Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

καληνυχτα κοριτσακια!!!

ΣΤΕΓΙΑ μου καλη επιτυχια με τα τσουρεκακια!!!εχε υπ'οψιν σου οτι τα βγαζεις κ αυτα εξακολουθουν να ψηνονται!!!

εμας τη εκανε τωρα ο μπαμπας της μπανακι κ την περιμενω να πιιουμε το γαλα μας κ νανι νανι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο άντρας μου Ελίνα μου λέει πως θα είναι με δύο παιδιά?εδώ με ένα και ήρεμο και τα πρωινά είναι κάπως!!!!!!

Βρε μην αγχώνεσαι αφού δουλεύεις και λείπεις του λέω άσε την μάνα να ανησυχεί....

Σωστηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!

Καλημερα κοριτσακι μου.Τι κανετε?Εμεις μια χαρα ο μικρουλης μου ολο κωλοτουμπες κανει σημερα καταλαβαινω πολυ εντονα χαμηλα το κεφαλακι του που το γυρναει!!!:P:pΠαει χαζεψα η χαζομαμα!!!:P:pχαχαχαχα Δεν πειραζει ομως μ'άρεσει παααααααααααααααρα πολυ!!!!!!!:P:pΦιλακια σε ολες.Α!και καλες βολτες για οσες βγουν εμεις εδω εχουμε παααααααααααρα πολυ ζεστη ελπιζω κι εσεις να εχετε τελειο καιρο και να τον εκμεταλλευτειτε!!!

κοριτσια μου καλημερα!!!

εμεις σηκωθηκαμε κατα τις 10,μετα απο 12 ωρες υπνο, αλλα πριν κανενα τεταρτο μου λεει η πατατουλα νανι νανι κ την εβαλα για υπνο κ κοιμαται.ελπιζω να μην εχει τπτ απο το παλιοεμβολιο κ γι'αυτο ειναι ετσι.αχ πολυ ανησυχω....

επειδη λοιπον εχω λιγο ε΄λευθερο χρονο επεσα πανω σε αυτοτο αρθρο για κρεβατια κ σκεφτηκα οτι ισως σας ενδιαφερει

http://networkedblogs.com/w7J5v

σας αφηνω τωρα να παω να δω τι κανει η μικρη μου κ ξαναερχομαι.

Καλημερα ωραιος καιρος ε?Εγω πηγα σουπερ μαρκετ με τον μικρο μου και γυρισαμε μολις!!Πηρα ενα σωρο κρεατα για να τρωω μπας και ανεβει ο αιματοκριτης μου που ειναι τοσο χαμηλος!Γιαυτο ειχα φοβερη εξαντληση αυτες τις μερες,λογω του σιδηρου:mad:

Α ξεχασα να σας πω οτι η μπεμπα μου ειναι εδω και καιρο σε θεση γιαυτο με εχει ταραξει χαμηλα στην κλωτσια!Παω να μαγειρεψω,φιλακια!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, χαιρομαι που τα μωρακια μας ειναι καλα και μεγαλωνουν, και εγω εκλεισα ραντεβου για την Μ. Τριτη και η αληθεια ειναι εχω μια μικρη ανησυχια απο την μερα που μου ειπε οτι μπορει να γεννησω πιο νωρις, εχτες δεν ξανα μπηκα γιατι προεκειψε ταξιδι του αντρα μου στην Χαλκιδα και πηγα μαζι και καναμε τα πρωτα μες ψωνια!!!!!!!!! λοιπον... ναι οικογενειακη ειναι η επιχειρηση και δυστιχως δεν δουλευω λογω πρωτου παιδιου και τωρα εγγυμοσυνης και δεν συμφερει να παρω κοπελα ν ατα κραταει γιατι δεν ξερουμε καν αν θα εχει δουλεια τωρα με την κριση αν και πολυ θα το ηθελα!!!!! ειμαι τυχερη κανουμε διακοπες καθε χρονο!!!!!!!!! για την ψυχολογια που λεγατε..... δεν μπορειτε να φανταστειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πιο πολυ ειμαι στα κατω μου πα στα πανω μου και νομιζα οτι μονο εγω ειμαι ετσι!!! εχω τωρα 3 μερες που με ενοχλουν ολοι και ολα.........

Καλησπερα κοριτσακια μου.Τι κανετε?Εγω κουραστηκα αρκετα σημερα μπορω να πω με τις δουλειες του σπιτιου,πηγα και σουπερ μαρκετ με τον αντρουλη μου και με πεθανε η μεση μου!!!!Τα πολυμορφικα κραβατια τα εχω δει κι εγω ειναι παρα πολυ ωραια και εξυπηρετικα νομιζω.Γιατι καποιες εχετε πεσμενη διαθεση?Δεν θελω τετοια ελα ν'ανεβουμε!!!Φιλακια

Καλημερα κοριτσακια.Τι κανετε?Εγω ειμαι κουρασμενη απο τις χτεσινες δουλειες.Το βραδυ απο τη κουραση ουτε τα ξυπνητηρια που ειχα βαλει για να πιω τα χαπια δεν ακουσα.Ουτε καταλαβα ποτε με πηρε ο υπνος ακομα και σημερα με πονανε τα ποδια μου και το πρωι που σηκωθηκα ποναγε και η μεση αλλα καλα να παθω με πιασε η προκοπη χτες να τα κανω ολα!!!!!Και ειχα και συσπασεις χτες συνεχεια ακομα και την ωρα που εκανα τις δουλειες!!!!!Σημερα δεν θα κανω τιποτα μονο ενα μαγειρεμα και 2 πλυντηρια θα βαλω.Φιλακια σε ολες.Verak καλα να περασετε!!!

