Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Angel83 είπε:

Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Καλημερα κορίτσι μου! Μη φρικαρεις θα μπορούσε να συμβεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυτό! Θα εξηγήσεις στο δερματολόγο τι κάνεις και τι φάρμακα παίρνεις και θα σου δώσει κάτι κατάλληλο για τη περίπτωση. Μια συμβουλή μετά από κάθε μπάνιο βάζε χλιαρό αέρα με πιστολάκι να στεγνώνουν καλά τα πόδια και τα νύχια από την υγρασία και προσοχή που κάνεις πεντικιούρ. Με το καλό η έμβρυομεταφορά και με το καλό να πάρεις θετικά αποτελέσματα!!! 🤞🏼

12 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

Καλημέρα! Περαστικά σου εύχομαι! Και μένα για το 38 και πάνω μου έχουν πει προσοχή. Εγώ κρυωμενη έκανα έμβρυομεταφορά και ήμουν και μέχρι πριν λίγες μέρες,μην ανησυχείς καθόλου!

• Ευχαριστώ 1

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

................................................................................................................................................

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες μου καλησπέρα....

άλλες είχαν τις συσπάσεις και άλλες................γεννήσανε!!!!!!!!

Θα σας πω λεπτομέρειες σε λιγάκι....

Καλημέρα ζουζουναα!!!Ελπιζω να ειναι Πρωταπριλιατικο,γιατι εχω σκάσει απο την αγωνιααααααα!!!!!!Καλο μηνααα!!!

(Γιαννο καλο μήνα !!!)

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημέρα κοριτσάκι!!Καλο μήναααααα!!!;)

Ειδες τι γράφει η Στεγια;;χεχε!!Ελπιζω να ειναι πρώταπριλιατικο!!!Εχω αγωνία αλλα επειδη έφτιαξε λέει κ χτες στιφαδο με σοκολατενιο λαγό,ίσως μας πειράζει η ζουζουνα!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Ειδες τι γράφει η Στεγια;;χεχε!!Ελπιζω να ειναι πρώταπριλιατικο!!!Εχω αγωνία αλλα επειδη έφτιαξε λέει κ χτες στιφαδο με σοκολατενιο λαγό,ίσως μας πειράζει η ζουζουνα!!!

στιφαδο με σοκολατενιο λαγο??χαχααχααχ!!ειδα ενα κατεβατο κενο!στην αρχη νομιζα δεν της βγηκε αυτο που πηγε να γραψει!αχαααα!

rbOEp3.png

Καλημερα κι απο εμενα!!!!

Καλο μηνα!!!Πως τα παμε με τις φαρσες???

κοριτσια ειδε καμια σημερα το mommy στο mega με την Σκορδα?

ειχε καλεσμενο τον γυναικολογο μου!!τρομαρα του!!χαχαχαχαχα

Να σας κερασω και γλυκακι κοριτσια μιας και χτες τριανταρισα!!!!!

Για κοπιαστε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

φυσικά ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο.............

Μελιτάκι μου γλυκό..........πολλά πολλά φιλάκια...

Νατ νατ η πρώτη χρυσή άντα εεε?και εγώ σε 6 μέρες.....

Εχτές είχε γενέθλια ο βαφτιστήρας μας...έκλεισε τα 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

περάσαμε τέλεια αν και για λίγο γιατί ήταν νύχτα ο μπαμπούλης και έπρεπε να γυρίσουμε να ετοιμαστεί...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Kαλημερα κοριτσαρες μου.Τι κανετε?Καλο μηνα!!!Εγω το βραδυ ποναγα λιγο χαμηλα στη κοιλια στα αριστερα αλλα πιθανον πρεπει να εφταιγε το οτι κουραστηκα χτες.Και σιγα τι εκανα!!!!!Ενα σκουπισμα και ενα σφουγγαρισμα εκανα και λιγο την κουζινα μαζεψα!!!Μηπως ειναι πολλα και πρεπει να βαλω το κωλο μου κατω μιας και εχω θεμα με τον τραχηλο?Αυριο θα παω στο γιατρο για να δουμε πως παει.Τον πονο που σας ειπα οτι νιωθω εδω και λιγες ημερες πισω χαμηλα αριστερα στο ποπο τον εχω ακομα ρε κοριτσια!!!!Ειναι δυνατον να ειναι ακομα απο νευροπονο?Σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι και απο το κιλα που εχω παρει.Τον νιωθω μονο οταν περπαταω!!!!Τι λετε κι εσεις?

