Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Nelly μου γιατι εισαι ετσι πεσμενη κοπελα μου?Ελα να βλεπω ανεβασμενη τη διαθεση!!!!Εγω την βαλιτσα μεσα στην επομενη εβδομαδα λεω να την φτιαξω γιατι κι εγω με τις συσπασεις και με τον τραχηλο.Να ρωτησω κατι ρε κοριτσια?Αν τυχον γεννησω κανονικα στην ωρα μου δηλ. στις 6/06 δεν πειραζει αν μεινουν τα ρουχα τοσο καιρο στη βαλιτσα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nelly μου γιατι εισαι ετσι πεσμενη κοπελα μου?Ελα να βλεπω ανεβασμενη τη διαθεση!!!!Εγω την βαλιτσα μεσα στην επομενη εβδομαδα λεω να την φτιαξω γιατι κι εγω με τις συσπασεις και με τον τραχηλο.Να ρωτησω κατι ρε κοριτσια?Αν τυχον γεννησω κανονικα στην ωρα μου δηλ. στις 6/06 δεν πειραζει αν μεινουν τα ρουχα τοσο καιρο στη βαλιτσα?

Ε δε νομιζω αλλα αν ειναι μην την κλεισεις αστην ανοιχτη απλα βαλτα μεσα και οταν με το καλο ερθει η ωρα απλα τραβας το φερμουαρ...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

katerina23 ειμαστε προβληματισμενες εμεις που περιμενουμε δευτερο αλλα κ εσυ κοριτσακι μου δεν πας πισω!!!!δεν πειραζει ομως!!!εγω αισιοδοξη ειμαι!!!!ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη!!!!αλλωστε γιατι να μην πανε????στο χερι τους ειναι????μπααααααααααααααααα στο δικο μας ειναι!θα ειμαστε βεβαια λιγο με τα μυαλα στα καγκελα για ενα διστημα οπου ευχομαι σε ολες να ειναι μικρο αλλα μετα.....................θα τους παρουμε τον αερα εεεεε????για εμψυχωστε λιγο την κατασταση να δουμε πως θα σωθουμε!!!!!

Ελινα Ζ. κοριτσακι μου απο οτι μου εχουν πει τα ultra levure ειναι το ιδιο οπως να τρως παρα πολυ γιαουρτι.εχουν τους ιδιους μυκητες.πρεβιοτικα μου τα ειπαν???δεν ειμαι σιγουρη.

οσο γαι τα πρωτα μας παιδακια εμενα η δικια μου δεν θηλαζει αλλα ειμαστε σε εκεινη την ηλικια που αν η μαμα παρει αλλο μωρο αγκαλια αρχιζουν οι ζηλιες!!!αχ ας εχουν την υγεια τους κ νομιζω οτι ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους!!!

Σε ευχαριστω Βερακι θα τα εχω υποψην μου κι αυτα!!:D

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλησπέρααααααααααααααααα

Μαρία μπήκα για να σε "μαλώσω".Βρε κοριτσάκι με τέτοιες συσπάσεις και κάνεις ακόμα δουλειές?

Νέλυ όλες κάπως είμαστε λόγω φουσκώματος υποθέτω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

καλημερααααα....... μαλλον απο αυτο θα ειναι (θελω να πιστευω δηλαδη και οτι θα ειναι περαστικο)!!! τι να πω??? μελιτακι πρωινη κι εσυ ε?? απο τις 6 ειμαι ξυπνια, ειδα ασχημο ονειρο και δεν πορεσα να ξανα κοιμηθω, στις 7 σηκοθηκα μαζι με τον αντρα μου τοθ εφτιαξα καφε να παρει μαζι και σκουπισα-σφουγκαρισα.... με κοροιδευε αλλα δεν εχω αλλες δουλειες την υπολοιπη μερα και ολο μαι καποια βολτα θα παω!!!

καλημερααααα....... μαλλον απο αυτο θα ειναι (θελω να πιστευω δηλαδη και οτι θα ειναι περαστικο)!!! τι να πω??? μελιτακι πρωινη κι εσυ ε?? απο τις 6 ειμαι ξυπνια, ειδα ασχημο ονειρο και δεν πορεσα να ξανα κοιμηθω, στις 7 σηκοθηκα μαζι με τον αντρα μου τοθ εφτιαξα καφε να παρει μαζι και σκουπισα-σφουγκαρισα.... με κοροιδευε αλλα δεν εχω αλλες δουλειες την υπολοιπη μερα και ολο μαι καποια βολτα θα παω!!!

Πρωινη πρωινη κι εγω!!!!!!!

