Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Σχετικα με το θηλασμο αυτο εχω ακουσει κι εγω.Τα αυτοκολλητα απο που τα πηρες?Θελω κι εγω να παραγγειλω απο το amazon αλλα δεν ξερω πως.Μπηκα στη σελιδα αλλα πρεπει να τα παραγγειλω απο την ξενη ιστοσελιδα?

Εγώ τα πήρα από εδώ:

http://www.ebay.co.uk/sch/carbonfibre888/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25&_trksid=p3984.m1439.l2654

Ήρθαν σε 1-2 εβδομάδες και μπορείς να πληρώσεις με paypal που σίγουρα βολεύει! Είναι πάρα πολύ φθηνά πάντως! Και έχουν φοβερά σχέδια. Χρειάζεσαι λογαριασμό ebay και λογαριασμό paypal(κάνει 3 μέρες να εγκρίνει την πιστωτική σου) αν δεν έχεις ήδη. Από εκεί και πέρα είναι πανεύκολο. Απλά ζητάς από τον πωλητή να σου κάνει combined postage για να σου έρθουν και πιο φτηνά τα μεταφορικά. Εγώ παρέλαβα κύλινδρο που έιχε και τα τέσσερα αυτοκόλλητα μέσα και δεν είχαν πάθει τίποτα!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειχε μπλοκαρει αλλα νομιζω και προχτες ετσι ηταν.Μου εσπασε τα νευρα:evil::evil:

Τα ιδια πολυ ψιλα ρε παιδι μου γι αυτο!!Δεν θα επρεπε να ηταν σαν...τα καλυμματα που βαζουμε στις καρεκλες με τα κορδονακια?Δεν ξερω!!Κι εγω βρηκα ασορτι παπλωμα.Ειδα και καθισματα αυτοκινητου αλλα ρε κοριτσια ποσο καλα μπορει να ειναι????Βεβαια ειναι της chicco,ferrari και της fisher price.Τι λες?Απο μπεμπιλινα τι θα παρεις?

Εγω πάνες για αρχη παρήγγειλα απο amazon κάποιες nature babycare και έχω αγοράσει υφασμάτινες για να ξεκινήσω.. Και επίσης αυτοκόλλητα τοίχου πήρα απο amazon της fisher price τα ζωάκια. Όμως πολύ ωραία είναι και αυτά που έβαλε η irene myl, ετσι μου ρχεται να πάρω και απο αυτά..

Εγω πάνες για αρχη παρήγγειλα απο amazon κάποιες nature babycare και έχω αγοράσει υφασμάτινες για να ξεκινήσω.. Και επίσης αυτοκόλλητα τοίχου πήρα απο amazon της fisher price τα ζωάκια. Όμως πολύ ωραία είναι και αυτά που έβαλε η irene myl, ετσι μου ρχεται να πάρω και απο αυτά..

Πήρες απόφαση για υφασμάτινες,ε; Κι εγώ το σκεφτόμουν κάποια εποχή... Δεν νομίζω όμως ότι μέσα στο κατάνυχτο θα έχω την υπομονή να ασχολούμαι με αυτό. Σίγουρα είναι πιο υγιεινές και οικολογικές, αλλά....

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Εγώ τα πήρα από εδώ:

http://www.ebay.co.uk/sch/carbonfibre888/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=25&_trksid=p3984.m1439.l2654

Ήρθαν σε 1-2 εβδομάδες και μπορείς να πληρώσεις με paypal που σίγουρα βολεύει! Είναι πάρα πολύ φθηνά πάντως! Και έχουν φοβερά σχέδια. Χρειάζεσαι λογαριασμό ebay και λογαριασμό paypal(κάνει 3 μέρες να εγκρίνει την πιστωτική σου) αν δεν έχεις ήδη. Από εκεί και πέρα είναι πανεύκολο. Απλά ζητάς από τον πωλητή να σου κάνει combined postage για να σου έρθουν και πιο φτηνά τα μεταφορικά. Εγώ παρέλαβα κύλινδρο που έιχε και τα τέσσερα αυτοκόλλητα μέσα και δεν είχαν πάθει τίποτα!

Καλημερα irene .Τα pampers εννουσα πως θα τα παραγγειλω.

κοριτσακια μου γλυκα καλημερα!!

δυστυχως δεν ειχα χρονο αυτες τις μερες να σας διαβασω.

ευχομαι σε ολες καλο πασχα κ καλη ανασταση!!!ευχομαι επεισης σε λιγο καιρο να γεννησουμε με το καλο κ να εχουμε τα θαυματακια μας υγειοι συην αγκαλια μας!!!να περασετε υπεροχα

σας φιλω γλυκα κ τα λεμε μετα την δευτερα παλι!!!

Διαφημίσεις

Γεια σε ολες!!!

Ειχε θεμα η σελιδα τις προηγουμενες μερες ε??

Δε πειραζει, ξανα εδω ειμαστε!:P

Ευχομαι σε ολες καλη ανασταση,καλα να περασετε αυριο..και με το καλο ολες μας να αποκτησουμε γερα(και ευκολα) τα μωρακια μας!!

Σας φιλω!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάρες τι κάνετε? Ετοιμάζεστε???

Εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλες σας!!!

Να περάσετε όμορφα!!!

Και με το καλό σε όλες τα μωράκια μας!!!

Φιλάκια πολλά!

:D:D:D

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Εγώ τα πήρα από εδώ:

Μόλις παρηγγειλα 4 τέλεια αυτοκόλλητα απο το eBay!!

Πολυ όμορφα κ οικονομικά!!!

Τέλειο link και σούπερ ιδέα!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολα τα κοριτσια.Καλη ανασταση και καλα να περασετε.Με το καλο να κρατησουμε ολες σε λιγο καιρο τα αγγελουδια μας στην αγκαλια μας.Φιλακια πολλα!!!!Α!και καλο σουβλισμα!!!!!

Καλημερα irene .Τα pampers εννουσα πως θα τα παραγγειλω.

Ουπςςς, γράψε λάθος. Κάτσε να σου στείλω λινκ:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003P2UTS8/ref=noref?ie=UTF8&s=drugstore&psc=1

Κάνεις εγγραφή στη σελίδα. Καταχωρείς την κάρτα σου. Γεμίζεις το καλάθάκι σου. Αν μαζέψεις παραγγελία άνω των 25 λιρών, έχεις επιλογή για τσάμπα μεταφορικά στα περισσότερα προϊόντα. Εγώ μόλις έδωσα άλλη μια παραγγελία. Και περιττό να σου πω ότι γίνεται χαμός από εκεί. Όταν πηγαίνω στο ταχυδρομείο να παραλάβω είναι φίσκα στα δέματα από αμαζον.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Χρόνια πολλά σε όλες και στα μωράκια σας!!!! Ό,τι επιθυμείτε και πάνω απ'όλα υγεία και ευτυχία! Και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη - αυτό το εύχομαι και σε 'μένα!

Βρε κορίτσια, 3 μέρες τώρα, ξύπνάω, πίνω το γάλα μου με 2 φέτες τσουρέκι, και μετά από 1 ώρα με πιάνει μια φοβερή δύσπνοια! Μετά το μεσημέρι συνέρχομαι και είμαι πάλι στα φυσιολογικά μου. Δεν νοιώθω άλλη δυσφορία. Ούτε και ιδιαίτερα αγχωμένη. Παίζει να έχει κάτι το τσουρέκι και να μου το προκαλεί; Είναι σπιτικό πάντως... :(:(:(:(

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...