενδιαφερεστε κ για σενα Σελεστινακι να ψιλοξερεις εφοσον παιζει τετοια πιθανοτητα...Στο επομενο ποστ θα σας γραψω;)

ενοειτε!εγω ρε γμτο δεν το βρησκω το βιβλιο κ δεν μου το βρησκει κ κανενα βιβλιοπωλειο!

rbOEp3.png

Kαλημέρα κορίτσιααααα....Σας έχασαααααα!!!Πάλι μπήκα νοσοκομείο με συσπάσεις, 6 μέρες αυτή τη φορά..Ασε μιλάμε με έχει μάθει όλο το μαιευτικό του νοσοκομείου Αλεξανδρουπολης χαχα!!Πριν λίγο βγήκα κ λέω κάτσε να βρω τις φιλενάδες μου...Τι κάνετε???

κοριτσακια μου τι κανετε???

αρχικα θελω να σας ευχαριστησω ολες τοσο μα τοσο πολυ για τις ευχες σας για τον κοριτσακι μου!!!ευχομαι κ σε εσας να χαιρεστε τα παιδακια σας,οσες εχουν,κ με ενα πονο να υποδεχτουμε κ τα νεα μελη της οικογενειας μας ολες!!!

selestina μικρη μου δεν θελω να σε τρομαξω αλλα γιατι δεν λες στο γιατρο σου μηπως μπορει να σε βοηθησει κ να γυρισει το μωρακι σου μεσα στην κοιλιτσα σου???ξερω οτι γινεται.καθως επισης κ ομοιοπαθητικα υπαρχει χαπακι ονομαζεται pulsatila που βοηθαει ωστε να γυρισει το μωρο οσο απιθανο κ αν σου ακουγεται κ επισης κ η γιογκα μπορει να σε βοηθησει σε αυτο.ψαξε το λιγο γιατι να ξερεις η καισαρικη δεν ειναι οπως τον φυσιολογικο.

maroutsos αχ κοριτσακι χαιρομαι που τωρα εισαι σπιτακι σου.υπομονη κ πλησιαζει η στιγμη που θα γεννησουμε κ θα ηρεμισεις κ εσυ!!!

Ελινα Ζ. να σε ρωτησω κατι???χρησιμοποιησες καθολου ομοιπαθητικα στην πρωτη σου γεννα???η μαια μου μου ειπε οτι υπαρχουν ομοιπαθητικα τα οποια βοηθανε κυριως την αναρωση.επισης δεν γνωριζα οτι υπαρχουν κ ομοιπαθητικα για τους μυκητες.εχω ραντεβου την πεμπτη το πρωι με υην ομοιπαθητικο μου κ θα ηθελα να δω ποσο μπορω να εκμεταλλευτω την ομοιπαθητικη στην φαση που ειμαστε.αν μπορεις μεχρι τοτε να μου δωσεις πληροφοριες ή αν εχεις καποια προσωπικη εμπειρια ή πραγματα που θα μπορουσα να την ρωτησα θα με βοηθουσες παρα πολυ.βεβαια θα συναντηθω σημερα κ με την μαια μου κ θα δω τι μπορει κ αυτη να μου πει!!!

Διαφημίσεις

Vera μου την ομοιοπαθητικη την ανακαλυψα μετα τη 1η γεννα μου δυστυχως...Ο γιος μου ξεκινησε ομοιο με το που ανακαλυψα τις αλλεργιες του δηλαδη πολυ νωρις απο 3 μηνων πηρε ομοιοπαθητικα,τα οποια εκαναν φοβερη δουλεια στην ατοπικη δερματιτιδα που ειχε..

Εκτοτε ακολουθει μονο ομοιοπαθητικη θεραπεια για οτιδηποτε και δεν εχει παρει ποτε αντιβιωση...

