Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλησπέρα κορίτσι μου. Περαστικά σου. Κυκλοφορούν ιώσεις, κάτσε σπίτι να φυλαχτεις. Έχω φιλες που πέρασαν ιώσεις πρώτο τρίμηνο με πυρετό ακόμα αλλά όλα πήγαν καλά. Δεν είναι απαραίτητο να ανεβάσεις πυρετό, μπορεί να το περάσεις μόνο με συμπτώματα κρυολογήματος.

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλημερα!!!

τι κανετε???δεν πιστευω ακομα να κουραζεστε???εγω χθες ειχα λιγο τρεξιμο κ δεν καταφερα να μπω!!!

Ελινα Ζ. κ εγω εκανα τον doppler στην τελευταια επισκεψη στον γιατρο κ ημουν 31+3.ολα καλα μου ειπε.οποτε δεν νομιζω οτι τον εκανες νωρις!!!

natnat πολυ χαρηκα με τα νεακια σας κ φυσικα που μεγαλωσατε!!!αντε κ οι υπολοιπες τωρα με το καλο!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααα!!!!!! Σήμερα έχουμε φωτογράφιση της μωρούλας μας! Να δούμε τι θα τρώει πάλι! Ήρθε η ώρα νομίζω να ρωτήσω και για το μαιευτήριο και για την λίστα τη γιατρό. Όσον αφορά τον τοκετό είναι πάρα πολύ νωρίς βέβαια, αλλά εδώ έχουμε 2 μαιευτήρια της προκοπής και φαντάζομαι έχουν δικό τους κατάλογο.

Μου φαίνεται ότι υπάρχει υπερ-κινητικότητα πάντως. Δεν σταματάει καθόλου η μικρή. Όλο βόλτες κάνει. Φαντάζομαι ότι θα έχει φτάσει τα 1700γρ. τώρα. Για να δούμε.

Συγχαρητήρια σε όσες ήδη πήγαν και είδαν καλά αποτελέσματα! Εύχομαι σε όλες μας έτσι μέχρι τη γέννα. Φιλααάκια!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Καλημέρα σε όλες τις κοιλίτσες!!!

Τι κάνετε κορίτσια? Εμείς μια χαρά...

Πολύ χαίρομαι που ακούω για καλές εξετάσεις και για προετοιμασίες!!! Πλησιάζει ο καιρός που θα κρατήσουμε τα μπεμπίνια μας!

Εμείς αργούμε ακόμα για γιατρό, αλλά την άλλη εβδομάδα έχουμε ραντεβού με τη μαία μας για αναπνοές, οδηγίες, απορίες και τα σχετικά...

Και μιας και αναφέρθηκε έχω κι εγώ αυτή την απορία: πότε αρχίζει να εξετάζει κολπικά ο γιατρός??? Για να είμαι προετοιμασμένη...

Κατά τ'άλλα μια χαρά! Έβγαλε ήλιο σήμερα και πολύ το ευχαριστιέμαι! Τελειώνω το φαγάκι μου και θα πάω για καφέ!!! Ο μικρός μας είναι πολύ δραστήριος! Κλωτσιές όταν κάθομαι σε καρέκλα (μάλλον τον στριμώχνω κι αντιδρά...) και κωλοτούμπες όταν είμαι ξάπλα. Τι τέλεια! Βέβαια έχει μεγαλώσει πολύ η κοιλιά κι αρχίζει να μ'ένοχλεί, αλλά τι να κάνουμε! Ολόκληρο παιδί θα βγει από μέσα!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημερα σε ολες.Σημερα πηγα στο γιατρο για τον τραχηλο και ειναι μια χαρα.Ρε κοριτσια εδω και 2 ημερες περιπου στο αριστερο μου ποδι στο προσαγωγο νιωθω κατι ενοχλησεις.Δεν ξερω αν ειναι κραμπες γιατι δεν εχω παθει ποτε και δεν ξερω πως ειναι.Εχετε κατι τετοιο εσεις?Οσο για τον μικρουλη μου πεντοζαλι χορευει μεσα.πρωι-μεσημερι-βραδυ δεν εχει ωραριο!!!Τι να κανουμε ειναι δικος του ο χωρος και μπορει να κανει οτι θελει.Κι εμεις σημερα εδω εχουμε ηλιοφανεια και ειναι ευκαρια να πλυνω τα ρουχαλακια του.Φιλακια

Καλημέραααα σε όλες!!!!!!!! Πήγαμε στο γιατρό χθες το πρωί! Μας είπαν ότι γίναμε κιόλας 1780 γρ! Χοντρύναμε κορίτσια!!!! Πάλι τρώγαμε τα χέρια μας!!!! Μιλάμε για πολλή πείνα!!!

