Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

κοριτσαρες μου τι κανετε?αγοραζετε κρεβατακια?εγω εχω λικνο κ επειδη θα μετακομοισουμε το Μαιο Θεσσαονικη θα παρω κρεβατακι προεφηβικο μια κ καλη εκει!κ εγω σημερα εβαλα το πρωτο πλυντηριο με τα πραγματα της μπεμπας μου!ξεκηναω σιγα σιγα κ εγω.θελω να ειμαι ετιμη γιατι δεν εχω βοηθεια!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι.Πηρα proderm υγρο απορρυπαντικο και μαλακτικο για τον μικρουλη μου.Μια φιλη μου μου ειπε να μην βαλω μαλακτικο.Εσεις τι λετε?

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι.Πηρα proderm υγρο απορρυπαντικο και μαλακτικο για τον μικρουλη μου.Μια φιλη μου μου ειπε να μην βαλω μαλακτικο.Εσεις τι λετε?

Koιτα συμφωνω με τη φιλη σου επειδη ειναι θα πολυ βρεφακι καλο ειναι να μην του βαλεις πολλα πολλα επανω στα ρουχαλακια...

Εγω ειχα παρει μονο το προδερμ αλλα στην πορεια με τις τροφικες αλλεργιες και για προληπτικους λογους του το αντικατεστησα με το αρκαδι.Δεν μυριζουν τα ρουχαλακι αρωμα αλλα τουλαχιστον ειναι αγνο..Τωρα να φανταστεις του εβαλα μπειμπι πλανετ και μαλακτικο σουπλιν υποαλλεργικο.Αφου πλεον ξερω οτι δεν εχει ευαισθησια σε εξωτερικους παραγοντες...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Koιτα συμφωνω με τη φιλη σου επειδη ειναι θα πολυ βρεφακι καλο ειναι να μην του βαλεις πολλα πολλα επανω στα ρουχαλακια...

Εγω ειχα παρει μονο το προδερμ αλλα στην πορεια με τις τροφικες αλλεργιες και για προληπτικους λογους του το αντικατεστησα με το αρκαδι.Δεν μυριζουν τα ρουχαλακι αρωμα αλλα τουλαχιστον ειναι αγνο..Τωρα να φανταστεις του εβαλα μπειμπι πλανετ και μαλακτικο σουπλιν υποαλλεργικο.Αφου πλεον ξερω οτι δεν εχει ευαισθησια σε εξωτερικους παραγοντες...

Ειναι καλο το υγρο που πηρα η να παω να παρω σε σκονη?

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου πως τα περνατε???

διαβασα τις ανησυχιες σας για τα απορρυπαντικα.εμεις τα χρησιμοποιησαμε ολα.κ το αρκαδι,κ το babyplanet,κ το proderm κ μαλακτικο.δεν ειχαμε προβλημα με κανενα.τωρα του μικρου θα το ξεκινησω με proderm γιατι μου εχουν μεινει απο την πατατουλα!

σημερα πολυ τρεξιμο.πηγα στο γιατρο του ικα κ μου ειπε οτι αν γεννησω στο νοσοκομειο δεν μου δινει λεφτα το ικα.εγω γενναω σε κλινικη!να δω τι θα μας δωσουν.μου εγραψε εξετασεις κ θα παω την παρ να τις κανουμε.

μετα λοιπον απο την ταλαιπωρια κ την απογοητευση πηγα να γνωρισω κ την μαια που θα εχω μαζι μου στον τοκετο.καταπληκτικο κοριτσι.τα χνωτα μας ευτυχως ταιριαξαν!συμφωνουμε σε παρα πολλα πραγματα κ ετσι ξεμπερδεψαμε κ με αυτο!!!πολυ ησυχασα,πραγματικα!!!

αυριο το απογευμα εχουμε ραντεβου με τη γιατρο μας!!!παμε να δουμε τον μκρουλη μας!!πολυ ανηπομονω!!εχει περασει ενας μηνας απο την τελευταια φορα.μακαρι να ειναι ολα καλα!!

Ελινα Ζ. εγω τελικα δεν γλυτωσα απο την αντιβιωση κ τους μυκητες κ το φοβηθηκα το σκορδακι να σου πω την αληθεια.η γιατρος μου μου συνεστησε τα eco vag.ειναι λιγο ακριβα 22 ευρω.αν πας σε φαρμακειο κανε μια ερωτηση να σου πουν λεπτομερειες.

