Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια επειδή πρέπει να πάρω κάποιες αποφάσεις ήθελα τη γνώμη σας. Έχω στην κατάψυξη 3 ακόμη βλαστοκυστες ποιότητας 2ΒΒ και οι δύο μάλιστα από αυτές έχουν γίνει την 6η ημέρα βλαστοκυστες. Αυτή τη φορά που έχω αποβολή έβαλα 3 βλαστοκυστες ποιότητας 5ΑΑ, 3ΒΑ και 3ΒΒ. Υπάρχει νόημα να μπω ξανά στη διαδικασία? Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος και να συνεχιστεί η κύηση, όχι απλά να προσθέσω μια αποβολή στη συλλογή μου, με έμβρυα χειρότερης ποιότητας από αυτά που έβαλα τώρα? Άκουγα σε ένα βίντεο το γυναικολόγο το Σακκά που έλεγε ότι μια άριστη βλαστοκυστη μιας γυναίκας 45 ετών είναι ανώμαλη... Εγώ τις μάζεψα από 42,5 μέχρι 43 και κάτι. Βαρέθηκα να ακούω πόσο καλή εικόνα έχω ορμονολογικα, ότι πάντα σε κάθε ωοληψια θα είχα έστω και 1 βλαστοκυστη και αποτέλεσμα 0. 

Θα συμφωνήσω με όλα τα κορίτσια παρακάτω σε αυτα που έγραψαν. Είναι το θέμα αν θες να συνεχίσεις τη διαδικασία εφόσον έχεις ακόμη στη καταψυξη. Όμως κανείς ούτε ο γιατρός δεν μπορούν να σου πουν αν θα μείνεις έγκυος γιατί υπάρχει αυτό το "ποτέ δεν ξέρεις" ακόμη και σε βλαστοκυστες λιγότερης καλής ποιότητας. Δες καταρχάς τη χοριακη σου τη Τρίτη και θα το σκεφτείς αναλόγως.. βάζοντας 3 έμβρυα αυτή τη φορά είναι πολύ φυσιολογικό να πιάστηκε και να μην προχώρησε κάποιο αυτό που σου είπε ο γιατρός σου δλδ.. καταλαβαίνω πως νιώθεις και την ταλαιπωρία τόσο χρόνων κι εγώ το ίδιο θα σκεφτόμουν στη θέση σου αλλά με τόσες σκέψεις και άγχος δεν βοηθάς ούτε τον εαυτό σου ούτε το εμβρυακι που προσπαθεί να πιαστεί.. προσπάθησε όσο μπορείς να ηρεμήσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν για να ξεφύγεις λίγο μέχρι τη Τριτη που θα μάθεις.. 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Πως περνάτε το βραδάκι της Παρασκευής;

Selestina εγώ θα την είχα ξεφτιλισει την κοπελιά!Με το γάντι και το χαμόγελο,αλλά θα της την έλεγα!άκου ούτε συγνώμη!Όχι μονο επειδή είσαι εγγυουλα,αλλά είναι και θέμα ευγένειας!

Μαρία-Ευγενία έχεις πολύ άγχος!Ασ'τα ήσυχα καλε τα νυχακια!Κανε ένα μανικιουρ να τα στρωσεις και να μη μπορείς να τα φας κιόλας!

natnat κι εμένα μου αρέσουν τα πράγματα του motherbaby αλλά όλα είναι σετακια.Δηλαδή μπάντα-κουνουπιερα-πάπλωμα.Νομίζω ότι μπάντες θα ήθελα 2-3,αλλά τόσα παπλωματα και κουνουπιερες τι να τα κάνω;;;(μου έκαναν ηδη δώρο κι ένα παπλωματακι...)Θα πάω σε καμία βιοτεχνία να ρωτήσω αν τις πουλάνε σκέτες τις μπάντες...

Ελινακι χαρά στο κουράγιο σου!εβγαλες ομως παιδαρο!κι εγώ έτσι σκέφτομαι.Αν τυχόν νιώσω ότι δεν αντέχω,θα έχω την επιλογή της επισκληριδιου,απλά ελπίζω να τα καταφέρουμε!

