Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου!τι κανετε?καφε θελετε ε?να σας πω σημερα το πρωι τι επαθα!!πηγα γιατρο να δουμε τη μπεμπουλα,μια χαρα η κυρια 1600γρ ειναι κ ολα τελεια,με παιρνει η φιλη μου α πιουμε κ καφε ειμουν κ ντυμενη περιποιημενη.παμε καθομαστε παραγγελνουμε εγω φραπε η φιλη γαλλικο εκει που παει να μας τα σερβιρει ριχνει το δισκο πανω μας,ο καυτος καφες στην κοιλια μου στο στηθος κ μασχαλη!!μιλαμε,δεν ηταν το καψιμο,αλλα πηρα κ μια τρομαρα,συσπαστηκε η κοιλια μου!κοριτσια δεν ζητησε ουτε συγνωμη,τα μαζεψαμε κ φυγαμε γιατι εκτος οτι γιναμε κ χαλια εγω φορουσα κ ασπρο πουκαμισο!Nat Nat εγω πανες πηρα απο jumbo!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!! πως παμε???

βλεπω σημερα ηταν η μερα της εργασιας ε? κι εγω το πρωι εκατσα σπιτι και συμαζεψα!! εβαλα και τα πασχαλιατικα μου...ετσι για το καλο!

κουραστηκα βεβαια...τωρα ειμαι στο μαγαζι...αλλα ευχομαι σε καμια ωριτσα να την κοπανησω...μου εχει μεινει και το μπανιο βλεπετε!!!

Μαρια-Ευγενια δε νομιζω πως εχεις θεμα...φανταζομαι οταν λεμε τρως απλα τα κοβεις και τα πετας...γιατι αρκετοι τα καταπινουν κι ολας?εσυ???

Ερωτηση : παντες για την κουνια απο που εχετε ή σκεφτεστε να παρετε?

ειδα στο motherbaby που εχει αρκετες και μερικες ειναι και οικονομικες?τι λετε?για πειτε ιδεες....

πολλα φιλια!

αααα και μιας και μετραω μονη αφου το τικερακι δε με θελει...

29 εβδομαδες εγκυος!

περιπου 77 μερες ακομα.... χιχιχιχι

Σχετικα με τα νυχια δεν ειμαι σιγουρη αν τα φτυνω:(:(χαζη ε?Μαλλον δεν τα φτυνω παντα:(:(γι αυτο αναρωτιεμαι αν υπαρχει θεμα!!!!:confused::confused:Κι εγω ειδα παντα στο motherbaby σε σιελ αυτα που εχουν 75 ευρω το πακετο και μου αρεσουν πολυ.Λεω να τα παραγγειλω.Τι λετε?

Γεια σας κοριτσακια μου!τι κανετε?καφε θελετε ε?να σας πω σημερα το πρωι τι επαθα!!πηγα γιατρο να δουμε τη μπεμπουλα,μια χαρα η κυρια 1600γρ ειναι κ ολα τελεια,με παιρνει η φιλη μου α πιουμε κ καφε ειμουν κ ντυμενη περιποιημενη.παμε καθομαστε παραγγελνουμε εγω φραπε η φιλη γαλλικο εκει που παει να μας τα σερβιρει ριχνει το δισκο πανω μας,ο καυτος καφες στην κοιλια μου στο στηθος κ μασχαλη!!μιλαμε,δεν ηταν το καψιμο,αλλα πηρα κ μια τρομαρα,συσπαστηκε η κοιλια μου!κοριτσια δεν ζητησε ουτε συγνωμη,τα μαζεψαμε κ φυγαμε γιατι εκτος οτι γιναμε κ χαλια εγω φορουσα κ ασπρο πουκαμισο!Nat Nat εγω πανες πηρα απο jumbo!!

ΠωΠω!!!Τι ειπες τωρα?Δεν του ριξες καμια?

Γεια σας κοριτσακια...Κι εγω απο το πρωι ολο δουλειες κανω δεν εκατσα και καθολου...

Λοιπον για την επισκληριδιο κ εγω στο πρωτο παιδι ειχα πει πως δεν θελω να κανω,αλλα ειχα την επιλογη αν νιωσω οτι πρεπει να την κανω να την κανω...

Κι οντως δεν την εκανα απο την αρχη αλλα μονο οταν αρχισα να ποναω σε βαθμο που δεν μπορουσα αλλο.Κι αυτο συνεβη γιατι ο μικρος μου μαλλον εβγαινε με το προσωπο ψηλα καιμε τσακιζε η μεσημου οχι τοσο η κοιλια μου,με γυρισε η μαια στο πλαι για να τον φτιαξουμε αλλα εγω ποναγα πολυ κι οταν αρχισα να νιωθω πως θα κανω εμετο απο τον πονο τοτε ζητησα την ενεση.Μου ειπε πως γιαυτο ποναγα τοσο πολυ γιατι ετσι οπως ηταν το προσωπακι σφηνωμενο με χτυπαγε πολυ ο πονος στη μεση!!Βεβαια μην σας τρομαξω αλοιμονο μια χαρα ηταν ολα σε γενικες γραμμες,εκανα την ενεση αλλα ειχα ζητησει τοση ωστε να νιωθω να σπρωξω και να μην μουδιασουν εντελως τα ποδια μου και να μην νιωθω σαν παραλυτη.Κι ολα πηγαν τελικα μια χαρα γεννησα πολυ γρηγορα δοξα το θεο...

