Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περαστικά σου. Κυκλοφορούν ιώσεις, κάτσε σπίτι να φυλαχτεις. Έχω φιλες που πέρασαν ιώσεις πρώτο τρίμηνο με πυρετό ακόμα αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις πυρετό, μπορεί να το περάσεις μόνο με συμπτώματα κρυολογήματος.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Κοριτσακια καλες γιορτες να χετε !Σελεστινακι κι εγω τα περιμενω σε λιγες ωρες τα πεθερικα...

θελω ολες τις ανατριχιαστηκες λεπτομερειες στο αλλο θεματακι μας!!:tongue::tongue::tongue:

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουπςςς, γράψε λάθος. Κάτσε να σου στείλω λινκ:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTS8/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

Κάνεις εγγραφή στη σελίδα. Καταχωρείς την κάρτα σου. Γεμίζεις το καλάθάκι σου. Αν μαζέψεις παραγγελία άνω των 25 λιρών, έχεις επιλογή για τσάμπα μεταφορικά στα περισσότερα προϊόντα. Εγώ μόλις έδωσα άλλη μια παραγγελία. Και περιττό να σου πω ότι γίνεται χαμός από εκεί. Όταν πηγαίνω στο ταχυδρομείο να παραλάβω είναι φίσκα στα δέματα από αμαζον.

Καλησπερα κοριτσακι.Χρονια πολλα Χριστος Ανεστη.Θελει πιστωτικη καρτα?Διαφορετικα δεν μπορω?

Καλησπερα χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη σε οοοοοοοοολα τα κοριτσια,σε οοοοοοοοοοολες τις κοιλιτσες και στα υπολοιπα παιδακια που εχετε καποιες.Πως πηγε το φαγοποτι?Για σημερα εννοειται φυσικα επεται και συνεχεια!!!!!!!Εγω σημερα του εδωσα και καταλαβα την επομενη φορα δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβω στη ζυγαρια του γιατρου!!!Αστο θα του πω δεν πειραζει βαλε +5 να σαι μεσα!!!!ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!Ελιζω να μην ειμαι η μονη!!!!!!!!!!!!!Φιλακια!!

Καλησπερα χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη σε οοοοοοοοολα τα κοριτσια,σε οοοοοοοοοοολες τις κοιλιτσες και στα υπολοιπα παιδακια που εχετε καποιες.Πως πηγε το φαγοποτι?Για σημερα εννοειται φυσικα επεται και συνεχεια!!!!!!!Εγω σημερα του εδωσα και καταλαβα την επομενη φορα δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβω στη ζυγαρια του γιατρου!!!Αστο θα του πω δεν πειραζει βαλε +5 να σαι μεσα!!!!ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!Ελιζω να μην ειμαι η μονη!!!!!!!!!!!!!Φιλακια!!

Δεν είσαι μόνη στον αγώνα Μαριώ...Εγώ έκανα 2 δόσεις τσουρέκια και μέσα στην εβδομάδα έβαλα 2,5-3 κιλά...Είμαι έτοιμη να τα πετάξω, χτες μετά το μεσημεριανό τσιμπούσι, κοιμήθηκα και όταν ξύπνησα με έπιασε μια μανία και έφαγα μισό τσουρέκι...2 ώρες μετά δεν μπορούσα να ανασάνω...

Ασε ασε δεν ξέρω πως να συμμαζευτώ. Αχ άτιμα κιλά...

Καλημερα κοριτσια.Τι μου κανετε?Ευτυχως δεν ειμαι μονη μου maroutso!!!!Δεν πειραζει ρε συ θα τα χασουμε μετα!!!!Τουλαχιστον αυτο λεω στον εαυτο μου για να παρηγορουμαι!!!Το ποσο καιρο θα μας παρει δεν ξερω!!!

Διαφημίσεις

Ουπςςς, γράψε λάθος. Κάτσε να σου στείλω λινκ:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTS8/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

Κάνεις εγγραφή στη σελίδα. Καταχωρείς την κάρτα σου. Γεμίζεις το καλάθάκι σου. Αν μαζέψεις παραγγελία άνω των 25 λιρών, έχεις επιλογή για τσάμπα μεταφορικά στα περισσότερα προϊόντα. Εγώ μόλις έδωσα άλλη μια παραγγελία. Και περιττό να σου πω ότι γίνεται χαμός από εκεί. Όταν πηγαίνω στο ταχυδρομείο να παραλάβω είναι φίσκα στα δέματα από αμαζον.

Με τα μεταφορικά μου βγαίνουν 27 ευρω..Συμφέρει;;Πρέπει να κάνω παραγγελία 4 πακέτα για να μην έχει μεταφορικά;Στα 27 ευρω μου φαίνονται ακριβά..

