Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 hours ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλημέρα κ περαστικά! Εγώ λίγες μέρες πριν ύπνο 1η χοριακή γριπωθηκα κ έχασα τη φωνή μου. Αργότερα κόλλησα γαστρεντερίτιδα, γρίπη Α κ κορονοϊο 😅 όλα ήταν οκ στο τέλος!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

για το μωρο θα χρειαστουν σιγουρα περα απο τα ρουχαλακια εξοδου και μερικες πανες και πανακια για το ρεψημο, οι πανες χρειαζοντε για το οταν θα το εχουμε στον θαλαμο και θελουμε να το βαλουμε διπλα μας στο κρεβατι να μην ακουμπαει στα σεντονια. σαγιοναρες για το μπανιο σιγουρα!!! εμενα μου ειχαν χρειαστει πανω απο 4 μπιζαμακια-νυχτικακια, ειχα γεννησει τελη ιουλιου και ειχε καυσονα και καθε μερα εκανα μπανιο και αλλαζα και τωρα δεν νομιζω να παρω μονο 2 οπως λενε οτι φτανουν.

irene_myl ευχαριστω για την ζωνη, θα μπω και εγω να την δω, δεν εχω μεγαλο προβλημα ακομα αλλα ο πονος ειναι μονημος και δυναμωνει μερα με την μερα οποτε μαλλον θα χρειαστω την πιο ενησχυμενη. το αρκαδι ειναι πιο ακριβο αλλα κραταει πολυ πιο πολυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σήμερα έχει βάψιμο. Βρήκα ένα πολύ ωραίο φυσικό πρασινάκι, πολύ ανοιχτό για τους 2 τοίχους, κι ένα εκρού-ροδακινί (πολύ ανοιχτό πάλι) για τους άλλους 2. Για όσες βρίσκονται στην περιπέτεια των χρωμάτων, έχετε υπόψη σας ότι χρησιμοποιούμε τα πιστοποιημένα VOC. Είναι μεν ακριβά αλλά είναι μη τοξικά και οικολογικά. Και γρήγορα στεγνώνουν και καλά είναι για τα μωράκια μας. Έπειτα έχω αγοράσει αυτοκόλλητα με ζωάκια ζούγκλας για να κολλήσω από πάνω! It's gonna be perfect!

κι εμεις στα ιδια χρωματα θα παιξουμε!!!!ενα τοιχο πρασινακι, στους υπολοιπους 2 ανοιχτο μπεζακι και εχουμε και ενα δοκαρι που θα το κανουμε πιο σκουρο πορτοκαλι...και πηραμε και εμεις αυτα τα αυτοκολητα!!χαχαχαχαχα αντε με το καλο να το γεμησουμε κοπελα μου!!!

Eλίνα πήγες για το ντοπλερ?τι εγινε? για τους μυκητες δε ρωτας τον γιατρο σου μπας και σε διευκολυνει καπως με καμια κρεμουλα??

Εστειλαν απο το λιμπερο κοριτσια δειγματακια για τις πανες...οι δευτερομανουλες τι εχουν να πουν?καλες?μου εστειλαν και δοκιμαστικο υγρο απορρυπαντικο για το persil..δε το εχει δοκιμασει καμια ε?εχει και κουπονακια μεσα...

Εγω ακομα δεν εχω κανει τιποτα με τα ρουχαλακια του..θα παρω πολλα απο την αδερφη και την νυφη μου και πρεπει να τα ξεχωρισω...αλλα δε πρεπει να εχω πρωτα ετοιμο το δωματιο απο βαψιματα και τα λοιπα και να πανε κατευθειαν στην θεση τους??αχ ποτε θα γινουν ολα?!?!?!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσαρες!!λοιπον κοριτσια εχθες επλυνα τις κουβερτες τις μπεμπας με baby planet κ μοσχομυριζουν!αληθεια κ εγω απο νυχτικα 1 κ πθτζαμες ποσες??το σαββατο θα παμε να τα παρουμε γιαυτο ρωταω!επισης θα παρω σαγιοναρες πλαστικες για το μπανιο,εχω κατι havaianas αν τις ξερετε κ παλι σαγιοναρες θα παρω κ για βα κυκλοφορω.εγω θα παρω μαζι,σερβιετες λοχειας,βρακακες μιας χρησης,βρακια κανονικα,επιθεματα θηλασμου,σουτιεν θηλασμου(αγορασα πολυ ωραια απο h&m)σαπουνι προσωπου κ την κρεμα μου,τα αφρολουτρα μου,τις κρεμες μου,σφουγγαρι,χτενα,πιστολακι,γενικα οτι χρησημοποιω καθε μερα που ξυπναω θα το βαλω στη βαλιτσα,μη σας πω θα βαλω κ κανα λιπ gloss κ μασκαρα!!ειμαι υπερβολικη???