Τωρα σε αυτη την εγκυμοσυνη θα ηθελα να μην κανω καθολου αλλα θα ακολουθησω την ιδιΑ κατευθυνση εαν δεν αντεξω θα την κανω και οχι μεγαλη δοση..

Παντως τη γεννα δεν την σκεφτομαι καθολου μεχρι στιγμης τον γιο μου σκεφτομαικαι το γεγονος οτι θελω να φυγω εαν ολα ειναι καλα με το μωρακι μου,το συντομοτερο απο το μαιευτηριο γιατι δεν θελω να μεινει χωρις εμενα ο μικρος...Ειμαι τρελομανα τι να κανω...Το ψαχνω τωρα να δω:D

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Α τον ανοητο να μην ζητησει ουτε συγνωμμη:mad::mad:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Σχετικα με τα νυχια δεν ειμαι σιγουρη αν τα φτυνω:(:(χαζη ε?Μαλλον δεν τα φτυνω παντα:(:(γι αυτο αναρωτιεμαι αν υπαρχει θεμα!!!!:confused::confused:Κι εγω ειδα παντα στο motherbaby σε σιελ αυτα που εχουν 75 ευρω το πακετο και μου αρεσουν πολυ.Λεω να τα παραγγειλω.Τι λετε?

χαχαχαχ αντε καλε που σκας!!!Δεν παθαινεις τιποτα τι να παθεις απο τα νυχια !!!Χαχχαα μαρεσει πολυ που εχεις ολο αποριες!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

χαχαχαχ αντε καλε που σκας!!!Δεν παθαινεις τιποτα τι να παθεις απο τα νυχια !!!Χαχχαα μαρεσει πολυ που εχεις ολο αποριες!!!

Τι να κανω η απειρη μελλουσα πρωτη φορα μανουλα??????:P:pΕυτυχως που υπαρχετε κι εσεις διαφορετικα.....παει καηκαμε οι νεες μανουλες!!!;);)

κοπελα ηταν κοριτσια μου!!τι συγνωμη,οχι,συνεχισε να σερβιρει σ αλλα τραπεζια κυρια!!καλε τι να παθεις απο τα νυχακια σου?απλα ειναι αν τα εχεις καθαρα,θεμα μικροβιων.βαψτα να μην τα τρως,εμενα μ αφηνει να τα βαψω τα νυχακια!Ελινα μου,χαρα στο κουραγιο σου,εγω ειπα να μου κανουν διπλη δοση να μην ποναω,ειμαι χεστρα!!

rbOEp3.png

Selestinaki μην κανεις παιδι μου διπλη δεν θα σου χρειαστει πιστεψε με!!Καταρχην εαν μουδιασεις εντελως δεν θα εχεις τη δυναμη να σπρωξεις το μωρο και θα πρεπει να στο τραβηξει η γιατρος και μπορει να χρησιμοποιησει βεντουζα κτλ...Καλο θα ειναι να εχεις απολυτο ελεγχο του σπρωξιματος μην φοβασαι δε θα πονας αλλα μην κανεις τοσο μεγαλη δοση θα μπορεις να σπρωχνεις και χωρις να πονας...Συζητησε το να δεις!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Μπα...Δεν θα πάθεις τίποτα αν τρως τα νυχακια σου..κι εγω τα εχω συνέχεια βαμμένα,δεν μου το έχει απαγορεύσει ο γιατρός..Δικιμασε το μήπως γλίτωσεις κάτι...

Να ρωτήσω κι εγω κάτι,λίγο σιχαμένο βεβαια,αλλα τι να κάνω,μπορει να ξέρετε κάτι...Τις προηγούμενες βδομάδες που είχα δυσκοιλιοτητα είχε βγει έξω λίγο μια απο τις αιμοροιδες μου..Τωρα πια με το γάλα Μαγνησίας πηγαίνω χαλαρά, χωρις πίεση απλα παραμένει πρησμενη και μετα την τουαλέτα μπορει να ξεπροβάλλει πάλι λίγο χωρις πόνο..Μέγεθος όσο το νυχακι μου..Επειδη πάντα πλενομαι μετα την τουαλέτα για λόγους υγιεινής, και λένε οτι το σκουπισμα με χαρτί δεν κάνει καλο όταν έχεις πρησμενη αιμοροιδα, είχα τη φαεινή ιδέα να την ψηλαφησω λιγο.. Μέσα λοιπόν είχε 2-3 ψιλά ψιλά σαν μπαλάκια σκληρα,που δεν πόνουσαν αλλα δεν ξεχωρίζει τίποτα ούτε με το καθρέφτακι..