Ναι κι εγω θελω να μπορεσω να μην κανω αυτη τη φορα αλλα αν δεν γινει δεν πειραζει απλα θα προσπαθησω να αντεξω ωστε να μην την κανω απο την αρχη!Γενικα ειναι καλυτερο να μην την κανεις εξ αρχης ασε που πολλες φορες ο τοκετος μπορει να ειναι πολυ πιο ευκολοςς απο οτι νομιζεις και να μην χρειαστει καν.Ξερω και τετοιες περιπττωσεις!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα...Δεν θα πάθεις τίποτα αν τρως τα νυχακια σου..κι εγω τα εχω συνέχεια βαμμένα,δεν μου το έχει απαγορεύσει ο γιατρός..Δικιμασε το μήπως γλίτωσεις κάτι...

Να ρωτήσω κι εγω κάτι,λίγο σιχαμένο βεβαια,αλλα τι να κάνω,μπορει να ξέρετε κάτι...Τις προηγούμενες βδομάδες που είχα δυσκοιλιοτητα είχε βγει έξω λίγο μια απο τις αιμοροιδες μου..Τωρα πια με το γάλα Μαγνησίας πηγαίνω χαλαρά, χωρις πίεση απλα παραμένει πρησμενη και μετα την τουαλέτα μπορει να ξεπροβάλλει πάλι λίγο χωρις πόνο..Μέγεθος όσο το νυχακι μου..Επειδη πάντα πλενομαι μετα την τουαλέτα για λόγους υγιεινής, και λένε οτι το σκουπισμα με χαρτί δεν κάνει καλο όταν έχεις πρησμενη αιμοροιδα, είχα τη φαεινή ιδέα να την ψηλαφησω λιγο.. Μέσα λοιπόν είχε 2-3 ψιλά ψιλά σαν μπαλάκια σκληρα,που δεν πόνουσαν αλλα δεν ξεχωρίζει τίποτα ούτε με το καθρέφτακι..

Μα τι ηθελα και γω και την έψαξα;;Μια χαρά δεν ήμουν χαλαρή..;;Δεν είχα όμως ποτε μου δυσκοιλιοτητα και με έφαγε η περιέργεια..Δεν θα κάτσω να σκάσω όμως..Ισως να ειναι και η φυσιολογική υφη της αιμοροιδας..

Τι λέτε;;Ωραια συζήτηση άνοιξα...

Δεν ξερω και πολλα να σου πω αλλα αυτο με το νερακι ειναι το καλυτερο εχει ο αντρας μου και παντα πλενεται δεν βαζει ποτε χαρτι κι ετσι ειναι μια χαρα δε τον ενοχλουν.Το μονο που ξερω ειναι οτι στην εγκυμοσυνη ακομη κι αν δεν εχεις ενδεχεται να αποκτησεις.Εγω δυσκοιλιοτητα δεν εχω παρα καποια στιγμη για λιγες μερες ειχΑ και τα ειδα ολα μιλαμε...

εΓΩ ΠΙΝΩ ΚΙ ΕΛΛΗΝικο καφε το πρωι παντα και αυτος μου φερνει τουαλετα;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Δεν ξερω και πολλα να σου πω αλλα αυτο με το νερακι ειναι το καλυτερο εχει ο αντρας μου και παντα πλενεται δεν βαζει ποτε χαρτι κι ετσι ειναι μια χαρα δε τον ενοχλουν.Το μονο που ξερω ειναι οτι στην εγκυμοσυνη ακομη κι αν δεν εχεις ενδεχεται να αποκτησεις.Εγω δυσκοιλιοτητα δεν εχω παρα καποια στιγμη για λιγες μερες ειχΑ και τα ειδα ολα μιλαμε...

εΓΩ ΠΙΝΩ ΚΙ ΕΛΛΗΝικο καφε το πρωι παντα και αυτος μου φερνει τουαλετα;)

Οπότε Ελινακι,ας μην αγχωθω καθόλου,ε;;

Έβαλα κ λίγη βάζελινη τωρα να μαλακωσει λιγάκι η περιοχή κ αφού πηγαίνω κανονικά τουαλέτα αυτές τις μέρες λογικά κάθε μέρα θα ειναι κ καλύτερα..

Ουφ...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Έβαλα κ λίγη βάζελινη τωρα να μαλακωσει λιγάκι η περιοχή κ αφού πηγαίνω κανονικά τουαλέτα αυτές τις μέρες λογικά κάθε μέρα θα ειναι κ καλύτερα..

Ουφ...

