Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Καλησπέρα @Neverstop θα παρω κ εγώ μου φαινεται κολπικά εκτος από το στόμα,κ την αντιβίωση μαζί πιστευω κάτι να γίνει.Προβιοτικά παίρνεις μέχρι την μεταφορά;Βιοψία δεν είναι κάπως ίδιο η όχι με το μικροβιωμα;

Δεν θυμάμαι μέχρι πότε πήρα ακριβώς, αλλά στο τέλος έπαιρνα ένα μόνο κ το σταμάτησα κι αυτό πριν τη μεταφορά. Η βιοψία ενδομητρίου έδειχνε μόνο αν έχω χρόνια ενδομητριτιδα, όχι μικρόβια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Εγώ στο Γαια.........Είναι καμια άλλη στο γαια?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Μελιτάκι υπέροχα!!!!Άντε με το καλό να υποδεχτείτε τον μπεμπίνο σας!!!!

Σελεστ κοριτσάρα μου μπράβο που βρήκατε καλή παιδίατρο....Για μένα δε πολυπαίζει ρόλο ο τρόπος που γεννάς,αρκεί να είναι γερά παιδιά.....Το μετά έχει σημασία.....Η σωστή ανατροφή!!!Οπότε μια καλή παιδίατρος που είναι υπερ στον θηλασμό είναι το ΤΕΛΕΙΟ!!!

Όσο για την μπουμπου θα συμφωνήσω(για άλλη μια φορά)με την Ελίνα μας...Μπορεί να γυρίσει.....και να ψάξεις τα πάντα για το θηλασμό μετά από καισαρική!!!

Καλημερα Στεγια μου!!!!!!!!!!!

Ευχαριστουμε εμπειρη μανουλα!!!!!

Καλα κανεις και δεν αγχωνεσαι για ετοιμασιες...Κατι παραπανω ξερεις απο εμας σιγουρα!!!!χεχεχε

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Εγώ στο Γαια.........Είναι καμια άλλη στο γαια?

Bρε ΣΤΕΓΙΑΑΑΑΑΑ

Κι εκει παλι μαζι?Κι εγω στο ΓΑΙΑ!!!!Χαχαχχαα τωρα οπωσδηποτε θα σε δω δεν υπαρχει θεμα!!!Ειμαστε και 2 μερες διαφορα λογικα εαν παρεις ολο τον μηνα και παρω κι εγω θα σε δω!!!Βρε λες να μας βαλουν και στο ιδιο δωματιο?αχχαχχαα

Μαλλον για δικλινο παω αλλα ρωτησα για το ρουμινγκ ιν και ειπαν οτι θα το δηλωσω εξ αρχης και θα με βαλουν με μαμα που εχεικι αυτη την ιδια επιθυμια!

Αφηστε που θα χω τρεξιμο να κυνηγαω τις μαιες(θα παρω ομως παλι τη μαια που ειχα στην πρωτη εγκυμοσυνη και θα τα τακτοποιησει) μη και δωσουν ξενο γαλα στην αρχη,να μου τη δωσουν αμεσως να τη θηλασω και να χω και τα ψυχολογικα μου γιατι δεν θελω να αφησω τον γιοκα μου καθολου...αχ τι θα κανω !!!!

Α ΣΤΕΓΙΑ μεχρι και στην ντουλαπα που θελω να τακτοποιησω λιγακι εχουμε κοινο ,περιμενω τη μαμα μου να ερθει για βοηθεια χαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Επισης μετα απο ατελειωτη φαγουρα μιλησα επιτελους με τον ομοιοπαθητικο μου και μου εδωσε ενα ομοιπαθητικο αυριο θα παω να το παρω,ευχομαι να κανει δουλεια!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα δε βρίσκω λόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μόλις κάνω αυτήν την επίσκεψη στον γιατρό θα μάθω τιμές και θα σου πω σε τι δωμάτιο θα μπω....

Φαντάζεσαι να γίνει η γνωριμία μας στο μαιευτήριο????????????

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν δεν είναι καθόλου απίθανο όπως το σκέφτομαι......

Έβγαλες καμιά άκρη με το ταντεμ?Εγώ θέλω να ρωτήσω την Νανά τι γίνετε με τα γεύματα...Στον Γιάννο στην εβδομάδα ξεκίνησα να δίνω γεύμα ανα στήθος και τώρα έτσι δε θα γίνει?απλά θα πίνει από το άλλο και ο Γιάννος?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μελιτάκι μου γλυκό και εσύ στο γαία?