rbOEp3.png

μη σας πω θα βαλω κ κανα λιπ gloss κ μασκαρα!!ειμαι υπερβολικη???

χαχαχαχα οχι βεβαια!!! ισα ισα που λενε πως πρεπει να αισθανομαστε και να ειμαστε ομορφες!! αλωστε το μωρακι μας γιατι να μη μας δει και ελαχιστα περιποιημενες?;)

παλι καλα που εδωσες την ιδεα για τα σουτιεν θυλασμου απο εκει...και σκεφτομουν που να παω να παρω καπως οικονομικα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια...Λοιπόν εμένα μου έδωσαν χαρτί απ το νοσοκομείο που λέει τι πρέπει να έχουμε μαζί μας για εμάς και το μωρό στη βαλίτσα. Επίσης δίνουμε και ένα ξεχωριστό τσαντάκι στο μαιευτήριο για να βγάλουν εμάς και το μωρό μετά τη γέννα. Σας τα παραθέτω μήπως και σας βοηθήσουν:

βαλιτσα:

2 νυχτικά

1 ρόμπα προαιρετικά

1 ζευγάρι παντόφλες

1 ζευγάρι σαγιονάρες για ντους

εσώρουχα

σερβιέτες λοχείας

σουτιέν θηλασμού

τσαντάκι με προσωπικά είδη

πετσέτα προσώπου σώματος

για το μωρό στη βαλίτσα:

5-6 φανελάκια εσώρουχα

5-6 φορμάκια

4-5 πάνες αγκαλιάς βαμβακερές

1 κουβέρτα μάλλινη ή πικέ (ανάλογα με την εποχή)

1 πακέτο παμπερς 0

1 μπουρνούζι για μωρά

ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ:

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΌ: 1 φορμάκι, 1 φανελάκι,1 πάνα αγκαλιάς, 1 κουβέρτα πικέ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ: 1 νυχτικό, 1 εσώρουχο, 1 σερβιέτα

ΕΠΙΣΗΣ:

αστυνομική ταυτότητα και των 2 γονέων, ληξιαρχική πράξη γάμου, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βιβλιάριο νοσηλείας

Ελπίζω να σας βοήθησα, βέβαια εγώ θα γεννήσω στο δημόσιο νοσοκομείο, δεν γνωρίζω αν όλα αυτά είναι απαραίτητα για κλινική...Επίσης επειδή είδα οτι το συζητάτε το νοσοκομείο εδώ εχει rooming in και οι μαίες υποστηρίζουν full τον θηλασμό...Υπάρζει και ειδική αίθουσα μεγάλη θηλασμού...

Διαφημίσεις

ΌΟΟΟΟχι!!! Δεν σας ξέχασα! Σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά! Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που ετοιμάζει τα πραγματάκια του μωρού! Καλή αρχή, λοιπόν, και συνέχεια σε όλες μας!

Εμείς μόλις μπήκαμε στον πυρετό προετοιμασίας του δωματίου(παρότι δεν ξέρω εάν χρησιμοποιηθεί σύντομα...). Σήμερα έχει βάψιμο. Βρήκα ένα πολύ ωραίο φυσικό πρασινάκι, πολύ ανοιχτό για τους 2 τοίχους, κι ένα εκρού-ροδακινί (πολύ ανοιχτό πάλι) για τους άλλους 2. Για όσες βρίσκονται στην περιπέτεια των χρωμάτων, έχετε υπόψη σας ότι χρησιμοποιούμε τα πιστοποιημένα VOC. Είναι μεν ακριβά αλλά είναι μη τοξικά και οικολογικά. Και γρήγορα στεγνώνουν και καλά είναι για τα μωράκια μας. Έναν τοίχο θα βάψω πράσινο και στο δικό μας δωμάτιο, εκεί που θα κοιμάται το μωρό τον πρώτο καιρό. Έπειτα έχω αγοράσει αυτοκόλλητα με ζωάκια ζούγκλας για να κολλήσω από πάνω! It's gonna be perfect!