Τέλος, το βάψιμο! Τέλος και το στήσιμο των επίπλων. Προχθές που τα πήραμε από Mothercare έστησε ο άντρας μου την ντουλάπα. Και σήμερα έστησα εγώ την συρταριέρα-αλλαξιέρα και το κρεβάτι. Δεν έκανα και λίγη ώρα : 3 το σύνολο. Αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε! Ευτυχώς που τα στήσαμε, γιατί θέλουν και λίγο καιρό για να αεριστούν και να μην μυρίζουν. Τώρα μένει άλλο ένα έπιπλο που θέλει βάψιμο και τρίψιμο και μετά η τελική διαρύθμιση και τα αυτοκόλλητα.

Πάντως κι εγώ κουράστηκα, και δεν έκανα και καμιά καθαριότητα. Μόνο το travel system κατέβασα από τη ντουλάπα για να αεριστεί και να πλυθεί κι αυτό. Και μετά όλα τα ρουχαλάκια που παράγγειλα και έχουν έρθει πρέπει να πλυθούν και να μπουν στα ντουλάπια της μωρούλας!!! Ουφ. Ευτυχως κλείσαμε 2 βδομάδες για Πάσχα κι έτσι δεν θα έχω φροντιστήριο τα απογεύματα! Γιούπι!!!

Έχουμε και Μ.Τετάρτη υπέρηχο!Άντε να δούμε πάλι τι θα μασουλάει η μικρή, γιατί την προηγούμενη φορά έτρωγε παράλληλα τον ομφάλιο λώρο και το χέρι της. Πολύ λιχούδω και υπερκινητική μας βγήκε!!!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια.Τι κανετε?Εγω ειμαι κουρασμενη απο τις χτεσινες δουλειες.Το βραδυ απο τη κουραση ουτε τα ξυπνητηρια που ειχα βαλει για να πιω τα χαπια δεν ακουσα.Ουτε καταλαβα ποτε με πηρε ο υπνος ακομα και σημερα με πονανε τα ποδια μου και το πρωι που σηκωθηκα ποναγε και η μεση αλλα καλα να παθω με πιασε η προκοπη χτες να τα κανω ολα!!!!!Και ειχα και συσπασεις χτες συνεχεια ακομα και την ωρα που εκανα τις δουλειες!!!!!Σημερα δεν θα κανω τιποτα μονο ενα μαγειρεμα και 2 πλυντηρια θα βαλω.Φιλακια σε ολες.Verak καλα να περασετε!!!

Καλά ρε Μαρία...τι σου είπε ο γιατρός???Δεν σου ειπε ξεκούραση???Όταν εχουμε συσπάσεις το σωμα μας, μας μιλαει και μας λέει να ρίξουμε τους ρυθμούς....

Που είστε κορίτσια??? ΣΚ και εξαφανιστήκατε...

irene myl πρέπει να ετοίμασες το πρώτο δωμάτιο απ την παρέα μας..πολύ ωραία φάση ε??Αντε τώρα με το καλό να υποδεχτείς την μπεμπούλα σου!

Καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσαρες!!!!!!!!!!

Στο Ηρακλειο σημερα εχουμε συννεφια......

Ευτυχως το Σαβ/κο ειχε τοοοοοση ζεστη και ηλιο και μου μυρισε καλοκαιρακιιιιι!!!!

Ηταν τελεια!!!!!Ξεκουραστηκαμε και ακομα μια εβδομαδα ξεκινα!!!!

Εγω ειμαι νωρις ακομα σε σχεση με σας...Χτες μπηκα στην 29η εβδομαδα και σας ζηλευω που τελειωνετε αρχες Ιουνιου οι περισσοτερες!!!!!!!

Την Παρασκευη βρηκαμε κουρτινες για το παιδικο και πανω κατω τα χρωματα που θελουμε να βαψουμε το δωματιο....Εχω αγχωθει γιατι δεν εχουμε στησει τιποτα!!!!!

Αυτες τις μερες θα παρω και τα πραγματακια για τη βαλιτσα του μαιευτηριου...

Ουφ...Προσπαθω να ειμαι ηρεμη γιατι ειναι νωρις ακομα....Εγω στις 25 Απριλιου μπαινω στον 8ο...

Θα στειλω και τον αντρα μου ΙΚΕΑ τελος Μαιου για καποια πραγματακια που θελουμε να φερουμε...

