Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακι!!Δεν θυμαμαι ποσο παιρνουν τη βδομαδα τωρα αλλα νομιζω οτι αυξανεται ο ρυθμος,προχθες που πηγα για το ντοπλερ ειπε ο γιατρος οτι τωρα αρχιζουν και παιρνουν το πιο πολυ...Απο οσο ξερω επισης προς το τελος θα μειωθει παλι ο ρυθμος προσληψης βαρους,εχω την εντυπωση οτι 7ος -8ος ειναι οι πιο "παραγωγικοι"μηνες...

Λογικα, βασει της ΠΗΤ σου υπολογιζω να ειναι 1200 με 1300 γραμμαρια...

Αλλα και διαφορετικη τιμη να εχει, ειναι φυσιολογικο γιατι οπως λεει και η Ελινα απο τωρα κι υστερα θα παιρνουν με γρηγορους ρυθμους!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα ειμαι ευτυχισμενη αν ακουμπησουμε το 1.200 αλλα και πιο κατω να ειναι.... τι να κανουμε μας βγήκε λιτοδιαιτη!!!!!!! την Μ Τεταρτη θα ειμαι 29 βδομαδων. μελιτακι μαι εγω μια απο τα ιδια, ακομα και μεσα στο σπιτι του ειχα παρει φορμες και πιζαμακια πανω κατω και τωρα αυτα κοιταω και τα εχω ερωτευτει!!!!!!!!!!!!!!!

θα ειμαι ευτυχισμενη αν ακουμπησουμε το 1.200 αλλα και πιο κατω να ειναι.... τι να κανουμε μας βγήκε λιτοδιαιτη!!!!!!! την Μ Τεταρτη θα ειμαι 29 βδομαδων. μελιτακι μαι εγω μια απο τα ιδια, ακομα και μεσα στο σπιτι του ειχα παρει φορμες και πιζαμακια πανω κατω και τωρα αυτα κοιταω και τα εχω ερωτευτει!!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα 27+3 ηταν 1100 και τωρα που ειμαι 28+2 τον υπολογιζω 1200 με 1300..

Αρα εκει κοντα θα εισαι..Απο 1100 μεχρι 1400....Μην ανησυχεις για τιποτα...Μεγαλωνουν τοοοοοοοσο γρηγορααααα!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημερα σε οοοοοοοολα τα κοριτσια.Τι μου κανετε?Εγω ειμαι πολυ καλα και σημερα λεω να πλυνω τα ρουχαλακια του μικρουλη μου.Βεβαια ο καιρος δεν ειναι ο καλυτερος αλλα δεν πειραζει.Εριξε τετοια βροχη χτες,ουτε το χειμωνα ετσι δεν ηταν!!!Μιας και λετε για βαρος εμενα την παρασκευη που πηγαμε ηταν 1830γρ κι εγω ημουν 31+2 πως σας φαινεται?

Καλημερα γλυκια μου!!!Ναι ειμαστε μαζι...Αν παω για φυσιολογικο θα παμε τελος Ιουνιου...Αν παμε καισαρικη, ισως σε προλαβω...Αλλα να σου πω την αληθεια, ας πανε ολα καλα και ας προχωρησω στο φυσιολογικο, και η καισαρικη σαν δευτερη επιλογη, αν και θα ενιωθα πιο καλα αν ημουν προγραμματισμενη μια συγκεκριμενη ημερομηνια...

Ο καιρος περναει και 10-20 μερες πανω κατω ειναι λεπτομερειες!!!αρα θα το βγαλεις σιγουρα διδυμακι,ε???Εμεις αν βγουμε μετα τις 21 θα ειμαστε καρκινακια σαν τη μαμα, αλλιως κι εμεις διδυμακια...χιχιι....

Διδυμάκι ΄με το καλό...Χίλιες φορές φυσιολογικός τοκετός, η καισαρική όπως και να το κάνεις είναι μαχαίρι...δεν επανέρχεσαι όπως με τον φυσιολογικό γρήγορα γρήγορα..Εγώ το έφαγα το μαχαίρι μια φορά και τώρα αναγκαστικά θα το ξαναφάω...Τελοσπάντων ας βγει γερό το μωρό μου και όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες...