Το κακο μου ειναι οτι ενω το βραδυ ξεραινομαι στον υπνο, μολις ξυπνησω, οτι ωρα και να ειναι,5,6,7 δεν μπορω να ξανακοιμηθω με τιποτα...Στριφογυριζω σαν το σκουλικι στο κρεβατι....Ειναι και η κοιλια που πηγαινοφερνω δεξια αριστερα και εχω πολυ γελιο...

Τι κακο κι αυτο με τον υπνο...Ολο αριστερα πλαι κοιμαμαι...Κουραστηκα...δε βολευομαι με τιποτα......Πειναω και λιγο οταν ξυπναω γιατι σκεφτομαι διαφορα αλλα κρατιεμαι και δε σηκωνομαι απο το κρεβατι...χεχεχεχε...

Κουραγιο τελευταια μερα πριν το ΣΚ..Θα βαψουμε το δωματιο του μωρου...Ανυπομονω!!!!!Κλεισαμε χθες και κουνια, και καροτσι, αντε, σσιγα σιγα να νιωθω μανουλα!!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

αχα μια απο τα ιδια με τον υπνο, πολλες φορες παιζω παιχνιδια στο κινητό να περασει η ωρα!!!!!!! αντε ωραια να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα με τις ετοιμασιες, εγω μονο τα ρουχαλακια εχω να ετοιμασω, το δωματιο ειναι ετοιμο, μονο μια κουκετα φτιαξαμε πριν καιρο για τον μεγαλο και η κουνια απο κατω που ειδη ειχαμε, καποια στιγμη θελω να κανω καποιες αλλαγες, να γινει λιγο πιο ουδετερο απο αγοριστικο (ευτυχως εχει λιγο μπλε μονο και θα γλιτωσω το βαψιμο) αλλα αργοτερα ετσι κια αλλιως στην αρχη μαζι μας θα ειναι.

αχα μια απο τα ιδια με τον υπνο, πολλες φορες παιζω παιχνιδια στο κινητό να περασει η ωρα!!!!!!! αντε ωραια να μπαινουμε στο κλιμα σιγα σιγα με τις ετοιμασιες, εγω μονο τα ρουχαλακια εχω να ετοιμασω, το δωματιο ειναι ετοιμο, μονο μια κουκετα φτιαξαμε πριν καιρο για τον μεγαλο και η κουνια απο κατω που ειδη ειχαμε, καποια στιγμη θελω να κανω καποιες αλλαγες, να γινει λιγο πιο ουδετερο απο αγοριστικο (ευτυχως εχει λιγο μπλε μονο και θα γλιτωσω το βαψιμο) αλλα αργοτερα ετσι κια αλλιως στην αρχη μαζι μας θα ειναι.

Μια χαρα σε βρισκω!!!!!Αφου εχεις και κουνια και ετοιμο δωματιο, ριξε λιγες πινελιες απο ουδετερα χρωματακια και εισαι ετοιμη!!!!!!!!!!!

Εμεις θα το βαψουμε λαχανι και απαλο κιτρινο και εχω παραγγειλει ομορφα αυτοκολλητα για τους τοιχους!Αρα ολα ουδετερα,μονο η κουρτινα εχει λιγο μπλε με χρωματιστα αυτοκινητακια, και αν αυριο με το καλο κανουμε δευτερο παιδακι και ειναι κοριτσακι, θα ειμαστε παλι σε ουδετερους τονους και επιπλα..Μια χαρουλα!!!

Οσο για τον υπνο, το εχω παρει κι εγω αποφαση, ετσι θα ειμαι μεχρι τελους και μπαινω ιντερνετ απο το κινητο το πρωι για να περασει η ωρα και να ξημερωσει :)

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

πολυ ωραια χρωματα, τα εχω δει σε παιδικο αλλα αδειο χωρις επιπλα χωρις τιποτα και τα ειχα ζηλεψει, θα δειξουν παρα πολυ μπραβο. εμας ο πισω τοιχος ειναι κοκκινος ολο το αλλο πορτοκαλι ανοιχτο, μονο η ντουλαπα εχει καποια φυλλα γαλαζια τα αλλα πορτοκαλι και η πορτα, δν ειναι παρδαλο οπως ακουγετε!!!!!!!! εχει βγει πολυ ωραιο και πανω απο το κρεβατι εχω κραμασει 15 μικρα χρωματιστα τυχαια σε σειρα καδρακια με φωτογραφιες και ειναι φανταστικο, εδειξε πολυ, δεν ξερω τι πρεπει να κανω για να γινει και λιγο πιο κοριτσιστικο...και τι χρωματα πρεπει να βαλω μεσα για να μη χαλασει (σε διακοσμητικαι και κουρτινα).....θα δω με τον καιρο....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια κι εγω μια απο τα ιδια αυπνιες πολυ καιρο τωρα και εχω και τον μικρο ετσι και με ξυπνησει τελειωσε δεν μπορω να ξανακοιμηθω.Πονανε και τα κοκκαλα μου πολυ πιανομαι γενικα σερνομαι σαν γιαγια :tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κοριτσακια μου καλημερα!!!

