Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Eternity είπε:

Καταρχήν σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας. Δευτέρα πρωί θα κάνω τη χοριακη να τελειώσει κι αυτό το μαρτύριο να κόψω τα φάρμακα να αδιαθετησω. Κακά τα ψέμματα πουθενά δεν έχω διαβάσει να έχει συμβεί να πέφτει έτσι η χοριακη από αποβολή του ενός μόνο από τα έμβρυα, εγώ θα είμαι η πρώτη? Εν τω μεταξύ ο, τι ψιλό συμπτώματα είχα έφυγαν κι αυτά. 

Αυτή τη στιγμή τα συναισθήματα μου είναι πολύ μπερδεμένα. Από τη μια είναι λυτρωτικο να πω τέλος και να κλείσει ολοκληρωτικά το κεφάλαιο 2ο παιδί και από την άλλη σκέφτομαι μήπως το μετανιώσω. Είναι και το οικονομικό μεγάλο θέμα. Ίσως πρέπει να ρωτήσω τους εμβρυολογους τι πιθανότητες δίνουν σε τέτοιες βλαστοκυστες από τις επιτυχίες ή όχι που έχουν καταγραφεί και μετά να αποφασίσουμε. Για μικρόβια τι άλλο να δω όταν οι γιατροί μου λένε ότι είμαι οκ? 

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Το ότι δεν το έχεις διαβάσει δεν σημαίνει ότι δεν έχει συμβεί κιόλας.. για μικροβιομα έχεις κάνει; Γιατί δεν θυμάμαι. Αν έχεις κάνει και έχει βγει οκ καλώς αλλιώς πως ξέρουν οι γιατροί αν είσαι οκ; Και επειδή είσαι μπερδεμένη αυτή τη στιγμή γι'αυτό όλες πάνω κάτω σου λέμε το ίδιο πράγμα.. πάρε μια βαθιά ανάσα, βρες μια χαραμάδα αισιοδοξίας γιατι θα τρελαθείς στο τελος

Επίσης να κάνω μια ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι.. όλα τα έχεις κάνει στον ίδιο γιατρό;

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

natnat ποια καμπύλη έκανες? Σου γράφω τις τιμές που μου έδωσε η ενδοκρινολόγος (για εγκυμοσύνη). (τις οποίες είχα βρει κι εγώ στο ιντερνετ σε διάφορες μεριές...)

Λοιπόν, με 100γρ. γλυκόζης:

0' (νηστική) <90 mg/dl

60' <180 mg/dl

120' <155 mg/dl

180<140 mg/dl

Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Εμένα οι τιμές ήταν χαμηλές μεν, αλλά κοντά στα όρια και δεν προβληματίστηκε καθόλου η γιατρός.

Βέβαια για να ηρεμήσεις, μπορείς να πάρεις το γιατρό σου ένα τηλ., έτσι για να σου φύγει η αμφιβολία... :wink:

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

natnat ποια καμπύλη έκανες? Σου γράφω τις τιμές που μου έδωσε η ενδοκρινολόγος (για εγκυμοσύνη). (τις οποίες είχα βρει κι εγώ στο ιντερνετ σε διάφορες μεριές...)

Λοιπόν, με 100γρ. γλυκόζης:

0' (νηστική) <90 mg/dl

60' <180 mg/dl

120' <155 mg/dl

180<140 mg/dl

Να μην αγχώνεσαι καθόλου. Εμένα οι τιμές ήταν χαμηλές μεν, αλλά κοντά στα όρια και δεν προβληματίστηκε καθόλου η γιατρός.

Βέβαια για να ηρεμήσεις, μπορείς να πάρεις το γιατρό σου ένα τηλ., έτσι για να σου φύγει η αμφιβολία... :wink:

εκανα την καμπυλη των 75 , με τρεις μετρησεις..μια νηστικα,μια ωρα μετα και δυο ωρες μετα...εχεις και για αυτη τιμες??