καλημερα κοριτσια, δεν μπήκα καθολου εχτες το μεσημερι και τα διαβασα τωρα μαζεμενα και χαιρομαι που ολα ειναι καλα. ειχα δοκιμασει και εγω πολλα αποριπαντικα αλλα εμεινα στο αρκαδι, εμεινα ευχαριστημενη. μαλακτικο δεν εβαλα καθολου γιατι μου ειχαν πει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν ειχα ρωτησει την παιδιατρο, μπορει να ηταν και υπερβολη, δεν ξερω...

ελινα ζ εχεις ξανα χρησιμοποιησει πλανετ? ειχα παρει για τα δικα μας ρουχα και ηταν αθλιο και κατι παρα πανω, οχι δεν μοσκοβολουσαν τα ρουχα απορυπαντικο αλλα ειχαν και ενα αρωμα....... βρωμας!!!!!! το μπεμπυ πλανετ δεν το ξερω αλλα μηπως να ρωτησεις καποια που να το εχει δοκιμασει???

εχει καμια σας ζωνη εγκυμοσυνης? με εχει πεθανει η μεση μου εδω και καμια βδομαδα και οσο παει χειροτερευει και δεν ξερω τι να κανω, βρήκα μια στο mariaevita.gr και μου φαινετε καλη.

ειδατε εχω πολλα να σας ρωτησω!!!!!!!!! τις καουρες που τις νιωθετε? εχτες το βραδυ ειχα ενα καψυμο στον λαιμο, νομιζω οτι ξεκινουσε χαμηλα απο το στηθος, αυτο ειναι? επησεις.... το στηθος μου αρχισε και βγαζει ενα υγρο.... ειναι φυσιολογικο απο τωρα????????????????????? ειδατε???????? τιποτα δεν μου λειπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααααα παραλιγο να το ξεχασω:D παραγκειλα εχτες κατι ρουχαλακια για την μπεμπα απο το la redoute.gr, εχετε παρει τιποτα απο εκει εσεις? βρηκα οικονομικα και ομορφα πραγματακια, ειχα παρει του μικρου μια σαλοπετα και μια χαρα ειχε βγει αλλα ηταν και πιο τσιμπιμενη η τιμη.

ΌΟΟΟΟχι!!! Δεν σας ξέχασα! Σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά! Πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που ετοιμάζει τα πραγματάκια του μωρού! Καλή αρχή, λοιπόν, και συνέχεια σε όλες μας!

Εμείς μόλις μπήκαμε στον πυρετό προετοιμασίας του δωματίου(παρότι δεν ξέρω εάν χρησιμοποιηθεί σύντομα...). Σήμερα έχει βάψιμο. Βρήκα ένα πολύ ωραίο φυσικό πρασινάκι, πολύ ανοιχτό για τους 2 τοίχους, κι ένα εκρού-ροδακινί (πολύ ανοιχτό πάλι) για τους άλλους 2. Για όσες βρίσκονται στην περιπέτεια των χρωμάτων, έχετε υπόψη σας ότι χρησιμοποιούμε τα πιστοποιημένα VOC. Είναι μεν ακριβά αλλά είναι μη τοξικά και οικολογικά. Και γρήγορα στεγνώνουν και καλά είναι για τα μωράκια μας. Έναν τοίχο θα βάψω πράσινο και στο δικό μας δωμάτιο, εκεί που θα κοιμάται το μωρό τον πρώτο καιρό. Έπειτα έχω αγοράσει αυτοκόλλητα με ζωάκια ζούγκλας για να κολλήσω από πάνω! It's gonna be perfect!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια, δεν μπήκα καθολου εχτες το μεσημερι και τα διαβασα τωρα μαζεμενα και χαιρομαι που ολα ειναι καλα. ειχα δοκιμασει και εγω πολλα αποριπαντικα αλλα εμεινα στο αρκαδι, εμεινα ευχαριστημενη. μαλακτικο δεν εβαλα καθολου γιατι μου ειχαν πει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν ειχα ρωτησει την παιδιατρο, μπορει να ηταν και υπερβολη, δεν ξερω...

ελινα ζ εχεις ξανα χρησιμοποιησει πλανετ? ειχα παρει για τα δικα μας ρουχα και ηταν αθλιο και κατι παρα πανω, οχι δεν μοσκοβολουσαν τα ρουχα απορυπαντικο αλλα ειχαν και ενα αρωμα....... βρωμας!!!!!! το μπεμπυ πλανετ δεν το ξερω αλλα μηπως να ρωτησεις καποια που να το εχει δοκιμασει???

εχει καμια σας ζωνη εγκυμοσυνης? με εχει πεθανει η μεση μου εδω και καμια βδομαδα και οσο παει χειροτερευει και δεν ξερω τι να κανω, βρήκα μια στο mariaevita.gr και μου φαινετε καλη.