Τελικά όντως ντόπλερ μου κάνει κάθε φορά τις 3 τελευταίες που πάω. Είναι σαν το καρδιογράφημα. Αυτό κατάλαβα - για όσες ρωτούσαν. Κανόνισα και για μαιευτήριο μάλλον και ευτυχώς υπάρχει κι εδώ ρουμινγκ ιν, που θα ζητήσουμε μάλλον.

Και από τη χαρά μας γυρίζαμε όλη μέρα στα λιμάνια και στους καφέδες!!! Χεχε!

Α, και λόγω αύξησης πρώτη φορά μας έδειξε ο υπέρηχος γι 7/6 δλδ 2 μέρες νωρίτερα από ΠΗΤ!!!!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες.Σημερα πηγα στο γιατρο για τον τραχηλο και ειναι μια χαρα.Ρε κοριτσια εδω και 2 ημερες περιπου στο αριστερο μου ποδι στο προσαγωγο νιωθω κατι ενοχλησεις.Δεν ξερω αν ειναι κραμπες γιατι δεν εχω παθει ποτε και δεν ξερω πως ειναι.Εχετε κατι τετοιο εσεις?Οσο για τον μικρουλη μου πεντοζαλι χορευει μεσα.πρωι-μεσημερι-βραδυ δεν εχει ωραριο!!!Τι να κανουμε ειναι δικος του ο χωρος και μπορει να κανει οτι θελει.Κι εμεις σημερα εδω εχουμε ηλιοφανεια και ειναι ευκαρια να πλυνω τα ρουχαλακια του.Φιλακια

Μπραβο με τον τραχηλο Μαρακι!!

Ολα μια χαρα!!

Ισως οι ενοχλησεις που εχεις στον προσαγωγο, ειναι νευρα που πιεζονται εσωτερικα απο το μωρο..

Εγω πριν κανενα μηνα, ειχα απιστευτα τραβηγμαατα στο αριστερο μου ποδι και τελικα ηταν το ισχιακο νευρο που μου το πιεζε εσωτερικα ο μικρος...Πριν 1 εβδομαδα μου περασε..Αλλα μου ειχε πει ο γιατρος οτι ισως κρατουσε μεχρι να γεννησω..

Οποτε οτι και να ειναι, οσο αποτομα εμφανιστηκε, ισως περασει το ιδιο γρηγορα, ισως κρατησει και παραπανω..Ολα ειναι φυσιολογικα στην εγκυμοσυνη..

Στην κραμπα νιωθεις ενα στιγμιαιο τραβηγμα το οποιο ανακουφιζεται αν καποιος σου σπρωξει το ποδι προς τα πανω, αλλα κραταει 1-2 λεπτα, οχι μερες...Η κραμπα επισης συμβαινει συχνα στα δαχτυλακια του ποδιου..χιχι..

Οποτε μην αγχωνεσαι δεν ειναι κραμπα...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Μπραβο με τον τραχηλο Μαρακι!!

Ολα μια χαρα!!

Ισως οι ενοχλησεις που εχεις στον προσαγωγο, ειναι νευρα που πιεζονται εσωτερικα απο το μωρο..

Εγω πριν κανενα μηνα, ειχα απιστευτα τραβηγμαατα στο αριστερο μου ποδι και τελικα ηταν το ισχιακο νευρο που μου το πιεζε εσωτερικα ο μικρος...Πριν 1 εβδομαδα μου περασε..Αλλα μου ειχε πει ο γιατρος οτι ισως κρατουσε μεχρι να γεννησω..

Οποτε οτι και να ειναι, οσο αποτομα εμφανιστηκε, ισως περασει το ιδιο γρηγορα, ισως κρατησει και παραπανω..Ολα ειναι φυσιολογικα στην εγκυμοσυνη..

Στην κραμπα νιωθεις ενα στιγμιαιο τραβηγμα το οποιο ανακουφιζεται αν καποιος σου σπρωξει το ποδι προς τα πανω, αλλα κραταει 1-2 λεπτα, οχι μερες...Η κραμπα επισης συμβαινει συχνα στα δαχτυλακια του ποδιου..χιχι..

