Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Καλησπερα.. να χαιρεσαι τα παιδακια σου! Μια απορια.. Πως ειναι η καθημερινοτα με ενα μικρο παιδι και με 2 μωρα;? βγαινει; πρακτικα εννοω...

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλημερα και Χριστος Ανεστη!!!!!

Ελπιζω να περασατε ολες τελεια και να φαγατε πολυ!!!!!

Εμεις οικογενειακα εκατσε και ο μπαμπας μας 5 μερες απο την δουλεια και το ριξαμε στις βολτες με τα ζουζουνια και δεν μαζευονται τωρα.

Πηγαμε προχθες για doppler ολα καλα με τον ζουζουνο 1900 γρ ακριβως στις 32 εβδομαδες στον μεσο ορο μας ειπε ο γιατρος. Εκανα και μια μινι ξεναγηση στο ρεα ειδα τα δωματια , την παραλαβη κλπ. και τωρα περιμενουμε:tongue: Συσπασεις εχω αρκετες και παιρνω μισο yutopar πρωι-μεσημερι και βραδυ οποτε το ελεγχουμε και ελπιζουμε να μην μας κανει καμια εκπληξη νωριτερα. Γυρισε και με το κεφαλι κατω οποτε ολα οκ παμε για φυσιολογικο. Πηγα στο dpam προχθες και του πηρα και τα πρωτα του ρουχαλακια για να βγουμε απο το μαιευτηριο παντελονακι μπεζ και μπλουζακι μπλε κοκκινο πολο χαχαχααχαχ καθομαι και τα χαζευω. Να ρωτησω εχει καμια λιστα με το τι χρειαζομαστε στην βαλιτσα μαιευτηριου και γενικα τις πρωτες μερες με το μωρο , θελω να τα βρω καπου να τσεκαρω τι χρειαζεται να ψωνισω και τι εχω ηδη.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου καλημερα!!!

τι κανετε???εμας σημερα εδω εχει μια απιστευτη λιακαδα!!!!κανει βεβαια κ την ψυχρα του αλλα υπεροχο πραγμα ο ηλιος.δεν μπορουσα αλλο την μουχλα κ την βροχη.λονδινο ειχαμε καταντησει!!!με τον ηλιο ομως αλλη αισθηση!!!ανοιγει η καρδια μου φυλλα φυλλα που ελεγε κ ο παππουλης μου!!!!

να σας πω κατι που σκεφτομαι αυτες τις μερες να γελασετε???απο την μια θελω να γεννησω,να πανε ολα καλα,να αγκαλιασω κ να μυρισω τον μπιμπικο μου,να εχει την υγεια μου κ να δω πως θα προσαρμοστουμε ολοι στα νεα δεδομενα!απο την αλλη ομως δεν θελω να γεννησω ακομα.θα ηθελα να ειμαι λιγους ακομα μηνες εγκυος,να οπως ιο ελεφαντες που αν δεν κανω λαθος ειναι εγκυος γαι 19 μηνες!!!!ευτυχως αυτη η εγκυμοσυνη ειναι τοσο καλη που ουτε το καταλαβαινω οτι ειμαι εγκυος οποτε για αυτο το λεω αυτο!!!να ηταν σαν της Ζωης δεν το συζητω τρεις μηνες κ πολυ μας ηταν!!!!αλλα τι ωραια που ειναι τωρα....με την πατατουλα μπορουμε κ επικοινωνουμε πλεον,μου λεει τι θελει κ εγω μπορω να την καταλαβω,μπορω να αφιερωνω ολη μου την μερα κ την ενεργεια αποκλειστικα σσε εκεινη χωρις να νιωθω οτι αφηνω κατι πισω.ενω τωρα που θα γεννηθει ο μπιμπικος μου μεχρι να φτασουμε στο σημειο της επικοινωνιας εχουμε παααααααααααααααααααααααααααρα πολυ δρομο μπροστα μας!!!!!δεν θα ξεχασω τις πρωτες μερες που ειχαμε την Ζωη σπιτι κ εκλαιγε κ εκλαιγα κ εγω μαζι της γιατι ενιωθα οτι εγω κανω λαθη κ για αυτο κλαιει κ η μκρη κ κλαμα κ η μαμα!!!!ευτυχως εχουμε μπαμπα με μεγαλα αποθεματα υπομονης κ μια μεγαλη αγκαλια για παρηγοριες αλλιως δεν μας εβλεπα καλα!!!!