ειδατε εχω πολλα να σας ρωτησω!!!!!!!!! τις καούυρες που τις νιωθετε? εχτες το βραδυ ειχα ενα καψυμο στον λαιμο, νομιζω οτι ξεκινουσε χαμηλα απο το στηθος, αυτο ειναι? επησεις.... το στηθος μου αρχισε και βγαζει ενα υγρο.... ειναι φυσιολογικο απο τωρα????????????????????? ειδατε???????? τιποτα δεν μου λειπει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααααααα παραλιγο να το ξεχασω:D παραγκειλα εχτες κατι ρουχαλακια για την μπεμπα απο το la redoute.gr, εχετε παρει τιποτα απο εκει εσεις? βρηκα οικονομικα και ομορφα πραγματακια, ειχα παρει του μικρου μια σαλοπετα και μια χαρα ειχε βγει αλλα ηταν και πιο τσιμπιμενη η τιμη.

Όσον αφορά τη ζώνη εγκυμοσύνης, είχα πάρει κι εγώ από εκεί που λες. Εάν εννοείς μια λεπτούλα, μάλλον δεν στηρίζει πολύ. Για μεγάλο πρόβλημα μέσης δεν κάνει. Εάν έχεις λίγο πρόβλημα βοηθάει και στηρίζει λιγάκι. Εμένα με βοήθησε όλο το χειμώνα γιατί ζέσταινε τη μέση μου κυρίως. Έχω βρει αυτήν : http://www.ebay.co.uk/itm/140709947281?var=440046694645&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

Μάλλον είναι τεράστια όμως για το καλοκαίρι. Αλλά αν τη φοράς τουλάχιστον όταν είσαι στο σπίτι για κάποιες ώρες σίγουρα θα σε ανακουφίσει. Εγώ την έχω αποθηκεύσει στο καλάθι μου και με το που νιώσω μεγάλο πρόβλημα θα την παραγγείλω κατευθείαν. Πρέπει να είναι αντίστοιχη αυτών που συνταγογραφούν και οι γιατροί.

Το αρκάδι (για απορρυπαντικό) μου φάνηκε κατά πολύ πιο ακριβό από όλα τα άλλα. Αλλά εδώ Χανιά έχουμε την ΑΒΕΑ, και ίσως εάν ρωτήσω εκεί το σαπούνι τους ίσως είναι φθηνότερο. Ευτυχώς που μου είπες για πλάνετ, γιατί σκεφτόμουν να τα δοκιμάσω όλα από μια φορά να δω πώς είναι. Πάντως έχω ακούσει για τα υπόλοιπα 2 του εμπορίου ***σιλ και ***δερμ ότι το ***σιλ είναι καλύτερο... Είδωμεν. Έχω πάρει και τα 2, καθώς και το υγρό! Και βέβαια όχι μαλακτικά, κυρίως τον πρώτο καιρό!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Κοριτσια δεν ειστε υπερβολικες καθολου εγω τα ειχα ξεκινησει ολα απο τον 5ο πλυσιματα σιδερωματα κτλ,δεν ειχα αφησει τιποτα για μετα γιατι δεν ηθελα να βαρυνω πολυ.Τωρα βεβαια δεν εχω κανει πολλα πραγματα γιατι εχω και τον μικρο αλλα θα ερθει η μαμα μου και θα βοηθησει την κατασταση.Βαλιτσουλα κτλ ηταν κι αυτη ετοιμη οταν ειχα μπει στον 9ο.

Βαλιτσούλα, ε? Ααααααχχ, ακόμα ψάχνω τι να βάλω, κι ακόμα δεν έχω καταλήξει! Μάλλον πρέπει να ρωτήσω στο μαιευτήριο τι παροχές υπάρχουν, έτσι δεν είναι? Πέρα από πυτζάμες-νυχτικό, τι άλλο χρειάζεται στάνταρ? Πρέπει να φτιάξουμε άλλη τσάντα για μαμά, άλλη για μωρό; Ουφ, πολλά μαζεμένα!