τι να κανω θα τον παρω αυριο που θα ειναι στο γραφειο του..μιας και με ανχωσε τοσο...ευχαριστω ομως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσια.Τι μου κανετε?Εγω πηγα το απογευμα στο γιατρο για τον τραχηλο και απο 28 πηγε 30 χαρις την αλοιφη που βαζω απο την παρασκευη και μου ειπε ο γιατρος να την συνεχισω και την δευτερα να παω να με ξαναδει και να συνεχισω την ξαπλα και την ξεκουραση.Σχετικα με την δυσκοιλιοτητα μου εδωσε ενα σιροπι μια κουταλια πρωι-βραδυ.Δεν τον ρωτησα για το γαλα μαγνησιας αν ηταν φανταζομαι θα μου το ελεγε απο μονος του.Ευτυχως ειναι ευχαριστα τα νεα.

Καλημερούδια!!!!

Τι κάνετε? Πώς πάνε οι κοιλίτσες? Εμείς μια χαρά...Αν και μου φαίνεται πολύ ήσυχος ο μικρός τις τελευταίες μέρες.. Μάλλον στριμώχνεται και δεν πολυκουνιέται.

Μαρία Ευγενία η ξεκούραση κάνει δουλειά! Συνέχισε την ξάπλα και τις συμβουλές του γιατρού.

nelly28 Τι νέα από το γιατρό? Το είδατε το μικρό σας?

Στέγια μου φιλόλογος είμαι και κάνω ιδιαίτερα. Ούτε σχολείο, ούτε φροντιστήριο... Ασ'τα, θλιβερή ιστορία! Κι επειδή πληρώνομαι με την ώρα, αν σταματήσω τα μαθήματα, σταματάνε και τα λεφτά...:-(

natnat Τον πήρες το γιατρό? Μόνο αυτές τις τιμές έχω, αλλά αν ψάξεις στο google θα βρεις και για τα 75γρ. Ελπίζω, βέβαια να σε καθησύχασε ο γιατρός και να μη χρειαστεί να ψάξεις! (για να μην αγχώνεσαι...;) )

Κατά τ'άλλα, έχω αρχίσει κι έχω πονάκια χαμηλά στην κοιλιά, κυρίως όταν σηκώνομαι...Πιέζει η κοιλίτσα! Να μην πω για την πλάτη που από το απόγευμα κ μετά με πεθαίνει! Δε βολεύομαι ούτε σε καρέκλα, ούτε σε κρεβάτι, ούτε όρθια. Δράμα! Ευτυχώς έχουμε γιατρό σήμερα και θα τον ρωτήσω... Να δούμε και το μπεμπάκο μας!!!!:-P:razz::-P

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

Καλημέρα κοριτσακια!!!!

Τι όμορφη μέρα σήμερα!!!Καθομαι στον κήπο κ πινω το γαλατακι μου στον ήλιο!!!Σε λίγο θα φτιάξω κ ενα καφεδακι γιατι ο καλός καιρός το επιβάλλει!!!

Δεν πήγα στη δουλεια σήμερα για να ξεκουραστω λιγάκι..Τις τελευταίες μέρες πονάει λιγάκι η μεση μου και ενα νεύρο απο τη λεκάνη μου προς τα κάτω..Ειναι λέει το ίσχιακο νεύρο κ ειναι πολυ συχνό στις εγκυμοσυνες να πιέζεται απο την κοιλιτσα...Η αδερφούλα μου το τελευταίο δίμηνο της εγκυμοσυνης ένιωθε ακριβώς το ίδιο νεύρο...

Έχετε εσείς παρόμοια ποναλακια;;Ζορικο μου φαίνεται το τελευταίο τριμηνο αλλα χαλάλι του του μπεμπακου μου!!!

