Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καλημερα κορίτσι μου! Μη φρικαρεις θα μπορούσε να συμβεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό! Θα εξηγήσεις στο δερματολόγο τι κάνεις και τι φάρμακα παίρνεις και θα σου δώσει κάτι κατάλληλο για τη περίπτωση. Μια συμβουλή μετά από κάθε μπάνιο βάζε χλιαρό αέρα με πιστολάκι να στεγνώνουν καλά τα πόδια και τα νύχια από την υγρασία και προσοχή που κάνεις πεντικιούρ. Με το καλό η έμβρυομεταφορά και με το καλό να πάρεις θετικά αποτελέσματα!!! 🤞🏼

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καλημέρα! Περαστικά σου εύχομαι! Και μένα για το 38 και πάνω μου έχουν πει προσοχή. Εγώ κρυωμενη έκανα έμβρυομεταφορά και ήμουν και μέχρι πριν λίγες μέρες,μην ανησυχείς καθόλου!

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Σας ειπα?σημερα τρομαξα να βγαλω το σκορδο δεν μπορουσα να το φτασω με τιποτα ειχα φρικαρει!τελικα τα καταφερα με χιλια ζορια!δεν ξερω πως πηγε τοσο μεσα βρε παιδια! Χαχαχα απο δω κ περα θα βαζω μονο γιαουρτι!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελίνα το ρίξαμε στο ψάρεμα?χαχαχαχαχα

Μαρία και εγώ το ένιωθα στο γιοκαρίνι μου....¨οσο για την Πήτ μην αγχώνεσαι για τίποτα όποτε θέλει θα σκάσει ο μάγκας δε πάει να του τάζεις ότι θέλεις....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα κοριτσια τι κανετε, πως περασατε το σαββατοκυριακο?? εγω πολυ καλα, δεν εβαλα κολο μεσα με αποτελεσμα να εχω συσπασεις εχτες το βραδυ απο την κουραση και φοβηθηκα, ετσι θα τεμπελιασω σημερα!! αχχ τι επαθα το βραδυ?????????? ξυπνισε ο μικρος τα χαραματα, ηρθε στο κρεβατι μας και ξαπλωσε διπλα μου απο την εξω μερια, καποια στιγμη αποφασισα να τον βαλω στη μεση γιατι φοβομουν μη πεσει και δεν θα ξανα κοιμομουν. πως γινετε αυτο?????????????? γυριζω στα 4 παω προς τον αντρα μου και τραβαω τον μικρο αναμεσα στα ποδια μου ετσι ωστε να περασω απο πανω.... και ξανα αχχχχχχχ δεν υπολογισα την κοιλια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κοριτσια στην κυριολεξια φρακαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! περιτο να σας πω οτι εμεινα εκει για αρκετα λεπτα και βεβαια με επιασε νευρικο γελιο!!!!! ποση αναγκη ειχα ενα γερανοοοοοο, ευτυχως ξυπνισε ο αντρας μου και με βοηθησε, ο μικρος δεν καταλαβε τιποτα!!!!

ελινα δεν υπαρχεις με το σκορδο... εχω λυθει στα γελια!!!!!! τελικα.... δεν θα το δοκιμασω!!!!!!!!!!!!!

ΜΑΡΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ και εγω το παθαινω αυτο αλλα μονο οταν καθομαι ωρα και παω να σηκωθώ, δεν εχω ρωτησει τον γιατρο αλλα φυσιολογικο μου φαινετε, ήμαστε και στο γ τρίμηνο και τα σπορακια μας εγιναν μωρακια και βαρυναν!!!!!!!

Καλή εβδομάδα κορίτσια...τι κάνουν οι κοιλίτσες??? Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη...γίατί παρήγγειλα το καρότσι..Πήρα τελικά το maclaren, τον πόθο μου! Επίσης εστειλα τη μαμά στο motherbaby για ρουχαλάκια,σελτεδάκια κ παρκοκρέβατο...Θα σαςπω εντυπώσεις σε 1 βδομάδα που θα μου τα φέρει!!

Σας ειπα?σημερα τρομαξα να βγαλω το σκορδο δεν μπορουσα να το φτασω με τιποτα ειχα φρικαρει!τελικα τα καταφερα με χιλια ζορια!δεν ξερω πως πηγε τοσο μεσα βρε παιδια! Χαχαχα απο δω κ περα θα βαζω μονο γιαουρτι!

