Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια....κι εμείς από βουναλάκια μια από τα ίδια....πάντως εμένα μου φαίνεται πως κουνιέται πολύ βρε παιδάκι μου και πολύ συχνά.... πότε κοιμάται:shock::shock::shock:?????[

QUOTE=Melitaki :);Αυριο παω να κανω αντισωματα και γενικη αιματος και ουρων..Ουφ..Ολο εξετασεις..

Εχει καμια αρνητικο Ρεζους οπως εγω?

Την αλλη Τεταρτη θθα κανω την ενεση για το Ρεζους..

Εχετε κανει ποτε οσες εχετε αρνητικο ή ειμαι η μοναδικη?χιχι

Εγώ έχω ρέζους αρνητικό και κάνω κάθε μήνα και έμμεση coombs στις αιματολογικές...

Γιατί όμως θα κάνεις την ένεση από τώρα????????

Αυτή σου την κάνουν αφού γεννήσεις ή αν υπάρχει κάποιος άλλος ιατρικός λόγος....Εσένα γιατί????

Κι εγω έκανα κάθε μήνα την έμμεση coombs και ήταν αρνητική.

Την τελευταία φορα μου είπε οτι στην 28η εβδομαδα που μπαίνω τωρα μπορούμε να κάνουμε την ενεση.

Απ οτι κατάλαβα ίσως για να μην εχω κάθε μήνα το άγχος μην απόκτησω αντισώματα..Τι να σου πω..Και απ οτι κατάλαβα μετα τη γέννα δεν θα την ξανα κάνω..Την Τετάρτη που θα μου την κάνουν θα ρωτήσω να σου πω...

Κι εγω το ίδιο ρωτουσα χτες τον άντρα μου..Μα κοιμάται ποτε ο μικρος;;Κουναει όλη μέρα..Εκτος αν ο ύπνος θεωρείται καμία ωριτσα..Πάντως για παραπάνω ώρα ίσως το βράδυ που με παίρνει ο ύπνος αν κοιμάται...χεχε!!Παντως δεν έχουμε παράπονο,ξέρουμε οτι ειναι σίγουρα καλα εκει μέσα..

Φιλακιααα

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας!!! τι κανετε??

βλεπω μιλαμε για τις αντιδρασεις των μωρων μας ε??

κι εμενα τον ασταματητο εχει, ειδικα το βραδακι...

πως τα πατε κοριτσακια με τον υπνο αληθεια?εμεις αν ξυπνησουμε την νυχτα δυσκολα ξανακοιμομαστε...

απο υγρα επισης εχετε??εγω ναι...

Melitaki πως μου αρεσει που εχεις αυλη στο σπιτι..και εμας εχει (σε ενοικιο δυστυχως) αλλα οσο σκεφτομαι οτι αργοτερα ο μπομπηρας θα εχει χωρο να τρεξει λιγο..ποσο χαιρομαι!!

natnat ευτυχως έχουμε αυλή και μεγάλο κήπο,γιατι το σπιτι μας ειναι έξω απο το κεντρο της πόλης και έχουμε καθαρό αέρα και ησυχία!!Κανατε πολυ καλα και νοικιασατε σπιτι με αυλή γιατι τα πιτσιρίκια θα χρειάζονται και αέρα έξω!!

Αχ να περάσει ο καιρός γρήγορα και να έρθει το μπεμπακι μας!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

αχ το λεμε ναι..αλλα πως θα ερθει οεο?? το σκεφτεστε αληθεια καθολου το θεμα της γεννας???

