Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Nima21 είπε:

Είναι πολύ προσωπική αποφαση αυτή, ουτε ο γιατρος μπορει να την παρει για σενα, ούτε καν ο συζυγος σου..  αλλα γιατι προδικαζεις καταστασεις; Καταλαβαινω την απαισιοδοξία σου αλλα πρωτον περιμενε να ερθει η μερα της επομενης χοριακης και αν οντως ειναι αποβολη παρε τον χρονο σου να το δεχτεις και βλεπεις! Αν ομως τελικα εχεις πιασει ενα δεν είναι κριμα να προκαταβάλεις καταστάσεις; Παρε το παιδακι σου αγκαλια, κανε πραγματα μαζι του να ξεχάσεις μεχρι να ερθει η Δευτερα! Ευχομαι πραγματικα να εχεις τουλαχιστον ενα εμβρυακι εκει μεσα που να παλευει!!!! 

Οσο αφορα τις βλαστοκυστες παλι προδικαζεις και τις εχεις βγαλει αχρηστες; Εγω για παραδειγμα σε αυτην την ωοληψια εχω και καλυτερες, εχω όμως και 6ης μερας και 3Αα και 3ΒΒ βλαστοκυστες.. ειχα προβληματιστεί για αυτες, διαβασα ομως εδω μεσα σχόλια οτι εχουν δωσει εγκυμοσύνη  και γερα παιδακια σε γυναικες! Ναι λιγοτερες πιθανότητες σιγουρα, αλλα ποτε δεν ξερεις! Αν σου εκανα εγω την ερωτηση ειμαι σιγουρη οτι θα μου εδινες ελπιδες και για αυτες τις βλαστοκυστες! Οποτε παρε τον χρονο σου να δεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα με την τωρινη εγκυμοσυνη σου και αν δεν εχει καλη καταληξη βαλε κατω τα υπερ και τα κατα!! Αλλα σίγουρα υπαρχουν υπερ!!!

Σε αλλα νεα.. εγω ετοιμαζομαι σε λιγες μερες για την επομενη εμβρυομεταφορα μου.. προσπαθώ να μην το πολυσκεφτομαι και να αγχωνομαι.. 

Εχω ερωτηση όμως...  Κανατε σεξ καποιες πριν την εμβρυομεταφορα τις τελευταιες μερες; Εμας μας εδωσαν το οκ με προφυλαξη.. 

Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα, κάντε με προφύλαξη για αποφυγή κάποιας μόλυνσης. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!! 

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια !

Πρωτομανουλες παθαινετε πλακα με τα βουναλακια ε?Χαχαχα που να δειτε στον 8ο-9ο ποσα βουναλακια θα βλεπετε...Εμεις χαζευαμε με τον αντρα μου τον Γιωργακη μας που μιλαμε εβγαζε ποδαρακια χερακια και εκανε ολοκληρο βουνο!Και η μικρη με εχει τρελανει στην κλωτσια και τα βουναλακια...Με κλωτσαει και πολυ χαμηλα και ωρες ωρες τη νιωθω σε 10μεριες!Αφου δεν μπορω να κοιμηθω απο τις κλωτσιες!Εγω παντως ειμαι πολυ πιο βαρια σε σχεση με την πρωτη εγκυμοσυνη,κουραζομαι πολυ πιοευκολα και φυσικα εχω μια κοιλιατεραστια ...Ειναι βεβαια το βαρος του οτι δεν μπορω να ξεκουραστω οπως στο πρωτο παιδι γιατι τωρα δεν ειμαι μονη μου.Παντως μυαλο δε βαζω ολο δουλειες ειμαι και ολο δουλειες ανοιγω..:rolleyes:

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν ειναι τελειοοοοοοοοοοοοοοοοο??????

Καλημερα σας!!!Κοριτσακια με τα βουναλακια, ελπιζω τα βουναλακια σας να μην ειναι πολυ μεγαλα σκληρα και ακινητα, διπλα στον αφαλο, γιατι αυτα ειναι συσπασεις!!

Φανταζομαι για να το λετε με τοση χαρα θα ειναι τα χερακια και τα ποδαρακια του μωρου..οποτε μην επηρεαστειτε...Απλα ετσι την ειχα πατησει μια μερα στο γιατρο, νομιζα οτι ηταν το κωλαρακι του, τουρλωτο και φουσκωτο για 25 δευτερολεπτα περιπου, και μου λεει ο γιατρος, πιασε να δεις τι σημαινει πετρωμα και συσπαση...Και του λεω αφου ειναι το κωλαρακι του..Και μου λεει ειναι συσπαση, μην ανησυχεις, αλλα για να τις ξεχωριζεις...Απο τοτε το εχω καταλαβει πολυ καλα για να μην κανω αδικα χαρες...χεχεχεχεχε...