Μεγαλώνει η κοιλιτσα κ το περπάτημα γίνεται πιο δύσκολο!!Εχω τωρα και τη μεσουλα,αλλα δεν το βάζω κάτω!!Ολα καλα να λέμε και δόξα τω θεω...Το μικρουλι κάνει πια πιο συντονισμένες κ μεγάλες κινήσεις..Τον νιώθω συνέχεια κ αυτο με ηρεμει...

Σας φιλω γλυκα!!!

Χαίρομαι γιατι για όλες μας ολα πανε καλα κ ξεπερνά με ολα τα μικροπροβληματακια μας!!

Περιμένω ευχάριστα νέα!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια τι κανετε?? εγω και ο μικρος μου εγω μια χαρα ολη η υπολοιπη οικογενεια με γαστρεντεριτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

λοιπον πηγαμε στον γιατρο η μπεμπα μας μεγαλωσε κατα 15 μερες, κανονικα δηλαδη αλλα.... θα γεννηθει μικρουλα (αυτο το ξεραμε) και.... θα γεννηθει νωρις!!!!!!!:shock: βιαζετε!!!!!!!!!!!!!!!!! οποτε ξεκουραση αρκετη... τα χαπακια μου για τις συσπασεις τα συνεχιζω μεχρι να μπω στον μηνα μου (εχω πολλες συσπασεις αλλα δεν τις καταλαβαινω γιατι εχω πολυ μικρη κοιλια) και καλα εκανα και μπηκα στις μανουλες ιουνιου και οχι ιουλιου!!!!!! οπως καταλαβαινετε πρεπει να αρχισω να ετοιμαζω και την βαλιτσα μου!!!!!!!! με ρωτησε (δεν θυμοταν) ποσο γεννηθηκε το πρωτο και στις ποσες βδομαδες και οταν του ειπα οτι γεννηθηκε 2590 μολις μπηκα στον μηνα μου επειδη εσπρωχνε και με υσχιακη προβολη μου ειπε οτι οπως φαινεται δεν εσπρωχνε απλα ειναι ετσι το σωμα μου και η μητρα μου που δεν ειναι για πολλα πολλα!!!!!!!!!!!!!:rolleyes: επισεις μου ειπε να κοψω το αλατι γιατι εχω ιχνη λευκοματος και να φαω και κανενα γλυκακι παρα πανω!!!!!!!!!!! προσπαθω να μην αγχονωμαι και να σκευτομαι οτι θα πανε ολα καλα και ο γιατρος μου ησυχος ηταν, δεν μου εδειξε να ανησυχει για κατι.

νατνατ ολα καλα? τον ρωτησες?? Theodora_D εχω και εγω πολλα πονακια και μαλλον παιζουν ρολο και οι αλαγες της θεμοκρασιας, το εχω προσεξει οτι γινετε συχνα! οσο για την καρεκλα μια απο τα ιδια, πηγαμε για καφε εχτες και μονο που δεν ξαπλωσα μεσα στον κοσμο για να βολευτω!!!!!!!!:oops:

γεια σας μανουλιτσες! πως παει??

εγω με πολυ ανχος γιατι το πρωι πηρα και τις γενικες εξετασεις μου και βρεθηκε σακχαρο και στα ουρα...αλλα πριν λιγο μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε πως οι μετρησεις μου ειναι μια χαρα και να μην ανυσηχω!γιουπι!:D:D

καλα θα προσεχω κι εγω λιγο με τα γλυκακια ομως...ετσι κι αλλιως...

nelly28 ειδες που ανχωνοσουν και εσυ? ολα καλα ειναι και θα ειναι αρκει να ακουμε τι μας λενε!

Μelitaki το χαρηκες το ρεπο σου?

Theodora περιμενουμε νεα απο τον μπεμπακο σου...

εμεις την αλλη παρασκευη εχουμε ραντεβου...ανυπομονω...εχω να το δω πολυ καιρο...αλλα τον νιωθω μια χαρα!!!

φιλια!!!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας μανουλιτσες! πως παει??

