Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 hours ago, Blue Velvet said:

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε?Εγώ κόλλησα ιωση και είμαι με πονοκέφαλο,μπούκωμα και πονόλαιμο.Ευτυχως δεν έχω πυρετό,όμως πήρα ένα παναντολ,γιατί μου είπε ο γιατρός πως μπορώ να παίρνω άνετα.Ειναι επικίνδυνο που κόλλησα τώρα?Είμαι στην 7η εβδομάδα και φοβάμαι μην ανεβάσω πυρετό,γιατί διάβασα ότι είναι επικίνδυνες οι ιωσεις το πρώτο τρίμηνο και ειδικά τις πρώτες εβδομάδες.. 

Καλημέρα κ περαστικά! Εγώ λίγες μέρες πριν ύπνο 1η χοριακή γριπωθηκα κ έχασα τη φωνή μου. Αργότερα κόλλησα γαστρεντερίτιδα, γρίπη Α κ κορονοϊο 😅 όλα ήταν οκ στο τέλος!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

κοριτσακια μου τι κανετε??

εμεις φυγαμε το σαβ/κο κ πηγαμε στη χαλκδκη!!!πολυ ωραια!!η οπατατουλα ξετρελαθηκε!!!βολτες με το ποδηλατο,βολτες με το καροτσι,βολτες με τα ποδια,μονο βολτες καναμε!!!σημερα ομως πολυ κρυο.μολις 9 βαθμους.κατσαμε ομως σπιτι κ παιξαμε εκει.

απο οτι διαβασα τα ψωνια καλα κρατουν!!!

εγω χθες εκλεισα κ την 31 εβδομαδα!!!πλεον εμειναν 9 εβδομαδες!!!μονοψηφιος αριθμος!!!κοντευει η ωρα κ πολυ χαιρομαι,φοβαμαι βεβαια κιολας αλλα κυριως χαιρομαι!!!

Μια απο τα ιδια verak μου σχετικα με τον φοβο και ταυτοχρονα χαρα της γεννας!!!!!Εγω αυριο μπαινω στην 31η εβδομαδα!!!!Πω-πω πως περασε ο καιρος μονο 9 εβδομαδες εμειναν ε??????????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Εχω μέρες να μπω και σας έχασα λιγάκι... Πώς πάτε?Φουσκώνουν οι κοιλίτσες?

Σήμερα ήρθαν οι πρώτες μας πάνες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Μια σταλίτσα είναι!!! Φαντάζομαι τις επόμενες μέρες θα έρθουν κ οι υπόλοιπες! Τι καλά!

Χθες πήγαμε να δούμε για κούνια γιατί αυτή που μας έδωσαν δε γέμισε το μάτι του συζύγου (σαν ψιλοσπασμένη την είδε ο μάστορας). Ε, δε θα το βάλουμε σε τέτοιο πράγμα το παιδί μας,είπε! :tongue: Κι έτσι αρχίσαμε το ψάξιμο...Πέμπτη και Παρασκευή θα πάμε και σε μερικά πρατήρια προς Αθήνα(μένουμε λίγο πιο έξω) και πιστεύω να καταλήξουμε.

Μαρία Ευγενία και maroutsos θα πάμε και στο motherbaby και θα σας πω εντυπώσεις.

Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο που να αξίζει να πάμε να δούμε??? Προσπαθώ ν'αποφύγω το Λητώ γιατί είναι λίγο ακριβό...Και από το ιντερνετ δε βρίσκω και μεγάλη ποικιλία...

Πώς πάνε οι ετοιμασίες σας? Είχε καμία γιατρό να μας πει νέα?

Πού είστε όλες? Έβγαλε ήλιο και ξεπορτίσαμε?????:cool:

Γεια σου theodora μου.Τι κανεις?Περιμενω τις εντυπωσεις σου απο το motherbaby.Εγω πηγα χτες στο γιατρο για τον τραχηλο και ευτυχως απο 28 που ηταν εχει παει 30 και εχει παραμεινει:P:p.Την παρασκευη εχω το κανονικο ραντεβου.:P:pΕχει πολυ ωραια μερα αλλα γ@@@το δεν μπορω να παω βολτα γιατι δεν κανει να περπαταω πολυ!!!:-(:sad:Δεν πειραζει κανω υπομονη μεχρι να βγει ο μπεμπης μου με το καλο.:P:pΜολις σαραντησουμε με το καλο δεν θα βαλω κ@@@Ο κατω!!!!!! ;);):P:p

