Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Και για να επανέλθω στα θέματα-φωτιά!...Δεν την παλεύω να είμαι σπίτι απόγευμα και μόνη μου! Ολο να τσιμπολογάω θέλω! Μαζί με την πορτοκαλάδα μου χτύπησα και 2 σειρούλες ίον αμυγδάλου...:oops::oops::oops:

μη ροδοκοκινιζεις καθολου!!κι εγω αμα την ειχα ανετα την χτυπαγα!!!

ωρες ωρες λεω καλυτερα να μην υπαρχει τιποτα για τσιμπολογημα,μπας και σωθουμε!!!;)

στα ποσα κιλακια ειμαστε??εμεις παμε για τα 9

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μη ροδοκοκινιζεις καθολου!!κι εγω αμα την ειχα ανετα την χτυπαγα!!!

ωρες ωρες λεω καλυτερα να μην υπαρχει τιποτα για τσιμπολογημα,μπας και σωθουμε!!!;)

στα ποσα κιλακια ειμαστε??εμεις παμε για τα 9

9????Μια χαρά είσαι! Εμείς φτάσαμε τα 12! Και η πλάκα είναι ότι όσοι με βλέπουν μου λένε ότι δεν έχω πάρει καθόλου!!!Η μαμά μου βέβαια μου το έκανε το σχόλιο "στρογγύλεψε το κ@λαράκι...!!!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

εγώ 4,5....

Θεοδώρα στον Γιάννο πήρα 9 και έχασα 11 στη γέννα..

στον θηλασμό πήρα 20+

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

γελασα πολυ με τα σχολια σας!!!ειδικα για τα κιλα!!!κ εγω ειπα τις προαλλες του αντρα μου οτι μεγαλωσε ο κ@λος μου κ μου λεει ειναι για να ερχεται σε ισορροπια με την κοιλια σου!!!!!!δεν το πιστευω!!!κ δεν ειναι τωρα το προβλημα αλλα πως χανονται μετα!!!γιατι τωρα εισαι γκαστρουλα κ δεν πειραζει μετα ομως εισαι απλως χοντρουλα!!!!

μετα ομως εισαι απλως χοντρουλα!!!!

:shock::shock::shock::shock:

Πάω να πετάξω τα σαβουροφαγητά από το ψυγείο και τα ντουλάπια...

Και να μαζέψω την αυτοπεποίθησή μου από το πάτωμα...:-(:sad::-(

:shock::shock::shock::shock:

Πάω να πετάξω τα σαβουροφαγητά από το ψυγείο και τα ντουλάπια...

Και να μαζέψω την αυτοπεποίθησή μου από το πάτωμα...:-(:sad::-(

χαχαχαχα ε μα!!! μας ξεσκισατε βρε κοριτσια...χαχαχαχα

εμενα ο αντρας μου με το που με βλεπει καλως το μπαλονακι μου λεει...:tongue:

Theodora και εμενα οι υπολοιποι μου λενε πως δε φενεται να εχω παρει...λες να το λενε απλα για να μη μας χαλανε τελικα???:confused::confused:χαχαχαχχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

λοιπον κοριτσακια μου σας αφηνω κ παμε στη γιατρο μας να δουμε τον μπιμπικο μας!!!θα τα πουμε το βραδυ με ευχαριστα νεακια ελπιζω!!!φιλακια πολλα πολλα

Περιμένουμε νέα!!!

Φιλιά!

λοιπον κοριτσακια μου σας αφηνω κ παμε στη γιατρο μας να δουμε τον μπιμπικο μας!!!θα τα πουμε το βραδυ με ευχαριστα νεακια ελπιζω!!!φιλακια πολλα πολλα

Περιμενουμε!! Χαιρετισματα στο μπιμπικο σας!;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω κοριτσια οποτε ειμαι ανασκελα ξαπλωμενη και θελω να γυρισω η να σηκωθω ο αντρας μου με λεει μπουγελακι!!!!!!!!!!!!!!Δεν πειραζει του λεω μετα την γεννα θα κανω παλι κορμαρα και θα παιρνω το γιο μου και θα σουλατσαρουμε μονη μας στη παραλια!!!!!!!!!

Ολα καλα θα πανε.Περιμενουμε!!!!!!!

πως τα καταφερνω... παντα καθηστερημενη μπαινω:cry:verak περιμενουμε πολυ πολυ πολυ καλα νεα!!!!!

κοριτσια δεν μου ειπατε τελικα καουρες ηταν αυτες που ειχα εχτες? στον λαιμο πιο πολυ αλλα νομιζω ξεκινουσε απο το στήθος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...