Mαρία πρέπει να είχε αναφερθεί και παλιότερα νομίζω....Πιέζεται το νεύρο και γιαυτό πονάς...και επειδή έχεις τις συσπάσεις ναι αυτά που κάνεις είναι πολλά.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσαρες μου.Τι κανετε?Καλο μηνα!!!Εγω το βραδυ ποναγα λιγο χαμηλα στη κοιλια στα αριστερα αλλα πιθανον πρεπει να εφταιγε το οτι κουραστηκα χτες.Και σιγα τι εκανα!!!!!Ενα σκουπισμα και ενα σφουγγαρισμα εκανα και λιγο την κουζινα μαζεψα!!!Μηπως ειναι πολλα και πρεπει να βαλω το κωλο μου κατω μιας και εχω θεμα με τον τραχηλο?Αυριο θα παω στο γιατρο για να δουμε πως παει.Τον πονο που σας ειπα οτι νιωθω εδω και λιγες ημερες πισω χαμηλα αριστερα στο ποπο τον εχω ακομα ρε κοριτσια!!!!Ειναι δυνατον να ειναι ακομα απο νευροπονο?Σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι και απο το κιλα που εχω παρει.Τον νιωθω μονο οταν περπαταω!!!!Τι λετε κι εσεις?

Κοριτσάκι, κι εμένα με πονάει το νεύρο μου όταν περπαταω..Ειναι απο τα κιλα της κοιλιτσας..Ισως μας κρατήσει μέχρι να γέννησουμε...Μην ανησυχείς..Παντως ειναι αρκετές οι δουλιτσες που έκανες..Πρέπει να τα περιόρισεις κι αλλο..Μην το ρισκαρεις, ειναι κρίμα να ταλαιπωρεισαι..Υπομονη να γέννησουμε και οι δουλειές σιγά σιγα..Εξάλλου δεν τελειώνουν ποτε!!!

Στεγια θα σε σκοτωσω!!χεχε!!!Πολλα φιλακια!!Νομιζα οτι έτυχε κάτι και γεννησες εκτακτως!!

Όμορφη μέρα σήμερα!!!

Πολλα φιλακια κοιλιτσες φουσκωτες!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Mαρία πρέπει να είχε αναφερθεί και παλιότερα νομίζω....Πιέζεται το νεύρο και γιαυτό πονάς...και επειδή έχεις τις συσπάσεις ναι αυτά που κάνεις είναι πολλά.....

Τελικα σημερα παρατηρησα οτι εκει που με ποναει στο ποπο εχω μια μελανια απο τις ενεσεις που ειχα κανει για τον μικρουλη και γι αυτο πιθανοτατα με ποναει θα ρωτησω και το γιατρο αυριο αλλα ειμαι 99% σιγουρη οτι ειναι απο αυτο!Ομως 25/03 εκανα την τελευταια ενεση μετα απο τοσες ημερες εγινε η μελανια?

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι....εχετε νιωσει καποια στιγμη στον κολπο να ειναι κατι που θελει να βγει?Σας μπερδεψα?Σημερα απο το πρωι νιωθω καποιες στιγμες σαν να ειναι το κεφαλι του για παραδειγμα εκει δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα!!!!!Α!και κατι αλλο κοριτσακια...οταν το μωρο βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερο οπως το δικο μου ποσες πιθανοτητες εχει να γεννηθει νωριτερα απο την πητ?Η δεν εχει σημασια?

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι....εχετε νιωσει καποια στιγμη στον κολπο να ειναι κατι που θελει να βγει?Σας μπερδεψα?Σημερα απο το πρωι νιωθω καποιες στιγμες σαν να ειναι το κεφαλι του για παραδειγμα εκει δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα!!!!!Α!και κατι αλλο κοριτσακια...οταν το μωρο βγαινει μια εβδομαδα μεγαλυτερο οπως το δικο μου ποσες πιθανοτητες εχει να γεννηθει νωριτερα απο την πητ?Η δεν εχει σημασια?

κι εγω το ενιωθα στον γιο μου κ τωρα καποιες φορες,ξερω τι ακριβως νιωθεις δεν εχω δωσει πολλη σημασια νομιζω ειναι φυσιολογικο!οσο για την πητ εγω εχω ξαναπει ο γιος μου εβγαινε μια βδομαδα μεγαλυτερος αλλα γεννηθηκε κανονικα δτην πητ που μου δωσαν οχι νωριτερα.ο γιατρος μου ειχε πει να μην λαμβανω ην υπερηχογραφικη υποψη

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...