Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλησπέρααααααααααααααααα

Μαρία μπήκα για να σε "μαλώσω".Βρε κοριτσάκι με τέτοιες συσπάσεις και κάνεις ακόμα δουλειές?

Νέλυ όλες κάπως είμαστε λόγω φουσκώματος υποθέτω....

Το ξερω κανω βλακειες αλλα θα προσπαθησω να κατσω στ'αυγα μου οσο μπορω δηλ.Φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια.Εγω ευτυχως δεν εχω ακομα κανενα προβλημα στον υπνο.Ακομα και οι καρποι μου που με ενοχλουν απο την τεταρτη το μεσημερι το βραδυ ναι μεν με ενοχλουν περισσοτερο αλλα κοιμαμαι χωρις κανενα προβλημα.Τουαλετα θα παω 3-4 φορες αλλα μετα ξεραινομαι παλι!!Και να φανταστειτε οτι κοιμαμαι τωρα τελευταια και το μεσημερι απο τις 5 π.χ. μεχρι και τις 7:30 καμια φορα.Φτου-φτου να μην με ματιασω!!!

Καλησπερα κοριτσια.Μιλησα με το γιατρο μου σημερα για τις ενοχλησεις που εχω στους καρπους, που σας εχω πει, και μου ειπε να κοψω τελειως το αλατι μεχρι και τη δευτερα και αν δεν μου περασει να παω σε ενα ορθοπεδικο

Καλησπερα κοριτσια.Μιλησα με το γιατρο μου σημερα για τις ενοχλησεις που εχω στους καρπους, που σας εχω πει, και μου ειπε να κοψω τελειως το αλατι μεχρι και τη δευτερα και αν δεν μου περασει να παω σε ενα ορθοπεδικο

Λογικά ειναι το σύνδρομο του καρπιαιου σωλήνα,σύμπτωμα τω τελευταίων μηνών της εγκυμοσυνης.Το έχει η κολλητη μου, και της είπαν να κόψει και το αλάτι γιατι έχει πρηστει γιατι της βρήκαν λεύκωμα στα ουρα,αλλα ο πονος θα κρατήσει λέει μέχρι λίγο μετα τη γέννα γιατι δεν αιματωνεται καλα η περιοχή.

Ρωτά εσυ και κανένα ορθοπεδικο μήπως ανακουφιστεις νωρίτερα...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Λογικά ειναι το σύνδρομο του καρπιαιου σωλήνα,σύμπτωμα τω τελευταίων μηνών της εγκυμοσυνης.Το έχει η κολλητη μου, και της είπαν να κόψει και το αλάτι γιατι έχει πρηστει γιατι της βρήκαν λεύκωμα στα ουρα,αλλα ο πονος θα κρατήσει λέει μέχρι λίγο μετα τη γέννα γιατι δεν αιματωνεται καλα η περιοχή.

Ρωτά εσυ και κανένα ορθοπεδικο μήπως ανακουφιστεις νωρίτερα...

Το ξερω οτι ειναι αυτο το συνδρομο.Εγω δεν εχω πρηστει καθολου εκτος απο τα δαχτυλα μου αλλα πολυ λιγο ουτε που φαινεται εγω το καταλαβα απο τη βερα.Τα ποδια μου τα κοιταει παντα ο γιατρος οταν πηγαινω για να δει αν ειναι πρησμενα.Ευτυχως εμενα ο πονος ειναι υποφερτος απλα με ενοχλει λιγο περισσοτερο τη νυχτα και το πρωι που ξυπναω.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα σε ολες!!!!

Χαθηκα την τελευταια βδομαδα λογω τρεξιματος...το οποιο δε βλεπω να σταματαει...

Τι μου κανετε??Ολες και ολα καλα??

Εμεις αρκετα καλα μπορω να πω...την αλλη Παρασκευη εχουμε το ντοπλερ μας...τι αλλα?? α ναι κι εμενα οταν κοιμαμαι μουδιαζουν τα δαχτυλα του χεριου μου πολυ εντονα!δε ξερω γιατι!!!

Εχω ανχωθει κι ολας που ακομα το δωματιακι δε προλαβαμε να το πιασουμε να το βαψουμε...που ακομα δεν εχει μπει ρουχαλακι και το οτιδηποτε του μικρου στην θεση του..που ακομα δεν εχω κανει βαλιτσακι...:shock::shock::shock:αααααααααααααα

ερωτηση:τον μπαμπα την ωρα του τοκετου τον θελετε διπλα σας??εμεις ναι..και το θελει και αυτος..ειναι και ψυχραιμος γενικα αλλα ειναι και λιγο πιο χεσμεντεν :oops: απο εμενα...χαχαχα θα δουμε...

