Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 58 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλά ρε Μαρία...τι σου είπε ο γιατρός???Δεν σου ειπε ξεκούραση???Όταν εχουμε συσπάσεις το σωμα μας, μας μιλαει και μας λέει να ρίξουμε τους ρυθμούς....

Που είστε κορίτσια??? ΣΚ και εξαφανιστήκατε...

irene myl πρέπει να ετοίμασες το πρώτο δωμάτιο απ την παρέα μας..πολύ ωραία φάση ε??Αντε τώρα με το καλό να υποδεχτείς την μπεμπούλα σου!

Εχεις δικιο το ξερω οτι κανω βλακειες!!!:(:(Χτες δεν εκανα τιποτα αλλα μεχρι και το απογευμα που εκανα ενα μπανακι ημουνα σμπαραλια,λες και ειχα δουλεψει κανα 12ωρο συνεχομενο.Αλλα μετα το μπανιο μου εφυγε οοοοολη η κουραση.Σημερα ομως το μεσημερακι περιπου που επρεπε να παω εξω για λιγο,μετα απο πολυ λιγο περπατημα ενιωσα ενα εντονο πονο,σαν σουβλια χαμηλα αριστερα για κανα 3λεπτο αντε 5 λεπτο το πολυ μολις μπηκα στο αυτοκινητο και εκατσα ηρεμησα.Τι ηταν τωρα αυτο?:confused::confused:Φοβηθηκα αρκετα μπορω να πω γιατι δεν τον εχω ξανανιωσει αυτο ο πονο!!!:cry::cry:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρχικό μήνυμα απο ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ

Καλημερα κοριτσακια.Τι κανετε?Εγω ειμαι κουρασμενη απο τις χτεσινες δουλειες.Το βραδυ απο τη κουραση ουτε τα ξυπνητηρια που ειχα βαλει για να πιω τα χαπια δεν ακουσα.Ουτε καταλαβα ποτε με πηρε ο υπνος ακομα και σημερα με πονανε τα ποδια μου και το πρωι που σηκωθηκα ποναγε και η μεση αλλα καλα να παθω με πιασε η προκοπη χτες να τα κανω ολα!!!!!Και ειχα και συσπασεις χτες συνεχεια ακομα και την ωρα που εκανα τις δουλειες!!!!!Σημερα δεν θα κανω τιποτα μονο ενα μαγειρεμα και 2 πλυντηρια θα βαλω.Φιλακια σε ολες.Verak καλα να περασετε!!!

Μαρακι μην το κανεις αυτο.....

Μην το ρισκαρεις με τις δουλειες........

Ειναι δυνατον να εχεις συσπασεις και να συνεχιζεις την κουραση???

Τα κανεις ολα μαζεμενα σε μια μερα, κουραζεσαι πολυ και μετα δεν φτανει μια μερα ξεκουρασης για την κοιλιτσα....

Μην θεωρεις οτι σε μαλωνω, τα ιδια εκανα και εγω παλιοτερα, και με ταρακουνησε ο γιατρος μου λιγακι για να καταλαβω ποσο καλυτερα ειναι οταν δεν εχεις συσπασεις...Πολλες φορες ειναι υπερβολικοι οι γιατροι με την ξεκουραση αλλα νομιζω το παρακανεις με τις δουλειες!!!

Το ξερω melitaki μου εχεις απολυτο δικιο.Δεν ξερω τι με πιανει ρε παιδι μου!!Ενω ξερω ποιο ειναι το σωστο κανω το αντιθετο.Εμας εδω βρεχει απο χτες το μεσημερι αλλα μιλαμε για πολυ νερο οχι αστεια!!!

Καλημερα σε ολες και καλη Μεγαλοβδομαδα να εχουμε..

τι μου κανετε??οι ετοιμασιες προχωρανε γοργα γοργα ε??

και εμεις χτες ξεκινησαμε να αδειαζουμε το δωματιο..να μεταφερουμε πραγματα...τα εφτυσα κοινως! και τα περισσοτερα τα εκανε το αντρακι μου!

δε με εχω μαθει να κουραζομαι τοσο ευκολα και μου φαινεται καπως...

Σημερα εχουμε γιατρο ομως!!! Αντε να δουμε το μπομπηρα και πως πηγαινουν τα πραγματα...εχουμε καιρο να παμε!

Σας φιλω!

Αντε με το καλο να δεις τον μικρουλη σου.Περιμενουμε νεα!!!

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε? Πωπω, 2-3 μέρες δε μπήκα κι έγινε χαμός! Τι συνταγές, τι τσουρέκια, τι ετοιμασίες για τα μωρά μας, τι γιατροί!!! Πωπω! Έχω μείνει πίσω!