Εγω το σκέφτομαι αρκετα συχνά,ίσως γιατι ειναι το πρώτο μου,πάμε εκτός απροόπτου για φυσιολογικο τοκετο, και δεν ξέρω τι να περιμένω..Η καισαρικη λίγο σε προγραμματίζει και σε προετοιμάζει,αλλα όταν με ρώτησε ο γιατρός μου του είπα κατ ευθείαν οτι θέλω φυσιολογικά και βλέπουμε... Θα γέννησω σε δημόσιο, ειναι βεβαια πανεπιστημιακό και το μεγαλύτερο στην Κρήτη και απο τα καλύτερα που υπάρχουν,αλλα δεν κάνουν επισκληριδιο στο φυσιολογικο..Ο γιατρός μου άψογος και μου είπε να μη φοβάμαι τίποτα και θα τα καταφέρουμε..Ουφ..Τι να πω..Δεν θέλω καθόλου να αγχωθω, τόσα μωρακια γεννιούνται καθημερινά..

Εσείς τι σκέφτεστε;;;

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

γεια σας κοριτσαρες!!εχθες πηγα στην κλινικη να μιλισω για τιμες κ τι θελει να εχω μαζι κλπ κ τοτε συνειδητοποιησα οτι λιγο εμεινε κ θα ειμαι κ εγω σε λιγο καιρο εκει μεσα κ θα παρω το κοριτσακι μου πρωτη φορα αγκαλια!πεθαινω απο αγαπη μονο που το σκεφτομαι!!κατα τ αλλα μια χαρα σας βρησκω ολες,ωραια νεα να εχουμε μονο!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε???

μεγαλωνουν οι κοιλιτσες.μεγαλωνουν κ τα μωρουλινια μας,αρχιζουν τα κλωτσομπουνιδα κ τρελαινονται οι μανουλες με τη χαρα τους εεεε???τα λεω σωστα???πολυ χαιρομαι που μονο ευχαριστα διαβαζω!!!απολαυστε τα καρουμπαλακια σας στις κοιλιτσες σας κ κλειστε τα ματια σας κ φανταστειτε οτι σε λιγες μονο εβδομαδες θα εχετε τα θαυματακια σας αγκαλιτσα να τα χαϊδολογατε κ να τα φιλατε κ να τα μυριζετε για οσο θελετε!!!

εμεις εδω προσπαθουμε να αναρωσουμε με αργους μεν αλλα σταθερους ρυθμους δε!!!

οσο για τη γεννα σιγουρα τις πρωτομανουλες σας τρομαζει το αγνωστο αλλα κ εγω που το εχω ξαναζησει μπορω να σας πω οτι επιλεγω να μην το σκεφτομαι γιατι ξερω πως ειναι.θα το σκεφτω οταν ερθει η ωρα να γεννησω.τι νοημα εχει να το σκεφτομαι 10 εβδομαδες νωριτερα κ να αγχωνομαι.αυτο λεω στον εαυτο μου κ μπλοκαρω ολες τις σκεψεις γυρω απο το θεμα του τοκετου!!!προτιμω να σκεφτομαι το μετα!!!!

Εμεις κοιμομαστε καλα το βραδυ μπορω να πω ειδικα τις 2 τελευταιες ημερες εχω ξυπνησει μονο 1-2 φορες για τουαλετα.Και εμενα ο μπεμπης μου ιναι πολυ δραστηριος ειδικα το μεσημερι!!!Και το βραδυ τον καταλαβαινω ,βεβαια μεχρι να με παρει ο υπνος γιατι μετα δεν ξερω αν κοιμαται η συνεχιζει να αλωνιζει,δεν εχει τυχει ακομα να ξυπνησω απο τις κλωτσιες του.Κι εγω εχω υγρα αλλα τα εχω το τελευταιο μηνα ισως και παραπανω.Την γεννα κι εγω την σκεφτομαι πολυ συχνα και ο λογος ειναι κυριως γιατι θα γεννησω σε δημοσιο και δεν κανουν επισκληριδιο και δεν ξερω τι να περιμενω και να σας πω την αληθεια φοβαμαι λιγο γιατι εχω θεμα στη μεση και δεν ξερω ποσο εντονος θα ειναι ο πονος!!!!Αλλα οπως ειπε και το melitaki τοσα μωρα γεννιουνται καθημερινα!!!!Τοσες κοπελες γεννανε χωρις επισκληριδιο!!!!