Οποτε μην αγχωνεσαι δεν ειναι κραμπα...

Ναι melitaki μου ολα ευτυχως ολα ειναι μια χαρα.Χτες και σημερα δεν με εχει πιασει καθολου ευτυχως.Επλυνα και τα ρουχαλακια του μικρουλη μου(proderm) αλλα δεν εβαλα μαλακτικο γιατι καπου διαβασα και εδω μεσα οτι ειναι καλυτερα να μην βαλω απο τοσο νωρις οταν μεγαλωσει λιγο οκ.Οταν τα επλυνα μυριζαν ωραια μολις στεγνωσαν ομως δεν μου μυριζαν οπως πριν!!!Γιατι?????Τι μπεμπιλινα θα παρεις?Εννοω ποιας εταιρειας.Σημερα που πηγα jumbo ειδα παντα για την κουνια του.Λες να ειναι καλα?

Καλημέραααα σε όλες!!!!!!!! Πήγαμε στο γιατρό χθες το πρωί! Μας είπαν ότι γίναμε κιόλας 1780 γρ! Χοντρύναμε κορίτσια!!!! Πάλι τρώγαμε τα χέρια μας!!!! Μιλάμε για πολλή πείνα!!!

Τελικά όντως ντόπλερ μου κάνει κάθε φορά τις 3 τελευταίες που πάω. Είναι σαν το καρδιογράφημα. Αυτό κατάλαβα - για όσες ρωτούσαν. Κανόνισα και για μαιευτήριο μάλλον και ευτυχώς υπάρχει κι εδώ ρουμινγκ ιν, που θα ζητήσουμε μάλλον.

Και από τη χαρά μας γυρίζαμε όλη μέρα στα λιμάνια και στους καφέδες!!! Χεχε!

Α, και λόγω αύξησης πρώτη φορά μας έδειξε ο υπέρηχος γι 7/6 δλδ 2 μέρες νωρίτερα από ΠΗΤ!!!!

Μπραβο κοπελα μου.Μαλλον και το δικο μου θα βγει χοντρουλικο ε?;);)Γιατι 31+2 ηταν 1856γρ οποτε καταλαβαινω τι θα γινει στη συνεχεια:shock::shock:Το ντοπλερ οπως το περιγραφεις μου το κανει κι εμενα στις τελευταιες επισκεψεις.Εμενα απο την αρχη βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερο.

Ναι melitaki μου ολα ευτυχως ολα ειναι μια χαρα.Χτες και σημερα δεν με εχει πιασει καθολου ευτυχως.Επλυνα και τα ρουχαλακια του μικρουλη μου(proderm) αλλα δεν εβαλα μαλακτικο γιατι καπου διαβασα και εδω μεσα οτι ειναι καλυτερα να μην βαλω απο τοσο νωρις οταν μεγαλωσει λιγο οκ.Οταν τα επλυνα μυριζαν ωραια μολις στεγνωσαν ομως δεν μου μυριζαν οπως πριν!!!Γιατι?????Τι μπεμπιλινα θα παρεις?Εννοω ποιας εταιρειας.Σημερα που πηγα jumbo ειδα παντα για την κουνια του.Λες να ειναι καλα?

Καλησπέρα κορίτσια..τι έπαθε χτες το cafe???Δεν μπορούσα να μπω με τίποτα...ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ και εγω πάντα απο jumbo θα πάρω γιατί είναι κ όμορφη κ οικονομική κ έχει κ ασορτί παπλωματακι..

Καλησπέρα κορίτσια..τι έπαθε χτες το cafe???Δεν μπορούσα να μπω με τίποτα...ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ και εγω πάντα απο jumbo θα πάρω γιατί είναι κ όμορφη κ οικονομική κ έχει κ ασορτί παπλωματακι..

Ειχε μπλοκαρει αλλα νομιζω και προχτες ετσι ηταν.Μου εσπασε τα νευρα:evil::evil:

Τα ιδια πολυ ψιλα ρε παιδι μου γι αυτο!!Δεν θα επρεπε να ηταν σαν...τα καλυμματα που βαζουμε στις καρεκλες με τα κορδονακια?Δεν ξερω!!Κι εγω βρηκα ασορτι παπλωμα.Ειδα και καθισματα αυτοκινητου αλλα ρε κοριτσια ποσο καλα μπορει να ειναι????Βεβαια ειναι της chicco,ferrari και της fisher price.Τι λες?Απο μπεμπιλινα τι θα παρεις?

