Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

εγώ έχω αρτοπαρασκευαστή και θα μπορούσε να ζυμώσει αλλά μου αρέσει το έτοιμο!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσακια εμεις εδω θα ειμαστε το πασχα στο σπιτι μου θα ερθουν τα αδερφια μου η μαμα μου κα τα πεθερικα.Αλλα ιδιαιτερα φαγητα δεν κανουμε θα φερει η μαμα μου κατσικακι και εγω θα χω γεμιστα δυστυχως εγω λογω των αλλεργιων του παιδιου δεν τρωω τιποτα,ουτε τσουρεκια ουτε κουλουρακια ουτε μαγειριτσες ουτε αυγα..Αφηστε τα...Μονο τα χριστουγεννα ευχαριστιεμαι εγω γιατι μελομακαρονα φτιαχνω υπεροχα και επιτρεπονται..Τραβαω μανικι τ να κανω αλλα δεν μπορω να κοψω το θηλασμο στον γιο μου.Επισης οπως καταλαβαινετε και οταν γεννηθει η μπεμπα δεν ξερω εαν θα εχει αλλεργιες κι εκεινη αλλα εγω παλι δε θα τρωω αφου θα θηλαζει κ ο μεγαλος λογικα...Ουφ αφηστε τα...

Να πω και το αλλο για μενα το πασχα ειναι λιγο περιεργο εφοσον ο μπαμπας μου ηταν στην εντατικη τετοιες μερες και οσο να ναι τα θυμαμαι...

Στις 17 απλριλιου κλεινει 2 χρονια που εφυγε και ολοι αυτες τις μερες τον θυμομαστε.Εφυγε λιγουλακι νωρις...:-(

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εμεις θα κανουμε εδω Καλαματα οπως παντα.Τα πεθεριακα μου μενουν απο κατω και εχουν μεγαλη αυλη και καθε κυριακη του πασχα ψηνουμαι κατω(μια σκαλα διανυω μονο!!!!!χαχαχαχα) και την δευτερα πηγαινουμε στο πατρικο μου.Φετος ομως θα κανουμε πασχα με την οικογενεια της κοπελας του κουνιαδου μου και την δευτερα θα ψησουμαι κατω στα πεθεριακα μου.

Να ρωτησω ρε κοριτσια κατι ασχετο με το πασχα....Εδω και μια εβδομαδα περιπου παω ποιο συχνα τουαλετα με το σιροπι που μου εδωσε ο γιατρος μου απο οτι πηγαινα.Αλλα πιεζομαι λιγο.Τις τελευταιες ημερες οταν παω και σκουπιζομαι στον πρωκτο νιωθω κατι σαν πολυ μικρο πονο,σαν τσουξιμο αλλα οταν εκανα μπανιο ξεχναγα να βαλω το χερι μου στο συγκεκριμενο σημειο για να δω τι ειναι αλλα πριν λιγο που εκανα το εβαλα και επιασα κατι μαλακο,πρησμενο.Ξερετε τι ειναι?Μηπως ειναι αυτο που παθαινουν καποιες κοπελες στην εγκυμοσυνη οταν δεν μπορουν να πανε ευκολα τουαλετα και πιεζονται και αυτο ''σπαει'' και βγαζει αιμα?Ειναι οι αιμοροιδες που λενε?

Διαφημίσεις

Να ρωτησω ρε κοριτσια κατι ασχετο με το πασχα....Εδω και μια εβδομαδα περιπου παω ποιο συχνα τουαλετα με το σιροπι που μου εδωσε ο γιατρος μου απο οτι πηγαινα.Αλλα πιεζομαι λιγο.Τις τελευταιες ημερες οταν παω και σκουπιζομαι στον πρωκτο νιωθω κατι σαν πολυ μικρο πονο,σαν τσουξιμο αλλα οταν εκανα μπανιο ξεχναγα να βαλω το χερι μου στο συγκεκριμενο σημειο για να δω τι ειναι αλλα πριν λιγο που εκανα το εβαλα και επιασα κατι μαλακο,πρησμενο.Ξερετε τι ειναι?Μηπως ειναι αυτο που παθαινουν καποιες κοπελες στην εγκυμοσυνη οταν δεν μπορουν να πανε ευκολα τουαλετα και πιεζονται και αυτο ''σπαει'' και βγαζει αιμα?Ειναι οι αιμοροιδες που λενε?