εγω με πολυ ανχος γιατι το πρωι πηρα και τις γενικες εξετασεις μου και βρεθηκε σακχαρο και στα ουρα...αλλα πριν λιγο μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε πως οι μετρησεις μου ειναι μια χαρα και να μην ανυσηχω!γιουπι!:D:D

καλα θα προσεχω κι εγω λιγο με τα γλυκακια ομως...ετσι κι αλλιως...

nelly28 ειδες που ανχωνοσουν και εσυ? ολα καλα ειναι και θα ειναι αρκει να ακουμε τι μας λενε!

Μelitaki το χαρηκες το ρεπο σου?

Theodora περιμενουμε νεα απο τον μπεμπακο σου...

εμεις την αλλη παρασκευη εχουμε ραντεβου...ανυπομονω...εχω να το δω πολυ καιρο...αλλα τον νιωθω μια χαρα!!!

φιλια!!!:P

Πέρασα πολυ καλα και ξεκουραστηκα αρκετα μια και ο βράδυνος μου ύπνος ειναι τωρα τελευταία λίγο ανήσυχος!!Ολο στριφογυριζω για να βολευτω!!χιχι!! Έκανα και κάποιες μικρο δουλιτσες στο σπιτι και το έφερα σε μια καλη κατάσταση!!!

Το καλυτερο ήταν πάντως το καφεδακι μου χαλαρά στην αυλή!!!Απολαυση...

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

γεια σας κοριτσαρες!!μια χαρα σας βρησκω ολες,καφεδακια κ γαλατακια στον ηλιο.μια χαρα εξετασουλες!τελεια!να σας πω κ τι εκανα εγω η κακια μανα!!μπερδεψα το ραντεβου στη γυναικολογο,νομιζα ειχα σημερα παω βλεπω την καρτα κ ειχα τη δευτερα!tragikkkkkk!!!!τι μανα θα γινω εγω μου λετε??ξεχναω το παιδι μου απο τωρα.:-(:sad::-(θα παρω αυριο πρωι τη γιατρο να κλεισω νεο ραντεβου.πολυ στεναχωρεθηκα σας λεω:-(

rbOEp3.png

Γειά σας κορίτσια..καιρό έχω να μπω πολλά νέα βρε παιδί μου...Καταρχάς ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ αν ρυθμιστείςμε το σιροπάκι θα σου περάσουν οι πόνοι. Μου το είπαν δύο γιατροί πως πρέπει να το ρυθμίσω. Κάθε δεύτερη μέρα πρέπει να πηγαίνεις τουαλέτα. Εγώ απο διατροφή δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί έχω και σύνδρομο ευερέθιστου εντερου..άστα!

Theodora D. εγώ σταμάτησα δουλειά μόλις το έμαθα γιατί είχα ιστορικό και είμαι πάρα πολύ προσεχτική. Στην προηγούμενη εγ΄κυμοσύνη είχα πονάκια χαμηλά και πολλές ενοχλήσεις και δεν έδινα σημασία μέχρι που είδα αιματάκι τον τέταρτο μήνα κ σταμάτησα. Πιστεύω οτι στην εγκυμοσύνη πρέπει να ακούμε το σώμα μας...Βέβαια και το οικονομικό...είναι δύσκολο κομμάτι ειδικά στις μέρες μας

blebarbouni καλώς ήρθες και με ένα πόνο σου εύχομαι..

Διαφημίσεις

Μια καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!!!!

Χαίρομαι που όλες είστε καλά και τα μπεμπάκια σας επίσης

selestinaτο μόνο που μπορείς να κάνεις για τις καούρες είναι να πίνεις κρυο γάλα οποτε σε πιάνουν...όχι πολύ μεγάλη ποσότητα, μισό ποτηράκι...με έπιασαν κι εμένα πριν περίπου μια εβδομάδα αλλά ευτυχώς κράτησαν λίγες μέρες.... το παγωτάκι καλό είναι καθώς περιέχει και αυτό γάλα και σε ηρεμεί αλλά προσοχή γιατί έχει και πολλή ζάχαρη....

