Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Κοριτσια εγω εκτος απο τον ιδιωτη γιατρο που εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου το τελευταιο 2μηνο-3μηνο παω και στο γιατρο του νοσοκομειου που θα γεννησω.Πηγα σημερα απο της 9 το πρωι,με ειδε περιπου στις 1 και η χαζη ειχα παρει μαζι μου λαθος εξετασεις!!!!!!!Μου εκανε εναν απλο υπερηχο και οταν τον ρωτησα αν θα δουμε την υδρονεφωση του μικρου που ειπε οτι δεν φαινεται στον υπερηχο που εχουν εκει!!!!Ουτε καν το βαρος του δεν μπορουσε να δει!!!!Ας μην το σχολιασω καλυτερα!!!Και τον ρωτησα αν μπορω να φερω δικο μου παιδιατρο οταν με το καλο ερθει η ωρα να γεννησω να ειναι μεσα και μου ειπε οχι εχουμε τους δικους μας!!Το κακο ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι οτι θα ενημερωσει τον παιδιατρο εγκαιρα θα μου πειτε θα το δει απο την καρτελα μου αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη και δεν θελω εκεινη την ωρα μεσα σε ολα τα αλλα να εχω και αυτη την εννοια!!!!Εσεις τι λετε?

Μαράκι, καταρχάς να μην αγχώνεσαι... Είναι γνωστό ότι τα δημόσια νοσοκομεία δεν έχουν και τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα (ας όψεται η χρηματοδότηση!) Εγώ θα σου πρότεινα όταν θα πας να γεννήσεις, να έχεις μαζί σου τις τελευταίες μετρήσεις (όσο το δυνατόν πιο κοντά στη γέννα) από το δικό σου γιατρό και να τις δείξεις εκεί στους γιατρούς. Αφού έχεις και τον ιδιώτη γιατρό σου που σας μετράει κανονικά σημαίνει ότι γίνεται η παρακολούθηση που πρέπει, έτσι δεν είναι? Οπότε θα έχεις μια εικόνα και θα βγάλουν άκρη και οι παιδίατροι εκεί...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ήρθαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Δε ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω......

Φτάσαμε να συζητάμε για την βαλίτσα εεε?Στον Γιάννο την άργησα να την φτιάξω και είχα δίκιο....τώρα πάλι θα αρχίσω τις ετοιμασίες μόλις μπω στο μήνα μου.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εγώ έχω το δωμάτιο που θα βάλω την Σταχτοπούτα έτοιμο...

είναι κολλητά με το δικό μας και ενώνεται με μια συρόμενη πόρτα...εκεί κοιμάται ακόμα και ο γιος μας,αλλά αυτές τις μέρες θα ετοιμάσουμε το παιδικό για να μεταφερθεί.....

Στον τοίχο είχαμε πάρει και μείς αυτοκόλλητα με φάρμα και το είχαμε βάψει με ουρανό και βουνό-πεδιάδα....

έχουμε την κούνια 3 σε 1 από μαδερμπειμπυ(πολύ καλή αγορά..)την συρταριέρα και την πολυθρόνα του θηλασμού(είναι μικρούλη το δωμάτιο,μια σταλιά...)

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ δεν ξερω αν αποφασισες να γεννησεις σε νοσοκομειο ή σε κλινικη.αυτο που εγω ομως θελω να ξερεις ειναι οτι εχει πολυ μεγαλη σημασια να εισαι απολυτα ηρεμη οταν θα πας να γεννησεις κ οχι αγχωμενη κ στρεσαρισμενη.πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη κ στον γιατρο σου αλλα κ στους ανθρωπους που θα τον πλαισιωνουν,οποτε μην παρεις καποια αποφαση βιαστικη.εχεις ακομα καιρο.δες τι σε κραταει ησυχη κ αποφασισε.

οσο για την τσαντα του μαιευτηριου το βλεπω ακομα σαν κατι τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ μακρινο που ουτε καν το σκεφτομαι.μπορει να το αφησω κ για τελευταια στιγμη.ας με πιασουν οι πονοι κ βλεπουμε!!!!

τωρα σκεφτομαι οτι πρεπει να παρω αποφαση να πλυνω τα πραγματακια του μπεμπικου.αλλα ειπα κ αυτα να τα αφησω λιγα λιγα για μετα το πασχα κ τωρα να ασχοληθω μονο με την πατατουλα μου εεεεεε????

αληθεια τι θα φαμε σημερα???εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα!!!περιμενω να ερθει ο αντρουλης μου ο κουβαλητης μου κ θα φτιαξω μια μακαροναδα με πιπεριες,φρεσκα μανηταρακια κ ντοματουλα!!!

Διαφημίσεις

Βέρα το ίδιο φαγητό και εμείς...μόνο που φάγαμε νωρίς γιατί ο άντρας μου είναι απογευματινός.....

Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες στο Μαράκι..Όσο πιο ήρεμες θα είμαστε τόσο πιο εύκολα θα γεννήσουμε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

οσο για το δωματιο εγω αρχικα θα τον εχω σε λικνο μεχρι τους 4-5 μηνες στο δωματιο μας.μετα θα παει στο ιδιο δωματιο με την πατατουλα κ οταν θα μεγαλωσει λιγο θα παει σε δικο του δωματιο!!εμεις στο παιδικο εχουμε βαλει μια τεραστι ταπετσαρια του winnie με τους φιλους του κ τους υπολοιπους τοιχους τους εχουμε βαψει μια κιτρινη ωχρα κ μια πρασινη ωχρα!!!απο σχολια φιλων μαλλον εχουμε κανει καλη δουλεια αλλα περι ορεξεως......ξερετε τι λενε!!!!