,Μου φαινεται πως αυτο ειναι αλλα θα σου πουν και τα κοριτσακια που εχουν τετοιο θεμα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ καλώς τις δεχτηκες....για αιμορροιδούλες μοιάζουν, πρόσεξε οταν σπάσουν μην πάθεις κανα εγκεφαλικο απ το αίμα που θα δεις στην τουαλέτα...δεν είναι τίποτα όμως να ανησυχείς!!να πλένεσαι με κρύο νεράκι εκεί και μην χρησιμοποιείς χαρτί υγείας. Εγώ έχω σωθεί με τα μωρομάντηλα και με κομπρέσες απο τσαι λουιζας!!

Λοιπόν Πάσχα κ εμείς εδώ θα κάνουμε..κάτω στην πεθερά μου στον κήπο, θα ερθουν κ οι δικοι μου απο Αθήνα...Τσουρεκάκια θα φτιάξω για πρώτη φορά μολις ερθει η μαμά (για να καθαρίσει μετα το χάος), βρήκα εύκολη συνταγή απ το συνταγες της παρέας..(άσχετο αλλά αυτό το site με εχει σωσει με τις τρομερές συνταγές του)..Αυγά...επειδή η πεθερά μου πουλάει τα αυγά απ τις κότες του χωριου μας κ εχει πολύ ζήτηση φέτος μας βλέπω να βάφουμε το μεγάλο Σαββατο..αν μείνει τίποτα χεχε! Αγοραστά ούτε συζήτηση..είμαστε καλομαθημένοι στο χωριάτικο...

ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ καλώς τις δεχτηκες....για αιμορροιδούλες μοιάζουν, πρόσεξε οταν σπάσουν μην πάθεις κανα εγκεφαλικο απ το αίμα που θα δεις στην τουαλέτα...δεν είναι τίποτα όμως να ανησυχείς!!να πλένεσαι με κρύο νεράκι εκεί και μην χρησιμοποιείς χαρτί υγείας. Εγώ έχω σωθεί με τα μωρομάντηλα και με κομπρέσες απο τσαι λουιζας!!

Λοιπόν Πάσχα κ εμείς εδώ θα κάνουμε..κάτω στην πεθερά μου στον κήπο, θα ερθουν κ οι δικοι μου απο Αθήνα...Τσουρεκάκια θα φτιάξω για πρώτη φορά μολις ερθει η μαμά (για να καθαρίσει μετα το χάος), βρήκα εύκολη συνταγή απ το συνταγες της παρέας..(άσχετο αλλά αυτό το site με εχει σωσει με τις τρομερές συνταγές του)..Αυγά...επειδή η πεθερά μου πουλάει τα αυγά απ τις κότες του χωριου μας κ εχει πολύ ζήτηση φέτος μας βλέπω να βάφουμε το μεγάλο Σαββατο..αν μείνει τίποτα χεχε! Αγοραστά ούτε συζήτηση..είμαστε καλομαθημένοι στο χωριάτικο...

Μπορω να κανω κατι για να τις εμποδισω να σπασουν?Οταν θα βγαλω το αιμα να μην χρησιμοποιω χαρτι η και τωρα?Οντως αυτο το site εχει πολυ ωραιες και ευκολες συνταγες για γλυκα το κοιταω κυριως.

Ναι Μαρακι μου,αυτο ειναι..Κι εγω εχω μια πρησμενη..Δεν σκουπίζομαι μετα την τουαλέτα,πλενομαι για να μην τριβεται..Επίσης μετα της βάζω βάζελινη ή baby oil και τωρα με το γάλα Μαγνησίας που πηγαίνω κάθε μέρα χωρις να σφίγγομαι, εχω δει τεράστια διάφορα..Μην σφίγγεσαι καθόλου,απλα χαλαρώνε.. Πιέζονται και ερεθιζονται περισσότερο!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

τσουρεκακια για οσες τις ενδιαφερει.για εμενα ειναι μια δοκιμασμενη συνταγη κ με εγγυημενη επιτυχια

ΥΛΙΚΑ

1250γρ γαλα

7 αυγα εκτος ψυγειου

300γρ μαγια φρεσκια

900γρ ζαχαρη

3κ αλευρι για τσουρεκια (προτιμησε απο φουρνο κ οχι σ.μ)

400γρ βουτυρο αγελαδινο

βανιλια,μαχλεπι,κακουλε,μαστιχα χιου,ξυσμα πορτοκαλιου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