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!τι κανετε?Μαρια Ευγενια τελειο ειναι το βαρος,εμας στις 30 εβδομαδες ηταν σχεδον 1700 η μπεμπα!γιατι νομιζω ειναι λιγο μεγαλη??λετε να μου βγει χοντρουλα??

rbOEp3.png

Καλημερα σε οοοοοοοολα τα κοριτσια.Τι μου κανετε?Εγω ειμαι πολυ καλα και σημερα λεω να πλυνω τα ρουχαλακια του μικρουλη μου.Βεβαια ο καιρος δεν ειναι ο καλυτερος αλλα δεν πειραζει.Εριξε τετοια βροχη χτες,ουτε το χειμωνα ετσι δεν ηταν!!!Μιας και λετε για βαρος εμενα την παρασκευη που πηγαμε ηταν 1830γρ κι εγω ημουν 31+2 πως σας φαινεται?

Μια χαρά..άντρας ολόκληρος...χεχε!

Γεια σας, γεια σας και χαρα σας σε ολες!!

Τι μου κανετε??? Αγριεψε ο καιρος παλι...δε πειραζει...μετα θα παραπονιομαστε οτι σκαμε!!!

Εμεις πηγαμε και τον ειδαμε τον μπομπηρα χτες...ολα καλα δοξα το θεο!

Εχουμε γυρισει..ειμαστε με το κεφαλι προς τα κατω..

30+3 ημερων χτες και ειμαστε γυρω στα 1700 και γενικα ειμαστε ενα μεγαλο μωρο σε ολα μας!!κεφαλακι..κοιλιτσα..ποδαρακι...αντρακλας με τα ολα του, οχι αστεια!!χαχαχαχα

ειναι αρκετα χαμηλα μου ειπε, αλλα κοιταξε και τον τραχηλο και ειπε πως ειναι πολυ καλος..οποτε δεν ανχωνομαστε!

Αυτα...τι αλλα? Α ναι το Λητω που θα γεννησουμε εκανε συμβαση τελικα με τον Εοπυυ, οποτε περιπου η γεννα θα βγει στα 650,μιλαμε για το τρικλινο..και 250 κατι εξτρα εξετασεις που σε ρωτανε αν θελεις να τις κανεις...

Θα κανονησουμε να παμε και μια βολτα απο το νοσοκομειο βεβαια, να δουμε τι και πως και απο κοντα...και τι χρειαζεται να εχουμε..και ολα τα σχετικα..

Αυτα τα νεα μας..χαιρομαι που ολες προχωραμε τελικα καλα, παρα τις δυσκολιες μας!!Πολλα μακια μουκια σε ολες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΜΙΑ χαρα ειναι ολα τα μπεμπονια κανονικοτατα μην αγχωνεστε καθολου;)

Παιρνουν οσο πρεπει:D

Selestinaki εκανες κ εσυ ντοπλερ στις 31 εβδομαδες που πηγες στο γιατρο και στη μετρησε η απλο υπερηχο?θυμαμαι που ηταν η μερα που σου ριξε τον καφε η σερβιτορα η ξυπνια!!!

Μονο εγω εκανα ντοπλερ απο τωρα η οχι?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα καλησπέρα!!! Εδώ βρέχει του σκοτωμού εδώ και 2 ώρες. Τι είναι αυτό το πράγμα 2 μέρες τώρα. Ευτυχώς δεν είχα φυλάξει ακόμα τα χειμωνικά...