για να μην σας κουραζω ομως επειδη μπορω να σας γραφω ατελειωτες ωρες για αυτο το θεμα να αλλαξω λιγο θεμα!!!

ΣΤΕΓΙΑ μου χαιρομαι που σου αρεσαν τα τσουρεκακια κ που βολταρησατε κ για αυτο μας ξεχασες!!!!

Ελινα Ζ. μου με τα υποθετα κ εγω τις μερες δεν ειδα καποια διαφορα κ το χρησιμοποιησα ολο το κουτι.αλλα τωρα ολα καλα!!!ααααα επαιρνα κ μαζι τα ultra levur γιατι χρειαστηκε να πιω κ αλλη αντιβιωση.δεν ξερω αν κ αυτο βοηθησε.

ελπιζω δεν σας κουρασα.σας κουρασα?????μπαααααααααααααααααααααα,σωπα καλε!!!!!

Μπραβο Κατερινακι μου!!

Οσο για την λιστα νομιζω πρεπει να ρωτησεις τι θα σου παρεχουν καταρχην στο Ρεα και μετα να φτιαξεις οτι χρειαζεσαι.Σιγουρα θα χρειαστεις τα προσωπικα σου ειδη οδοντουβουρτσες καλλυντικα χτενες κτλ,παντοφλες για το μπανιο(σαγιοναρες)νυχτικα σουτιεν και τετοια.

Εγω του μωρου τα μονα που ειχα μαζι μου ειναιτα ρουχα εξοδου κουβερτουλα και πανα για να τον ακουμπαω πανω μου και πανακια.εσωρουχα για μενα μιας χρησης διναν στο μαιευτηριο και δεν χρειαστηκε να παρω...

Κι εγω εχω χαζεψει με τα ροζ φορεματακια που εχω παρει χιχιχιχ

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κοριτσακια μου καλημερα!!!

τι κανετε???εμας σημερα εδω εχει μια απιστευτη λιακαδα!!!!κανει βεβαια κ την ψυχρα του αλλα υπεροχο πραγμα ο ηλιος.δεν μπορουσα αλλο την μουχλα κ την βροχη.λονδινο ειχαμε καταντησει!!!με τον ηλιο ομως αλλη αισθηση!!!ανοιγει η καρδια μου φυλλα φυλλα που ελεγε κ ο παππουλης μου!!!!

να σας πω κατι που σκεφτομαι αυτες τις μερες να γελασετε???απο την μια θελω να γεννησω,να πανε ολα καλα,να αγκαλιασω κ να μυρισω τον μπιμπικο μου,να εχει την υγεια μου κ να δω πως θα προσαρμοστουμε ολοι στα νεα δεδομενα!απο την αλλη ομως δεν θελω να γεννησω ακομα.θα ηθελα να ειμαι λιγους ακομα μηνες εγκυος,να οπως ιο ελεφαντες που αν δεν κανω λαθος ειναι εγκυος γαι 19 μηνες!!!!ευτυχως αυτη η εγκυμοσυνη ειναι τοσο καλη που ουτε το καταλαβαινω οτι ειμαι εγκυος οποτε για αυτο το λεω αυτο!!!να ηταν σαν της Ζωης δεν το συζητω τρεις μηνες κ πολυ μας ηταν!!!!αλλα τι ωραια που ειναι τωρα....με την πατατουλα μπορουμε κ επικοινωνουμε πλεον,μου λεει τι θελει κ εγω μπορω να την καταλαβω,μπορω να αφιερωνω ολη μου την μερα κ την ενεργεια αποκλειστικα σσε εκεινη χωρις να νιωθω οτι αφηνω κατι πισω.ενω τωρα που θα γεννηθει ο μπιμπικος μου μεχρι να φτασουμε στο σημειο της επικοινωνιας εχουμε παααααααααααααααααααααααααααρα πολυ δρομο μπροστα μας!!!!!δεν θα ξεχασω τις πρωτες μερες που ειχαμε την Ζωη σπιτι κ εκλαιγε κ εκλαιγα κ εγω μαζι της γιατι ενιωθα οτι εγω κανω λαθη κ για αυτο κλαιει κ η μκρη κ κλαμα κ η μαμα!!!!ευτυχως εχουμε μπαμπα με μεγαλα αποθεματα υπομονης κ μια μεγαλη αγκαλια για παρηγοριες αλλιως δεν μας εβλεπα καλα!!!!