μόνο που έχουμε λιγάκι διαφορά......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μελιτάκι μου γλυκό και εσύ στο γαία?

μόνο που έχουμε λιγάκι διαφορά......

Χααχα!!Δυστυχως στο Ηρακλειο Κρήτης θα γέννησω..Ασε που Εχουμε και διάφορα στην ΠΗΤ..Αν με περιμένετε θα γίνουν 5 κιλα οι ζουζουνες σας μέχρι τότε!!Αλλα θα κανονισω να έρθουμε Κόρινθο το επόμενο καλοκαίρι για συνάντηση μωρων!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Μελιτάκι μου ξεχάστηκα...κουτουλάω και από την νύστα.....

Να μας έρθετε καλέ.....γαμπρούς θέλουμε!!!!χαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπερα κοριτσια.Απο οτι βλεπω εχω και παρεα!!!!!!!Ωραιααααααααααα!!!!!!!!Χρονια πολλα για την ημερα.Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι.....επειδη θα γεννησω σε δημοσιο οπως σας εχω ξαναπει πρεπει να βρω καποια μαια απο τωρα για εκεινη την ωρα η δεν παιζει κατι τετοιο στο δημοσιο???Και σχετικα με το θηλασμο μιας και το αναφερατε σε ποιον πρεπει να πω οτι θελω να μου δωσουν το παιδι να το θηλασω και να μην του δωσουν ξενο γαλα και ποτε?Φυσικα εννοειται οτι δεν εχω προβλημα να του δωσουν ξενο στη περιπτωση που δεν ''εχω'' εγω για καποιο λογο!!!!!Στην καισαρικη νομιζω του δινουν ξενο στην αρχη μεχρι να συνελθει η μανα και να μπορει να θηλασει σωστα?

Λοιπόν δεν είναι καθόλου απίθανο όπως το σκέφτομαι......

Έβγαλες καμιά άκρη με το ταντεμ?Εγώ θέλω να ρωτήσω την Νανά τι γίνετε με τα γεύματα...Στον Γιάννο στην εβδομάδα ξεκίνησα να δίνω γεύμα ανα στήθος και τώρα έτσι δε θα γίνει?απλά θα πίνει από το άλλο και ο Γιάννος?

Νομιζω ετσι θα γινει ναι;)

Κ εγω ετσι εδινα αλλα λογω υπερπαραγωγης αρχισα block feeding κι ετσι κατεληξα να δινω 2κ 3 φορες το ιδιο στηθος και μετα να αλλαζω.

Να δουμε και τωρα πως θα παει παντως ακουω οτι το θετικο με μας που θηλαζουμε ακομη ειναι οτι θα αποφυγουμε το πρηξιμο των πρωτων ημερων και θα κατεβει γρηγοροτερα το γαλα:D:DΜακαρι γιατι ειχα ταλαιπωρηθει φοβερα τις πρωτες μερες τουμπανο και φαντασου οτι ο μικρος επινε αβερτα γαλα και επαιρνε 30 γρ την ημερα μεσα στο μαιευτηριο αφου ο παιδιατρος ελεγε πρωτοφανες χαχαχαχα(εγω ομως ξερω οτι μια χαρα φυσιολογικο μπορει να ειναι αυτο;))

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Γεια σας,γεια σας και χαρα σας!!Πως παμε???

Εμεις στο κλασικο μας τρεξιμο...αυριο εχουμε βαψιμο δωματιου!!!

Αντε να περνουν σειρα οι δουλιτσες μας σιγα σιγα...

Ο μπομπηρας απο την αλλη δε σταματαει να κουνιεται..τα χερακια μας και τα ποδαρακια μας πριζονται...τα δαχτυλα μας μουδιαζουν...τι αλλα?

Α ναι, εχουμε βγαλει ελιτσες και λεκεδες στο λαιμο μας...και δε το μπορω καθολου!!!!:evil:

Εμεις γεναμε στο Λητω και παλι καλα εχει κανε συμβαση με τον εοππυ..μεσα στην βδομαδα πρεπει να παρω τηλ και την μαια για να δωσουμε ραντεβου να μας δει μαζει με τον μπαμπα...την παρασκευη εχουμε το ντοπλερ...αυτα τα ολιγα!!!!

Σας φιλω!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...