Μα τι ηθελα και γω και την έψαξα;;Μια χαρά δεν ήμουν χαλαρή..;;Δεν είχα όμως ποτε μου δυσκοιλιοτητα και με έφαγε η περιέργεια..Δεν θα κάτσω να σκάσω όμως..Ισως να ειναι και η φυσιολογική υφη της αιμοροιδας..

Τι λέτε;;Ωραια συζήτηση άνοιξα...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!

Πως περνάτε το βραδάκι της Παρασκευής;

Selestina εγώ θα την είχα ξεφτιλισει την κοπελιά!Με το γάντι και το χαμόγελο,αλλά θα της την έλεγα!άκου ούτε συγνώμη!Όχι μονο επειδή είσαι εγγυουλα,αλλά είναι και θέμα ευγένειας!

Μαρία-Ευγενία έχεις πολύ άγχος!Ασ'τα ήσυχα καλε τα νυχακια!Κανε ένα μανικιουρ να τα στρωσεις και να μη μπορείς να τα φας κιόλας!

natnat κι εμένα μου αρέσουν τα πράγματα του motherbaby αλλά όλα είναι σετακια.Δηλαδή μπάντα-κουνουπιερα-πάπλωμα.Νομίζω ότι μπάντες θα ήθελα 2-3,αλλά τόσα παπλωματα και κουνουπιερες τι να τα κάνω;;;(μου έκαναν ηδη δώρο κι ένα παπλωματακι...)Θα πάω σε καμία βιοτεχνία να ρωτήσω αν τις πουλάνε σκέτες τις μπάντες...

Ελινακι χαρά στο κουράγιο σου!εβγαλες ομως παιδαρο!κι εγώ έτσι σκέφτομαι.Αν τυχόν νιώσω ότι δεν αντέχω,θα έχω την επιλογή της επισκληριδιου,απλά ελπίζω να τα καταφέρουμε!

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Selestinaki μην κανεις παιδι μου διπλη δεν θα σου χρειαστει πιστεψε με!!Καταρχην εαν μουδιασεις εντελως δεν θα εχεις τη δυναμη να σπρωξεις το μωρο και θα πρεπει να στο τραβηξει η γιατρος και μπορει να χρησιμοποιησει βεντουζα κτλ...Καλο θα ειναι να εχεις απολυτο ελεγχο του σπρωξιματος μην φοβασαι δε θα πονας αλλα μην κανεις τοσο μεγαλη δοση θα μπορεις να σπρωχνεις και χωρις να πονας...Συζητησε το να δεις!

επειδη ειμαι κ ασχετη,το διπλη το ειπα για πλακα,οχι σοβαρα.λες να το πηραν σοβαρα??δεν ηξερα οτι υπαρχει διπλη!χχαααχαχ!!μια ομωςφιλεναδα τη θελω σιγουρα!!

rbOEp3.png

Theodora μου πραγματηκα επρεπε να τη χεσω την κοπελια,αλλα απο το καυτο στην κοιλιτσα κ στο υπολοιπο σωμα τρομαξα κ συσπαστηκε η κοιλια μου κ δεν ειπα κουβεντα,πηρα τη φιλη μου που ειχε τσουρουφλιστει το ποδι της κ εφυγα!ενοειτε η κυρια δε γλιτωνει γιατι το μαγαζι ειναι του κουμπαρου μου κ ο αντρας μου τον πηρε μετα τηλ!τι να πεις ομως,τελειος γαιδουρα!

rbOEp3.png

επειδη ειμαι κ ασχετη,το διπλη το ειπα για πλακα,οχι σοβαρα.λες να το πηραν σοβαρα??δεν ηξερα οτι υπαρχει διπλη!χχαααχαχ!!μια ομωςφιλεναδα τη θελω σιγουρα!!

χαχα οχι αλλα συζητησε το να τους πεις οτι θελεις να κανεις τετοια δοση ωστε να μπορεις να νιωθεις τα ποδια σου και να εχεις τον ελεγχο του σπρωξιματος!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ax τι μπορείς να πάθεις μ'ένα καφεδάκι!

Μελιτακι πονάει το θέμα που έθιξες...Το έχω κι εγω...Αν ζοριστώ λίγο, τσουπ!βγαίνει η κυρία! Και μερικές φορές έχω και λίγο αιματάκι, χωρίς να πονάω ιδιαίτερα. Πιέζει η κοιλιά προς τα κάτω, είναι κι η δυσκοιλιότητα, άσ'τα. Νομίζω το νεράκι είναι ότι πρέπει και ειδικά να μην είναι και πολύ ζεστό... Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες!!!:tongue:

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...