καλημερααααααααα η verak τα λεει πολυ σωστα ;) ουτε εγω την σκευτομαι την γεννα αχααχαχα.... ενα εχω να πω.... δεν ειναι τιποτα θα μπουμε στον χωρο και θα χορεψουμε :rolleyes: οπως και να ειναι θα τελειωσει και θα εχουμε στην αγγαλιτσα μας τα πλασματακια μας!!!!! μιλαω εκ του ασφαλους γιατι παω με καισαρικη χιχιχιχι!!! δεν θα τη γλιτωσω τελικα :(

εχω λυσαξει να φτιαξω την ντουλαπα μας η οποια ειναι χαλια αλλα κρατιεμαι γιατι μου ειπε ξεκουραση ο ντοκτορ!!!!!!!!!!!!

:?: ερωτηση: εσεις που ξερετε απο αθηνα.. αυτο το εκπτοτικο χωριο?? ετσι το λενε????? αυτο στα σπατα, εχει πραγματακια για τα μωρακια μας, ρουχαλακια και σεντονακια θελω μονο, αξιζει να παω εκει η να παω καπου πιο κοντα??? θελω 3 ωρες για να φτασω εκει!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα μανούλες!!!

Τι κάνετε????

Αχ, αυτή η σκέψη της γέννας! Στην αρχή μ'έπιανε πανικός και μόνο στη σκέψη :shock::shock::shock:

Τώρα δεν ξέρω τι μ'έχει πιάσει, αλλά έχω χαλαρώσει απίστευτα! Έχω περάσει στο άλλο άκρο και δε θέλω ούτε επισκληρίδιο, ούτε τίποτα! Πιο πολύ με αγχώνει το πώς θα θηλάσω και θα φροντίσω το μωρό, παρά το πώς θα το βγάλω:tongue:

nelly, το εκπτωτικό χωριό δε λέει και πολλά...Εγώ μένω πολύ κοντά και πάμε συχνά. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει για παιδικά ρούχα, αλλά λευκά είδη δεν έχει σχεδόν τίποτα κι είναι και πανάκριβο!Από ρούχα έχει μεγάλες μάρκες. Οι εκπτώσεις είναι μεν καλές, αλλά όταν η αρχική τιμή είναι αστρονομική, πόσο να φτάσει? McArthur λέγεται(αν μπεις στο site θα δεις τις μάρκες που έχει για να πάρεις μια ιδέα) και δίπλα έχει ανοίξει κι ένα ακόμη. Εκεί έχει ένα μεγάλο Allouette, αλλα δεν πήγα ακόμη για να δω αν είναι εκπτωτικό ή απλό. Πάντως σκοπεύω να πάω σύντομα, οπότε θα σ'ενημερώσω.

Αν ξέρει και κάποια άλλη μανούλα, ας μας πει...

Αυτά από μένα! Μετά από 2 ώρες καθάρισμα και πλύσιμο στην κουζίνα (λαμπίκο την έκανα!!!!) παώ για περπάτημα στην παραλία! Φιλάκια σε όλες!!!:D

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημέρα μανούλες!!!

Τι κάνετε????

Αχ, αυτή η σκέψη της γέννας! Στην αρχή μ'έπιανε πανικός και μόνο στη σκέψη :shock::shock::shock:

Τώρα δεν ξέρω τι μ'έχει πιάσει, αλλά έχω χαλαρώσει απίστευτα! Έχω περάσει στο άλλο άκρο και δε θέλω ούτε επισκληρίδιο, ούτε τίποτα! Πιο πολύ με αγχώνει το πώς θα θηλάσω και θα φροντίσω το μωρό, παρά το πώς θα το βγάλω:tongue:

nelly, το εκπτωτικό χωριό δε λέει και πολλά...Εγώ μένω πολύ κοντά και πάμε συχνά. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει για παιδικά ρούχα, αλλά λευκά είδη δεν έχει σχεδόν τίποτα κι είναι και πανάκριβο!Από ρούχα έχει μεγάλες μάρκες. Οι εκπτώσεις είναι μεν καλές, αλλά όταν η αρχική τιμή είναι αστρονομική, πόσο να φτάσει? McArthur λέγεται(αν μπεις στο site θα δεις τις μάρκες που έχει για να πάρεις μια ιδέα) και δίπλα έχει ανοίξει κι ένα ακόμη. Εκεί έχει ένα μεγάλο Allouette, αλλα δεν πήγα ακόμη για να δω αν είναι εκπτωτικό ή απλό. Πάντως σκοπεύω να πάω σύντομα, οπότε θα σ'ενημερώσω.

Αν ξέρει και κάποια άλλη μανούλα, ας μας πει...

Αυτά από μένα! Μετά από 2 ώρες καθάρισμα και πλύσιμο στην κουζίνα (λαμπίκο την έκανα!!!!) παώ για περπάτημα στην παραλία! Φιλάκια σε όλες!!!:D

Μια χαρα σε βρισκω!!!Καλη βολτουλα στη παραλια!!!Εμενα δυστυχως ο γιατρος μου εχι πει να μην περπαταω και να ειμαι ξαπλα!!!Αλλα τελειως ξαπλα δεν μπορω ρε κοριτσια!!Μου την βαραει!!!Απλα τα κανω ολα σιγα-σιγα.Με εχει πιασει και ενας πονος απο χτες πισω αριστερα,οχι στη μεση,πιο χαμηλα.στο ποπο.Μαλλον νευροπονος θα ειναι ε?Τι λετε κι εσεις?

Διαφημίσεις

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ για νευροπονος ακουγετε και λογικο μου φαινετε αφου εισαι πολλες ωρες ξαπλα, και εγω δεν μπορω να μη κανω τιποτα.... βαριεμαιιιιιιιιιιιι........ την εφτιαξα τελικα την ντουλαπα!!!!!!!!

Theodora_D ευχαριστω πολυ και εκπτοτικο να ειναι να ερθω μονο και μονο γι αυτο??? εχει ωραια ρουχα αυτη μαρκα δεν λεω αλλα δεν αξιζει μονο γι αυτη.

θελω καφε στην παραλια, στον ηλιοοοοοοοοο αλλα δεν εχω παρεα, δουλευουν ολες:cry: και περα απο αυτο σε λιγο θα ερθει απο τον παιδικο το βασανακι μου:D να φαει και να κοιμηθει και ετσι δεν θα μπορω να φυγω.

Καλημέρα κορίτσια!!!

Melitaki ενημέρωσέ με όταν μάθεις περισσότερα για την ένεση..................

nelly... έχω πάει στο εκπτωτικό και το μόνο που ψώνισα είναι από τα baby bennetton που τα είχε μισή τιμή και ήταν πολύ γλυκούλια...

Δεν πολυκοίταξα κάτι άλλο γιατί πήγαμε πιο πολύ για βόλτα αλλά γενικά και ρούχα και τσάντες kem που κοίταξα έχουν τεράστια διαφορά με τα καταστήματα.

Εξαρτάται πάντα από το τι θέλεις και τι έχεις στο μυαλό σου....Αξίζει πάντως κατ'εμε για μια βόλτα έστω και για καφεδάκι καθότι είναι ένας καλοβαλμένος χώρος...Τώρα αν απέχεις 3 ώρες........δεν ξέρω...

Εγώ την γέννα την σκεφτόμουν πολύ στην αρχή...Αλλά δεν ήθελα ούτε θέλω επισκληρίδιο ούτε τίποτα...Διαβάζω όσα μπορώ σχετικά με τα στάδια και τα λοιπά έχω δει άπειρα ντοκιμαντερ κ τώρα απλά περιμένω...Γενικά είμαι άτομο που αν ξέρω τι με περιμένει το αντιμετωπίζω....