Μήπως πήρες τα αυτοκόλλητα της fisher price?? Εγώ αυτά πήρα και ψάχνω πως να το βάψω τώρα...Κλίνω προς το να το κάνω πράσινα βουναλάκια και ουρανό και κάνα ήλιο, αλλά όλο το δωμάτιο ή ένα τοίχο?? Ιδού η απορία...

Επίσης και εγώ λαχανιάζω με το παραμικρό..πολύ σπαστικό...τι να κάνουμε..είναι στα συμπτώματα και να σκεφτείς εγώ είμαι 28 εβδομάδων ακόμη...

ΕΠΙΣΗΣ:

αστυνομική ταυτότητα και των 2 γονέων, ληξιαρχική πράξη γάμου, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βιβλιάριο νοσηλείας

Ελπίζω να σας βοήθησα, βέβαια εγώ θα γεννήσω στο δημόσιο νοσοκομείο, δεν γνωρίζω αν όλα αυτά είναι απαραίτητα για κλινική...Επίσης επειδή είδα οτι το συζητάτε το νοσοκομείο εδώ εχει rooming in και οι μαίες υποστηρίζουν full τον θηλασμό...Υπάρζει και ειδική αίθουσα μεγάλη θηλασμού...

μια χαρα βοηθεια ειναι!!! ευχαριστουμε!! ειδικα για το τι χαρτια πρεπει να εχουμε μαζι, παντα αναρωτιωμουν!!γιατι πες τα υπολοιπα κουτσα στραβα αν δεν εχεις κατι το βρισκεις και μετα...αλλα εκεινη την ωρα που πας αν μπλεξεις με χαρτια αστα!!!

καλο το οτι στηριζουν το θηλασμο! στα ιδιωτικα επειδη συνηθως εισαι μαζι και με αλλες μανουλες-μωρα και αρκετο κοσμο δεν αφηνουν ολη μερα το μωρο μεσα...τωρα το θεμα ειναι μακαρι να στο φερνουν εστω οποτε πειναει..και μακαρι να ειναι και οι υπολοιπες μανουλες του δωματιου σε αυτη την λογικη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουφ ηρθα απο οδοντιατρο κοριτσια και πηγα καπακι σουπερ μαρκετ με τη μαμα μου και τον μικρο στο καροτσι(ειναι πολυ κοντα με τα ποδια πηγαμε )αλλα ενα εχω να πω ...τα παιξα...εχω κουραση απιστευτη ...πρωτη φορα νιωθω τοσο χαλια...τωρα εκατσα λιγακι...

Αυριο εχω το ντοπλερ μου κ επισης πηρα απο το φαρμακειο αυτα τα υποθετα που αναφερατε πιο πανω!!Θα τα δοκιμασω σημερα μπας και βοηθησουν λιγακι...

Κατα τα αλλα ναι για τα ρουχαλακια εξαρταται αν γεννησεις σε δημοσιο η ιδωτικο στο ιδιωτικο συνηθως δεν χρειαζονται ρουχα για το μωρο παρα μονο αυτα τα οποια θα χρησιμοποιησεις για να βγαλεις το μωρακι.Και ναι πανες θα χρειαστουν για να το ακουμπας πανω σου κτλ...

Εσωρουχα μιας χρησης κτλ δεν χρειαστηκε να παρω προμηθευαν εκει...

Τωρα αυριο θελω να ρωτησω για το πακετο 2 ημερων σας εχω πει πως δεν θελω να κατσω μεσα θελω να φυγω το συντομοτερο γιατι σκεφτομαι τον γιο μου,θα μιλησω και με τον γιατρο δηλαδη αμα γινεται και σε μια μερα να φυγω ακομη καλυτερα...Θα δουμε αναλογα βεβαια πρωτα ο Θεοςνα ειναι ολα καλα με το μωρακι και με μενα να μαστε υγιεις και οι δυο να φυγουμε...