Σημερα δεν ηταν πολυ καλα το στομαχακι μου και η μεση μου...Εχει αρχισει η μητρα και στενευει το στομαχι και ζοριζομαι...Εχω παρει 6-7 κιλα μονο κοιλια, δεν τα εχω παρει ομοιομορφα...Ευτυχως ουτε ραγαδες, ουτε τιποτα...

Αφου ολοι που με βλεπουν μου λενε οτι ειμαι η ιδια αλλα σαν να εχω καταπιει μια μπαλα του μπασκετ..Και μεγαλωνει πολυ γρηγορα τωρα πια η ατιμη...

Προχθες που πιεσα τη θηλη μου βγηκαν 2-3 σταγονιτσες διαφανο υγρο..Πολυ γελιο...

Εχει μεγαλωσει πολυ το ατιμο το στηθος...Παντα ειχα σε σχεση με το σωμα μου πιο μεγαλο στηθος, αλλα ο αντρας μου τωρα εχει ενθουσιαστει...χεχεχε..."Να το κρατησουμε και μετα?", μου λεει...και γελαμε!!

Σουτιεν θηλασμου απο που αγορασατε?

Θελω 3 για το μαιευτηριο, αλλα σχετικα οικονομικα...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Αρχικό μήνυμα απο ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ

Καλά ρε Μαρία...τι σου είπε ο γιατρός???Δεν σου ειπε ξεκούραση???Όταν εχουμε συσπάσεις το σωμα μας, μας μιλαει και μας λέει να ρίξουμε τους ρυθμούς....

Που είστε κορίτσια??? ΣΚ και εξαφανιστήκατε...

irene myl πρέπει να ετοίμασες το πρώτο δωμάτιο απ την παρέα μας..πολύ ωραία φάση ε??Αντε τώρα με το καλό να υποδεχτείς την μπεμπούλα σου!

Μαρακι μην το κανεις αυτο.....

Μην το ρισκαρεις με τις δουλειες........

Ειναι δυνατον να εχεις συσπασεις και να συνεχιζεις την κουραση???

Τα κανεις ολα μαζεμενα σε μια μερα, κουραζεσαι πολυ και μετα δεν φτανει μια μερα ξεκουρασης για την κοιλιτσα....

Μην θεωρεις οτι σε μαλωνω, τα ιδια εκανα και εγω παλιοτερα, και με ταρακουνησε ο γιατρος μου λιγακι για να καταλαβω ποσο καλυτερα ειναι οταν δεν εχεις συσπασεις...Πολλες φορες ειναι υπερβολικοι οι γιατροι με την ξεκουραση αλλα νομιζω το παρακανεις με τις δουλειες!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Μελιτακι μου καλημερα!!

Λοιπον ωραια σουτιεν εγω ειχα παρει απο το μαδερκεαρ με βολεψαν πολυ ,εγω τοσα χρονια ακομη αυτα φοραω εφοσον θηλαζω ακομη...

Αυτο το διαφανο υγρο λοιπον που λες ρουφαει ο γιος μου και δε λεει να σταματησει χαχαχχαα

Εγω ειχα παντα ανυπαρκτοστηθος μιλαμε ομως για ανυπαρκτο...Οταν εμεινα εγκυος στο γιο μου φουσκωσε ελαχιστα...Μολις κατεβηκε το γαλα εγινε ο χαμος...τι να σας πω...με ρωταγαν οι μαιες εαν εχω κανει σιλικονη τετοιο σχημα ειχε φουσκωτο σαν μπαλονι!!!Ουτε εμενα μου αρεσε ουτε του αντρα μου πωπω ελεγε δεν μπορω να σε συνηθισω ετσι!!Βεβαια μετα την εδραιωση της γαλουχιας εφυγε αυτο τομεγαλο πρηξημο αλλα παρεμεινε μεγαλουτσικο καμια σχεση με πριν.Σε αυτη την εγκυμοσυνη ειχε την υποδομη απο πριν και εχει μεγαλωσει αρκετα απο τωρα...Δεν ξερω οταν τελειωσω με τους θηλασμους εαν θα μεινει τιποτα αλλα παντως τωρα το ευχαριστιεμαι!!!

Επισης ραγαδες στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν εκανα καθολου ουτε μια ουτε στην κοιλια ουτε στο στηθος!!Και ειχα και τεραστια κοιλια!Ελπιζω να μην κανω ουτε τωρα!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα σε ολες και καλη Μεγαλοβδομαδα να εχουμε..

τι μου κανετε??οι ετοιμασιες προχωρανε γοργα γοργα ε??

και εμεις χτες ξεκινησαμε να αδειαζουμε το δωματιο..να μεταφερουμε πραγματα...τα εφτυσα κοινως! και τα περισσοτερα τα εκανε το αντρακι μου!

δε με εχω μαθει να κουραζομαι τοσο ευκολα και μου φαινεται καπως...

Σημερα εχουμε γιατρο ομως!!! Αντε να δουμε το μπομπηρα και πως πηγαινουν τα πραγματα...εχουμε καιρο να παμε!

Σας φιλω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...