Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Μπορω να καταλαβω με ποια ενοια το λες..παιζει ρολο να αισθανομαστε ανετα και οσο σιγουρες μπορουμε με τον γιατρο μας...γιατι δε δοκιμαζεις να δεις και καποιον ακομα απο το νοσοκομειο?μπορει να ταιριαξει πιο καλα η χημεια σας...ποτε δε ξερεις!! εχεις ακομα καιρο...λες οι υπολοιποι ειναι χειρωτεροι...στο ειπαν ή εχεις παει κι ολας...για δες μπας και κολησεις με κανεναν περισσοτερο...και οσο μπορεις ψυχραιμια!!!

Δεν εχω παει στους αλλους αλλα δεν τους θελω απο ιστοριες αλλων κοριτσιων αλλα δεν μου γεμιζουν κι εμανα το ματι!!:confused::confused:Ειδικα η γυναικα ερχοταν σε ενα μαγαζι που δουλευα και ηταν αγενης και ανεβαζε και τον τονο της φωνης της.:mad::-xΕιναι ο χαρακτηρας της αυτος το κανει ακομα και στις εγκυμονουσες 10 στις 10 θα σου που τα χειροτερα ειναι δυνατον να βαζεις τις φωνες σε μια εγκυο?:mad::-xΕγω γενικα δεν θελω να μου φωναζουν γιατι ανοιγει αυτοματα η βρυση και κλαιω.:cry::cry:Αυτο το ειχα πριν την εγκυμοσυνη ποσο μαλλον τωρα.:):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ προσπαθησε δεις οσους περισσοτερους γιατρους του νοσοκομειου μπορεις.μην σου φαινεται υπερβολικο.αυτο που σε καποια αλλη μανουλα δεν κανει εσενα μπορει να σου ειναι ιδανικο.στην τελικη τελικη το μονο που εχεις να χασεις ειναι λιγο απο τον χρονο σου.

οσο για την επισκληριδιο μην μασας.τοσα χρονια τοσες γυναικες γεννανε χωρις επισκληριδιο κ ειναι μια χαρα.μια χαρα θα εισαι λοιπον κ εσυ.δεν σου λεω οτι δεν θα πονεσεις αλλα μην φανταστεις οτι εισαι αδυναμη κ δεν μπορεις να το αντιμετωπισεις.οταν ερθει εκεινη η ωρα θα δεις οτι η φυση σα εχει οπλισει με πολυ περισσοτερη δυναμη απο οτι μπορω εγω κ ο καθενας να σου περιγραψει,μην σου πω κ περισσοτερη απ'οτι μπορεις κ εσυ η ιδια να φανταστεις.αυτο αστο κλειδωμενο σε μια πολυ μικρη γωνιτσα του μυαλου σου.οταν ερθει εκεινη η ωρα θα δεις πως θα το αντιμετωπισεις.μην το αφηνεις να σε καταβαλει απο τωρα!

Μαρία σκέψου όλες αυτές τις μανούλες που γεννούσαν χωρίς καμία βοήθεια ακόμα κια μόνες τους....Εμείς δε πρέπει να μιλάμε έτσι?

Μπράβο για την διατροφή και για τα κιλάκια σου που δεν ανέβηκαν....αλλά κατέβηκαν...

Εχεις δικιο!!!Ενταξει δεν ηθελα και δεν θελω να βαλω αλλα εχω παρει συνολο 18 ευτυχως που ξεκινησα αδυνατη.;)Πριν 2-3 εβδομαδες περιπου που ζυγιστηκα ειχα παρει 20:shock: και πριν λιγες ημερες που ξαναζυγιστηκα ειχαν φυγει τα 2 :D

πως δεν ξερω αλλα χαρηκα :P:p

Πάντως ότι και να λέμε όσους πόνους και να ζήσουμε το επόμενο κλάσμα που αντικρίζουμε το θαυματάκι μας τα ξεχνάμε ΟΛΑ!!!!

