Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012!!!

337404.gifselestina ΠΗΤ 1/6/2012

337404.gifnana80 ΠΗΤ 2/6/2012

Φωτογράφος ΠΗΤ 3/6/2012522194.gif

386913.gifΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΗΤ 4/6/2012

386913.gifverak ΠΗΤ 4/6/2012

naya23 ΠΗΤ 5/6/2012 522194.gif

337404.gifsofaKi 1978 ΠΗΤ 7/6/2012

337404.gifirene_myl ΠΗΤ 8/6/2012

386913.gifkaterina23 ΠΗΤ 12/6/2012

337404.gifΣΤΕΓΙΑ ΠΗΤ 12/6/2012

337404.gifΕλινα Ζ. ΠΗΤ 14/6/2012

386913.gifefffiiiii ΠΗΤ 14/6/2012

386913.gifnatnat ΠΗΤ 15/6/2012

386913.gifTheodora_D ΠΗΤ 16/6/2012

lilathanos ΠΗΤ 21/6/2012 522194.gif

386913.gifMelitaki :) ΠΗΤ 25/6/2012

aglaitsa ΠΗΤ 29/6/2012 522194.gif

386913.gifblebarbouni ΠΗΤ 30/6/2012

337404.gifnelly28 ΠΗΤ 1/7/2012

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου τι κανετε???

ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχουλες σας!!!νομιζω επιασαν τοπο!!καλυτερα ειμαστε κ οι δυο σημερα,ευτυχως!!βεβαια το μπουκωμα ακομα καλα κρατει αλλα τουλαχιστον παει ο πυρετος,ο πονοκεφαλος,μπορω να ανοιξω τα ματια μου κ φυσικα επιτελους να φροντισω κ το παιδακι μου!!!!πολυ χαλια!!!κ η πατατουλα καλυτερα ειναι λιγο!!ξεκινησε κ αυτη η καϊμενη αντιβιωση γιατι πλεον τα ομοιπαθητικα δεν μπορουσαν να μας βοηθησουν αλλο!!

ετσι οπως ειχα καιρο να μπω δεν ξερω απο που να αρχισω κα που να τελειωσω!!!πολλα εχασα η αληθεια ειναι!!!

το κολπακι με το σκορδο πολυ μου αρεσε!!!κ τωρα με την αντιβιωση που πινω μαλλον θα μου φανει πολυ χρησιμο τρικακι!!!

blebarbouni κοριτσακι καλωσορισες!!!ευχομαι με ενα πονο κ με το καλο το μπεμπουλινο σας!!!

selestina μικρη μου πολυ σε καταλαβαινω.κ εγω στην Ζωη ετσι ημουν κ το μονο που λιγο με ανακουφιζε ηταν να τρωω μικρα γευματα κ συχνα.αλλα δεν βοηθησε πολυ μιας κ δεν περνουσαν τελειως κ εβαλα κ 27 κιλα.τωρα στον μικρο πηρα την ομοιοπαθητικο μας κ μου εδωσε κατι καψουλες κ η αληθεια ηταν οτι με ανακουφισαν παρα πολυ.

natnat καλα αποτελεσματα να εχεις κ εσυ μανουλα με τα αποτελεσματα της καμπυλης.ποτε τα παιρνεις???

nelly28 περαστικουλια κ εσενα καλη μου.ευχομαι να μην σε ταλαιπωρησει κ να το περασατε οσο το δυνατον πιο ελαφρια!!

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ εγω στη Ζωη υπεφερα.μπορει να περνουσαν κ 4 ημερες χωρις να παω τουαλετα.δεν με ειχε βοηθησει κατι ιδιαιτερα αν κ τα ειχα κανει ολα. κ νερα πολλα επινα,κ γιαουρτια με δαμασκηνα κ συκα εφαγα,κ κολοκυθακια κ δημητριακακα κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο κ τπτ.δεν το λεω για να σε απογοητευσω απλα εμενα εστρωσε κατευθειαν μολις γεννησα.λες κ γυρσιες τον διακοπτη κ ολα ηρθαν στο φυσιολογικο τους ως δια μαγειας.