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Βρε κορίτσια - άσχετο - κάνω δέκα μέτρα και λαχανιάζω! Τι είναι αυτό το πράγμα! Και δεν έχω μπει ακόμα ούτε στον όγδοο (Την άλλη βδομάδα)! Έχω πάρει βέβαια τα κιλάκια μου! 13 το σύνολο από την αρχή! Είναι υπέρ-πολλά, θα έλεγα! Πώς το ράβει κανείς στον όγδοο;

Αααα, και κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Διάβαζα για αποκλειστικό θηλασμό, και κάπου είδα ότι ένα από τα κατά του μαιευτηρίου είναι ότι για να μην πηγαίνουν οι μαίες συνέχεια στα μωρά και τις μαμάδες, τα μπουκώνουν και με εξτρα συμπλήρωμα γάλακτος, επειδή κκαι καλά της μαμάς στην αρχή δεν φτάνει. Και ότι αυτό είναι η χειρότερη αρχή για μια μαμά που θέλει να θηλάσει αποκλειστικά. Το καλύτερο είναι, λέει, να μείνει το μωρό στο δωμάτιο (rooming in) και να το παίρνει η μαμά κάθε που το ακούει και να το βάζει στο στήθος της. Τι λέτε εσείς?

ugW3p2.png

zPYnp2.png

Καλημερα κοριτσακια !!

Νελλυ βασικα το μπειμπι πλανετ το εφερε η μητερα μου και το δοκιμασα μερικες φορες στον γιο μου οπου μια χαρα μου φανηκε δεν ειχαμε καποιο προβλημα.Για το μωρο θα βαλω μαλλον προδερμ ομως και ισως και αρκαδι δεν ξερω, γιατι προτιμω τα λιγο πιο φυσικα....Θα δουμε!

Ρενακι ρωτα πρωτα τι δινουν στο μαιευτηριο εγω χρειαστηκα λιγα πραγματακια δικα μου καθως εκει τα εδιναν τα περισσοτερα.Βαλιτσα ξεχωριστη για το μωρο δεν ειχα ολα μαζι τα εβαλα!!Στανταρ θα ειναι τα νυχτικα σου και τα προσωπικα σου ειδη επισης εγω προτεινω και σαγιοναρεσ για το μπανιο για να μην μπαινεις ξυπολυτη μεσα οταν θελησεις να κανεις στο μαιευτηριο.

Οσο για τον θηλασμο καλο ειναι να επιμεινεις στο να μην του δωσουν απολυτως τιποτα του μωρου και να στο φερνουν οποτε κλαιει εαν δεν μπορεις να το χεις μαζι σου συνεχεια.Θα το τονισεις πολλες φορες για παν ενδεχομενο γιατι εαν στο ταιζουν σιγουρα θα σε δυσκολεψει στο να κατεβασεις ευκολα το γαλα σου.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

κοριτσακια μου πως τα περνατε???

διαβασα τις ανησυχιες σας για τα απορρυπαντικα.εμεις τα χρησιμοποιησαμε ολα.κ το αρκαδι,κ το babyplanet,κ το proderm κ μαλακτικο.δεν ειχαμε προβλημα με κανενα.τωρα του μικρου θα το ξεκινησω με proderm γιατι μου εχουν μεινει απο την πατατουλα!

σημερα πολυ τρεξιμο.πηγα στο γιατρο του ικα κ μου ειπε οτι αν γεννησω στο νοσοκομειο δεν μου δινει λεφτα το ικα.εγω γενναω σε κλινικη!να δω τι θα μας δωσουν.μου εγραψε εξετασεις κ θα παω την παρ να τις κανουμε.

μετα λοιπον απο την ταλαιπωρια κ την απογοητευση πηγα να γνωρισω κ την μαια που θα εχω μαζι μου στον τοκετο.καταπληκτικο κοριτσι.τα χνωτα μας ευτυχως ταιριαξαν!συμφωνουμε σε παρα πολλα πραγματα κ ετσι ξεμπερδεψαμε κ με αυτο!!!πολυ ησυχασα,πραγματικα!!!

αυριο το απογευμα εχουμε ραντεβου με τη γιατρο μας!!!παμε να δουμε τον μκρουλη μας!!πολυ ανηπομονω!!εχει περασει ενας μηνας απο την τελευταια φορα.μακαρι να ειναι ολα καλα!!

Ελινα Ζ. εγω τελικα δεν γλυτωσα απο την αντιβιωση κ τους μυκητες κ το φοβηθηκα το σκορδακι να σου πω την αληθεια.η γιατρος μου μου συνεστησε τα eco vag.ειναι λιγο ακριβα 22 ευρω.αν πας σε φαρμακειο κανε μια ερωτηση να σου πουν λεπτομερειες.

Σε ευχαριστω νομιζω πως τα ειδα στο ιντερνετ αυτα που λες ,τωρα θα ρωτησω στο φαρμακειο που ειναι απο κατω απο το σπιτι της μαμας μου (ειμαι στη μαμα μου τωρα)με ενδιαφερει γιατι εχω φρικαρει πια με τη φαγουρα εχω υποτροπιασει ασχημα αυτες τις μερες:mad::-x:-x

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...