Όλα αυτά στη θεωρία έτσι....?δεν ξέρω τι εμπειρία θα έχω και μπορεί να αναθεωρήσω αλλά με αυτό το σκεπτικό πάω να γεννήσω...Δεν μπορώ να δεχτώ ότι πόσες κοπέλες γεννούν χωρίς τίποτα κι εγώ δεν μπορώ...

Βέβαια δεν κατηγορώ κανέναν που την επιλέγει...

Φιλάκια..............

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ για νευροπονος ακουγετε και λογικο μου φαινετε αφου εισαι πολλες ωρες ξαπλα, και εγω δεν μπορω να μη κανω τιποτα.... βαριεμαιιιιιιιιιιιι........ την εφτιαξα τελικα την ντουλαπα!!!!!!!!

Theodora_D ευχαριστω πολυ και εκπτοτικο να ειναι να ερθω μονο και μονο γι αυτο??? εχει ωραια ρουχα αυτη μαρκα δεν λεω αλλα δεν αξιζει μονο γι αυτη.

θελω καφε στην παραλια, στον ηλιοοοοοοοοο αλλα δεν εχω παρεα, δουλευουν ολες:cry: και περα απο αυτο σε λιγο θα ερθει απο τον παιδικο το βασανακι μου:D να φαει και να κοιμηθει και ετσι δεν θα μπορω να φυγω.

Μπα!!!Δεν ειναι απο την ξαπλα γιατι μπορει ο γιατρος να μου εχει πει ξαπλα αλλα δεν το τηρω καταγραμμα:(:(Θα ξαπλωσω σιγουρα απο της 3 περιπου το μεσημερι μεχρι και της 6 το απογευμα.Το πρωι ψιλομαζευω το σπιτι, με διαλειμματα βεβαια, και το απογευμα μια ξαπλωνω και μια σηκωνομαι.Αλλα ενταξει το απογευμα μου ειναι παντα πολυ πιο χαλαρο απο το πρωι.Κι εγω θελω καφε και παραλια αλλα τι να κανουμε?Κανω υπομονη που θα παει θα περασει ο καιρος!!!:-P:-P

Ρε κοριτσια να σας ρωτησω κατι που μπορει βεβαια να ειναι και χαζο αλλα απο χτες το σκεφτομαι συνεχεια.Εχω μια κακια συνηθεια που την ειχα κοψει για κανα 10μηνο περιπου αλλα οταν εμεινα εγκυος λιγο αργοτερα την ξαναξεκινησα.Τρωω τα νυχια μου οχι πολυ ομως μην φανταστειτε αλλα εχω μια απορια.Μηπως πειραζει αυτο στην εγκυμοσυνη?Επηρεαζει το μωρο?Δεν τα βαζω στο στομα μου οταν ειναι λερωμενα εννοειται!!!

γεια σας κοριτσια!!! πως παμε???

βλεπω σημερα ηταν η μερα της εργασιας ε? κι εγω το πρωι εκατσα σπιτι και συμαζεψα!! εβαλα και τα πασχαλιατικα μου...ετσι για το καλο!

κουραστηκα βεβαια...τωρα ειμαι στο μαγαζι...αλλα ευχομαι σε καμια ωριτσα να την κοπανησω...μου εχει μεινει και το μπανιο βλεπετε!!!

Μαρια-Ευγενια δε νομιζω πως εχεις θεμα...φανταζομαι οταν λεμε τρως απλα τα κοβεις και τα πετας...γιατι αρκετοι τα καταπινουν κι ολας?εσυ???

Ερωτηση : παντες για την κουνια απο που εχετε ή σκεφτεστε να παρετε?

ειδα στο motherbaby που εχει αρκετες και μερικες ειναι και οικονομικες?τι λετε?για πειτε ιδεες....

πολλα φιλια!

αααα και μιας και μετραω μονη αφου το τικερακι δε με θελει...

29 εβδομαδες εγκυος!

περιπου 77 μερες ακομα.... χιχιχιχι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...