Αυριο παω να κανω αντισωματα και γενικη αιματος και ουρων..Ουφ..Ολο εξετασεις..

Εχει καμια αρνητικο Ρεζους οπως εγω?

Την αλλη Τεταρτη θθα κανω την ενεση για το Ρεζους..

Εχετε κανει ποτε οσες εχετε αρνητικο ή ειμαι η μοναδικη?χιχι

Καλημερουδιαααααααα γλυκα και φουσκωτα!!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημέρα κι από μένα!

Πώς είμαστε σήμερα?

Εμείς μια χαρά! Πήγαμε στο γιατρό χθες και είμαστε μια χαρά! Όλα φυσιολογικά, έχουμε περάσει τα 1.300γρ και έχουμε τα πόδια προς τα κάτω... Εμ, έτσι εξηγούνται οι ενοχλήσεις χαμηλά! Αφήστε που παίζει μπάλα με τη φούσκα μου!

Είδε και τα νεφράκια του και μας είπε ότι δε βλέπει να επιδεινώνεται η κατάσταση, είναι πολύ αισιόδοξος!

Για τα κιλάκια μου'βαλε λίγο χέρι...:oops: Κανόνισε, μου λέει, την πορεία σου, τώρα που έρχεται και Πάσχα! Κατά τ'άλλα όλα πολύ καλά!

Όμως βρε κορίτσια, όσο μεγαλώνει ο μπεμπάκος, τόσο λιγότερα καταλαβαίνω στον υπέρηχο...:-( Πρέπει να μου εξηγήσει ο γιατρός για να καταλάβω ότι αυτό που βλέπω είναι χέρι ή πόδι. Μόνο το κεφάλι ξεχωρίζω...Τι να πω...

Όσο για τα πετρώματα, μου είπε ότι αν δεν ξεπερνάνε τα 10-15 τη μέρα είναι φυσιολογικά. Αφού έχω 2-3, δεν ανησυχώ. Εγώ τα ξεχωρίζω από τις τούμπες γιατί νιώθω παράλληλα κι ένα έντονο σφίξιμο...

Αυτά από μας...

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημέρα κι από μένα!

Πώς είμαστε σήμερα?

Εμείς μια χαρά! Πήγαμε στο γιατρό χθες και είμαστε μια χαρά! Όλα φυσιολογικά, έχουμε περάσει τα 1.300γρ και έχουμε τα πόδια προς τα κάτω... Εμ, έτσι εξηγούνται οι ενοχλήσεις χαμηλά! Αφήστε που παίζει μπάλα με τη φούσκα μου!

Είδε και τα νεφράκια του και μας είπε ότι δε βλέπει να επιδεινώνεται η κατάσταση, είναι πολύ αισιόδοξος!

Για τα κιλάκια μου'βαλε λίγο χέρι...:oops: Κανόνισε, μου λέει, την πορεία σου, τώρα που έρχεται και Πάσχα! Κατά τ'άλλα όλα πολύ καλά!

Όμως βρε κορίτσια, όσο μεγαλώνει ο μπεμπάκος, τόσο λιγότερα καταλαβαίνω στον υπέρηχο...:-( Πρέπει να μου εξηγήσει ο γιατρός για να καταλάβω ότι αυτό που βλέπω είναι χέρι ή πόδι. Μόνο το κεφάλι ξεχωρίζω...Τι να πω...

Όσο για τα πετρώματα, μου είπε ότι αν δεν ξεπερνάνε τα 10-15 τη μέρα είναι φυσιολογικά. Αφού έχω 2-3, δεν ανησυχώ. Εγώ τα ξεχωρίζω από τις τούμπες γιατί νιώθω παράλληλα κι ένα έντονο σφίξιμο...

Αυτά από μας...

Αφου δεν επιδεινωνεται η κατασταση, αυτο ειναι πολυ καλο...Εμενα αφησε τη φουσκα και παιζει με το στομαχι....Κι εγω εχω πετρωματακια απο νωρις αλλα ειναι στα φυσιολογικα ορια...Ειναι πολυ χαρακτηριστικα τα πετρωματα...Αντε, περνανε οι μερες......

ουφ.....

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!Κοριτσακια με τα βουναλακια, ελπιζω τα βουναλακια σας να μην ειναι πολυ μεγαλα σκληρα και ακινητα, διπλα στον αφαλο, γιατι αυτα ειναι συσπασεις!!

Φανταζομαι για να το λετε με τοση χαρα θα ειναι τα χερακια και τα ποδαρακια του μωρου..οποτε μην επηρεαστειτε...Απλα ετσι την ειχα πατησει μια μερα στο γιατρο, νομιζα οτι ηταν το κωλαρακι του, τουρλωτο και φουσκωτο για 25 δευτερολεπτα περιπου, και μου λεει ο γιατρος, πιασε να δεις τι σημαινει πετρωμα και συσπαση...Και του λεω αφου ειναι το κωλαρακι του..Και μου λεει ειναι συσπαση, μην ανησυχεις, αλλα για να τις ξεχωριζεις...Απο τοτε το εχω καταλαβει πολυ καλα για να μην κανω αδικα χαρες...χεχεχεχεχε...