Εμείς κάναμε την έρευνά μας για κούνια και καταλήξαμε σ'ένα πρατήριο κοντά στο σπίτι που μας κάνει την καλύτερη προσφορά στο σχέδιο που θέλουμε. Σήμερα θα πάμε να την κλείσουμε!!! Αν καταφέρω, θα σας βάλω και φωτό...

Μαρία-Ευγενία, θα συμφωνήσω κι εγώ με τις υπόλοιπες κοπελιές και θα σε 'μαλώσω'! Αφού ξέρεις ότι ο μικρός σου είναι απαιτητικός γιατί κουράζεσαι? Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ...Ξεκουράσου τώρα που μπορείς γιατί όταν βγει ο μπεμπίκος θα σου λείψει!

nat Περιμένουμε νέα από το γιατρό!

Μελιτάκι, γνώμη μου είναι να μην πάρεις ακόμα σουτιέν θηλασμού. Στα μαγαζιά που πήγα εγώ και ζήτησα μου είπαν ότι είναι νωρίς γιατί το στήθος μεγαλώνει πολύ στον 9. Μην τα πάρεις και δε σου κάνουν...! Εγώ θα τα πάρω τελευταία, προς το τέλος του 8ου- αρχές 9ου. Τα mothercare έχουν καλές προσφορές σε πακέτα των 2, αλλά και σε απλό κατάστημα με εσώρουχα να πας, θα βρεις καλές τιμές...

Όσες φτιάχνετε τα παιδικά δωμάτια: Καλορίζικα!!!:-P

Σας ζηλεύω...:oops: εμείς δεν έχουμε παιδικό ακόμα... Σε 1-2 χρόνια μας βλέπω να φτιάχνουμε και μάλλον θα στριμωχτούμε λιγάκι στην αρχή...Τι να κάνουμε όμως!

Πάσχα εμείς εδώ θα μαζευτούμε. Είμαστε σε εξοχή έτσι κι αλλιώς. Οι γονείς μου μένουν από κάτω, θα έρθουν και οι γονείς και οι παππούδες του άντρα μου, τ'αδέρφια μας και θα ψήσουμε στην αυλή! Πολύ το χαίρομαι το Πάσχα!

Στέγια πώς πήγαν τα τσουρέκια???

Τι άλλα νέα κορίτσια μου? Σας έχασα λιγάκι...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλησπέρα σας....χειμωνιάτικο τοπίο η Β. Ελλάδα, εμείς απο χτες είχαμε μπόρες μέχρι σήμερα το πρωί και ολη μέρα κρύο κ συννεφιά. melitaki εγώ σουτιέν έχω αγοράσει απο το prenatal, ήδη τα φοράω και είναι πολύ καλά. Λοιπόν κορίτσια σήμερα ήρθε η μαμά μου απο Αθήνα και μου έφερε τις αγορές! Το πάρκοκρέβατο απο το motherbaby πάρα πολύ ωραίο, όπως και τα σελτεδάκια τέλεια και πολύ γλυκούλια...Όμως δεν μου άρεσαν τα ζιπουνάκια που μου έφερε, σαν σχέδια απο αυτά που έφερε δεν μου άρεσαν αλλά αυτό είναι θέμα γούστου, ποιοτικά όμως είναι ίδια με του jumbo που έχω αγοράσει... Στο jumbo ήταν και πιο φτηνά κ τα σχεδιάκια πιο χαριτωμένα νομίζω. Μου έφερε και κάποια απο το mothercare, δεν το συζητώ ποιοτικά καμία σχέση...Μου έχουν φέρει και 2 κομμάτια απ το ΛΗΤΩ και αυτα πολύ καλή ποιότητα. Αυτά με τις αγορές..

melitaki μαζί είμαστε και εγώ 29+2 σήμερα, αλλά θα πάω με καισαρική και μέχρι 10 Ιουνίου βαριά θα μου το πάρει...

Διαφημίσεις

κοριτσακια κ μπεμπακια τι κανετε??καιρο εχω να γραψω κ εγω και βλεπω πανικος!εγω πανω που ειπα να αρχισω να πλενω ρουχα μπεμπας βρεχει κ εχει πολυ χαλια καιρο!και εγω κοριτσακια μονο μια κοιλια εχω,σαν να εβαλα μαξιλαρι μεσα απο τη μπλουζα,τα ποδια μου ιδια κ επισεις εκανα τελειο στηθος,ονειρεμενο!χαχχαχαχ!!μακαρι να μεινει!χιχιχιχιχχι!!εμεις πηραμε φορμακια μινερβακια κ h&m κ σουτιεν θηλασμου η&μ 12 ευρο το ενα ειχε.κ διαφορα πραγματα απο jumpo κ prenatal αλλα απο οτι καταλαβα εχω παρει πολλα πραγματα.δεν πειραζει καλυτερα πολλα παρα να τα ψαχνω!!

rbOEp3.png

κοριτσακια μου τι κανετε???