XAXAXAXAXAXA

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα κορίτσια...τι κάνουν οι κοιλίτσες??? Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη...γίατί παρήγγειλα το καρότσι..Πήρα τελικά το maclaren, τον πόθο μου! Επίσης εστειλα τη μαμά στο motherbaby για ρουχαλάκια,σελτεδάκια κ παρκοκρέβατο...Θα σαςπω εντυπώσεις σε 1 βδομάδα που θα μου τα φέρει!!

Θελω κι εγω να παραγγειλω καποια πραγματακια απο το motherbaby οπως ρουχαλακια περιμενω τις εντυπωσεις σου!!!Οπωσδηποτε!!!!!

Καλησπερα κοριτσακια.Τι μου κανετε?Εμεις ειμαστε πολυ καλα πηγαμε στο γιατρο σημερα για να δουμε την εξελιξη του τραχηλου και ειπε οτι παμε μια χαρα.Αρχισα με 28 πηγε 30 και σημερα ηταν παλι 30.Θα ξαναπαω την παρασκευη για το καθιερωμενο ραντεβου.Α!αυριο εχει γενεθλια ο αντρας μου και πριν λιγο του εφτιαξα μιλφειγ.Κερναω!!!!!!Σημερα το πρωι ο μικρουλης μου κλωτσαγε την κοιλια του μπαμπα του.Πολυ γελιο!!!!!Ηταν τελειο!!!Α!και κατι αλλο αν και συνεχιζω να τρωω κανονικα οτι ετρωγα εχασα 2 κιλα σε 2 εβδομαδες περιπου!!!Παλι καλα!!!!Αυτα τα ολιγα.Πολλα φιλακια σε ολες,τα παιδακια σας και τις κοιλιτσες σας!!!

Καλησπερα κοριτσακια.Τι μου κανετε?Εμεις ειμαστε πολυ καλα πηγαμε στο γιατρο σημερα για να δουμε την εξελιξη του τραχηλου και ειπε οτι παμε μια χαρα.Αρχισα με 28 πηγε 30 και σημερα ηταν παλι 30.Θα ξαναπαω την παρασκευη για το καθιερωμενο ραντεβου.Α!αυριο εχει γενεθλια ο αντρας μου και πριν λιγο του εφτιαξα μιλφειγ.Κερναω!!!!!!Σημερα το πρωι ο μικρουλης μου κλωτσαγε την κοιλια του μπαμπα του.Πολυ γελιο!!!!!Ηταν τελειο!!!Α!και κατι αλλο αν και συνεχιζω να τρωω κανονικα οτι ετρωγα εχασα 2 κιλα σε 2 εβδομαδες περιπου!!!Παλι καλα!!!!Αυτα τα ολιγα.Πολλα φιλακια σε ολες,τα παιδακια σας και τις κοιλιτσες σας!!!

Μπραβο Μαρακι!!Ειδες που ολα πανε καλα;;;Πολλα φιλακια!!!

ΥΓ. Αχ θέλω μιλφειγ!!Ζηλευω!!Να τον χαίρεσαι τον χαζομπαμπα!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

κοριτσακια μου τι κανετε??

εμεις φυγαμε το σαβ/κο κ πηγαμε στη χαλκδκη!!!πολυ ωραια!!η οπατατουλα ξετρελαθηκε!!!βολτες με το ποδηλατο,βολτες με το καροτσι,βολτες με τα ποδια,μονο βολτες καναμε!!!σημερα ομως πολυ κρυο.μολις 9 βαθμους.κατσαμε ομως σπιτι κ παιξαμε εκει.

απο οτι διαβασα τα ψωνια καλα κρατουν!!!

εγω χθες εκλεισα κ την 31 εβδομαδα!!!πλεον εμειναν 9 εβδομαδες!!!μονοψηφιος αριθμος!!!κοντευει η ωρα κ πολυ χαιρομαι,φοβαμαι βεβαια κιολας αλλα κυριως χαιρομαι!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Εχω μέρες να μπω και σας έχασα λιγάκι... Πώς πάτε?Φουσκώνουν οι κοιλίτσες?

Σήμερα ήρθαν οι πρώτες μας πάνες και είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Μια σταλίτσα είναι!!! Φαντάζομαι τις επόμενες μέρες θα έρθουν κ οι υπόλοιπες! Τι καλά!

Χθες πήγαμε να δούμε για κούνια γιατί αυτή που μας έδωσαν δε γέμισε το μάτι του συζύγου (σαν ψιλοσπασμένη την είδε ο μάστορας). Ε, δε θα το βάλουμε σε τέτοιο πράγμα το παιδί μας,είπε! :tongue: Κι έτσι αρχίσαμε το ψάξιμο...Πέμπτη και Παρασκευή θα πάμε και σε μερικά πρατήρια προς Αθήνα(μένουμε λίγο πιο έξω) και πιστεύω να καταλήξουμε.

