Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Εξέταση για μικροβίωμα δεν έχω κάνει. Φαίνεται στη βιοψία ενδομητριου, μια ειδική εξέταση cd100... δεν τη θυμάμαι ακριβώς. Πριν το γιου μου είχα 4 αποβολές. Και αντιβιωσεις πήραμε και οι δύο προληπτικά και την υστεροσκοπηση την έκανα μάλιστα μετά τη γέννα. Κανεις από τόσους γιατρούς που έχω πάει δεν ήθελε να κάνω το μικροβίωμα. Ένας μάλιστα από πολύ καλή κλινική μου είπε ότι αυτά τα κανουν κάποιοι γιατροί για τα χρήματα και επίσης πως οι εγχυσεις καταστρέφουν χειρότερα τη μήτρα. Τι να πω κι εγώ.... γιατρός δεν είμαι... Μετά το γιο μου πώς τον έπιασα ξαφνικά μετά από 4 αποβολές? 

Δεν πρόκειται να κάνω άλλη ωοληψια, δε βλέπω το νόημα στην ηλικία αυτή, πρέπει να είμαι ρεαλιστρια. Σε 2 φυσικούς, 1 διέγερση με serpafar και 1 μακρύ πρωτόκολλο μάζεψα 6 βλαστοκυστες, 3 των 5 ημερών και τις όποιες έβαλα και έχω στην κατάψυξη 3 των 6 ημερών. Ακόμη και αυτές δε βλέπω το νόημα να τις βάλω. Να φορτωθώ κι άλλη αποβολή? Όλη μου η ελπίδα ήταν στην 5ΑΑ....

Ήθελα να ρωτήσω, ποιες κοπέλες κάνουν την προσπάθεια τους για απόκτηση 2ου παιδιού? Ήθελα να τις ρωτησω προσωπικά κάτι. 

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσαρες!!!

Χριστός Ανέστη! χρόνια πολλά!!! Τι κάνετε; Πως περάσετε;;; Έκανα μέρες να μπω και σας ψιλοεχασα... Ετοιμαζεστε όλες σιγά σιγά,ε; Είτε δωμάτια,είτε ρούχα, πάντως σιγά σιγά αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι πλησιάζει ο καιρός,έτσι;;;

Εμείς περάσαμε πολύ ωραία,οικογενειακά με πολύ φαγητό και πολλεεεεεες βόλτες!!! Από αύριο ξανά στη ρουτίνα...

Κάναμε και το μαθηματακι μας με τη Μαία την Παρασκευή και συνειδητοποίησα ότι θα γεννήσω... Ναι,ναι...τώρα αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι μας περιμένει τοκετος... Αν και αγχωθηκα λίγο,τουλάχιστον ηρεμησα από την άποψη ότι μου εμπνέει εμπιστοσύνη η μαία και ο γιατρός μου. Αντε να δούμε!!!

Αύριο θα πάω για εξετάσεις αίματος και την Τετάρτη έχουμε γιατρό επιτέλους!!! Αφήστε που έχω αρχίσει και κάνω κατακράτηση υγρών μάλλον.Πρηζονται τα χέρια και τα πόδια μου με το παραμικρό!Αφού χθες προσπαθούσα να βγάλω τη βέρα μου (που μου ήταν και αρκετά χαλαρή γενικά) και ζοριστηκα!Οπότε την έβαλα στο συρτάρι προς το παρόν...Άρχισα να τρώω αναλατα κι ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση.Θα δω τι θα πει κι ο γιατρός...

Τι νεα εσείς κορίτσια μου;;; Αντε να ξαναμαζευομαστε σιγά σιγά! Μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!

Καλό βράδυ σε όλες!

Φιλακια!!!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!!!

Ουφ, κουραστικη αλλα ομορφη μερα η χθεσινη!!!

Βαψαμε το δωματιακι του μικρου και σημερα θα περασουμε το δευτερο χερι!!!

Περιμενω πως και πως και τα αυτοκολλητα που εχω παραγγειλει απο το ebay να ολοκληρωθει το εργο!!!!

Τελικα δεν θα αγορασουμε καινουρια ντουλαπα προς το παρον, γιατι αυτες που βρισκουμε οι παιδικες ειναι μικρουλες και δεν αξιζουν...

Σε αυτην που εχουμε ηδη στο παιδικο, παραγγειλαμε να αλλαξουμε μονο την εξωτερικη οψη σε ντουλαπια και συρταρια, και να τα κανουμε λαχανι και πορτοκαλι, και μας βγηκε πολυ οικονομικα ετσι..

Ουτως η αλλως μεχρι να μπει ο μικρος στο δωματιο του, θα αφησω μεσα ακομα και την πρεσσα που σιδερωνω...

Πηραμε οικολογικα χρωματα της Vitex και μας βγηκαν 25 ευρω το 3κιλο,που φτανει για 2 χερια περασμα..ευτυχως δεν χρειαζεται επιπλεον χρωμα....

Θα κρεμαστει και η κουρτινα και τελος!!!!!

Μετα επιχειρηση πλυσιμο, σιδερωμα των ρουχων...

Σκεφτομαι να τα απλωσω μεσα στο σπιτι γιατι με τους νοτιαδες φοβαμαι τη σκονη..Μην τα βρω καφε στο τελος...