πολυ μου λειψατε!!!!σας ειχα συνεχεια στο μαυαλο μου!!!σας εχω συνηθησει κ τωρα χωρις ιντερνετ στο εξοχικο μου ειναι καπως!!!

εμεις χθες περασαμε παρα πολυ ωραια!!!ειχε υπεροχη μερα κ ηταν κ τα ξεδερφια της Ζωης μαζι μας που η μικρη τα αγαπαει πολυ κ περασε καταπληκτικα!σημερα ομως πολυ βροχη κ κρυο.πως αλλαξε ετσι ο καιρος???ολη μερα μεσα.

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ κοριτσακι με ρεγουλα τις δουλειες γιατι σε βλεπω να γεννας πριν την ωρα σου.πρεπει να συνηθισεις στη ιδεα οτι οι δουλειες δεν τελειωνουν κ προτεραιοτητα εχει η κοιλιτσα σου κ οχι οι δουλειες.κ εμενα μου πηρε καιρο να το καταλαβω μεχρι που στην πρωτη εγκυμοσυνη εκατσα σχεδον τρεις μηνες στο κρεβατι κ μετα το εμπεδωσα.τωρα χαλαρα καθε μερα κανω κ κατι κ ετσι ουτε κουραζομαι ουτε το σπιτι προλαβαινει να λερωθει κ βρισκω κ χρονο για την πατατουλα μου!!!!

natnat νατε καλη μου να περασουν οι μερες να πας κ εσυ στο γιατρο να μας πεις νεακια για το μωρακι σου!!!

οσο για τα σουτιεν θηλασμου απο οτι μπορω να θυμηθω απο οταν ειχα παει εγω μου ειχαν πει να ξαναπαω λιγο πριν γεννησω γιατι το στηθος πριζετε κ αλλο μολις κατεβει το γαλα.τωρα απο που τα ειχα παρει νομιζω απο λητω κ prenatal.

πολυ χαιρομαι που αρχισατε να ετοιμαζετε δωματια.επισης πολυ χαιρομαι που εγω δεν εχω να ετοιμασω παλι δωματια χαχαχα!!!οσο για τα πραγματακια του που θελουν πλυσιμο θα ξεκινησουμε την αλλη εβδομαδα λιγα λιγα!!!

Καλημερα κοριτσακια!!Κρυωνω!!!

Βερα μου κι εγω χαιρομαι που δεν εχω τιποτα χοντρο να ετοιμασω χαχαχα!!Το δωματιο της μικρης μου ειναι σχεδον ετοιμο μονο την κουρτινα θελω να αλλαξω δηλαδη να βγαλω την απο μεσα την λεπτη που ηταν πρασινο και να βαλω ροζ αλλα δεν θα τη φτιαξω εγω θα την αναλαβει η μαμα μου που θα την παρει και θα την ραψει κιολας και θα την τοποθετησει φυσικα:mrgreen:

Απο πλυσιμο θα ξεκινησω κι εγω μετα το πασχα!Πηρα τελικα το αρκαδι λευκο σαπουνι.

Για τα σουτιεν δεν θυμαμαι σε ποιο μηνα τα πηρα νομιζω προς το τελος αλλα θυμαμαι οτι τα υπολογισα πολυ καλα γιατι πηρα νουμερο με την προυποθεση οτι θα μεγαλωσει λιγο ακομη και επεσα μεσα ακριβως μιλαμε!Τωρα μου κανουν ακομη εννοειται ελπιζω να μη θελω μεγαλυτερα μονο χιχιχιχχι!!!Πρεπει να τα βγαλω φωτογραφια και να τα εχω για ενθυμιο γιατι σε λιγα χρονια δεν θα θα τα ξαναδω ετσι!!

