Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Για να τα δωσεις ομως σε ιδιωτικη ,τουλαχιστον, πληρωνεις καποιο ποσο το χρονο απο οτι εχω ακουσει.Ετσι δεν ειναι?

Σε ιδιωτική πληρώνεις για φύλαξη περιπου 20 χρόνων κ μετά αν θες ξαναπληρώνεις για να συνεχιστεί. Στην ιδιωτική τα χρησιμοποιείς για προσωπικη χρήση, για το παιδί ή για μέλος της οικογένειας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου καλησπερα!!

επειδη το θεωρω πολυ σημαντικο τη δωρεα βλαστοκυτταρων μιας κ σωζωνται ζωες μικρων παιδιων απο αυτα ριξτε αν θελετε μια ματια παρακατω σας παρακαλω

http://vimeo.com/23804657

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/documentaries/chronologically/2009-2010/140-the-precious-cell

λοιπον δεν σας ρωτησα ουτε τι κανετε ουτε τπτ!!!σκετο γαϊδουρι εχω γινει!!!

λοιπον τι κανετε???πως πανε οι κοιλιτσες???

maroutsos κ ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ πολυ χαρηκα που ειδατε τα μπεμπουλι/νια σας κ

μεγαλωνουν!!!!

οσο για τα τσουρεκια η δοση των τριων κιλων ειναι πολυ μεγαλη.καλυτερα καντε τη μιση η το 1/3.εγω την εκανα ολοκληρη γιατι με βοηθησε η μαμα μου κ με την κουζινομηχανη δεν εκατσα να ζυμωνω κ εβαλα κ αρκετα στην καταψυξη γιατι ολοι εδω τρελαινονται κδεν μπορω να τα κανω τρεις την ωρα!!!!

εμεις εδω σημερα το πρωι πηγαμε βολτα με την πατατουλα η οποια δεν ευχαριστιεται καθολου τους παιδοτοπους!!!προτιμαει να πινει σοκολατα μαζι μου παρα να παιζει με τα αλλα τα παιδια!!!εδω κ δεκα μηνες σε αυτο το θεμα καμια βελτιωση!!!ή κολλημενη πανω μου ή πουθενα!!!το θεωρω θαυμα που παει κ στο σχολειο της χωρις εμενα!!!

το απογευμα πηγαμε κ καναμε το εμβολιο της ανεμοβλογιας κ παλι κλαματα κ κακο!!!μετα η μαμα ομως για να της χρυσωσει το χαπι της εδωσε κ ενα γλυφιτζουρι χωρις ζαχαρη κ θυμηθηκα την παροιμια που λεει "να σε καψω γιαννη ,να σε αλειψω λαδι"!!!!!κ δεν τελειωνουν κ αυτα τα εμβολια.

οσο για τα πανω μας κ τα κατω μας κ εγω μια απο τα ιδια ειμαι!!!ορμονες βλεπεις!!!ευτυχως ο αντρουλης μου δεν λεει τπτ μονο συμπαραστεκεται κ ολα περνανε πιο γρηγορα!!!τι περνανε ομως κ αυτοι οι καϊμενοι??!!!

καλησπέραααααααααααααααααα

Βεράκι την ζυμώνεις και την βάζεις στην κατάψυξη?και όταν την χρειαστείς την βγάζεις έξω ξεπαγώνει την ζυμώνεις και φουσκώνει?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Εμένα απολαμβάνει τον παιδότοπο,δεν παίζει με τα υπόλοιπα απλά τα παρακολουθεί και βρίσκει και κάτι να ασχοληθεί....

Σήμερα είχαμε πάρκο 2 φορές..πρωί και απόγευμα....

μόλις γυρίσαμε πριν μισή ώρα...θα κάνει μπάνιο και θα κοιμηθεί γιατί σήμερα δεν ήθελε ύπνο το μεσημέρι...τον έπιασε η άνοιξη μάλλον...χαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

εμβόλια τα τελειώσαμε για τη ώρα τώρα όταν έρθει η Σταχτοπούτα θα την ξαναδούμε(πιστεύω)..Μου είπε ο Γιάννος 6 μήνες πριν αρχίσει παιδικό....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπερα κοριτσακια γυρισαμε πριν λιγο απο τον γιατρο μου πηγα πρωτα για το ντοπλερ και μετα απο το ιατρειο ,δοξα το Θεο ολα καλα η μικρουλα μου ειναι 1600 γρ.ειπε ο γιατρος πολυ καλα τα ειδε ολα ειμαστε μια χαρα!

Επισης πηρα τις εξετασεις μου ολα καλα αψογη η καμπυλη και καλες οι εξετασεις μονο που εχει πεσει ο αιματοκριτης μου αρκετα αλλα δεν ανησυχει ο γιατρος μου ειπε.Ραντεβου τις 7 μαιου ξανα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ελίνα μου μπράβο σας για τα καλά νέα.....

αχ και το βάρος της τέλειο και η καμπύλη το ίδιο μπράβο!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ελινα Ζ. κοριτσακι υπεροχα τα νεακια σου!!!αντε τωρα παλι σε ενα μηνα με καλο να τα ξαναδουμε!!!τοτε θα πλησιαζει κ ο καιρος που θα μπαινουμε κ στον μηνα μας σιγα σιγα!!!

ΣΤΕΓΙΑ μου εγω τα ψηνω κ οταν κρυωσουν τα τυλιγω με μεμβρανη κ τα βγαζω οποτε θελουμε να φαμε λιγο νωριτερα να ξεπαγωσουν ή τα ξεπαγωνω στο μικροκυματων κ πραγματικα χωρις υπερβολη δεν τα ξεχωριζεις απο τα φρεσκα!!!απλα τα μυστικο ειναι να μην τα πολυψησεις κ στεγνωσουν.κ επειδη φουρνος με φουρνο διαφερει κ τα μεγαθη ειναι διαφορετικα καλυτερα να δοκιμασετε η καθε μια να δει!!!

Διαφημίσεις

Λοιπόν Βέρα είπα να φτιάξω και ελπίζω να πετύχει......

Την Μ.Δευτέρα θα φέρω και την μαμά μου(ζυμώνει χρόνια ψωμί κτλ οπο΄τε θα τα καταφέρει...)

Θα φέρει και τα αυγούλάκια φρέσκα από τις κοτούλες....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ο άντρας μου Ελίνα μου λέει πως θα είναι με δύο παιδιά?εδώ με ένα και ήρεμο και τα πρωινά είναι κάπως!!!!!!

Βρε μην αγχώνεσαι αφού δουλεύεις και λείπεις του λέω άσε την μάνα να ανησυχεί....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ελίνα ταιριάζουμε πολύ βλέπω σε πολλά......

πάω για μπανάκι τον Γιάννο.....σας φιλώ....αύριο έχω μαμαδοσυνάντηση εδώ στην πόλη μας....

Θα μπω το μεσημεράκι μάλλον...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Οντως ΣΤΕΓΙΑ μου!!!

Φιλακια κι εγω παω να βαλω τον μικρο να κοιμηθει γιατι δεν καλοκοιμηθηκε το μεσημερακι τον σηκωσαμε αρων αρων για να φυγουμε για το ντοπλερ!

Καληνυχτα μανουλες!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...