Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

κοριτσακια μου καλησπερα!!!

πως εισαστε??εγω οχι πολυ καλα μιας κ η ιγμορητιδα δεν περασε κ ξεκινησα νεο κυκλο αντιβιωσης κ σαν να μην φτανει αυτο με ξαναεπιασα κ φαρυγγιτιδα.η γιατρος μου ειπε οτι η αντιβιωση δεν με καλυψε κ απλως κρατησε το φαινομενο σε καταστολη κ τωρα που αρχισε να περναει η επιδραση της επανεμφανιστηκε.ας ελπισουμε να παει καλυτερα αυτη τη φορα!!!

τωρα για το θηλασμο τι να πω???να σας πω την δικη μου εμπειρια καλυτερα.στην πρωτη μου εγκυμοσυνη εβαλα 27 κιλα κ σε 7 μηνες εχασα 30 αλλα η αληθεια ειναι οτι προσεχα κ δεν ετρωγα οτι ηθελα λογω των αλλεργιων που ειχε η μικρη.οταν η μικρη σταματησε τον θηλασμο εχασα κ τα υπολοιπα 5 που ηθελα κ ολα καλα.μην αγχωνεστε.κιλα ειναι.θα μπουνε κ θα βγουνε.στο χερι μας ειναι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου γειά σας...

Βεράκι υπέροχα τα νέα σας....

Τι να σας πω βρε κοριτσάρες και εγώ έτσι ήξερα απλά με τους θηλασμούς μου άνοιγε η όρεξη συν δεν έκανα και πολλά πολλά λόγω πολλών ωρών θηλασμού μπήκαν τα σκασμένα (όχι πως δε τα βάζω εύκολα...)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μακάρι από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί...έτσι και στο γιοκαρίνι μου μπήκα στον μήνα μου και είχα πάρει 6 αλλά έπεσαν Χριστούγεννα και πήρα άλλα 3!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

εγω τι να πω που κ στις δυο εγκυμοσυνες ημουν εγκυος κ χριστουγεννα κ πασχα???κ το καλοκαιρακι φρεσκογεννημενη με τοσα παραπανω κιλα??!!δεν ηθελα ουτε στον καθρεφτι να κοιταζομαι!!ασε που φορουσα τα ρουχα εγκυμοσυνης γιατι δεν μου εκανε τπτ αλλο!!!!οσο για τωρα τι να πω με χαλασμενη τη ζυγαρια???ειπα ομως δεν θα το αφησω να με παρει απο κατω!!!θα τα παρω κ θα τα χασω!!!αφου δεν μπορω να το κρατησω τωρα κλειστο θα το κρατησω μετα!!!

ποποποπο εγώ σε αυτήν λέω και Χριστούγεννα έγκυος και Πάσχα!!!

φαίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

cIhqp3.png

9knMp3.png

αληθεια ξεκινησε καμια τις ετοιμασιες για το πασχα???που να κανετε ανασταση???που θα σουβλισετε???τσουρεκακια κουλουρακια κ αυγα ποτε θα κανετε???εμεις θα κανουμε πασχα στη χαλκιδικη,στο εξοχικο!!!κ ανασταση κ σουβλισμα!!!βεβαια δεν σουβλιζουμε γιατι δεν μας αρεσει το αρνι αλλα αναβουμε καρβουνα κ πεταμε πανω κοψιδια!!!τσουρεκακια εκανα τις μερες που ηταν εδω η μαμα μου κ επιδη εκαν τρια κιλα εβαλα κ στην καταψυξη κ δεν χρειαζεται να κανω!!!κουλουρακια μου ετοιμασε χθες κ θα μου τα στειλει οποτε μενουν μονο τα αυγα που λεω να τα βαψω τη μ.παρασκευη γιατι τοτε βρισκω τον αυγουλα μας που πουλαει καταπληκτικα αυγα.λετε να πειραζει???

