-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 8 λεπτά , Nima21 είπε:
Είναι πολύ προσωπική αποφαση αυτή, ουτε ο γιατρος μπορει να την παρει για σενα, ούτε καν ο συζυγος σου.. αλλα γιατι προδικαζεις καταστασεις; Καταλαβαινω την απαισιοδοξία σου αλλα πρωτον περιμενε να ερθει η μερα της επομενης χοριακης και αν οντως ειναι αποβολη παρε τον χρονο σου να το δεχτεις και βλεπεις! Αν ομως τελικα εχεις πιασει ενα δεν είναι κριμα να προκαταβάλεις καταστάσεις; Παρε το παιδακι σου αγκαλια, κανε πραγματα μαζι του να ξεχάσεις μεχρι να ερθει η Δευτερα! Ευχομαι πραγματικα να εχεις τουλαχιστον ενα εμβρυακι εκει μεσα που να παλευει!!!!
Οσο αφορα τις βλαστοκυστες παλι προδικαζεις και τις εχεις βγαλει αχρηστες; Εγω για παραδειγμα σε αυτην την ωοληψια εχω και καλυτερες, εχω όμως και 6ης μερας και 3Αα και 3ΒΒ βλαστοκυστες.. ειχα προβληματιστεί για αυτες, διαβασα ομως εδω μεσα σχόλια οτι εχουν δωσει εγκυμοσύνη και γερα παιδακια σε γυναικες! Ναι λιγοτερες πιθανότητες σιγουρα, αλλα ποτε δεν ξερεις! Αν σου εκανα εγω την ερωτηση ειμαι σιγουρη οτι θα μου εδινες ελπιδες και για αυτες τις βλαστοκυστες! Οποτε παρε τον χρονο σου να δεις πως θα εξελιχθουν τα πραγματα με την τωρινη εγκυμοσυνη σου και αν δεν εχει καλη καταληξη βαλε κατω τα υπερ και τα κατα!! Αλλα σίγουρα υπαρχουν υπερ!!!
Σε αλλα νεα.. εγω ετοιμαζομαι σε λιγες μερες για την επομενη εμβρυομεταφορα μου.. προσπαθώ να μην το πολυσκεφτομαι και να αγχωνομαι..
Εχω ερωτηση όμως... Κανατε σεξ καποιες πριν την εμβρυομεταφορα τις τελευταιες μερες; Εμας μας εδωσαν το οκ με προφυλαξη..
Νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα, κάντε με προφύλαξη για αποφυγή κάποιας μόλυνσης. Καλή επιτυχία σου εύχομαι!!!
-
Cafe Ιουνίος 2012
-
Θέματα
-
- 5.692 απαντήσεις
- 788.795 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.125.909 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 34.106 εμφανίσεις
-
- 87 απαντήσεις
- 114.642 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 205.073 εμφανίσεις
-
-
-
- 5.692 απαντήσεις
- 788.795 εμφανίσεις
-
- 33 απαντήσεις
- 1.693 εμφανίσεις
-
- 1.628 απαντήσεις
- 200.702 εμφανίσεις
-
- 35 απαντήσεις
- 1.587 εμφανίσεις
-
- 818 απαντήσεις
- 77.563 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 44
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 648 απαντήσεις
- 27.961 εμφανίσεις
-
Διαβήτης κύησης
Από TSOUF, in Ιατρικά & Υγεία
- 1 απάντηση
- 109 εμφανίσεις
-
- 60 απαντήσεις
- 43.210 εμφανίσεις
-
- 16 απαντήσεις
- 690 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 607 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα