Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Μπορω να κανω κατι για να τις εμποδισω να σπασουν?Οταν θα βγαλω το αιμα να μην χρησιμοποιω χαρτι η και τωρα?Οντως αυτο το site εχει πολυ ωραιες και ευκολες συνταγες για γλυκα το κοιταω κυριως.

Καλύτερα να το κόψεις το χαρτί..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα πηγα γιατρό κ είδαμε τον μικρό μου μπόμπιρα...είναι σε ισχιακή προβολή, αλλά δεν μας πειράζει αφού θα πάω με καισαρική! Θα κάνω κ μαθήματα θηλασμού κ φροντίδας νεογνού τον άλλο μήνα, γράφτηκα σήμερα κ θα με πάρουν τηλ...Εσείς στα νοσοκομεία που γεννάτε κάνουν μαθήματα θηλασμού κ ανώδυνου τοκετού??

Επίσης πήγα στην αιμοδοσία κ πήρα έντυπο για δωρεα ομφαλοπλακουντιακων βλαστοκυττάρων, για να το έχουμε έτοιμο εκείνη την μέρα. Εσείς θα κάνετε δωρεά σε δημόσια τράπεζα ή θα τα φυλάξετε σε ιδιωτική???

Γειά σας κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!

Πώς είστε?

Υπέροχη μέρα σήμερα εε?δεν θέλαμε να μαζευτούμε σπίτι....

Μαρούτσος τέλεια που είδατε τον τζούνιορ....μεγάλωσε ε?

Εγώ δεν είχα κάνει μαθήματα ανώδυνου,θηλασμού και περιποίησης...δεν διαθέτει η περιοχή αλλά είχα διαβάσει και τα κατάφερα....

Τώρα που έβαλες την συνταγή θέλω να την δοκιμάσω (αχ τι μουέκανες βρε Βέρα!!!)

Νέλυ δικά σας είναι και δουλεύεται οικογενειακώς?να το έχουμε υπόψιν μας....

Μαρία καλ. νομίζω πως είναι αιμορροΐδα....Εμένα μου είχε πει ο γιατρός στην γέννα πως πετάχτηκε μια μικρή η οποία ξαναεμφανίστηκε κάποια στιγμή και την ένιωσα στο πρώτο τρίμηνο..Τελικά δόξα το θεό λόγω που δεν έχω δυσκοιλιότητα δεν μου ξαναεμφανίστηκε....

οπότε άκου συμβουλές από πάσχουσες...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σήμερα πηγα γιατρό κ είδαμε τον μικρό μου μπόμπιρα...είναι σε ισχιακή προβολή, αλλά δεν μας πειράζει αφού θα πάω με καισαρική! Θα κάνω κ μαθήματα θηλασμού κ φροντίδας νεογνού τον άλλο μήνα, γράφτηκα σήμερα κ θα με πάρουν τηλ...Εσείς στα νοσοκομεία που γεννάτε κάνουν μαθήματα θηλασμού κ ανώδυνου τοκετού??

Επίσης πήγα στην αιμοδοσία κ πήρα έντυπο για δωρεα ομφαλοπλακουντιακων βλαστοκυττάρων, για να το έχουμε έτοιμο εκείνη την μέρα. Εσείς θα κάνετε δωρεά σε δημόσια τράπεζα ή θα τα φυλάξετε σε ιδιωτική???

Δεν εχω ρωτησει στο νοσοκομειο που θα γεννησω αλλα δεν νομιζω δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν!!!Δυστυχως!!!Αυτο το θεμα με τα βλαστοκυτταρα δεν το εχω ψαξει καθολου να σας πω την αληθεια ξερω τι ειναι αλλα νομιζα οτι μονο σε ιδιωτικη μπορεις να τα δωσεις για φυλαξη φυσικα με καποιο κοστος.Μπορω να τα δωσω για φυλαξη και στο νοσοκομειο που θα γεννησω?Τι εννοεις οταν λες δημοσια τραπεζα?Γιατι οπως σου ειπα δεν εχω ιδεα πως γινεται!!!