Επισης εγω εχω παρει 15 κιλα παρακαλω αλλα δοξαζω το θεο για το σωματοτυπο μου κανεις δεν το πιστευει οτι εχω παρει τοσα μονο κοιλαρα εχω απο πισω εαν με δεις δεν φαινομαι!!!Ισως επειδη ξεκιναγα λεπτη τις εγκυμοσυνες!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλησπέρα σας....χειμωνιάτικο τοπίο η Β. Ελλάδα, εμείς απο χτες είχαμε μπόρες μέχρι σήμερα το πρωί και ολη μέρα κρύο κ συννεφιά. melitaki εγώ σουτιέν έχω αγοράσει απο το prenatal, ήδη τα φοράω και είναι πολύ καλά. Λοιπόν κορίτσια σήμερα ήρθε η μαμά μου απο Αθήνα και μου έφερε τις αγορές! Το πάρκοκρέβατο απο το motherbaby πάρα πολύ ωραίο, όπως και τα σελτεδάκια τέλεια και πολύ γλυκούλια...Όμως δεν μου άρεσαν τα ζιπουνάκια που μου έφερε, σαν σχέδια απο αυτά που έφερε δεν μου άρεσαν αλλά αυτό είναι θέμα γούστου, ποιοτικά όμως είναι ίδια με του jumbo που έχω αγοράσει... Στο jumbo ήταν και πιο φτηνά κ τα σχεδιάκια πιο χαριτωμένα νομίζω. Μου έφερε και κάποια απο το mothercare, δεν το συζητώ ποιοτικά καμία σχέση...Μου έχουν φέρει και 2 κομμάτια απ το ΛΗΤΩ και αυτα πολύ καλή ποιότητα. Αυτά με τις αγορές..

melitaki μαζί είμαστε και εγώ 29+2 σήμερα, αλλά θα πάω με καισαρική και μέχρι 10 Ιουνίου βαριά θα μου το πάρει...

Καλημερα γλυκια μου!!!Ναι ειμαστε μαζι...Αν παω για φυσιολογικο θα παμε τελος Ιουνιου...Αν παμε καισαρικη, ισως σε προλαβω...Αλλα να σου πω την αληθεια, ας πανε ολα καλα και ας προχωρησω στο φυσιολογικο, και η καισαρικη σαν δευτερη επιλογη, αν και θα ενιωθα πιο καλα αν ημουν προγραμματισμενη μια συγκεκριμενη ημερομηνια...

Ο καιρος περναει και 10-20 μερες πανω κατω ειναι λεπτομερειες!!!αρα θα το βγαλεις σιγουρα διδυμακι,ε???Εμεις αν βγουμε μετα τις 21 θα ειμαστε καρκινακια σαν τη μαμα, αλλιως κι εμεις διδυμακια...χιχιι....

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημερα κοριτσακια μου!!!!! Εχω παααααρα πολυ καιρο να μπω και σας εχω χασει τελειως δεν μπορεσα βεβαια να τα διαβασω ολα αλλα ελπιζω να ειστε ολες καλα κι εσεις και τα μπεμπακια. Εμεις ειμαστε μια χαρα αν και εχω αρκετες συσπασεις πλεον οσο μπορω ξεκουραζομαι και παρακαλαω τον μπεμπακο να βγει στην ωρα του και οχι νωριτερα. Ειχαμε παει πριν 2 εβδομαδες στον γιατρο και ηταν τοτε περιπου 1500 γρ ολοκληρος αντρας χαχαχαχαχα. Τωρα εχουμε κλεισει doppler στις 17 και περιμενω πως και πως να τον δω ελπιζω να εχει γυρισει γιατι τελευταια φορα ειχε ισχυακη προβολη μην μας κανει τιποτα τετοιο και παω μετα απο 2 φυσιολογικους για καισαρικη:rolleyes:

Βλεπω ολες εχετε αρχισει τις ετοιμασιες εμεις ακομα δεν εχουμε παρει τιποτα ολο λεω θα παω και μετα σκεφτομαι εχουμε καιρο ακομα, εχουμε τα περισσοτερα πραγματα απο τα αλλα 2 αλλα οπως και να εχει μικροπραγματα τα χρειαζομαστε κι εμεις.

tssvzea28s.jpgeNortjK1UjI3t7S0ULIGXDATDQK049.pngeNortjKzUjI0sTQwMlSyBlwwFXgCzg,,76.pngeNortjKzUjIyNDY1NVayBlwwFXIC0A,,85.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?? πως περασατε το σαββατοκυρικο? εμεις παρα πολυ ωραια αλλα κουραστικα παρα πολυ και τωρ τεμπελιαζω γιατι δυναμωσαν οι συσπασεις και φοβηθηκα, μου αρεσει που λιγο πολυ ολες εχουμε τα ιδια σχεδον, οπω και να το κανουμε ειναι παριγορο και φευγει η πολυ ανησυχια. στις 7 σημερα εχω ραντεβου με την μπεμπα!!!!! απ οτι εχω καταλαβει μονο εγω παω τοσο συχνα και την βλεπω, καθε 15!!!!!!!!!!!!!! τι να την κανω που βιαζετε???????