σας φιλω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολες.Θελω τη βοηθεια σας κοριτσια SOS εχω γεμιση ραγαδες!!!!!!!Τι να κανω?Ενω συνεχιζω να χρησιμοποιω την κρεμα νομιζω οτι καθε μερα γινονται ολο και περισσοτερες!!!!!!!!!!!!!!Heeeeeeeeeeeeeelp

Νατ και εγώ ψηφίζω ναι δίπλα ο μπαμπούλης.....Ήταν και στον Γιάννο και θέλω να πιστεύω πως μαζί θα καλωσορίσουμε και την Σταχτοπούτα μας....

Μαράκι αν βρεις την λύση πες την και σε μένα.....πάλι καλά αυτή η κοιλιά είναι μικρή και δεν εμφάνισα(για την ώρα) καινούργιες.....

Είναι θέμα δέρματος όσο και να παστωθείς...Πάντως από τις κρέμες εμπορίου το αμυγδαλέλαιο είναι καλύτερο!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Προχτές έκανα την καμπύλη μιας ώρας(πάλι...)και μου βγήκε στην ώρα πάνω από το όριο.....

Δεν απογοητεύομαι......απλά πως το λένε στον ντόκτορ....

Από Δευτέρα θα πάω με το καλό...

Που είσαι βρε Σοφάκι να σου κάνω παρέα και εγώ στον Γιάννο δεν είχα ζάχαρο.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε???

εμεις περασαμε μια πολυ ωρα μερα!!!ηρθαν το πρωι οι φιλοι μας κ μας ευχηθηκαν γιατι χθες γιορταζε το κοριτσακι μου κ δεν μπορεσαν κ μετα πηγαμε βολτα στον παππουλη μας κ τον μπαμπακαλη μας κ φαγαμε σουβλακακια με πατατουλες κ τρεξαμε κ χοροπηδησαμε κ ολα τα καναμε.ηρθαμε για νανι κ τωρα βουρ με τον παππουλη κ την γιαγιακα για χαλκιδικη για βολτες κ σε λιγο ξεκιναμε κ εμεις!!!

για τις ραγαδες ενα εχω να πω...."ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ,ΚΡΕΜΑ" κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο για να τις καταπολεμησεις.αν ειναι να βγαλεις θα βγαλεις οτι κ αν κανεις.η κουνιαδα μου εβαλα 40 κιλα κ δεν εκανε ουτε μια ουτε στο πρωτο ουτε στο δευτερο ουτε καν οταν εχασε ολα αυτα τα κιλα κ εγω στην πρωτη εγκυμοσυνη εκανα χρυσα τα φαρμακεια κ παλι γεμισα.τωρα νομιζω οτι ειναι τοσες πολλες απο την πρωτη εγκυμοσυνη που θα μου κανει τρομερη εντυπωση αν βγαλω κ στη δευτερη!!!!βεβαια ποτε μην λες ποτε.....

ευχομαι σε ολες ενα καλο,υπεροχο,ξεκουραστο,ευχαριστο σαβ/κο με τις οικογενειες σας κ θα τα ξαναπουμε απο δευτερα που θα επιστρεψουμε!!!!

φιλακια πολλα σε ολες!!!

Βέρα μου να χαίρεστε την Ζωούλα σας!!!!!

c67-180.jpg

Συγνώμη το ξέχασαααααααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Βέρα κάνει υπέροχες μέρες και εμείς συνέχεια έξω είμαστε όλο το πρωινό....με το που ανοίγει τα μάτια του αρχίζει Πακοοοοοοοοοοοοοο.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

ευχαριστουμε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ πολυ που θα σου ελεγε κ η πατατουλα να ηταν εδω!!!!

πολυ ωραια η εικονα που μας βαλατε!!!καποια στιγμη πρεπει να ασχοληθω κ εγω λιγο παραπανω με αυτο το θεμα γιατι ουτε τικερακι (αν το λενε ετσι) δεν ξερω να βαλω!!!

παντως ετσι για να το πω αυριο μπαινουμε 34η εβδ!!!!πλησιαζει ο καιρος.....!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...