Η μέση μου ακόμη δεν πονάει ούτε και η πλάτη μου αν και έχω πάρει 11 κιλά αλλά πονάνε οι προσαγωγοί μου βρε κορίτσια......:shock:

Το έχει καμία αυτο???

Καλησπερα κοριτσακια μου.Τι κανετε?Εγω και ο μπεμπης μου ειμαστε πολυ καλα.Χτες το βραδυ το τουρλωμα που εκανε κοριτσια δεν υπηρχε!!!Ειχε κανει ενα ωραιοτατο βουναλακι η μαλλον ολοκληρο βουνο δεξια διπλα απο τον αφαλο μου!!!Τωρα λεω θα πεταχτει απ εξω!!χαχαχαχαχα.Αλλα και σημερα δεν με αφησε ετσι μου το ξανακανε κανα 2 φορες γενικα του αρεσει να τουρλωνεται και να τεντωνεται.Αφου εχει βρει χωρο το παιδι!!!!Να τον αφησει ανεκμεταλλευτο!!!!Τοσο κοπο εκανα για να του φτιαξω ολοκληρη αλανα για να απλωνεται!!!

Μια καλησπέρα και από εμένα κορίτσια!!!!

Χαίρομαι που όλες είστε καλά και τα μπεμπάκια σας επίσης

selestinaτο μόνο που μπορείς να κάνεις για τις καούρες είναι να πίνεις κρυο γάλα οποτε σε πιάνουν...όχι πολύ μεγάλη ποσότητα, μισό ποτηράκι...με έπιασαν κι εμένα πριν περίπου μια εβδομάδα αλλά ευτυχώς κράτησαν λίγες μέρες.... το παγωτάκι καλό είναι καθώς περιέχει και αυτό γάλα και σε ηρεμεί αλλά προσοχή γιατί έχει και πολλή ζάχαρη....

Η μέση μου ακόμη δεν πονάει ούτε και η πλάτη μου αν και έχω πάρει 11 κιλά αλλά πονάνε οι προσαγωγοί μου βρε κορίτσια......:shock:

Το έχει καμία αυτο???

ασε κοριτσακι σαν να μου ειπαν φαε οτι παγωτο υπαρχει!αααχαχααχαχ!!θα πιω κ γαλατακι μ αρεσει πολυ αλλα κανω την αδιαφορει,με βλεπει ο αντρας μου με το παγωτακι και λεω για την κοιλιτσα μου!χαχααχχαχα!!η καθεμια μας ποναει αλου απο οτι εχω καταλαβει,εγω εκει που περπαταω με πιανονται οι γλουτοι και η πλατη το βραδυ που παω να ξαπλωσω με πεθαινει!!κουραγιο μανες!!

rbOEp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Τι κανετε?Εγω και ο μπεμπης μου ειμαστε πολυ καλα.Χτες το βραδυ το τουρλωμα που εκανε κοριτσια δεν υπηρχε!!!Ειχε κανει ενα ωραιοτατο βουναλακι η μαλλον ολοκληρο βουνο δεξια διπλα απο τον αφαλο μου!!!Τωρα λεω θα πεταχτει απ εξω!!χαχαχαχαχα.Αλλα και σημερα δεν με αφησε ετσι μου το ξανακανε κανα 2 φορες γενικα του αρεσει να τουρλωνεται και να τεντωνεται.Αφου εχει βρει χωρο το παιδι!!!!Να τον αφησει ανεκμεταλλευτο!!!!Τοσο κοπο εκανα για να του φτιαξω ολοκληρη αλανα για να απλωνεται!!!

ναι κ εμενα ετσι κανει οοοολη μερα η σκατουλα,βουναλακια απο δω,βουναλακια απο εκει!μια τρελλα ειναι!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...