ξερετε περιπου ποσο βαρος περνουν την βδομαδα? προσπαθω να μαζεψω τα ρουχαλακια μας για να αρχισω και εγω το πλυσιμο μετα το πασχα, σχεδον τα εχω ολα, ανηπομωνω να ερθουν απο το λα ρεντουτ να δω την ποιοτιτα και μετα θα φτιαξω σιγα σιγα και την βαλιτσουλα μου να ειναι ετοιμη νωρις γιατι με εχει τρομαξει ο γιατρος μου! φιλακια σε ολες............

Απο συσπασεις αλλο τιποτα !!!

Κι εγω δεν λεω τιποτα στη Μαρια-Ευγενια γιατι κι εγω τα ιδια κανω κανω δουλειες και μετα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου:mrgreen:

Κατερινακι πολλα φιλακια κι εμεις ολα καλα δοξα το Θεο η μπεμπα μου μεγαλωνει!Τι εγινε με την διαφυγουλα που ειχατε?κι εμας μα ςειχε δει κατι ο γιατρος αλλα δεν ανυσηχησε λεει ειναι συνηθες κ δεν σημαινει κατι ...Στο ντοπλερ ηταν ολα καλα που πηγαμε!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημερα κοριτσια,τι κανετε?? πως περασατε το σαββατοκυρικο? εμεις παρα πολυ ωραια αλλα κουραστικα παρα πολυ και τωρ τεμπελιαζω γιατι δυναμωσαν οι συσπασεις και φοβηθηκα, μου αρεσει που λιγο πολυ ολες εχουμε τα ιδια σχεδον, οπω και να το κανουμε ειναι παριγορο και φευγει η πολυ ανησυχια. στις 7 σημερα εχω ραντεβου με την μπεμπα!!!!! απ οτι εχω καταλαβει μονο εγω παω τοσο συχνα και την βλεπω, καθε 15!!!!!!!!!!!!!! τι να την κανω που βιαζετε???????

ξερετε περιπου ποσο βαρος περνουν την βδομαδα? προσπαθω να μαζεψω τα ρουχαλακια μας για να αρχισω και εγω το πλυσιμο μετα το πασχα, σχεδον τα εχω ολα, ανηπομωνω να ερθουν απο το λα ρεντουτ να δω την ποιοτιτα και μετα θα φτιαξω σιγα σιγα και την βαλιτσουλα μου να ειναι ετοιμη νωρις γιατι με εχει τρομαξει ο γιατρος μου! φιλακια σε ολες............

Καλημερα κοριτσακι!!Δεν θυμαμαι ποσο παιρνουν τη βδομαδα τωρα αλλα νομιζω οτι αυξανεται ο ρυθμος,προχθες που πηγα για το ντοπλερ ειπε ο γιατρος οτι τωρα αρχιζουν και παιρνουν το πιο πολυ...Απο οσο ξερω επισης προς το τελος θα μειωθει παλι ο ρυθμος προσληψης βαρους,εχω την εντυπωση οτι 7ος -8ος ειναι οι πιο "παραγωγικοι"μηνες...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κοριτσακι καλημερα!!!!!Σε ποια εβδομαδα εισαι? Για να σου πω "περιπου" τι βαρος πρεπει να εχει...Ειναι σχετικο βεβαια, το καθε μωρακι εχει τους δικους του ρυθμους...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

καλα τα φορμακια για τον πρωτο καιρο, αλλα εμενα κοριτσια με τρελαινουν τα κανονικα ρουχαλακια!!!!!!Ανυπομονω να του αγορασω μια σαλοπετα, πουκαμισακια, τζινακια...Τα αγαπωωωω!!!Μου εφερε προχθες η θεια μου ενα κοτλε πατελονακι για 6 μηνων με κουμπακια κατω για να ξεκουμπωνει ευκολα και να φοραμε το μπεμπιλινο μας και μια μπλουζιτσα με 2 αρκουδακια που γραφει "me and daddy" απο τα Benetton και ειναι τελειααααααα!!!!!!

Οσο μπορω νωριτερα θα τον ντυνω σαν παιδακι και ας ειμαστε μπεμπουλια....

Ειδα αγορακι 2 μηνων (το πολυ) με τζην και καρω πουκαμισο και ελιωσα...Θελω κι εγω...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...