για να μην σας κουραζω ομως επειδη μπορω να σας γραφω ατελειωτες ωρες για αυτο το θεμα να αλλαξω λιγο θεμα!!!

ΣΤΕΓΙΑ μου χαιρομαι που σου αρεσαν τα τσουρεκακια κ που βολταρησατε κ για αυτο μας ξεχασες!!!!

Ελινα Ζ. μου με τα υποθετα κ εγω τις μερες δεν ειδα καποια διαφορα κ το χρησιμοποιησα ολο το κουτι.αλλα τωρα ολα καλα!!!ααααα επαιρνα κ μαζι τα ultra levur γιατι χρειαστηκε να πιω κ αλλη αντιβιωση.δεν ξερω αν κ αυτο βοηθησε.

ελπιζω δεν σας κουρασα.σας κουρασα?????μπαααααααααααααααααααααα,σωπα καλε!!!!!

Βερα μου κι εγω τα σκεφτομαι οτι με τον μικρο μου ειμαστε σε αλλη φαση πλεον και οτι τωρα θα παμε παλι απο την αρχη,σκεφτομαι και πως θα τα καταφερουμε μαζι και οι δυο με το θηλασμο χωρις να νιωσει κι αυτος παραμελημενος οταν θα βλεπει ενα μωρο κολλημενο επανω μου,το πως θα τα καταφερω με τα ξενυχτια αμα ξυπνανε και τα δυο,γενικα τα σκεφτομαι ολα οπως και το μεγαλο μου αγχος με το μαιευτηριο τι θα κανει ο γιοκας μου που δεν μπορει λεπτο μακρυα μου...Ε μετα λεω εχει ο Θεος θα τα βολεψουμε!!

Οσο για τα υποθετα εχω ακομη 2-3 μερες να βαλω και να τελειωσω τη θεραπεια,τα αλλα που ειπες τι ακριβως ειναι?Τα εχω ξανακουσει αλλα δεν θυμαμαι τι κανουν!!Παντως μετα απο αυτα θα παω στον ομοιο και γενικα θα προσπαθησω να ξεφορτωθω τους μυκητες πριν γεννησω γιατι εχω κακη πειρα :mad:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

αχ κοριτσια εσεις σκεφτεστε πως θα ειναι με το δευτερο εγω εχω αγχωθει πως θα τα βγαζω περα με 3 ολο αυτο σκεφτομαι τις τελευταιες μερες ειδικα τα απογευματα που τα εχω και τα 2 εδω (γιατι το πρωι ο μικρος ειναι σχολειο) και γινεται ενας χαμος και τσακωνονται συνεχεια λεω αμαααααν και φανταζομαι οτι σε λιγες μερες θα κλαιει και το μωρο και φρικαρω εντελως χαχαχαχαχα

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια εσεις σκεφτεστε πως θα ειναι με το δευτερο εγω εχω αγχωθει πως θα τα βγαζω περα με 3 ολο αυτο σκεφτομαι τις τελευταιες μερες ειδικα τα απογευματα που τα εχω και τα 2 εδω (γιατι το πρωι ο μικρος ειναι σχολειο) και γινεται ενας χαμος και τσακωνονται συνεχεια λεω αμαααααν και φανταζομαι οτι σε λιγες μερες θα κλαιει και το μωρο και φρικαρω εντελως χαχαχαχαχα

χαχα οντως βρε Κατερινακι πωπω ο Θεος να σου δινει δυναμη!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα και Χριστος Ανεστη!!!!!