Πάσχα κάνουμε εδώ και χρόνια στο εξοχικό πού είναι εδώ κοντά....ψήνουμε αρνάκι,κατσικάκι,κοκορέτσι και μαζευόμαστε οικογενειακώς με τα πεθερικά και τους προπαππούδες του άντρα μου..... έρχονται ενίοτε διάφοροι φίλοι και πλέον οι νονοί του Γιάννου...

Απολαμβάνουμε περπάτημα και φαγοπότι,χορό κτλ καθώς το κτήμα είναι 10 στρέμματα και ο καθένας κάνει ότι του αρέσει....

Κουλουράκι θα φτιάξουμε με την πεθερά μου την Κυριακή...

Αυγουλάκια πάλι με την πεθερά μου την Μ.Πέμπτη...

τσουρέκια θα αγοράσουμε...

το Μ.Σάββατο θα ανέβουμε όλοι μαζί να σουβλίσουμε και να φτιάξουμε το κοκορέτσι.

Ανάλογα τι δουλεύει ο μπαμπούλης κάνουμε είτε μόνοι,είτε με πεθερικά είτε με τους γονείς μου Ανάσταση..Φέτος είναι σε άδεια οπότε μάλλον θα πάμε στους γονείς μου.....

Για εμάς το Πάσχα είναι συγκινητική γιορτή γιατί δε θα ξεχάσουμε ποτέ πως ανήμερα το Πάσχα του 2009 στις 19/4 πιάσαμε τον γιοκαρίνι μας....

Ρίχνω το κλάμα η μάμα και πόσο μάλλον φέτος που θα έχω στην κοιλίτσα μου την σταχτοπούτα μας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Είχα φτιάξει μια χρονιά νομίζω πριν παντρευτούμε αλλά δε μου έιχαν πετύχει......ο φούρνος που ψωνίζουμε κάνει φανταστικό τσουρέκι μικρασιατικό....

να σου πω βαριέμαι να ζυμώνω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλησπερα κοριτσια!!

Εφτασαν και οι γιορτες...εμεις λογο δουλειας καθομαστε μονο Κυριακη του Πασχα..Πολυ πιθανο να μαζευτουμε και φετος σε εμας (γονεις,πεθερικα.αδερφια) οσοι ειμαστε Αθηνα..αλλα τους ειπα δε κανω τιποτα!!Απλα το χωρο διαθετω και την καλη διαθεση μιας και γιορταζω την ιδια μερα...Βεβαια δε θα με χαλαγε να μαζευομασταν κι αλλου..στη μαμη ομως δε γινεται..δε θελω κι ολας γιατι κι αυτη μονο την κυριακη θα καθεται μαζι με εμας..στην αδερφη μου παλι λεω γιατι να κουβαλησω και την οικογενεια της πεθερας? η πεθερα δε βλεπω να προτεινει..ε και παντα λεω αντε να μη χωριστουμε..αμα μου την γυρισει ομως θα δω!

αυγα και κουλουρακια φετος με την μαμη θα κανουμε μαζι..

τσουρεκι αγοραστο κι εμεις...

και κατι ασχετο...τι αλαξιερα εχετε οι δευτερομανουλες? σε σκληρη βαση? ή απλα την υφασματινη?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμείς στο μπάνιο λόγω άνετου χώρου μου έφτιαξε ο μπαμπάς μου ένα ντουλάπι με το οποίο εντοίχισα και το πλυντήριο και στο ντουλάπι βάζω πετσέτες και απορρυπαντικά πάνω λοιπόν πήραμε μια αλλαξιέρα που είναι μαλακή και αρκετά χοντρή με πλαστικό και εκέι αλλάζω και τον Γιό μου και στην συνέχεια και την Σταχτοπούτα....

Βέβαια να προσθέσω πως έχει αλλαξιέρα και η κούνια αλλά δε την πολυχρησιμοπόίησα καθώς βόλευεε το μπάνιο τέλεια τον έπλενα και τον άλλαζα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...