Σημερα πηγα και ειδα το μπεμπη μου,ο μπαμπας μας δουλευε.Ειναι μια χαρα ειναι 1856γρ. και ειπε ο γιατρος οτι τωρα ειναι στο φυσιολογικο γιατι μεχρι τωρα επαιρνε πολυ γρηγορα βαρος.Οταν τους λεω εγω οτι θα βγαλω γουρουνακι με κοροιδευουν!!!Φατσουλα δυστυχως δεν ειδαμε γιατι ειχε γυρισει την πλατουλα του και ειχε βαλει και το χερακι του μπροστα!!!Μας κανει κολπακια απο τωρα!!!Καηκαμε!!!Η διαταση που ειχε στα νεφρακια του μειωθηκε και γενικα ειναι παρα παρα παρα πολυ καλα.Το yutopar μου το πηγε 1 ανα 2ωρο γιατι κανω συσπασουλες και ο τραχηλος ειναι 28 και συνεχιζω την αλοιφη.Τελικα αυτο που σας ειπα χτες οτι εχω στο πρωκτο τελικα ηταν αυτο που φανταζομουνα και που συμφωνησατε μαζι μου και μου εδωσε μια αλοιφη να βαζω 2 φορες την ημερα.Α!και ο μικρουλης μου ειναι ακομα με το κεφαλακι του κατω απο της 29/02

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια..... πως ειστε σημερα??? εγω μονο αυγα θα βαψω γιατι δεν εχω βοηθια, αυτες τις μερες και μαμα και πεθερα δουλευουν αλλα θα μου δωσουν, θα φτιαξει η πεθερα!! λοιπον εμεις πασχα θα κανουμε σε ενα κτημα τεραστιο ποθυ εχει μεσα τα παντα, παιδικη χαρα, πολλα πολλα ζωακια και ειναι υπεροχα, μακαρι να μη μας τα χαλασει ο καιρος, επισεις ειναι στην θαλασσα, εχουμε ενοικιαζομενα δωματια στην ευβοια. θελετε να τα δειτε????????????????????????? http://www.livaditisbeach.com/index-gr.html. μη παρεξηγηθώ, δεν το κανω για διαφημηση, απλα ανυπομονώ να φτιαξει ο καιρος να πηγαινω, καθε μερα εκει ειμαι το καλοκαιρι. κανονικες διακοπες!!!!!!!!

Α!ειναι παααααααααααααρα πολυ ωραια.

τσουρεκακια για οσες τις ενδιαφερει.για εμενα ειναι μια δοκιμασμενη συνταγη κ με εγγυημενη επιτυχια

ΥΛΙΚΑ

1250γρ γαλα

7 αυγα εκτος ψυγειου

300γρ μαγια φρεσκια

900γρ ζαχαρη

3κ αλευρι για τσουρεκια (προτιμησε απο φουρνο κ οχι σ.μ)