Ελπιζω να περασατε ολες τελεια και να φαγατε πολυ!!!!!

Εμεις οικογενειακα εκατσε και ο μπαμπας μας 5 μερες απο την δουλεια και το ριξαμε στις βολτες με τα ζουζουνια και δεν μαζευονται τωρα.

Πηγαμε προχθες για doppler ολα καλα με τον ζουζουνο 1900 γρ ακριβως στις 32 εβδομαδες στον μεσο ορο μας ειπε ο γιατρος. Εκανα και μια μινι ξεναγηση στο ρεα ειδα τα δωματια , την παραλαβη κλπ. και τωρα περιμενουμε:tongue: Συσπασεις εχω αρκετες και παιρνω μισο yutopar πρωι-μεσημερι και βραδυ οποτε το ελεγχουμε και ελπιζουμε να μην μας κανει καμια εκπληξη νωριτερα. Γυρισε και με το κεφαλι κατω οποτε ολα οκ παμε για φυσιολογικο. Πηγα στο dpam προχθες και του πηρα και τα πρωτα του ρουχαλακια για να βγουμε απο το μαιευτηριο παντελονακι μπεζ και μπλουζακι μπλε κοκκινο πολο χαχαχααχαχ καθομαι και τα χαζευω. Να ρωτησω εχει καμια λιστα με το τι χρειαζομαστε στην βαλιτσα μαιευτηριου και γενικα τις πρωτες μερες με το μωρο , θελω να τα βρω καπου να τσεκαρω τι χρειαζεται να ψωνισω και τι εχω ηδη.

Μπράβο μεγαλώνετε κι εσείς!!! 'Οσον αφορά το μαιευτήριο πρέπει να σου δώσουν αυτοί τη δική τους λίστα, γιατί κλινική από κλινική διαφέρει. Έχει συζητηθεί δίπλα το θέμα : http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19786

Αλλά φαντάζομαι ότι αυτή είναι μια γενική λίστα. Για περισσότερες διευκρινίσεις καλύτερα να μιλήσεις με τις μαίες του μαιευτηρίου που θα γεννήσεις!!!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Γεια σας κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα.Εγω πηγα σημερα στο γιατρο για τον τραχηλο και δυστυχως απο 28 πηγε 23 μεσα σε μια εβδομαδα παρολο που χρησιμοποιω την αλοιφη καθε μερα.Χρειαζεται κλασικα τωρα κι αλλη ξεκουραση και προσοχη.Μου ειπε ο γιατρος να προσεχω μεχρι να μπω στο μηνα μου και μετα μπορω να κανω οτι θελω.Και εχω ενα σωρο δουλειες να κανω ακομα!!!Υπομονη οποτε 3 εβδομαδες!!!!Οταν λεω εγω οτι θα βγει νωριτερα ο μικρουλης μου!!!!!Μακαρι να παρει και τις 40 αλλα δεν το βλεπω!!!!Φιλακια σε ολες.

Ε, καλά μην απελπίζεσαι, μπορεί να επανέλθει! Μην κάνεις κι εσύ συνέχεια δουλειές! Υπομονή με τη σκόνη και τη βρωμιά! Κάνε για λίγο καιρό ότι δεν τη βλέπεις! Κι εγώ τρέμω να μην έρθει πολύ νωρίτερα το μωρό γιατί θα δουλεύω μέχρι τέλος Μαϊου και δεν θα ήθελα να σπάσουν τα νερά εν ώρα μαθήματος.... Ωωωωωχ, φαντάζεσαι? Τι κάνει κανείς σε αυτήν την περίπτωση; Να πω στα 10χρονα ότι μου έπεσε το μπουκάλι με το νερό;:confused::confused::confused:

ugW3p2.png

zPYnp2.png

katerina23 ειμαστε προβληματισμενες εμεις που περιμενουμε δευτερο αλλα κ εσυ κοριτσακι μου δεν πας πισω!!!!δεν πειραζει ομως!!!εγω αισιοδοξη ειμαι!!!!ολα καλα θα πανε ειμαι σιγουρη!!!!αλλωστε γιατι να μην πανε????στο χερι τους ειναι????μπααααααααααααααααα στο δικο μας ειναι!θα ειμαστε βεβαια λιγο με τα μυαλα στα καγκελα για ενα διστημα οπου ευχομαι σε ολες να ειναι μικρο αλλα μετα.....................θα τους παρουμε τον αερα εεεεε????για εμψυχωστε λιγο την κατασταση να δουμε πως θα σωθουμε!!!!!

Ελινα Ζ. κοριτσακι μου απο οτι μου εχουν πει τα ultra levure ειναι το ιδιο οπως να τρως παρα πολυ γιαουρτι.εχουν τους ιδιους μυκητες.πρεβιοτικα μου τα ειπαν???δεν ειμαι σιγουρη.

οσο γαι τα πρωτα μας παιδακια εμενα η δικια μου δεν θηλαζει αλλα ειμαστε σε εκεινη την ηλικια που αν η μαμα παρει αλλο μωρο αγκαλια αρχιζουν οι ζηλιες!!!αχ ας εχουν την υγεια τους κ νομιζω οτι ολα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες.Τι μου κανετε?Εμενα απο χτες το απογευμα με ενοχλουν οι καρποι μου και στα δυο χερια μαλλον πρεπει να ειναι το συνδρομο του καρπιαιου σωληνα που λενε αλλα ευτυχως δεν ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικο!!!!Το βραδυ με ποναγε η κοιλιτσα μου πολυ χαμηλα αλλα ευτυχως οχι για πολυ!!!Κατερινα μου δεν ειναι τιποτα αυτο που παιρνεις εγω παιρνω 1 yutopar ανα 2ωρο!!!!

Ε, καλά μην απελπίζεσαι, μπορεί να επανέλθει! Μην κάνεις κι εσύ συνέχεια δουλειές! Υπομονή με τη σκόνη και τη βρωμιά! Κάνε για λίγο καιρό ότι δεν τη βλέπεις! Κι εγώ τρέμω να μην έρθει πολύ νωρίτερα το μωρό γιατί θα δουλεύω μέχρι τέλος Μαϊου και δεν θα ήθελα να σπάσουν τα νερά εν ώρα μαθήματος.... Ωωωωωχ, φαντάζεσαι? Τι κάνει κανείς σε αυτήν την περίπτωση; Να πω στα 10χρονα ότι μου έπεσε το μπουκάλι με το νερό;:confused::confused::confused:

χαχαχαχα πλακα εχεις!!!:P:pΕνταξει δεν απελπιζομαι αλλα θα ημουνα πιο ανετα αν ειχε παραμεινει ο ιδιος.Και με τη σκονη θα προσπαθησω να κανω υπομονη αλλα η αναθεματισμενη ερχεται μεσα στα ματια μου και τη βλεπω εγω φταιω :P:p

Μαρια -Ευγενεια σε καταλαβαινω και εγω στην κορη μου ετσι ημουνα χαπια ανα 2 ωρο και ακινησια ακομα θυμαμαι τις τρεμουλες και τις ταχυκαρδιες που ειχα τελικα οταν εφτασα 36 εβδομαδων και μου ειπε ο γιατρος να κανω τα χαπια ανα τετραωρο σιγα σιγα την ιδια μερα γεννησα!!! Τωρα σεαυτη την εγκυμοσυνη δεν χαμπαριαζω και πολυ εχω ναι μεν συσπασεις αλλα σκεφτομαι αισιοδοξα και θετικα και οσο σκεφτομαι ετσι βλεπω οτι ολα πανε καλα προς το παρον νοιωθω οτι το χαπι 3 φορες την ημερα με καλυπτει κανω συσπασεις αρκετες αλλα ελεγχομενες ετσι κι αλλιως μην ανησυχειτε για τιποτα στις εβδομαδες που φτασαμε οτι και αν συμβει το μωρο ειναι ασφαλες και εκτος μητρας οσο περισσοτερο ομως παρει μεσα στην κοιλιτσα τοσο καλυτερα ειναι

ΚΑτερίνα τέλεια τα νέα σς....την είδατε εεε?κάνατε και ξενάγηση....έτοιμες τώρα.....