παλι ετοιμασιες ακουω κ ανοιγει η καρδουλα μου!!!εμεις πλυναμε κ σιδερωσαμε ρουχαλακια κ σεντονακια κ πετσετουλες του μπιμπικου μου κ κατα τα αλλα ετοιμασιες αλλες δεν εχουμε!!!στο δωματιο μας θα ειναι αρχικα απλα πριν γυρισω απο το μαιευτηριο θα στησει ο μπαμπακαλης μας που λεει κ η πατατουλα μου τον λικνο!!!μεχρι να χωραει στο λικνο μαζι μας θα ειναι!!!μετα με την αδερφουλα του!!!

οσο για τον υπνο ζω ενα δραμα καθε βραδυ!!!!ή που θα πηγαινω τουαλετα ολο το βραδυ ή που θα μπουκωνει η μυτη μου κ δεν θα μπορω να παρω ανασα!!!!ο καϊμενος ο μικρος μου κοιμαται οταν κοιμαμαι κ δεν με ενοχλει αλλα κατα τα αλλα υπνος τπτ!!!

πως ειναι η μερα εκει???εδω παλι μουντος ειναι ο καιρος.τοπαει για βροχη.....τα νευρα μου!!!μα δεν θα ερθει ποτε πια αυτο το καλοκαιρι οεο????

A καλα κι αυτο με την τουαλετα τι σπαστικο...Οσπου να σηκωθω δε παω σαν αργοκινητο καραβι δεν μπορω καθολου μια ποναω εδω μια εκει...Κι εχω και τη μικρη να ριχνει κλωτσιες στην κυστη και να με πιεζει πιο πολυ!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

A καλα κι αυτο με την τουαλετα τι σπαστικο...Οσπου να σηκωθω δε παω σαν αργοκινητο καραβι δεν μπορω καθολου μια ποναω εδω μια εκει...Κι εχω και τη μικρη να ριχνει κλωτσιες στην κυστη και να με πιεζει πιο πολυ!!

Αυτες οι κλωτσιες ειναι τελικα πολυ ενοχλητικες ωρες ωρες...Οταν με κλωτσαει στην κυστη, εκτος απο τουαλετα, νιωθω την κλωτσια να αντανακλαει σε ολη την περιοχη, και πεταγομαι σαν ελατηριο!!

Εν τω μεταξυ, στην φωτογραφια του υπερηχου που φανηκε με φουσκωτα χειλακια και μαγουλακια με εχει τρελανει..Ο μαγουληθρας μου...

Αφου κανω πλακα στον αντρα μου οταν βλεπω βουναλακια στην κοιλια, και του λεω κοιτα, τα χειλακια του...χαχαχχαχα!!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Αυτες οι κλωτσιες ειναι τελικα πολυ ενοχλητικες ωρες ωρες...Οταν με κλωτσαει στην κυστη, εκτος απο τουαλετα, νιωθω την κλωτσια να αντανακλαει σε ολη την περιοχη, και πεταγομαι σαν ελατηριο!!

Εν τω μεταξυ, στην φωτογραφια του υπερηχου που φανηκε με φουσκωτα χειλακια και μαγουλακια με εχει τρελανει..Ο μαγουληθρας μου...

Αφου κανω πλακα στον αντρα μου οταν βλεπω βουναλακια στην κοιλια, και του λεω κοιτα, τα χειλακια του...χαχαχχαχα!!!!!

κι εγω τα ιδια πεταγομαι κ λεω αχ κ αθε φορα με ρωταει ο αντρας μου τι επαθα χαχαχα...τυχαινει ακομη κ να μην μπορω να κοιμηθω απο τα χτυπηματα φοβερο πραγμα μιλαμε οταν κουνιεται κουνιεται ολοκληρη παντου δεξια αριστερα κατω πανω:P

κι εμενα εχει φουσκωτα χειλακια απο οσο ειδα κ ειναι σαν τα δικα μου;)

βεβαια κ ο αντρας μου εχει σαρκωδη αλλα διαφορετικο σχεδιο,ο γιος μου τα δικα του εχει παρει,αυτη μαλλον τα δικα μου χαχαχα;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...