εγω ασχετο με τι αιμοροιδες,σκουπιζομαι με υγρα μαντηλακια,ετσι με βολευει.δεν ξερω αν σε βοηθισει!

rbOEp3.png

εγω ασχετο με τι αιμοροιδες,σκουπιζομαι με υγρα μαντηλακια,ετσι με βολευει.δεν ξερω αν σε βοηθισει!

Selestinaκι κι εγω χρησιμοποιω κ μωρομαντηλα όταν θέλω απλα πιπι μου γιατι νιώθω οτι με το χαρτί δεν καθαρίζεται καλα η περιοχή..Αλλα σίγουρα βοηθάνε κι αυτά απο θέμα υγιεινής..Ακομα κι όταν ειμαι έξω, κρατάω στην τσάντα μου για σιγουριά...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Ουφ...

Oxi μην αγχωνεσαι ειναι συνηθες κ αυτο στην εγκυμοσυνη!βαζε νερακι κ καθολου χαρτι κ σιγα σιγα θα καλυτερευσεις!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Καλημερα,καλημερα καλημερα!!!!!!!!:P:pΤι μου κανετε?:P:pΤι τελειες ημερες ειναι αυτες?Για βολτα ειναι αλλα δυστυχως δεν μπορω να παω!!!!:-(:sad:Υπομονη τι να κανουμε!!!!Το βραδυ ο μικρουλης μου ειχε ρεντα δεν κλωτσαγε απλα,στριφοργυναγε ολοκληρος!!!!Παντα τον καταλαβαινω οταν γυρναω,αλλοιμονο μου δηλ.,αλλα επειδη εχει το κεφαλακι του κατω απο τις 29/02 καταλαβαινα μονο το μισο του κορμακι οταν γυρναγε αλλα χτες τον καταλαβα ολοκληρο!!!!!!!:shock::shock:Ενιωσα να γυρναει μεσα μου απο την κοιλια πολυ χαμηλα μεχρι πανω-πανω κατω απο το στηθος!!!:shock::shock: Αλλαζε συνεχεια πλευρο τρομαριτσα μου και να σας πω την αληθεια με πονεσε λιγο.:D:DΑλλα δεν πειραζει χαλαλι του.:P:p

Κοριτσια θελω τη γνωμη σας.Δεν εχουμε παρει ακομα καθισμα αυτοκινητου και ειδα ωραια στην σελιδα www.agora.net.gr αλλα δεν ξερω τι να επιλεξω.Απο 0-13kg η απο 0-18kg?

τι κανετε κοριτσακια?πηγανε κ εμεις βολτουλα σημερα,καφεδακι κ μετα σουπερ μαρκετ.ψωφισαμε!να σας πω,πηρα για τα ρουχα του μωρου απορυπαντικο το baby planet.τι λετε??μαλακτικο να παρω?

rbOEp3.png

τι κανετε κοριτσακια?πηγανε κ εμεις βολτουλα σημερα,καφεδακι κ μετα σουπερ μαρκετ.ψωφισαμε!να σας πω,πηρα για τα ρουχα του μωρου απορυπαντικο το baby planet.τι λετε??μαλακτικο να παρω?

Εγω εχω παρει το proderm και υγρο απορρυπαντικο και μαλακτικο.

Διαφημίσεις

Εγώ πήρα αυτά http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29779 είναι κάτι καρύδια που εχουν φυσική σαπωνίνη κ είναι βιολογικά κ θα μπορώ να πλένω κ τις υφασμάτινες πάνες...και είναι και πολύ φτηνά...

Επίσης έχω αντικαταστήσει το μαλακτικό με μαγνητικές μπάλες μαλακτικές http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29780 αν δεν θες την μυρωδιά του μαλακτικού κ το θες για να μαλακώνει τα ρούχα είναι μια χαρά πολύ καλές. Ειδικά για μωρόυδιακά που είναι ευαίσθητο το δέρμα πρέπει να είναι κομπλέ..

Για τις πάντες κ εγώ θα στείλω τη μαμά μου στο motherbaby..πολύ καλές τιμές κ ωραία σχέδια, μάλλον θα πάρω κ την κούνια 3 σε 1 που έχει.Την έχει δει καμια σας??

Κοριτσάρες μου καλησπέρα....

άλλες είχαν τις συσπάσεις και άλλες................γεννήσανε!!!!!!!!

Θα σας πω λεπτομέρειες σε λιγάκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...