Μα τι είναι αυτό το ντόπλερ, και τι διαφορά έχει από τον απλό υπέρηχο; Εμένα 2 φορές μου έχει κάνει υπέρηχο όπου όμως το μωρό φαίνεται διαφορετικό, σαν 3D, και έχει βγάλει και φωτογραφίες κιτρινόμαυρες το ίδιο. Αυτό είναι το ντόπλερ;

Άλλη απορία μου είναι ότι τα έπιπλα παρότι τα έχω στήσει τόσες μέρες (3) μυρίζουν ακόμη. Και σκέφτομαι να μην βάλω ακόμη τα ρουχαλάκια του μέσα... Μήπως να τα πάρω με dettol μπας και ξεμυρίσουν; Ούτως η άλλως θέλουν σκούπισμα βέβαια πρώτα...

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Και τώρα που το θυμήθηκα: Έχω άλλη μια ερωτησούλα για τις ήδη μαμάδες. Θέλω να παραγγείλω για να έχω pampers για τον πρώτο καιρό. Έχω ήδη πάρει νούμερο 1 από 2 συσκευασίες δλδ γύρω στις 100 πάνες. Λέτε να αγοράσω κι άλλες από νούμερο 1 (2-5 κιλά), ή να πάρω το νούμερο 2 (3-6 κιλά) κατευθείαν; Έχει 5 ευρώ διαφορά το ένα νούμερο από το άλλο ανά πακέτο.

ugW3p2.png

zPYnp2.png

ΜΙΑ χαρα ειναι ολα τα μπεμπονια κανονικοτατα μην αγχωνεστε καθολου;)

Παιρνουν οσο πρεπει:D

Selestinaki εκανες κ εσυ ντοπλερ στις 31 εβδομαδες που πηγες στο γιατρο και στη μετρησε η απλο υπερηχο?θυμαμαι που ηταν η μερα που σου ριξε τον καφε η σερβιτορα η ξυπνια!!!

Μονο εγω εκανα ντοπλερ απο τωρα η οχι?

οχι ρε αγαπη δεν μου εκανε.ασε που δεν ξερω και πως γιναιτε το ντοπλερ.του ακουω το ακυω κ δεν ξερω τι ειναι!!τη μπεμπα ειδε,μια χαρα ετρωγε το χερι της,ο πλαουντας ειπε καλος,η μπεμπα ειχε παρει θεση αλλα ηταν ψηλα οποτε οκ.κ μετα μου εβαλε χερι για συσπασεις αλλα δεν ειχα!χααχχαχα!!τωρα θα παω 20 του μηνα.λες να μου κανει τοτε?

rbOEp3.png

Το ντοπλερ ειναι κατι σαν την β επιπεδου κ τσεκαρουν κ πλακουντα τι grade ειναι ,ποσο αμνιακο υγρο εχεις,γενικα εαν τρεφεται καλα το μωρο.Συνηθως κανουν, τωρα αναλογα τον γιατρο;)

Ε ενταξει εαν σε τσεκαρει ετσι η γιατρος κ δεν σου χει πει να κανεις οκ...

αλλα χερι γιατι απο τοσο νωρις ρε συ?προσεχε μονο γιατι το πολυ σκαλισμα φερνει κ τοκετο :o

εμενα στον Γιωργο χερι μου εβαλε μονο την τελευταια εβδομαδα για να δει τον τραχηλο.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Το ντοπλερ ειναι κατι σαν την β επιπεδου κ τσεκαρουν κ πλακουντα τι grade ειναι ,ποσο αμνιακο υγρο εχεις,γενικα εαν τρεφεται καλα το μωρο.Συνηθως κανουν, τωρα αναλογα τον γιατρο;)

Ε ενταξει εαν σε τσεκαρει ετσι η γιατρος κ δεν σου χει πει να κανεις οκ...

αλλα χερι γιατι απο τοσο νωρις ρε συ?προσεχε μονο γιατι το πολυ σκαλισμα φερνει κ τοκετο :o

εμενα στον Γιωργο χερι μου εβαλε μονο την τελευταια εβδομαδα για να δει τον τραχηλο.

αααααα,λες να το εκανε κ να μην πηρα χαμπαρι???μου εβαλε χερακι γιατι ειχα παει κλινηκη για πονους χαμηλα αλλα τελικα ηταν η μπεμπα που μου ρηχνε κλωτσιες χαμηλα.

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...