στεγια μου εμενα ο αντρουλης μου τωρα σχολαει!!!μεχρι να κανει ενα μπανακι κ να ετοιμαστει θα ειναι ετοιμη κ η μακαροναδα!!!

ασε που πειναω σαν λυκος αλλα ειπα οτι θα δειξω χαρακτηρα κ δεν θα τσιμπολογησω γιατι πηγαμε σε μια φιλη να παιξει η πατατουλα κ ειχε κανει μια απιστευτη σοκολατοπιτα την οποια οπως ειναι φυσικο κ τσακισα κ τωρα πρεπει να δειξω εγκρατεια αλλα πως?????

ωχ μη μιλάς σε παρακαλώωωωωωωωωωωωωωω για σοκολάτα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσακια μου καλησπερα!!

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ δεν ξερω αν αποφασισες να γεννησεις σε νοσοκομειο ή σε κλινικη.αυτο που εγω ομως θελω να ξερεις ειναι οτι εχει πολυ μεγαλη σημασια να εισαι απολυτα ηρεμη οταν θα πας να γεννησεις κ οχι αγχωμενη κ στρεσαρισμενη.πρεπει να εχεις εμπιστοσυνη κ στον γιατρο σου αλλα κ στους ανθρωπους που θα τον πλαισιωνουν,οποτε μην παρεις καποια αποφαση βιαστικη.εχεις ακομα καιρο.δες τι σε κραταει ησυχη κ αποφασισε.

οσο για την τσαντα του μαιευτηριου το βλεπω ακομα σαν κατι τοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ μακρινο που ουτε καν το σκεφτομαι.μπορει να το αφησω κ για τελευταια στιγμη.ας με πιασουν οι πονοι κ βλεπουμε!!!!

τωρα σκεφτομαι οτι πρεπει να παρω αποφαση να πλυνω τα πραγματακια του μπεμπικου.αλλα ειπα κ αυτα να τα αφησω λιγα λιγα για μετα το πασχα κ τωρα να ασχοληθω μονο με την πατατουλα μου εεεεεε????

αληθεια τι θα φαμε σημερα???εγω δεν εχω μαγειρεψει ακομα!!!περιμενω να ερθει ο αντρουλης μου ο κουβαλητης μου κ θα φτιαξω μια μακαροναδα με πιπεριες,φρεσκα μανηταρακια κ ντοματουλα!!!

Εχω αποφασισει να γεννησω σε δημοσιο και ο μοναδικος λογος ειναι ο οικονομικος.Το να μην αγχωνομαι ειναι λιγο δυσκολο στη περιπτωση μου γιατι ειμαι και απο τη φυση μου αγχωθεις ανθρωπος και στη συγκεκριμενη περιπτωση που προκειται για γεννα ειμαι καπως!!!Και ο λογος δεν ειναι η γεννα σαν γεννα,με αγχωνει κι αυτο γιατι ειναι η πρωτη φορα και χωρις επισκληριδιο και δεν ξερω τι θα συναντησω, αλλα κυριως λογος ειναι το οτι δεν νιωθω ηρεμη,ασφαλης δεν ξερω πως αλλιως να το πω με τον συγκεκριμενο γιατρο στο νοσοκομειο.Και δεν μπορω να διαλεξω καποιον αλλον γιατι οι υπολοιποι ειναι χειροτεροι και δεν τους θελω με τιποτα ειδικα μια γυναικα!!!

Διαφημίσεις

την δεύτερη καμπύλη όχι δεν την έκανα.......

είπα να πάω την Μ.εβδομάδα που δε θα τρώω γλυκά:P:p:p:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εχω αποφασισει να γεννησω σε δημοσιο και ο μοναδικος λογος ειναι ο οικονομικος.Το να μην αγχωνομαι ειναι λιγο δυσκολο στη περιπτωση μου γιατι ειμαι και απο τη φυση μου αγχωθεις ανθρωπος και στη συγκεκριμενη περιπτωση που προκειται για γεννα ειμαι καπως!!!Και ο λογος δεν ειναι η γεννα σαν γεννα,με αγχωνει κι αυτο γιατι ειναι η πρωτη φορα και χωρις επισκληριδιο και δεν ξερω τι θα συναντησω, αλλα κυριως λογος ειναι το οτι δεν νιωθω ηρεμη,ασφαλης δεν ξερω πως αλλιως να το πω με τον συγκεκριμενο γιατρο στο νοσοκομειο.Και δεν μπορω να διαλεξω καποιον αλλον γιατι οι υπολοιποι ειναι χειροτεροι και δεν τους θελω με τιποτα ειδικα μια γυναικα!!!

Μπορω να καταλαβω με ποια ενοια το λες..παιζει ρολο να αισθανομαστε ανετα και οσο σιγουρες μπορουμε με τον γιατρο μας...γιατι δε δοκιμαζεις να δεις και καποιον ακομα απο το νοσοκομειο?μπορει να ταιριαξει πιο καλα η χημεια σας...ποτε δε ξερεις!! εχεις ακομα καιρο...λες οι υπολοιποι ειναι χειρωτεροι...στο ειπαν ή εχεις παει κι ολας...για δες μπας και κολησεις με κανεναν περισσοτερο...και οσο μπορεις ψυχραιμια!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρία σκέψου όλες αυτές τις μανούλες που γεννούσαν χωρίς καμία βοήθεια ακόμα κια μόνες τους....Εμείς δε πρέπει να μιλάμε έτσι?

Μπράβο για την διατροφή και για τα κιλάκια σου που δεν ανέβηκαν....αλλά κατέβηκαν...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...