οσο για τον θηλασμο οσες θηλασετε μην αγχωνεστε ζητηστε τα μωρακια οταν κλαινε οπωσδηποτε να σας τα φερνουν και μια χαρα θα τα θηλασετε ;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Αχ τι ωραια που αρχισαμε να ετοιμαζομαστεεεε!!!

Σημερα πηγα στο γιατρο επιτελους και ειδαμε λιγο τον μικρουλη...Αν και τωρα που μεγαλωνουν δεν εχει τοσο πλακα ο υπερηχος!!!

Ειμαστε 1.100 γραμμαρια, μια χαρα για την εβδομαδα μου, καλο αμνιακο υγρο, καλος πλακουντας, να τρωω λεει παραπανω φαγητο..Χεχε..Εχω παρει 6 κιλα και θελει να εχω παρει τουλαχιστον 14 μεχρι το τελος!

Μια χαρα θα τα παρω..Εδω τα 6 ουτε που καταλαβα ποτε τα πηρα...

Καθε 15 μερες απο τωρα κι υστερα ραντεβου!

Μου εκανε και ενα doppler στον υπερηχο, δεν χρειαζομαι λεει κατι πιο επισημο, αφου δεν βλεπει κατι ανησυχητικο..Αρα δεν χρειαζεται να κανω ξεχωριστο Doppler.Μια χαρα....

Εκανα και την ενεση για το αρνητικο ρεζους...

Στο ποπουδακι μου...χιχιι....

Και οταν βγει το μωρο με το καλο, αν εχει ρεζους αρνητικο σαν εμενα, δεν χρειαζομαι αλλη ενεση.Αν εχει θετικο το μωρο θα ξαναφαω μια τσιμπια στο κωλαρακι...

Φιλαρες!!!!!!!!!!Καλοκαιρινη μερα σημερα...

Κι εγω κουραζομαι πολυ πια οταν περπαταω...Κριμα, και ειναι υπεροχος ο καιρος.........

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

κοριτσακια μου πως τα περνατε???

διαβασα τις ανησυχιες σας για τα απορρυπαντικα.εμεις τα χρησιμοποιησαμε ολα.κ το αρκαδι,κ το babyplanet,κ το proderm κ μαλακτικο.δεν ειχαμε προβλημα με κανενα.τωρα του μικρου θα το ξεκινησω με proderm γιατι μου εχουν μεινει απο την πατατουλα!

σημερα πολυ τρεξιμο.πηγα στο γιατρο του ικα κ μου ειπε οτι αν γεννησω στο νοσοκομειο δεν μου δινει λεφτα το ικα.εγω γενναω σε κλινικη!να δω τι θα μας δωσουν.μου εγραψε εξετασεις κ θα παω την παρ να τις κανουμε.

μετα λοιπον απο την ταλαιπωρια κ την απογοητευση πηγα να γνωρισω κ την μαια που θα εχω μαζι μου στον τοκετο.καταπληκτικο κοριτσι.τα χνωτα μας ευτυχως ταιριαξαν!συμφωνουμε σε παρα πολλα πραγματα κ ετσι ξεμπερδεψαμε κ με αυτο!!!πολυ ησυχασα,πραγματικα!!!

αυριο το απογευμα εχουμε ραντεβου με τη γιατρο μας!!!παμε να δουμε τον μκρουλη μας!!πολυ ανηπομονω!!εχει περασει ενας μηνας απο την τελευταια φορα.μακαρι να ειναι ολα καλα!!

Ελινα Ζ. εγω τελικα δεν γλυτωσα απο την αντιβιωση κ τους μυκητες κ το φοβηθηκα το σκορδακι να σου πω την αληθεια.η γιατρος μου μου συνεστησε τα eco vag.ειναι λιγο ακριβα 22 ευρω.αν πας σε φαρμακειο κανε μια ερωτηση να σου πουν λεπτομερειες.