όσο για τον ερχομό του τρίτου έχεις ένα δίκιο αλλά κάθε νέο θαυματάκι είναι μια κιντερ έκπληξη,δε ξέρεις τι δώρο κρύβει....

Βεράκι και εγώ σκέφτομαι διάφορα του τύπου το αγοράκι μου είναι τρυφερό και όλο αγκαλιές και σκέφτομαι μήπως του λείψουν,μετά σκέφτομαι πως όλα θα πάνε ΤΕΛΕΙΑ και χαμογελώ....

Ελίνα προσπαθώ να μην σκέφτομαι το τριήμερο του μαιευτηρίου!!!!

Εντωμεταξύ κάνουν όνειρα να πάρουν από το σπίτι το παιδί!!!ΟΧΙ με τίποτα.....δε θα το αφήσω να γίνει αυτό...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ............ χρονια πολλα χριστος ανεστη.... τα εχουμε ξανα πει??? δεν νομιζω, που μυαλο???? ουτε τι εφαγα εχτες δεν θυμαμαι, εχω τον μικρο σπιτι μεχρι να ανοιξει ο παιδικος και δεν προλαβαινω να κανω τιποτα, ευτυχως περασαμε πολυ ωραια αυτες τις μερες, δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο αναγγη το ειχα, νομιζω οτι θα παθω επιλογχιο καταθλιψη μολιςγεννησω, δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα και χωρις λογο, ακομα και "φαντασματα" βλεπω... τον εχω φερει στο αμην τον αντρα μου. εχτες βρηκα ευκαιρια που ηταν ο καιρος ετσι και επλινα και σιδερωσα τα ρουχαλακια της μπεμπας μας...... τα εχω ερωτευτει και θελω να της παρω και αλλα........ αυριο θα παρω αυτα ππυ παράγγειλα απο το λα ρεντουτ και θα σας πω για την ποιοτιτα. κουραστικα πολυ εχτες και σημερα τεμπελιαζω, σε λιγο θα παω για καφεδακι να χαλαρωσω λιγο. ααχχχχχχχ αυτα τα γιουτοπαρ........ ουτε να τα ακουω δεν μπορω και εγω απο μισο πρωι μεσημερι βραδυ παιρνω και μου ειπε ο γιατρος μου αν καποια στιγμη εχω πολλες συσπασεις να κανω την επομενη δοση ολοκληρο το χαπι, δεν μπορω αλλο να τρεμωωωωωωωωωωωω..... προς το παρον ο γιαννακης μου την περιμενει πως και πως την αδρφουλα του αλλα μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα το σκευτομαι και αγχονομαι.... σιγουρα οπως κια να ειναι θα μπορεσουμε να τα καταφερουμε αλλα θελει πολυ υπομονη και εγω τωρα δεν εχω καθολου, ελπιζω να αλλαξει μετα την γεννα αυτο γιατι οπως ειπα και πιο πανω δεν με βλεπω καθολου καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ λενε πως με το τριτο ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα.... δεν μπορω να το πιστεψω αλλακαι η μαμα μου που 3 μας εχει ετσι λεει, φοβερο το ΡΕΑ?? ειχα παει και εγω για ξεναγιση στην β επιπεδου. κοριτσια ποτε θα φτιαξετε την βαλιτσα σας?? λεω να την ετοιμασω νωρις γιατι με εχουν τρομαξει οι σισπασεις και περα απο αυτο και ο γιατρος μου νωρις την περιμενει ετσι οπως βλεπει την μητρα μου. δηλαδη με το που μπω στον μηνα μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...