ζεσταινουμε το γαλα να χλιαρινει (οχι να καψει) κ ριχνουμε μεσα την μιση ζαχαρη κ τη μαγια κ ανακατευουμε μεχρι να διαλυθουν.σε ενα αλλο μπολ χτυπαμε τα αυγα με την υπολοιπη ζαχαρη κ τη βανιλια.τα ανακατευουμε ολα μαζι κ στη συνεχει προσθετουμε το αλευρι με τα υπολοιπα μυρωδικα κ ζυμωνουμε αρκετα.οσο πιο πολυ το ζυμωσουμε τοσο πιο πολλες ινες θα κανει το τσουρεκακι μας.στο τελος βαζουμε σγια σιγα το βουτυρο λιωμενο μεχρι να το παρει ολο.τα αφηνουμε σκεπασμενα σε ζεστο μερος να ανεβουν.μετα ξαναζυμωνουμε κ τα πλαθουμε στα σχηματα που θελουμε.ΠΡΟΣΟΧΗ τα πλαθουμε με λεπτο ζυμαρι γιατι φουσκωνουν παρα πολυ κ τα βαζουμε σε ταψια κ τα σκεπαζουμε.τα αφηνουμε τα ξανανεβουν κ μετα τα μετακινουμε με προσοχη(για να μην χασουν τον αερα τους) τα ψακαζετε με νερο κ αυγωνεται μονο με το ασπραδι του αυγου παντα προσεχτικα μην φυγει ο αερας βαζεις τα αμυγδαλα φιλε κ τα ψηνεις στους 190οCGIA 22λεπτα στις αντιστασεις.επειδη ομως φουρνος με φουρνο διαφερει καλυτερα να το δοκιμασετε πριν τα ψησετε ολα το ιδιο γιατι διαφερει κ το μεγεθος.

καλη επιτυχια αν αποφασισει καποια μανουλα να το δοκιμασει!!!

καλημερα κοριτσια..... πως ειστε σημερα??? εγω μονο αυγα θα βαψω γιατι δεν εχω βοηθια, αυτες τις μερες και μαμα και πεθερα δουλευουν αλλα θα μου δωσουν, θα φτιαξει η πεθερα!! λοιπον εμεις πασχα θα κανουμε σε ενα κτημα τεραστιο ποθυ εχει μεσα τα παντα, παιδικη χαρα, πολλα πολλα ζωακια και ειναι υπεροχα, μακαρι να μη μας τα χαλασει ο καιρος, επισεις ειναι στην θαλασσα, εχουμε ενοικιαζομενα δωματια στην ευβοια. θελετε να τα δειτε????????????????????????? http://www.livaditisbeach.com/index-gr.html. μη παρεξηγηθώ, δεν το κανω για διαφημηση, απλα ανυπομονώ να φτιαξει ο καιρος να πηγαινω, καθε μερα εκει ειμαι το καλοκαιρι. κανονικες διακοπες!!!!!!!!

γιατι μου τα εβγαλε ετσι τα τικερακια απο κατω???????????

Κριμα που δεν στα εμφανιζει...Τα εχεις κανει πολυ ομορφα........:cry:

Να αντιγραφεις αυτο που λεει BBcode αλλιως βγαινουν λαθος!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

καλημερα κοριτσια..... πως ειστε σημερα??? εγω μονο αυγα θα βαψω γιατι δεν εχω βοηθια, αυτες τις μερες και μαμα και πεθερα δουλευουν αλλα θα μου δωσουν, θα φτιαξει η πεθερα!! λοιπον εμεις πασχα θα κανουμε σε ενα κτημα τεραστιο ποθυ εχει μεσα τα παντα, παιδικη χαρα, πολλα πολλα ζωακια και ειναι υπεροχα, μακαρι να μη μας τα χαλασει ο καιρος, επισεις ειναι στην θαλασσα, εχουμε ενοικιαζομενα δωματια στην ευβοια. θελετε να τα δειτε????????????????????????? http://www.livaditisbeach.com/index-gr.html. μη παρεξηγηθώ, δεν το κανω για διαφημηση, απλα ανυπομονώ να φτιαξει ο καιρος να πηγαινω, καθε μερα εκει ειμαι το καλοκαιρι. κανονικες διακοπες!!!!!!!!

ζωάαααρααα....ολο το καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσά???Είσαι απ τις τυχερές που δεν δουλεύουν ε??

Επεξεργάστηκαν by maroutsos
Και εγώ πά΄λεψα με το θέμα τικεράκι αλλά...με κέρδισαν!χεχε κατι δεν κάνω καλά..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...