Το επιδομα τοκετου δεν παιρνεις αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο η σε συμβεβλημενο με τον εοππυ αν η κλινικη που θα πας δεν ειναι συμβεβλημενη με τον εοππυ το παιρνεις.Τα επιδοματα κυοφοριας και λοχειας τα παιρνεις οπου κι αν γεννησεις.

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Μια χαρά νέα ακούω! Φτάσαμε κιόλας στη βαλίτσα του μαιευτηρίου???:shock::shock::shock:

Πολλά πράγματα βρε παιδί μου! Εγώ δεν αγχώνομαι από τώρα, παρόλο που τα πιο πολλά που αναφέρατε πρέπει να τα αγοράσω...:rolleyes: Έχω κανονίσει συνάντηση με τη μαία μετά το Πάσχα και μου είπε ότι θα μου τα πει αναλυτικά.Ας τελειώνουμε με τις ετοιμασίες του σπιτιού πρώτα... Πάντως για όσες γεννάτε σε ιδιωτικό, γράφει τι θα χρειαστείτε μέσα στα site τους.

Αχ αυτό το λαχάνιασμα!!! Εμείς μένουμε σε σπίτι με σκάλες (ουσιαστικά στον 2ο είμαστε)... Από κάτω είναι οι γονείς μου και συνέχεια ανεβοκατεβαίνω. Στα τελευταία σκαλιά στο ανέβασμα σέρνομαι κυριολεκτικά!

Κι επίσης με πιάνουν κράμπες στον ύπνο μου! Άλλο και τούτο πάλι!:shock:

Τόσες σκάλες και να με πιάνουν κράμπες στις γάμπες! Δε λέω, έχει "κάτσει" το σώμα από την αγυμνασιά, αλλά όχι κι έτσι!Τι να πω...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

καλημερα κοριτσια, δεν μπήκα καθολου εχτες το μεσημερι και τα διαβασα τωρα μαζεμενα και χαιρομαι που ολα ειναι καλα. ειχα δοκιμασει και εγω πολλα αποριπαντικα αλλα εμεινα στο αρκαδι, εμεινα ευχαριστημενη. μαλακτικο δεν εβαλα καθολου γιατι μου ειχαν πει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν ειχα ρωτησει την παιδιατρο, μπορει να ηταν και υπερβολη, δεν ξερω...

ελινα ζ εχεις ξανα χρησιμοποιησει πλανετ? ειχα παρει για τα δικα μας ρουχα και ηταν αθλιο και κατι παρα πανω, οχι δεν μοσκοβολουσαν τα ρουχα απορυπαντικο αλλα ειχαν και ενα αρωμα....... βρωμας!!!!!! το μπεμπυ πλανετ δεν το ξερω αλλα μηπως να ρωτησεις καποια που να το εχει δοκιμασει???

εχει καμια σας ζωνη εγκυμοσυνης? με εχει πεθανει η μεση μου εδω και καμια βδομαδα και οσο παει χειροτερευει και δεν ξερω τι να κανω, βρήκα μια στο mariaevita.gr και μου φαινετε καλη.

ειδατε εχω πολλα να σας ρωτησω!!!!!!!!! τις καουρες που τις νιωθετε? εχτες το βραδυ ειχα ενα καψυμο στον λαιμο, νομιζω οτι ξεκινουσε χαμηλα απο το στηθος, αυτο ειναι? επησεις.... το στηθος μου αρχισε και βγαζει ενα υγρο.... ειναι φυσιολογικο απο τωρα????????????????????? ειδατε???????? τιποτα δεν μου λειπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααααα παραλιγο να το ξεχασω:D παραγκειλα εχτες κατι ρουχαλακια για την μπεμπα απο το la redoute.gr, εχετε παρει τιποτα απο εκει εσεις? βρηκα οικονομικα και ομορφα πραγματακια, ειχα παρει του μικρου μια σαλοπετα και μια χαρα ειχε βγει αλλα ηταν και πιο τσιμπιμενη η τιμη.