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Γεια σας κοαριτσια.Θελω τη γνωμη σας.Πριν λιγο εφαγα ενα αυγο βραστο αλλα δεν ηταν κιτρινος ο κροκος του ηταν πορτοκαλι(οχι μελατο καταλαβατε) δηλ.δεν ειχε βρασει καλα.Πειραζει?Λογο σαλμονελας το λεω!!!Πρεπει να ειναι πολυ σφιχτα για να τα τρωμε?

Με τα μεταφορικά μου βγαίνουν 27 ευρω..Συμφέρει;;Πρέπει να κάνω παραγγελία 4 πακέτα για να μην έχει μεταφορικά;Στα 27 ευρω μου φαίνονται ακριβά..

Για να βγουν τζαμπα τα μεταφορικά πρέπει να μαζέψεις παραγγελία άνω των 25. Επίσης σήμερα αυξήθηκε κατά μια λίρα νομίζω το νούμερο 1(πακέτο των 2). Εάν παραγγείλεις μόνο ένα κομμάτι δλδ 2 πακέτα(108 πάνες) τότε προφανώς λόγω των μεταφορικών δεν σε συμφέρει. Εγώ περιμένω να μαζέψω διάφορα στην κάθε παραγγελία και μετά παραγγέλνω. Τώρα, για παράδειγμα, πήρα και μωρομάντηλα που χρειάζονται πολλά τον πρώτο καιρό, κάτι παιχνιδάκια lamaze και κάτι βοηθήματα θηλασμού. Την προηγούμενη φορά είχα πάρει τον αποστειρωτή και κάτι άλλα... Οπότε δεν πλήρωσα πάλι μεταφορικά.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Γεια σας κοαριτσια.Θελω τη γνωμη σας.Πριν λιγο εφαγα ενα αυγο βραστο αλλα δεν ηταν κιτρινος ο κροκος του ηταν πορτοκαλι(οχι μελατο καταλαβατε) δηλ.δεν ειχε βρασει καλα.Πειραζει?Λογο σαλμονελας το λεω!!!Πρεπει να ειναι πολυ σφιχτα για να τα τρωμε?

Έτσι λένε. Ειτε είναι αγοραστά είτε είναι δικά σας.Πάντως εγώ δεν κάνω εξαιρέσεις. Άσε που τώρα πια το έφαγες. Τέλος. Δεν ωφελεί να έχεις τύψεις! Κι εγώ ενώ τα έτρωγα σφιχτά, τώρα μου κάνει όρεξη περισσότερη για μελάτο, πάντως.;)

ugW3p2.png

zPYnp2.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

χρονια σας πολλα κ Χριστος Ανεστη!!!

τι κανετε???πως τα περασατε???πως πηγαν τα φαγοποτια???εμεις ησυχα,οικογενειακα με πολυ μασαμπουκα!!!τη ζυγαρια δεν την πλησιαζω για τις επομενες πολλες ημερες γιατι μπορει να εσπασε η παλια πηρα ομως τη θεση της μια καινουργια η οποια με κοιταζει με ασχημες διαθεσεις!!!!!

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ η παιδιατρος μου ειχε πει οτι τα αυγα πλεον πρεπει να τα αφησουμε τουλαχιστον 5 λεπτα απο τη στιγμη που θα αρχισουν να βρασουν ακομα κ αν ειναι χωριατικα γιατι υπαρχει μεγαλος κινδυνος σαλμονελας.μην ειμαστε ομως υπερβολικοι.δεν νομιζω να παθεις τπτ με μια φορα!!!

ααααααααααααααααααααα να σας πω κ το αλλο???εβαλανα πλυθουν τα ρουχαλακια του μπιμπικου μου κ πεθανα απο τα γελια!!!μου φαινεται απιστευτο οτι σε λιγο καιρο θα τον εχω αγκαλιτσα κ οτι η πατατουλα μου ηταν τοσο μικρη!!!επισης γελασα γιατι οποτε πηγαινα σε ενα καταστημα επαιρνα καλτσες για νεογεννητα γιατι νομιζα δεν ειχα κ τελικα εχω πιο πολλες καλτσες παρα ρουχα για το παιδι!!!!χαζαψα η μαμα κ ακομα δεν τον εκανα!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου!Ολες καλα ελπιζω !!Εγω ακομη παιδευομαι με τους μηκυτες τα χω παρει πολυ ασχημα....Βαζω και τα υποθετα τα εκο βαγκ που ειπαμε κ ακομη καμια μεγαλη διαφορα δεν ειδα...εαν συνεχισει αυτο θα παω σε λιγες μερες στον ομοιοπαθητικο μου που μονο με ομοιο ειχα δει προκοπη πριν μεινω εγκυος απλα δεν ξερω τι ακριβως να παρω απο μονη μου οποτε θα παω να μου πει...Αι στο καλο δηλαδη τοσο ενοχλητικο δεν περνανε με τιποτα ρε παιδια...:mad::mad::mad:

Κατα τα αλλα βροχη μπολικη εδω σε μας και ψιλοκρυωνω...