Θα βαλω μαλακτικο και απορρυπαντικο proderm και ο θεος βοηθος...Ελπιζω να μυριζουν εστω και λιγο καθαριοτητα...

Οσοι εχετε Γιωργηδες-Γεωργιες να τους χαιρεστε!!!!

Σας φιλω!!!!!!!!!!!!

Εγω εκλεισα χθες την 30η εβδομαδα και μπηκα στην 31η...Ειμαι η νεοτερη σας!!Εχω ακομα μερες...Ουφ.....

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημερα κοριτσακια:D

Σελεστινακι ετσι η μπεμπα ε?Μπορει ομως να γυρισει οποτε βλεπουμε.Κοιτα να ενημερωθεις καλα σε περιπτωση καισαρικης για το θηλασμο ωστε να τα καταφερεις οπως θες!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα κοριτσακια:D

Σελεστινακι ετσι η μπεμπα ε?Μπορει ομως να γυρισει οποτε βλεπουμε.Κοιτα να ενημερωθεις καλα σε περιπτωση καισαρικης για το θηλασμο ωστε να τα καταφερεις οπως θες!

Καλημερα Ελινακι!!!!Καλη εβδομαδα!!

Μα σε ποια εβδομαδα μπαινω στον 8ο?Τα εχω μπερδεψει...Ξερεις?

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Μελιτάκι υπέροχα!!!!Άντε με το καλό να υποδεχτείτε τον μπεμπίνο σας!!!!

Σελεστ κοριτσάρα μου μπράβο που βρήκατε καλή παιδίατρο....Για μένα δε πολυπαίζει ρόλο ο τρόπος που γεννάς,αρκεί να είναι γερά παιδιά.....Το μετά έχει σημασία.....Η σωστή ανατροφή!!!Οπότε μια καλή παιδίατρος που είναι υπερ στον θηλασμό είναι το ΤΕΛΕΙΟ!!!

Όσο για την μπουμπου θα συμφωνήσω(για άλλη μια φορά)με την Ελίνα μας...Μπορεί να γυρίσει.....και να ψάξεις τα πάντα για το θηλασμό μετά από καισαρική!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα κοριτσια εχει τελεια μερα!!!!!! Πως ειστε ολες?

Εγω εχω βαρυνει πολυ πλεον ωρες ωρες νιωθω απιστευτη δυσφορια και κουραση αλλα το παλευω λιγο εμεινε ακομα και θα εχουμε τα μωρακια μας αγκαλια!!!!!

Εμεις το σκ βαψαμε το δωματιο μας που θα κοιμαται και ο μπεμπης στην αρχη τουλαχιστον και εγω πηγα και του πηρα ρουχαλακια και πηρα και για εμενα πυτζαμουλες για το μαιευτηριο να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα.Τωρα θελω να παρω σουτιεν θηλασμου για εμενα και μπιμπερο και καποια αλλα μικροπραγματα για τον μπεμπακο.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Καλημέρα Κατερίνα!!!!

Αχ η έμπειρη η μάνα ετοιμάζεται πιο γρήγορα...εγώ μάλλον θα γεννήσω και δε θα έχω ετοιμάσει τίποτα....Πειράζει που απολαμβάνω την κοιλίτσα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Η αλήθεια είναι πως περιμένω την μαμά μου για να τακτοποιήσουμε την ντουλάπα σε αυτό το δωμάτιο που από αποθήκη πρόκειται να γίνει το παιδικό του Γιάννου!!!Στο δωμάτιο που κοιμάται τώρα θα έρθει η σταχτοπούτα μόνο καθάρισμα θα θέλει!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μια χαρα κανεις Στεγια μου και εγω οταν με πιανουν οι γκρινιες μου και τα αχ βαχ σκεφτομαι οτι αυτη ειναι η τελευταια μου εγκυμοσυνη και πρεπει να την χαρω μεχρι τελους και εγω να σας πω την αληθεια δεν ανυπομονω καθολου να φτασει η ωρα μαρεσει ακομα να τον απολαμβανω στην κοιλιτσα μου και ελπιζω να παρει αρκετες μερες απλα επειδη και τα αλλα 2 ηρθαν βιαστικουλια συμφωνα με τον γιατρο δεν ελπιζουμε σε πολυ παραπανω αρα πρεπει να ειμαι ετοιμη, να σας θυμισω οτι τον γιοκα μου τον γεννησα 36+3 και την μπουμπου μου 35+6 ευελπιστω να ξεπερασουμε καθε προγνωστικο και αυτος εδω να μας ερθει μετα την 38η εβδομαδα αλλα παρολαυτα εγω πρεπει να ειμαι ετοιμη για παν ενδεχομενο

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

ναι κοριτσάρα μου εσένα είναι και βιαστικούλια αλλά πιστεύω πως αυτός θα κάνει την διαφορά.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μακαρι Στεγια μου απο το στομα σου και στου μπεμπη το αυτι:D:D

Αληθεια θα γεννησει καμια αλλη στο Ρεα? Διαβασα οτι απο σημερα θα εμπαινε στον ΕΟΠΥΥ αλλα ακομα δεν ειδα κατι τετοιο στην σελιδα του

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...