400γρ βουτυρο αγελαδινο

βανιλια,μαχλεπι,κακουλε,μαστιχα χιου,ξυσμα πορτοκαλιου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ζεσταινουμε το γαλα να χλιαρινει (οχι να καψει) κ ριχνουμε μεσα την μιση ζαχαρη κ τη μαγια κ ανακατευουμε μεχρι να διαλυθουν.σε ενα αλλο μπολ χτυπαμε τα αυγα με την υπολοιπη ζαχαρη κ τη βανιλια.τα ανακατευουμε ολα μαζι κ στη συνεχει προσθετουμε το αλευρι με τα υπολοιπα μυρωδικα κ ζυμωνουμε αρκετα.οσο πιο πολυ το ζυμωσουμε τοσο πιο πολλες ινες θα κανει το τσουρεκακι μας.στο τελος βαζουμε σγια σιγα το βουτυρο λιωμενο μεχρι να το παρει ολο.τα αφηνουμε σκεπασμενα σε ζεστο μερος να ανεβουν.μετα ξαναζυμωνουμε κ τα πλαθουμε στα σχηματα που θελουμε.ΠΡΟΣΟΧΗ τα πλαθουμε με λεπτο ζυμαρι γιατι φουσκωνουν παρα πολυ κ τα βαζουμε σε ταψια κ τα σκεπαζουμε.τα αφηνουμε τα ξανανεβουν κ μετα τα μετακινουμε με προσοχη(για να μην χασουν τον αερα τους) τα ψακαζετε με νερο κ αυγωνεται μονο με το ασπραδι του αυγου παντα προσεχτικα μην φυγει ο αερας βαζεις τα αμυγδαλα φιλε κ τα ψηνεις στους 190οCGIA 22λεπτα στις αντιστασεις.επειδη ομως φουρνος με φουρνο διαφερει καλυτερα να το δοκιμασετε πριν τα ψησετε ολα το ιδιο γιατι διαφερει κ το μεγεθος.

καλη επιτυχια αν αποφασισει καποια μανουλα να το δοκιμασει!!!

Ωραια συνταγη αλλα ποσα βγαζει περιπου γιατι μου φαινεται πολυ η μαγια!!!

ΜΑρία τέλεια και σε σας τα νέα....φτου στο αντράκι σας.....να προσέχεις και να ξεκουράζεσαι..

όσο για τα βλαστοκύτταρα το είχα ψάξει αλλά τελικά επείδη γέννησα εδώ δεν θα μπορούσα να τα στείλω άμεσα στην Αθήνα....τώρα ίσως τα δώσουμε σε δημόσια τράπεζα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα σε ολες!!!!

maroutsos Μαρια-Ευγενια τι καλα που ειδατε τα μωρακια σας και ειναι ολα μια χαρα!!!τελεια!!!

αντε κι εμεις με το καλο την δευτερα!!ανυπομονω!!

nelly πολυ ομορφα τα δωματια! θα σας εχουμε στα υποψην...ειστε και κοντα...εισαι τυχερη! κι εμενα δε με θελει το τικερακι...

για αυτο κι εγω μετραω και σας ενημερωνω απο μονη μου!!

ειμαστε 30 εβδομαδων!!!

μας μενουν περιπου 70 μερες ακομα...χιχιχι

Φιλια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

νατ νατ τι κάντε?

πολλά φιλάκι.....

μου αρέσει που μετράς μόνη σου!!!;);););)

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Στεγια, Melitaki τι να κανω..το καλο το παληκαρι ξερει κι αλλο μονοπατι...;)

Καλα ειμαστε γενικα..κουραζομαστε βεβαια,δυσκολευομαστε ωρες ωρες πολυ εντονα στην αναπνοη, αααα και μας πιανουν και κατι κλαματα και ψυχοπλακωματα στο ξεκαρφωτο!!σας εχει τυχει?? και πραγματικα δε σκεφτομαι κατι ασχημο, ουτε ανχωνομαι, απλα κλαμαααα η κυρια!!χαχαχαχαχα

τωρα το απογευμα θα παμε να παρουμε τα χρωματα για το δωματιακι του μπομπηρα..το βαψιμο θα γινει μετα το πασχα αλλα να τα εχουμε, να μαζευομαστε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάλλον φταίει και η σημερινή Πανσέληνος και εγώ νιώθω χάλια ψυχολογικά χωρίς εμφανή λόγο...

μελιτάκι τι κάντε?

νατ αχ ωραία θύμισε μου τι χρώμα θα το βάψετε?