Εγώ έτσι ένιωσα πάντως τι λέτε οι δευτερομανούλες και οι τριτομανούλες?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσαρες!!ολες βλεπω ετιμαζομαστε!! nat nat 12 ευρο τα σουτιεν θηλασμου στα h&m εγω ηδη τα φοραω γιατι μεγαλωσε το στηθος μου κ ειναι πολυ καλα!!λογικα απο εκει θα παρω κ τις πυτζαμες κ νυχτικο μαιευτηριου!το νυχτικο μονο ενα για την ωρα του τοκετου το θελουμε??η πρεπει να παρω περισσοτερα?εμεις στο ιδωτικο για τη μπεμπα μονο τα ρουχαλακια εξοδου χρειαζομαστε,ολα τα αλλα μασ τα δινουν κ πανες κλπ.ενοειτε οτι θα θηλασουμε αλλα το μωρο δεν το εχεις μαζι σου,απλα ειπαμε οτι θα μου τη φερνουν συνεχεια οταν κλαιει!να σας πω καλυτερα να μην την εχω διπλα μου γιατι θα φερει η αγαπημενη μου ολο το σοι(ξερετε πια!!!) κ θα θελουν να το πιανουν να το χαιδευουν κ εγω δεν θελω καθολου να το πιανουν το μωρακι μου.εντομεταξυ στην κλινικη το διχνουν στους συγγενεις πισω απο το τζαμι,απαγορευεται να του πιασουν κ το μαλακι που λεει ο λογος!τι καλα !τι καλα!!κ εγω μακαρονιακια με ντοματουλα,πιπερια κ μανιταρακι,αλλα κ μπριζολιτσες διπλα για τον καλο μου που δε ζει χωρις κρεατακι!!

rbOEp3.png

Πάντως ότι και να λέμε όσους πόνους και να ζήσουμε το επόμενο κλάσμα που αντικρίζουμε το θαυματάκι μας τα ξεχνάμε ΟΛΑ!!!!

Εγώ έτσι ένιωσα πάντως τι λέτε οι δευτερομανούλες και οι τριτομανούλες?

αχ Στεγια μου η θεια μου ειχε γεννησει 2 σε νοσοκομειο χωρις επισκληριδιο,αν και εγω θα κανω,τη ρωτησα αν πονεσε κ ποσο πονεσε κ μου λεει ,δεν θυμαμαι τιποτα,οταν βλεπεις το νινακι τα ξεχνας ολα!Μαρια Ευγενια κ εσυ οταν θα παρεις το νινακι αγκαλιτσα θα ξεχασεις κ τους γιατρους κ τους παιδιατρους,3ης μερουλες ειναι,μετα θα τα παρουμε σπιτακι μας κ θα τα κανουμε ολα οπως θελουμε!!

rbOEp3.png

Σήμερα η μέρα της μακαρονάδας....

Σελεστίνα εγώ έκανα ρουμινγκ αλλά στα επισκεπτήρια το έπαιρναν...και εμένα μέσα από τζάμι τον είδαν........

Μόνο στην φωτογράφιση που έκανα την δεύτερη μέρα έτυχε να είναι η μαμά μου και ήταν τυχερή τον πήρε αγκαλιά και πόζαρε κιόλας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Ναι βρε κορίτσια βγήκα έξω αμέσως και πήγα στο δωμάτιο χαιρετούσα και γέλαγα και φιλούσα τους συγγενείς και δε μπορούσα να καταλάβω γιατί ήταν συγκεντρωμένοι και συγκινημένοι με μια αγωνία στα πρόσωπα......(είχα ξεχάσει τις 24 ώρες πόνου και 16 ώρες τοκετού!!!!)

ΑΑΑ και φώναζα γεννάω πάλι αύριο.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ συμφωνω με τα κοριτσια, δες και τους αλλους γιατρους γιατι μπορει για καποια αλλη να ειναι ο χειροτερος ο δικος της αλλα για εσενα ο καλυτερος, ειναι νωρις ακομα και προλαβαινεις να το ψαξεις λιγο.

σοκολατα σοκολατα

σοκολατα θελωωωωωωωωωωωωωω τωωωωρααααααααααααααα και τα κιλα τα εκανα 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

(είχα ξεχάσει τις 24 ώρες πόνου και 16 ώρες τοκετού!!!!)

:o:o:o:o Τοσο πολυ σε πηγε???!!!??? δε τα λεμε αυτα!!!χαχαχαχαχαχα

τελος καλο, ολα καλα βεβαια και αυτο ειναι που μετραει..μωρακι και μαμα να ειναι καλα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σταματήστε με την σοκολάτα.........θα φάω τα κίντερ του γιού μου χαχαχχαχα

όσο για την γέννα δε σταμάτησα να γελάω λεπτό...ακόμα και στις εξωθήσεις με το χαμόγελο.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

:o:o:o:o Τοσο πολυ σε πηγε???!!!??? δε τα λεμε αυτα!!!χαχαχαχαχαχα

τελος καλο, ολα καλα βεβαια και αυτο ειναι που μετραει..μωρακι και μαμα να ειναι καλα!!!

αχχαχαχααχαχαχ!!κ εσυ σαν εμενα εισαι!αχαχαχαχχ!εγω ουτε τις ενεσις δεν μπορω!αχαχχαχχαχαα

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...