Μαρία Ευγενία και maroutsos θα πάμε και στο motherbaby και θα σας πω εντυπώσεις.

Έχετε να προτείνετε κανένα άλλο που να αξίζει να πάμε να δούμε??? Προσπαθώ ν'αποφύγω το Λητώ γιατί είναι λίγο ακριβό...Και από το ιντερνετ δε βρίσκω και μεγάλη ποικιλία...

Πώς πάνε οι ετοιμασίες σας? Είχε καμία γιατρό να μας πει νέα?

Πού είστε όλες? Έβγαλε ήλιο και ξεπορτίσαμε?????:cool:

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Γεια σας και χαρα σας!!! Τι μου κανετε?? Ολες και ολα καλα??? :P

Theodora μου εμεις μολις χτες κλεισαμε την κουνια μας τελικα!!!

Απο το babybeds τελικα..πρατηριο εχει στην λεωφορο χασιας..και το εργοστασιο ειναι στην αχαρνων...το πρατηριο θα το κλεισουν ομως σιγα σιγα..οποτε εχουν και κανουν και προσφορες...

δε ξερω πως περναω λίνκ εδω για να σου δειξω πια κλεισαμε...εχει και σαιτ ομως δες..μας εκανε και καλυτερη τιμη, γιατι διαλεξαμε την πιο βαρια σαν υλικο, οχι αυτες που ειναι με κοντρα πλακε αλλα ολο ξυλο, και μας εβαλε το καλο στρωματακι με λατεξ στην τιμη του απλου!χαζεψε το αν θες...

ειχαμε παει και στο πρατηριο του γερακα..δε ξερω αν το εχεις ακουσει..αλλα ηταν λιγο πιο ακριβο...

πηγαμε και στο motherbaby αλλα απο εκει πηραμε τις παντες τελικα!! εχει και κουνιες..αλλα στο στυλ που σου ειπα..θα καταλαβεις την διαφορα αν τις δεις, ηταν πιο ακριβη...

αυτα..οτι θες ρωτα!πολλα φιλια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι το ξέρω αυτό στο Γέρακα. Θα πάμε κι εκεί μιας κι είναι κοντά μας. Το άλλο που λες θα το ψάξω, να χαζέψω λίγο μπας και βρω τίποτα καλό...

Έχω αρχίσει κι αγχώνομαι, είναι η αλήθεια...Ότι περνάει ο καιρός και δεν είμαστε έτοιμοι και προχωράμε και με πολύ αργούς ρυθμούς. Δουλεύουμε και τελείως ανάποδα ωράρια με τον αντρα μου και άντε να συγχρονιστούμε!Πιστεύω στις διακοπές του Πάσχα που θα είμαι σπίτι τ'απογεύματα να οργανωθούμε λίγο... Θέλω να τα έχουμε όλα έτοιμα μέχρι να μπούμε στον 9ο.

Είμαι υπερβολική λέτε?

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Θέλω να τα έχουμε όλα έτοιμα μέχρι να μπούμε στον 9ο.

Είμαι υπερβολική λέτε?

εγω δε σε θεωρω καθολου υπερβολικη!!! και εγω ανχωνομαι και για αυτο προσπαθω να οργανωθω!!

εμεις το πασχα παλι δουλευουμε αναγκαστηκα..οποτε με εχει πιασει να μαζευομαι οσο μπορω...γιατι ολα θα γινουν μετα το πασχα...εχουμε και βαψιμο...πρεπει να αδειασουμε το δωματιο...ντουλαπες...να φτιαξουμε και το βαλιτσακι μας!!!ουφφφφφφφφφ.................:shock::shock::shock:

ολα θα γινουν μωρε!!!καλα να μαστε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για την κούνια του motherbaby η μαμά μου που την έστειλα μου είπε οτι της φάνηκε λίγο ψεύτικη, ήθελα αυτη την 3 σε 1. Εχει κ δώρο το στρώμα τώρα κ ήταν καλή περίπτωση..Δεν ξέρω μάλλον κούνια θα πάρω αφού γεννήσω,για αρχή θα τον κοιμίζω στο παρκοκρέβατο με στρώμα κ μετά κατεβαίνω κάτω Αθήνα κ βλέπω...Οι πάντες του όντως πολύ ωραίες, εγώ είδα μία με ζωάκια κ θα την πάρω σίγουρα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...