Διαφημίσεις

Μπραβο κοπελα μου.Μαλλον και το δικο μου θα βγει χοντρουλικο ε?;);)Γιατι 31+2 ηταν 1856γρ οποτε καταλαβαινω τι θα γινει στη σνεχεια:shock::shock:Το ντοπλερ οπως το περιγραφεις μου το κανει κι εμενα στις τελευταιες επισκεψεις.Εμενα απο την αρχη βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερο.

Ας έχει την υγειά του κι ας είναι και μεγάλο, τι να κάνουμε τώρα. Άσε που καλύτερα να έχει λιγάκι λίπος όταν γεννηθεί γιατί τις πρώτες μέρες ίσως χάσει μέχρι να σταθεροποιηθεί ο θηλασμός, έτσι δεν είναι;

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Κορίτσια αλλάζω το χρώμα γιατί με κάποια χρησιμοποιώ την ίδια ακριβώς γραμματοσειρά, να μην μπερδευόμαστε! Κι εγώ πάλευα χθες και δεν μπορούσα να μπω... Σε κάποια φάση νόμισα ότι με είχαν μπλοκάρει...!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Ειχε μπλοκαρει αλλα νομιζω και προχτες ετσι ηταν.Μου εσπασε τα νευρα:evil::evil:

Τα ιδια πολυ ψιλα ρε παιδι μου γι αυτο!!Δεν θα επρεπε να ηταν σαν...τα καλυμματα που βαζουμε στις καρεκλες με τα κορδονακια?Δεν ξερω!!Κι εγω βρηκα ασορτι παπλωμα.Ειδα και καθισματα αυτοκινητου αλλα ρε κοριτσια ποσο καλα μπορει να ειναι????Βν εβαια ειναι της chicco,ferrari και της fisher price.Τι λες?Απο μπεμπιλινα τι θα παρεις?

Λοιπόν, όπως μάλλον έχω ξαναπεί και συγνώμη για την επανάληψη, εγώ πήρα από άμαζον 2 πακέτα των παμπερς γιατί ήταν οικονομικά, και μόλις έκανα παραγγελία για άλλα 2. Από Ελλάδα, η λίμπερο έχει τα φθηνότερα γιατί έχει κάνει κάτι σε μείωση τιμών. Αυτά. Πάντως δεν άντεξα και άνοιξα ένα. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μικρά είναι!!! Έχουν πολλή φάση!'Οταν πάρεις άνοιξε ένα να δεις πλάκα!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Και ναι έχω μάλλον όρεξη για μυνήματα, αλλά .... καθόλου δύναμη για οτιδήποτε άλλο! Χθες κόλλησα τα αυτοκόλλητα στο δωμάτιο του μωρού! Είναι απλά τέλεια! Πρέπει να ανεβάσω φωτό! Και με τα χρώματα υπάρχει διαφορά στο δωμάτιο, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι τα αυτοκόλλητα κάνουν τη διαφορά. Αν αμφιταλαντεύεστε, σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα!

Έπειτα γέμισα τα ράφια της βιβλιοθήκης με λεξικά και συμμάζεψα τα ρούχα του μωρού στα ντουλάπια και τη ντουλάπα. Και μόνο με αυτές τις δουλειές έγινα πτώμα. Πώς γίνεται να κουράζεται κανείς τόσο εύκολα. Αφού το βράδυ δεν είχα όρεξη ούτε για ένα γάλα... Και εννοείται και σήμερα ξύπνησα ψιλοπτώμα. Οι δουλειές βέβαια συνέχισαν. Πλάκα έχει που μάλλον το nesting syndrome το έχει η μαμά μου και όχι εγώ! Κι έτσι έρχεται ο δαίμων της τασμανίας κάθε φορά και με τσιγκλάει να κάνω παραπάνω πράγματα, με συνέπεια τώρα να είμαι δις πτώμα! Τέρμα όμως! Κανένας διπλωματούχος μασερ στο καφέ;:(

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Σχετικα με το θηλασμο αυτο εχω ακουσει κι εγω.Τα αυτοκολλητα απο που τα πηρες?Θελω κι εγω να παραγγειλω απο το amazon αλλα δεν ξερω πως.Μπηκα στη σελιδα αλλα πρεπει να τα παραγγειλω απο την ξενη ιστοσελιδα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...