Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

κ εμεις τωρα που βλεπει ηλιο ξεκιναει ποτα(πορτα) μου-ποτα μου!!!συνεχιζουμε με το ετσω(εξω) μου-ετσω μου κ τελειωνουμε με το βοτα(βολτα) μου-βοτα μου!!!!τα λεμε ολα με το "μου" κ απο δυο φορες για να ειναι σιγουρη κ οτι την ακουσα κ οτι θα την παω απο την πορτα εξω βολτα!!!!!οχι απο την μπαλκονοπορτα στο μπαλκονι!!!!ολα τα λεφτα το παιδακι μου!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζωή να έχουν τα ζουζουνάκια είναι πλέον πολύ αστεία ανθρωπάκια....

έφτασες 34 εβδομάδες εεε?λίγο έμεινε...

Την Πατατούλα σε ποια εβδομάδα την είχες γεννήσει?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

την εκανα 39 +4!!!ελπιζω κ τωρα να γεννησω χωρις προκληση!!!!

τωρα ομως φευγω κ με μεγαλη μου λυπη δεν μπορω να συνεχισω την κουβαντουλα μας....

φιλακια πολλα κ καλο σαβ/κο!!!!

άντε καλή μου πάω και εγώ να κουρνιάσω στον καναπέ με τον αντρούλη μου...

πολλά πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

και εγώ τον Γιάννο 40 εβδομάδων ...θα έμπαινα για πρόκληση εκείνη την μέρα αλλά με έπιασαν οι πόνοι την προηγούμενη μέρα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε???

εμεις περασαμε μια πολυ ωρα μερα!!!ηρθαν το πρωι οι φιλοι μας κ μας ευχηθηκαν γιατι χθες γιορταζε το κοριτσακι μου κ δεν μπορεσαν κ μετα πηγαμε βολτα στον παππουλη μας κ τον μπαμπακαλη μας κ φαγαμε σουβλακακια με πατατουλες κ τρεξαμε κ χοροπηδησαμε κ ολα τα καναμε.ηρθαμε για νανι κ τωρα βουρ με τον παππουλη κ την γιαγιακα για χαλκιδικη για βολτες κ σε λιγο ξεκιναμε κ εμεις!!!

για τις ραγαδες ενα εχω να πω...."ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ,ΚΡΕΜΑ" κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο για να τις καταπολεμησεις.αν ειναι να βγαλεις θα βγαλεις οτι κ αν κανεις.η κουνιαδα μου εβαλα 40 κιλα κ δεν εκανε ουτε μια ουτε στο πρωτο ουτε στο δευτερο ουτε καν οταν εχασε ολα αυτα τα κιλα κ εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα χρυσα τα φαρμακεια κ παλι γεμισα.τωρα νομιζω οτι ειναι τοσες πολλες απο την πρωτη εγκυμοσυνη που θα μου κανει τρομερη εντυπωση αν βγαλω κ στη δευτερη!!!!βεβαια ποτε μην λες ποτε.....

ευχομαι σε ολες ενα καλο,υπεροχο,ξεκουραστο,ευχαριστο σαβ/κο με τις οικογενειες σας κ θα τα ξαναπουμε απο δευτερα που θα επιστρεψουμε!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!

Να την χαιρεσε verak μου και καλο Σ/Κ καλα να περασετε

Να την χαιρεσαι Βερακι!!!!Να έχει υγεία κ χαρά πάνω απ ολα!!!Αχ τι ευτυχία φέρνουν τα ζουζουνακια!!!

Καλημέρα σε όλες!!!

Σήμερα Εχουμε βάψιμο στο παιδικο με οικολογικά χρώματα!!!

Τι ωραία!!!!!!