Γεια σας κοριτσακια μου!Ολα καλα?Εγω σημερα ετρεχα πηγα εκανα την καμπυλη δοξα το Θεο την ηπια την αηδια,εκει ημουν και με μια κοπελα που μπηκαμε μαζι ,καναμε ταυτοχρονα την καμπυλη,τα λεγαμε και περασε η ωρα...Αυτη ηταν εγκυος στο 3ο:o:o:o

Αυριο θα ναι ετοιμα τα αποτελεσματα αλλα θα παω να τα παρω την παρασκευη που θα βγουμε ετσι κι αλλιως για το ντοπλερ το απογευμα στο Λητω.Αυριο εχω οδοντιατρο για τη συνεχεια της χαζοαπονευρωσης οποτε καταλαβαινετε ολο εξετασεις κ γιατρους αυτη η εβδομαδα.Εκανα κ τις αιματως ουρων(τιγκα στο μυκητα θα ανιχνευθουν τα ουρα:mad:)

Αυριο θα πεταχτω και στο φαρμακειο να παρω οτι κυκλοφορει σε φυσικο σκευασμα για τους μυκητες.Φοβαμαι να ξαναβαλω σκορδακι ασε θα το ψαχνω παλι....:tongue::tongue:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ναι το ξέρω αυτό στο Γέρακα. Θα πάμε κι εκεί μιας κι είναι κοντά μας. Το άλλο που λες θα το ψάξω, να χαζέψω λίγο μπας και βρω τίποτα καλό...

Έχω αρχίσει κι αγχώνομαι, είναι η αλήθεια...Ότι περνάει ο καιρός και δεν είμαστε έτοιμοι και προχωράμε και με πολύ αργούς ρυθμούς. Δουλεύουμε και τελείως ανάποδα ωράρια με τον αντρα μου και άντε να συγχρονιστούμε!Πιστεύω στις διακοπές του Πάσχα που θα είμαι σπίτι τ'απογεύματα να οργανωθούμε λίγο... Θέλω να τα έχουμε όλα έτοιμα μέχρι να μπούμε στον 9ο.

Είμαι υπερβολική λέτε?

Δεν θεωρωο οτι εισαι υπερβολικη εγω θελω να ειναι ετοιμα πριν καν βγω απο τον 8ο!!!!!!

Μαρια-Ευγενια μου μπραβο ολα καλα πηγαν με τον τραχηλο!Εγω να δω στο ντοπλερ τι θα μου πουνε γιατι κουραζομαι πολυ αυτο το διαστημα με δουλειες κτλ και θηλαζει και πολυ ο μικρος μου.Το μονο θετικο ειναι οτι αρχιζει και στρωνει τη νυχτα ο υπνος του και αρχιζει να μην ξυπναει για θηλασμο...Ναι εμεις ειμαστε πολυ γαλατακηδες αστα!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου καλορίζικα τα πραγματάκια και με το καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Πως είστε?

Εμείς όλο βόλτες...................................

Βέρα γιαυτό χαθήκατε και εσείς εεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσακια μου!Ολα καλα?Εγω σημερα ετρεχα πηγα εκανα την καμπυλη δοξα το Θεο την ηπια την αηδια,εκει ημουν και με μια κοπελα που μπηκαμε μαζι ,καναμε ταυτοχρονα την καμπυλη,τα λεγαμε και περασε η ωρα...Αυτη ηταν εγκυος στο 3ο:o:o:o

Αυριο θα ναι ετοιμα τα αποτελεσματα αλλα θα παω να τα παρω την παρασκευη που θα βγουμε ετσι κι αλλιως για το ντοπλερ το απογευμα στο Λητω.Αυριο εχω οδοντιατρο για τη συνεχεια της χαζοαπονευρωσης οποτε καταλαβαινετε ολο εξετασεις κ γιατρους αυτη η εβδομαδα.Εκανα κ τις αιματως ουρων(τιγκα στο μυκητα θα ανιχνευθουν τα ουρα:mad:)

Αυριο θα πεταχτω και στο φαρμακειο να παρω οτι κυκλοφορει σε φυσικο σκευασμα για τους μυκητες.Φοβαμαι να ξαναβαλω σκορδακι ασε θα το ψαχνω παλι....:tongue::tongue:

Γιατι θα κανεις το ντοπλερ τοσο νωρις?Την 34η εβδομαδα δεν το κανουμε?Ετσι τουλαχιστον μου εχει πει ο γιατρος μου.