εμείς ψάχνουμε κρεβάτι για τον Γιάννο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Δεν εχω ρωτησει στο νοσοκομειο που θα γεννησω αλλα δεν νομιζω δεν υπαρχει περιπτωση να κανουν!!!Δυστυχως!!!Αυτο το θεμα με τα βλαστοκυτταρα δεν το εχω ψαξει καθολου να σας πω την αληθεια ξερω τι ειναι αλλα νομιζα οτι μονο σε ιδιωτικη μπορεις να τα δωσεις για φυλαξη φυσικα με καποιο κοστος.Μπορω να τα δωσω για φυλαξη και στο νοσοκομειο που θα γεννησω?Τι εννοεις οταν λες δημοσια τραπεζα?Γιατι οπως σου ειπα δεν εχω ιδεα πως γινεται!!!

Στην ουσία κάνεις κάτι σαν δωρεά οργάνων, δωρίζεις τα βλαστοκύτταρα που είναι στον πλακούντα (που αν δεν τα δώσεις πετιούνται), θεραπεύουν λευχαιμίες, μεσογειακές αναιμίες, καρκίνους κλπ σε άλλους όμως, δεν είναι για το παιδί. Αυτό γίνεται δωρεάν. Εαν υπήρχαν 10000 δωρεές (που εχουμε 100.000 γεννήσεις το χρόνο, αυτές οι ασθένειες θα είχαν εξαλειφθεί στην Ελλάδα....

Εχω δει ενα ντοκυμαντερ που λέει οτι στις ιδιωτικές τράπεζες είναι ακόμα σε πολύ πειραματικό στάδιο κ άσε που για τ ίδιο παιδί στην όυσία δεν κάνει, αφού η ασθένεια είναι ήδη στο αίμα. Επίσης οι ιδιωτικές τράπεζες είναι απαγορευμένες σε Ιταλία και Γ αλλία (νομίζω) ΚΑΙ είμαστε η πρώτη χώρα που εχει τόσες ιδιωτικές τράπεζες σε σχέση με τον πληθυσμό. Πάλι οι Έλληνες τα θύματα...Γενικά το ντοκιμαντερ ήταν συγκλονιστικό... Ρωτήστε τον γιατρό σας ή στην αιμοδοσία του νοσοκομείου αν σας ενδιαφέρει...Η κάθε μια απο εμάς φέρνοντας μία ζωή στον κόσμο μπορεί να σώσει μια άλλη!

Στην ουσία κάνεις κάτι σαν δωρεά οργάνων, δωρίζεις τα βλαστοκύτταρα που είναι στον πλακούντα (που αν δεν τα δώσεις πετιούνται), θεραπεύουν λευχαιμίες, μεσογειακές αναιμίες, καρκίνους κλπ σε άλλους όμως, δεν είναι για το παιδί. Αυτό γίνεται δωρεάν. Εαν υπήρχαν 10000 δωρεές (που εχουμε 100.000 γεννήσεις το χρόνο, αυτές οι ασθένειες θα είχαν εξαλειφθεί στην Ελλάδα....

Εχω δει ενα ντοκυμαντερ που λέει οτι στις ιδιωτικές τράπεζες είναι ακόμα σε πολύ πειραματικό στάδιο κ άσε που για τ ίδιο παιδί στην όυσία δεν κάνει, αφού η ασθένεια είναι ήδη στο αίμα. Επίσης οι ιδιωτικές τράπεζες είναι απαγορευμένες σε Ιταλία και Γ αλλία (νομίζω) ΚΑΙ είμαστε η πρώτη χώρα που εχει τόσες ιδιωτικές τράπεζες σε σχέση με τον πληθυσμό. Πάλι οι Έλληνες τα θύματα...Γενικά το ντοκιμαντερ ήταν συγκλονιστικό... Ρωτήστε τον γιατρό σας ή στην αιμοδοσία του νοσοκομείου αν σας ενδιαφέρει...Η κάθε μια απο εμάς φέρνοντας μία ζωή στον κόσμο μπορεί να σώσει μια άλλη!

Για να τα δωσεις ομως σε ιδιωτικη ,τουλαχιστον, πληρωνεις καποιο ποσο το χρονο απο οτι εχω ακουσει.Ετσι δεν ειναι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...