Ξεκινάει λοιπόν η επιχείρηση!!!χιχι

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

καλημερα κοριτσακια!!καιρο εχω να μπω σ αυτο το θεματακι!!τι κανετε?ετοιμαζεστε??αχ εμεις αρχισαμε κ ετοιμαζομαστε πιο γρηγορα!πηγαμε την Παρασκευη στη γιατρο,μια χαρα ειναι η μπεμπα,2080 κιλακια αλλα ενω ειχε παρει μια χαρα θεσουλα τωρα μας γυρισε ανωμαλη ισχιακη προβολη η σκατουλα!μα καλα πως γυρισε??θα ξαναπαμε σ 2 εβδομαδες κ αν δεν εχει ξανα αλλαξει μας βλεπω 15 Μαιου για καισαρικη!κλαψ,δεν πειραζει μωρε,το κοριτσι μου αφου ετσι βολευτικε!ο αντρας μου δε εχει παθει ενα μικρο σοκ γιατι δεν ηταν προετοιμασμενος ψυχολογικα για τοσο νωρις κ γουρλωσε τα ματια οταν του το ειπα!χααχαχαχχααχ!!!

rbOEp3.png

Μελιτάκι με το καλό να αρχίσει το βάψιμο και όλα τα συναφή!!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σελεσ WOW!!!!Kαι εμένα γούρλωσαν τα μάτια!!!Καλέ γεννάμε και δεν έχω ετοιμάσει ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ξέχασα να σας πώ!!

Σήμερα ήρθε η γιαγιά πήρε τον Γιάννο και πήγανε εκκλησία....κοιμήθηκα μέχρι ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!

Το καταευχαριστήθηκα...αγκαλιά με τον αντρούλη μου (δουλεύει νύχτα)...

Μπάς και το καθιερώσω τις Κυριακές?όσες μου μένουν ακόμα έτσι?;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια.Σημερα εχει μια υπεροχη ηλιολουστη ημερα εδω ελπιζω και σε σας να ειναι τελειος ο καιρος.Κανει πολυ ζεστη!!!!Καλο βαψιμο melitaki μου. Κι εμεις εχτες πηραμε τα χρωματα για το δωματιο του μικρουλη μας και μεσα στη βδομαδα θα το βαψει ο μπαμπας μας.Χτες επλυνα και τα τελευταια ρουχα του μικρουλη μου αλλα αυτη τη φορα τα εβαλα ολα στο πλυντηριο οχι οπως την αλλη φορα που εκατσα και τα επλυνα στο χερι!!!!Αλλα ρε κοριτσια εβαλα και υγρο απορρυπαντικο proderm και μαλακτικο το ιδιο αλλα τωρα που στεγνωσανε δεν μου μυριζει το μαλακτικο!!!!Θα μου ειτε το θεμα ειναι να ειναι καλα πλυμενα και σιδερωμενα αλλα εχω ενα κολλημα και θελω να μοσχοβολανε τα ρουχα.

Kαλησπέρα κορίτσια...

Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλες....

Ελπίζω να περάσατε όμορφα με τις αγαπημένες σας οικογένειες!!!!!!!

και του χρόνου με τα μπεμπάκια μας...

Μαράκι με το καλό και εσείς να φτιάξετε το δωμάτιο του άντρακλα!!!!!

όσο για το μαλακτικό και εγώ την ίδια απορία είχα μάλλον χρησιμοποιούμε την λιγότερη δυνατή ποσότητα!!!!

Εφη αληθώς ο κύριος κοριτσάρα μου και με το καλό να αγκαλιάσουμε τα θαυματάκια μας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

γενναμε Στεγια μου ασε!!εγω ξερεις που δεν εχω αλλο νινακι ξυπναω το πρωι κ λεω κοιμηηηησουυυυυυυ,κοιμηηηηησουυυυυυυ!!χαχαχαχχ!εμενα το baby planet Κοριτσια μου μυριζει τελεια!!

rbOEp3.png

Σελεστ όσο και να το διαβάζω ακόμα δε το πιστεύω......έτσι και στον γιό μου....

Φέταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

και είχα απόλυτο δίκιο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...