Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Εγω κοριτσια οποτε ειμαι ανασκελα ξαπλωμενη και θελω να γυρισω η να σηκωθω ο αντρας μου με λεει μπουγελακι!!!!!!!!!!!!!!Δεν πειραζει του λεω μετα την γεννα θα κανω παλι κορμαρα και θα παιρνω το γιο μου και θα σουλατσαρουμε μονη μας στη παραλια!!!!!!!!!

χααααααααααααα!!και εγω ετσι λεω!οταν με κοροιδευει λεω κατσε το καλοκαιρι θα βγαινω με το κοριτσι μου βολτες και θα μας κοιτανε ολοι!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πως τα καταφερνω... παντα καθηστερημενη μπαινω:cry:verak περιμενουμε πολυ πολυ πολυ καλα νεα!!!!!

κοριτσια δεν μου ειπατε τελικα καουρες ηταν αυτες που ειχα εχτες? στον λαιμο πιο πολυ αλλα νομιζω ξεκινουσε απο το στήθος.

καουρες κοριτσι μου!κ εγω ετσι παθαινα οπως το περηγραφεις.κ μια ειναι η λυση,παγωτακι βανιλια οπως μου ειχαν πει τα κοριτσια.

rbOEp3.png

καλησπέραααααααααααα

Βέρα άντε να γυρίσετε με το καλό να μας πεις τα νέα!!!!!!

Εμένα χοντρούλα με λέει από τώρα να μην μπερδεύουμε την γλώσσα μας ντε!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Νέλυ ναι καούρες ήταν........ελπίζω να πήγαν στον αγύριστο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

κοριτσομανουλες μου γλυκουλινες ειμαι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ πολυ χαρουμενη!!!!!ευτυχως ο μπιμπικος μας αναπτυσεται κανονικα.δεν εχουμε προβλημα μην τυχον κ βγαινει πιο μικρουλης.1.908γρ ζυγιζει το μωρακι μου.τι βαρος εφυγε απο πανω μου δεν μπορω να σας το περιγραψω.με ολα οσα μου ειχαν πει φοβουν σαν τρελη.ευτυχως ομως δεν βγαινει μικρουλης!τι ανακουφιση νιωθω δεν μπορω να σας περιγραψω.μιλησαμε κ για τον τοκετο κ μας ενημερωσε για καποια πραγματα καθως κ για την κλινικη κ ολα καλα.ησυχασα πολλων λογιων που λεν κ στο χωριο μου!!!αντε κοριτσακια μου κ εσεις τωρα να πατε στους γιατρους σας κ να εχουμε ευχαριστα νεακια!!!!

Διαφημίσεις

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ παντα ευχαριστα νεα να ακουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και να μη ξανα γυρησει το βαρος!!!!!

καουρες ε??? και οτι ελεγα τυχερη ειμαι!!!!!! τωρα πανε να με ξανα πιασουν αλλα προς το παρον δεν ειναι εντονες. παγωτακι??????????? δεν εχω κανενα κανενα μα κανενα προβλημα να τρωω ολη μερα παγωτακια και εχω και την αδεια του γιατρου μου στη ζαχαρη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και μενα χοντρουλα με λεειιιιιιιιιιιιιιιιιιι και μετα παει να το μπαλωσει και συμπλιρωνει.... εεε εγκυος εισαι.... φυσιολογικο ειναι!!!!!!!!!!!!! αυτο γινετε σχεδον καθε μερα κια μυαλο δεν βαζει αλλα μου αρεσει γιατι δειχνει οτι το χαιρετε που μαζι με την κοιλιτσα μεγαλωνει και η μπεμπα μας!!!!!!!

γεια σας κοριτσια!!πως παμε σημερις?? εδω ψιλοεβρεξε κι ολας...

verak τελεια τα νεα σας!!μπραβο!!ολα πανε καλα τελικα για ολες!!αυτα ειναι τα ευχαριστα!!

ελινα περιμενουμε τα νεα σας απο το ντομπλερ τωρα..

Theodora τι εγινε με τις κουνιες?πως πηγε το ψαξιμο??

Πολλα φιλια σε ολες!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!!

Τι κάνετε? Βροχή σήμερα και πολύ μου την έχει δώσει...

verak Πολύ καλά τα νέα σας! Άντε τώρα μπορείς να ηρεμήσεις και να το απολαύσεις!Τι αγχωνόσουν? Μόνο μικρός δεν είναι, ολόκληρος άντρας, 2 κιλά σχεδόν!!!

natnat Το απόγευμα θα πάμε στα μαγαζιά, πρωί δουλεύει ο άντρας...

Ελινα, μου δίνεις κουράγιο...Μια ζωή τσιλιβίθρα με λέγανε, δε θα το αντέξω να περάσω τώρα στο "χοντρούλα"!!!;)

Πάω να τηγανίσω τα ψαράκια μου κι επανέρχομαι!!!!

Φιλάκιααααααα!!!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

κοριτσομανουλες μου γλυκουλινες ειμαι τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ πολυ χαρουμενη!!!!!ευτυχως ο μπιμπικος μας αναπτυσεται κανονικα.δεν εχουμε προβλημα μην τυχον κ βγαινει πιο μικρουλης.1.908γρ ζυγιζει το μωρακι μου.τι βαρος εφυγε απο πανω μου δεν μπορω να σας το περιγραψω.με ολα οσα μου ειχαν πει φοβουν σαν τρελη.ευτυχως ομως δεν βγαινει μικρουλης!τι ανακουφιση νιωθω δεν μπορω να σας περιγραψω.μιλησαμε κ για τον τοκετο κ μας ενημερωσε για καποια πραγματα καθως κ για την κλινικη κ ολα καλα.ησυχασα πολλων λογιων που λεν κ στο χωριο μου!!!αντε κοριτσακια μου κ εσεις τωρα να πατε στους γιατρους σας κ να εχουμε ευχαριστα νεακια!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου.Ετσι να σου πανε ολα μεχρι το τελος!!!!!

Κοριτσακια μου εμεις εδω εχουμε πολυ ζεστη και ηλιοφανεια με λιγη συννεφια.Εγω εχω ραντεβου αυριο με το γιατρο αλλα να σας πω την αληθεια ειμαι πολυ ηρεμη δεν ανησυχω ιδιαιτερα για κατι.Εκτος φυσικα που θελω να ειναι καλα θελω να δω συγκεκριμενα πως παει η υδρονεφωση και ο τραχηλος.Υπομονη μεχρι αυριο το πρωι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...