Σχετικα με τις καουρες και εγω το ιδιο νιωθω οταν εχω που ευτυχως σε ολη την εγκυμοσυνη με εχει πιασει μονο 2-3 φορες.Εγω που εχω θεμα με τη μεση απο νωρις(μην φανταστεις τιποτα τραγικο) ειχα ρωτησει το γιατρο μου να παρω και μου ειχε πει οχι γιατι απαγορευεται στην εγκυμοσυνη.Τωρα θα μου πεις ζωνες εγκυμοσυνης λεγονται πως γινεται να απαγορευονται δεν ξερω θα σε γελασω αλλα τον ακουσα γιατι του εχω απολυτη εμπιστοσυνη και μεχρι τωρα οτι μου εχει πει ειχε δικιο.Για το υγρο στο στηθος εχω ακουσει οτι ειναι φυσιολογικο αλλα καλυτερα να σου πει μια ποιο εμπειρη μανουλα αλλα ρωτα και το γιατρο σου γιατι δεν βγαζουν ολες οι γυναικες.

Καλημέρα κορίτσια...Λοιπόν εμένα μου έδωσαν χαρτί απ το νοσοκομείο που λέει τι πρέπει να έχουμε μαζί μας για εμάς και το μωρό στη βαλίτσα. Επίσης δίνουμε και ένα ξεχωριστό τσαντάκι στο μαιευτήριο για να βγάλουν εμάς και το μωρό μετά τη γέννα. Σας τα παραθέτω μήπως και σας βοηθήσουν:

βαλιτσα:

2 νυχτικά

1 ρόμπα προαιρετικά

1 ζευγάρι παντόφλες

1 ζευγάρι σαγιονάρες για ντους

εσώρουχα

σερβιέτες λοχείας

σουτιέν θηλασμού

τσαντάκι με προσωπικά είδη

πετσέτα προσώπου σώματος

για το μωρό στη βαλίτσα:

5-6 φανελάκια εσώρουχα

5-6 φορμάκια

4-5 πάνες αγκαλιάς βαμβακερές

1 κουβέρτα μάλλινη ή πικέ (ανάλογα με την εποχή)

1 πακέτο παμπερς 0

1 μπουρνούζι για μωρά

ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ:

ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΌ: 1 φορμάκι, 1 φανελάκι,1 πάνα αγκαλιάς, 1 κουβέρτα πικέ

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΜΑ: 1 νυχτικό, 1 εσώρουχο, 1 σερβιέτα

ΕΠΙΣΗΣ:

Κι εγω (δυστυχως!!!!)σε δημοσιο νοσοκομειο θα γεννησω.Αλλα θα παρω και υποσεντονα και γαλα(αχρειαστο να ειναι)γιατι στο δικο μας δεν δινουν τιποτα απολυτως!!!!Και φυσικα βραστηρα,αποστειρωτη,μπουκαλια (αχρειαστα να ειναι κι αυτα)

Κοριτσια εγω εκτος απο τον ιδιωτη γιατρο που εχω απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου το τελευταιο 2μηνο-3μηνο παω και στο γιατρο του νοσοκομειου που θα γεννησω.Πηγα σημερα απο της 9 το πρωι,με ειδε περιπου στις 1 και η χαζη ειχα παρει μαζι μου λαθος εξετασεις!!!!!!!Μου εκανε εναν απλο υπερηχο και οταν τον ρωτησα αν θα δουμε την υδρονεφωση του μικρου που ειπε οτι δεν φαινεται στον υπερηχο που εχουν εκει!!!!Ουτε καν το βαρος του δεν μπορουσε να δει!!!!Ας μην το σχολιασω καλυτερα!!!Και τον ρωτησα αν μπορω να φερω δικο μου παιδιατρο οταν με το καλο ερθει η ωρα να γεννησω να ειναι μεσα και μου ειπε οχι εχουμε τους δικους μας!!Το κακο ειναι οτι δεν τον εμπιστευομαι οτι θα ενημερωσει τον παιδιατρο εγκαιρα θα μου πειτε θα το δει απο την καρτελα μου αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρη και δεν θελω εκεινη την ωρα μεσα σε ολα τα αλλα να εχω και αυτη την εννοια!!!!Εσεις τι λετε?

πάω να κοιμίσω τον "μεγάλο" και έρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...