ασχετο ειδα προχθες το τικερακι μου και συνειδητοποιησα ποσο κοντα ειμαστε στη γεννα!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημέρααααααααααα!!!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!

Ξέρω, ξέρω χάθηκα αλλά είχε άδεια ο μπαμπάς και όλο και κάτι κάναμε....

Να πω πρώτα πρώτα ένα μεγάλοοοοοοοοο ευχαριστώ Στο Βεράκι μας για την συνταγή με τα τσουρέκια και μην ανησυχείς ούτε εγώ ανεβαίνω στη ζυγαριά.....

Αύριο θα πάω για την καμπύλη και μεθαύριο στον γιατρό....

Θα μπω αργότερα να τα πούμε διεξοδικά....

ΑΑΑ περάσαμε ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ελίνα έχεις απόλυτο δίκιο....55 μέρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα.Εγω πηγα σημερα στο γιατρο για τον τραχηλο και δυστυχως απο 28 πηγε 23 μεσα σε μια εβδομαδα παρολο που χρησιμοποιω την αλοιφη καθε μερα.Χρειαζεται κλασικα τωρα κι αλλη ξεκουραση και προσοχη.Μου ειπε ο γιατρος να προσεχω μεχρι να μπω στο μηνα μου και μετα μπορω να κανω οτι θελω.Και εχω ενα σωρο δουλειες να κανω ακομα!!!Υπομονη οποτε 3 εβδομαδες!!!!Οταν λεω εγω οτι θα βγει νωριτερα ο μικρουλης μου!!!!!Μακαρι να παρει και τις 40 αλλα δεν το βλεπω!!!!Φιλακια σε ολες.

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!

Χριστός Ανεστη σε όλες!!!!Πως περάσαμε;;Απ οτι βλέπω μια χαρά όλες!!!

Εγω είχα όνειρα για κοκορετσια και αρνια,και μόλις τα μυρισα έκανα εμετο!!!Πολυ έντονες μυρωδιές και δεν τις άντεξα...Τι κρίμα!!!Και την έβγαλα με σαλάτα και πατάτες,τις οποίες βεβαια μετα απο λίγο ξαναεκανα εμετο!!!Ευτυχως ο αντρουλης μου ήρθε μαζι μου στο μπάνιο γιατι με τόσο μεγάλη κοιλια δεν είχα ξανακάνει εμετο και ζοριζομουν να σκυβω!!Το Μωρο μου!!!

Το αστείο ειναι οτι έδινα και κουράγιο στον μικρο που κουνουσε εκείνη την ώρα και γελουσα ταυτόχρονα..Το καλο μου...Την προηγούμενη μέρα κουνουσε απίστευτα ο Μικρος και μου πίεζε το στομάχι και μάλλον απο κει ζοριστηκα το στομαχακι μου και θυμήθηκα τα χάλια μου με τις ανακατωσουρες του πρώτου τριμήνου!!Αλλα ευτυχως κράτησε μια μέρα και έχασα ενα κιλό γαμωτο..Κάνω τόσο κόπο να ξεκολλήσει η ζυγαριά απο τα 7+ και έπεσα στα 6 πάλι..Μου είχε πει βλέπετε ο γιατρός να τρώω περισσότερο για να φτάσω τα 14 γιατι ξεκίνησα 54..Εχω μέρες ακόμα...Το Μωρο ακόμα ίσχιακο αλλα μου είπε ο γιατρός οτι ενα πάσα στιγμή μπορει να γυρίσει...Σημερα 29+4 ήμασταν 1450 γραμμάρια, 350 γραμμάρια πάνω σε 2 βδομάδες..Παλι 1 βδομάδα πιο μεγαλος!!! Και βγάλαμε και φωτογραφία τη φατσουλα μας και εχουμε μάγουλακια και πολυ φουσκωτα χειλακια!!!Ειναι κουκλι,τον ερωτευτηκα!!!Α ρε χαζομαμα!!!Τον αγαπωωωωω!!!!

Θα ξαναπαώ απο την άλλη βδομάδα να τον ξαναδώ!!!Ερωτας τρελός!!

Ειμαι τόσο χαρούμενη σήμερα!!!

Και οι εξετάσεις τελείες και το αμνιακο καλο...

Πάντως αυτές τις μέρες έκανα την τεμπελα και έχουν δίκιο οι γιατροι για την ξεκούραση τελικα!!!Μαλακωσε η κοιλια μου και το μωρακι κουναει πιο πολυτωρα πια!!!

Μαρία μου ξεκούραση!!!!!Θα με θυμηθεις!!! Αξίζει!!! Κι εγω δεν καθομουν καθόλου αλλα θα το παίξω αναισθητή μέχρι τη γέννα!! μόνο με το παιδικο και τα πράγματα που θα πάρουμε θα ασχοληθώ και τις δουλειές ας τις αναλάβουν άλλοι!!!

Σας φιλω γλυκα!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...