Εγω χρησιμοποιησα ομοιο οταν επαθα μαστιτιδες και εκει με βοηθησε πολυ,μετα εκανα και λιγο πριν μεινω εγκυος στη μπεμπα και οπως ειχα αναφερει καθαρισα πρωτη φορα απο μυκητες στη ζωη μου!Βεβαια τωρα με την εγκυμοσυνη επαθα την υποτροπη αλλα σημερα θα παρω το ομοιοπαθητικο και θα ξεκινησω απο αυριο να δουμε!Παντως ξερω στην εγκυμοσυνη βοηθαει πολυ η ομοιοπαθητικη και ειμαι πολυ υπερ!!Σου προτεινω ανεπιφυλακτα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Σελεστινακι Λοιπον λεει για την καισαρικη οτι μπορεις να θηλασεις αμεσως η το συντομοτερο δυνατο που θα μπορεσουν να σου φερουν το μωρο,επισης να μην φοβηθεις ισα ισα ο θηλασμος βοηθαει στην αναρρωση.Στην πρωτη φορα ισως να ειναι δυσκολα αλλα μετα θα ναι πολυ πιο ευκολα.Θα χρειαστεις ατομο για βοηθεια γιατι ειναι εγχειρηση θα βαλεις μαξιλαρακια να σαι ανετα..Ακομη και αν για καποιο λογο σου απαγορευσουν μπορεις να ξεκινησεις αντλησεις.Επισης εαν εμφανισεις χαμηλο πυρετο ειναι απο την εναρξη της γαλουχιας...Εγω εμφανισα παντως δεκατα ασχετα που γεννησα φυσιολογικα ειναι συνηθες δηλαδη δεν ειναι τιποτα ανησυχητικο...

Σε γενικες γραμμες παλι θηλαζεις δεν το αφηνεις γιατι μετα θα δυσκολεψουν τα πραγματα και δεν θα χει κατεβει αρκετο γαλα...

Παντως ναι μακαρι να γυρισει η μπεμπα εχεις ακομη...Μου εκανε εντυπωση ομως γιατι σου ειπε εως 15 μαιου μονο να περιμενεις?Ποτε εχεις κανονικα πητ?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μαρια-Ευγενια η μαια δεν ειναι απολυτως απαραιτητη ειναι καθαρα επιλογη σου και να μην εχεις παλι θα ερθουν απο κει και θα σε βοηθησουν,εγω ομως ηθελα ναχω μια μαια δικια μου και πηρα στον γιο μου μια κοπελα υπερ του θηλασμου και γενικα ειχα εναν ανθρωπο που τον ηξερα λιγο παραπανω και ηταν μαζι μου στις ωδυνες,και μετα κανονισε ολα τα υπολοιπα δηλαδη να μου φερει το μωρο μου αμεσως ,να κανονισει την επισκληριδιο κτλ κτλ ..Τωρα θα την ξαναπαρω εαν ευκαιρει,συνεργαζεται με τον γιατρο μου.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

selestina μικρη μου δεν θελω να σε τρομαξω αλλα γιατι δεν λες στο γιατρο σου μηπως μπορει να σε βοηθησει κ να γυρισει το μωρακι σου μεσα στην κοιλιτσα σου???ξερω οτι γινεται.καθως επισης κ ομοιοπαθητικα υπαρχει χαπακι ονομαζεται pulsatila που βοηθαει ωστε να γυρισει το μωρο οσο απιθανο κ αν σου ακουγεται κ επισης κ η γιογκα μπορει να σε βοηθησει σε αυτο.ψαξε το λιγο γιατι να ξερεις η καισαρικη δεν ειναι οπως τον φυσιολογικο.

:shock::shock::shock:!!εχω την εντυπωση οτι ξανα εκανε τουμπα η μικρη,γιατι εγω οταν ειχε γυρισει το επιανα το κεφαλακι της στο πλαι κ αναρωτιομουν τι ειναι.τωρα δεν πιανω,οποτε πιστευω οτι ξανα αλαξε η ζωηρουλα μου!!!παντως κ εγω ειμαι υπερ της ομοιοπαθητικης,δουλευα 3 χρονια σε φαρμακειο ο κ πουλουσαμε ομοιοπαθητικα φαρμακα κ απο οτι ακουγα,οχι δλδ απο προσωπικη μου εμπειρια αλλα απο τον κοσμο,οτι απο διαφορα οτι μπορειτε να φανταστειτε που ειχαν κ χρονιες παθησεις τους ειχαν σωσει η βοηθισει παρα πολυ!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...