Κοριτσια δεν ειστε υπερβολικες καθολου εγω τα ειχα ξεκινησει ολα απο τον 5ο πλυσιματα σιδερωματα κτλ,δεν ειχα αφησει τιποτα για μετα γιατι δεν ηθελα να βαρυνω πολυ.Τωρα βεβαια δεν εχω κανει πολλα πραγματα γιατι εχω και τον μικρο αλλα θα ερθει η μαμα μου και θα βοηθησει την κατασταση.Βαλιτσουλα κτλ ηταν κι αυτη ετοιμη οταν ειχα μπει στον 9ο.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Γιατι θα κανεις το ντοπλερ τοσο νωρις?Την 34η εβδομαδα δεν το κανουμε?Ετσι τουλαχιστον μου εχει πει ο γιατρος μου.

Εγω και στον γιο μου ειχα κανει στην 30η εβδομαδα.Το ντοπλερ ξεκιναει απο την 24η και μετα κανεις οποτε σου λεει ο γιατρος σου.Εαν κανω τωρα δηλαδη και χρειαζεται παρακολουθηση,ξανακανω οσες φορες θελω μεχρι το τελος.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κοριτσάρες μου σας χαιρετώ πάω για νανάκια.....

Προ ολίγου γυρίσαμε από βολτάνα και βλέπω το κρεβάτι ωκεανό......

Πολλά φιλάκια.....αύριο μεθαύριο θα πάω και εγώ για καμπύλη...τα γλυκά δε τα ελάττωσα ελπίζω να βγει καλύτερη!!!!

Ελίνα το αντράκι σου κοιμάται περισσότερο εεε?μπράβο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγω και στον γιο μου ειχα κανει στην 30η εβδομαδα.Το ντοπλερ ξεκιναει απο την 24η και μετα κανεις οποτε σου λεει ο γιατρος σου.Εαν κανω τωρα δηλαδη και χρειαζεται παρακολουθηση,ξανακανω οσες φορες θελω μεχρι το τελος.

Α!Δεν το ηξερα αυτο γιατι τον ρωτησα προχτες και μου ειπε θα το κανουμε την 34η εβδομαδα.Απο τι εξαρταται ομως αν θα το κανεις νωριτερα η οχι?Απο την αναπτυξη του εμβρυου?

Πολλά φιλάκια.....αύριο μεθαύριο θα πάω και εγώ για καμπύλη...τα γλυκά δε τα ελάττωσα ελπίζω να βγει καλύτερη!!!!

Ονειρα γλυκα!!!!

Α!Δεν το ηξερα αυτο γιατι τον ρωτησα προχτες και μου ειπε θα το κανουμε την 34η εβδομαδα.Απο τι εξαρταται ομως αν θα το κανεις νωριτερα η οχι?Απο την αναπτυξη του εμβρυου?

Μπα οχι ειναι στον καθε γιατρο ποτε θα θελησει να το κανεις.Εμενα με στελνει μια φορα στις 30 εβδομαδες και μετα αν ειναι ολα καλα κανω απλα τις επισκεψεις στο ιατρειο του και ελεγχουμε την κατασταση...Σιγα σιγα τωρα θα μας βλεπουν και συχνοτερα οι γιατροι μας εως το τελος.Ειδικα στο τελος αρκετα συχνα θα ελεγα.:rolleyes:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ονειρα γλυκα ΣΤΕΓΙΑ μου,ναι αρχισε λιγο και κοιμαται ψιλοσερι!Δοξα το Θεο θα κανω παρτυ εαν το συνεχισει!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Κορίτσια τα νεύρα μου με τον ΕΟΠΥΥ..

Πήγα να πάρω την ενεση του ρεζους απο το Φαρμακειο που θα μου κάνουν αύριο το πρωι στη μαιευτική του νοσοκομείου και η συνταγή είχε λήξει..Κρατάει μόνο 5 εργάσιμες μέρες!!Ελεος!!Την πληρωσα 66 ευρω και τωρα πρέπει να τρέχω ξανα στο γιατρο να μου την γράψει ξανά για να πάρω τα λεφτα πίσω..

Έλεος..Γιατι μας ταλαιπωρούν τόσο;;;;;

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...