Αυριο παω να κανω αντισωματα και γενικη αιματος και ουρων..Ουφ..Ολο εξετασεις..

Καλημερουδιαααααααα γλυκα και φουσκωτα!!!!!

Καλημερα κοριτσακι ναι εμενα ετσι ειναι τα βουναλακια οπως ειπες αλλα εμενα μου εχει εξηγησει ο γιατρος οτι το πετρωμα δεν πιανει μονο την μια πλευρα.Πιανει ολη την περιοχη γυρω απο τον αφαλο και εχω και τετοια και ξερω οτι εκεινη την ωρα ειναι οι συσπασεις.Οταν φευγει ομως φευγει γλυκα,το βλεπω οποτε ξερω οτι ειναι ο μικρουλης μου.Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις.

Καλημερα κοριτσακι ναι εμενα ετσι ειναι τα βουναλακια οπως ειπες αλλα εμενα μου εχει εξηγησει ο γιατρος οτι το πετρωμα δεν πιανει μονο την μια πλευρα.Πιανει ολη την περιοχη γυρω απο τον αφαλο και εχω και τετοια και ξερω οτι εκεινη την ωρα ειναι οι συσπασεις.Οταν φευγει ομως φευγει γλυκα,το βλεπω οποτε ξερω οτι ειναι ο μικρουλης μου.Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις.

Μια χαρουλα τοτε!!!

Ναι, οι συσπασεις εχουν βουναλακι σκληρο αλλα και η γυρω περιοχη ειναι πετρα...Οποτε ειναι το ζουζουνι σου!!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλημέρα πολλά φιλάκια σε όλες...Υπέροχα νέα από όλες σας λοιπόν.....

Άντε χαρείτε τα βουναλάκια ......

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Τωρα παρατηρησα οτι εκανα την εγγραφη μου στο forum 28/10 ενω εμαθα για την εγκυμοσυνη μου 31/10...

Αχ αυτο το ενστικτο της μανουλας!!!!χιχιχιιχι

Μελιτάκι κάτι παρόμοιο έπαθα και εγώ....

Έμεινα έγκυος 19/4 και γράφτηκα στις 27/4!!!!

Μαρία καλ.εγώ λέω ναι να τα παραγγείλεις......να πάρεις και τα φορμάκια εσώρουχα που τα έχει προσφορά....αξίζουν ελληνικά και καλής ποιότητας....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μελιτάκι κάτι παρόμοιο έπαθα και εγώ....

Έμεινα έγκυος 19/4 και γράφτηκα στις 27/4!!!!

Μαρία καλ.εγώ λέω ναι να τα παραγγείλεις......να πάρεις και τα φορμάκια εσώρουχα που τα έχει προσφορά....αξίζουν ελληνικά και καλής ποιότητας....

ΟΚ Ευχαριστω αλλα να σε ρωτησω κατι...λεω να παρω καποια 0-3 και καποια αλλα 3-6 τι λες?Και να τα παρω ολα κοντομανικα τα εσωρουχα και με μακρυ μανικι τα φορμακια?Τι λες?

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια....κι εμείς από βουναλάκια μια από τα ίδια....πάντως εμένα μου φαίνεται πως κουνιέται πολύ βρε παιδάκι μου και πολύ συχνά.... πότε κοιμάται:shock::shock::shock:?????[

QUOTE=Melitaki :);Αυριο παω να κανω αντισωματα και γενικη αιματος και ουρων..Ουφ..Ολο εξετασεις..

Εγώ έχω ρέζους αρνητικό και κάνω κάθε μήνα και έμμεση coombs στις αιματολογικές...

Γιατί όμως θα κάνεις την ένεση από τώρα????????

Αυτή σου την κάνουν αφού γεννήσεις ή αν υπάρχει κάποιος άλλος ιατρικός λόγος....Εσένα γιατί????

γεια σας!!! τι κανετε??

βλεπω μιλαμε για τις αντιδρασεις των μωρων μας ε??

κι εμενα τον ασταματητο εχει, ειδικα το βραδακι...

πως τα πατε κοριτσακια με τον υπνο αληθεια?εμεις αν ξυπνησουμε την νυχτα δυσκολα ξανακοιμομαστε...

απο υγρα επισης εχετε??εγω ναι...

Melitaki πως μου αρεσει που εχεις αυλη στο σπιτι..και εμας εχει (σε ενοικιο δυστυχως) αλλα οσο σκεφτομαι οτι αργοτερα ο μπομπηρας θα εχει χωρο να τρεξει λιγο..ποσο χαιρομαι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...