Theodora_D μπραβο κοριτσακι μου που δεν θελεις να αφησεις τους μαθητες σου αλλα οσο περναει ο καιρος θα "βαραινεις" κ περισσοτερο.μακαρι να τα καταφερεις κ να μην χρειαστε να αφησεις κανενα μαθητη σου αλλα μην στρεσαρεις τον αργανισμο σου γιατι θα σου χρειαστε κ πολυ ενεργεια κ για να γεννησεις κ μετα για να μεγαλωσεις το μικρακι σου κ καλο θα ειναι να πας για γεννα με γεματες μαπταριες κ οχι αδειες.βεβαια κανεις δεν ξερει καλυτερα τα ορια σου απο εσενα την ιδια!

ελπιζω να μην ξεχασα να σχολιασω κατι.ειδα οτι τα ψωνια μας για τα μικρακια μας καλα πανε κ πολυ χαρηκα.ζηλευω κιολας λιγο γιατι εγω εχω μπαστακωθει τοσες μερες μεσα κ για εξω ουτε κουβεντα.οταν βγω ομως.....θα τα σηκωσω ολα!!!λεμε τωρα γιατι εμεις τα περισσοτερα τα εχουμε απο την μικρη.

κατι τελευταιο θα ω μονο για τα καθισματακια κ ελπιζω να μην σας κουρασω.κ εμεις κ δυο καθισματακια που εχουμε κοιταζουν προς τα πισω.το πρωτο ειναι 0-13 κιλα της peg-perego απο το καροτσακι μας αλλα με την ειδικη βαση για το αυτοκινητο κ το αλλο ειναι της besafe απο αγγλια κ ειναι μεχρι 18 κιλα κ κοιταει κ αυτο προς τα πισω.δεν τα εχω μετανιωσει ποτε αυτα τα χρηματα γιατι μεσα σε ενα αυτοκινητο ποτε δεν ξερεις.τουλαχιστον ετσι ειμαστε ησυχοι.

αχ τα ειπα κ ξεθυμανα η γυναικα.πολυ μου λειψατε κοριτσακια μου.

φιλακια πολλα κ μια γλυκια γλυκια καληνυχτα σε ολες

τι κανετε κοριτσια??εγω καουρες,τρελες καουρες!αληθεια τι κανουμε για τις καουρες?εγω τσακιζω παγωτα αλλα τι αλλο να κανω δεν ξερω!περαστηκα στις αρρωστουλες!

Selestina μου μια απο τα ιδια με τις καουρες.Απο το απογευματακι με εχουν πιασει και πριν λιγο που ημουν ξαπλωμενη νομιζα οτι θα κανω εμετο!!!Πολυ καψιμο ρε παιδι μου!!!!Ας μας βοηθησει καποια ποιο εμπειρη!!!

καλημερα κοριτσια....... πως ειστε??? ο καιρος μας κανει νερα σημερα αλλα δεν θα αφησουμε να μας χαλασει και την διαθεση ε????? λοιπον εχω δυο αποροιες,

1: μετα το χρονο ενα μωρακι χωραει να καθησει σε αναποδο καθησμα? εμας δεν χορουσε και αναγκαστικα πηραμε κανονικο και δεν ηταν και κανενα μεγαλοσομο μωρο, μπορει και πριν το χρονο, μηπως επειδη ηταν χωρις βαση? καθησματακια με βαση ειναι πιο ασφαλη?

2: οι καουρες αν τις εχεις εναι σιγουρο οτι στο μωρακι μεγαλονουν τα μαλακια του?? (ετσι εχω ακουσει, δεν ειχα καθολου στην πρωτη αλλα μαλλακια ειχε αλλα....παιζει να ειχα και να μην τις καταλαβαινα, γενοκοτερα δεν την ειχα καταλαβει εκεινη την αγγυμοσυνη)!!!

σας ειπα για την καμπιλη ζαχαρου???????????? εκανα τα 50 γραμμαρια και..... μετα απο πολλα γλυκα την προηγουμενη μερα και..... δεν υπηρχα στην καμπιλη!!!!!!!!!!!!! ημουν πιο κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σας το ευχομαι και σε σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Selestina μου μια απο τα ιδια με τις καουρες.Απο το απογευματακι με εχουν πιασει και πριν λιγο που ημουν ξαπλωμενη νομιζα οτι θα κανω εμετο!!!Πολυ καψιμο ρε παιδι μου!!!!Ας μας βοηθησει καποια ποιο εμπειρη!!!

Κοριτσακι, ρωτα το γιατρο σου για το γαλα μαγνησιας, γιατι εμενα εκτος απο τη δυσκοιλιοτητα με εχει βοηθησει και στις καουρες, σημερα διαβασα οτι χρησιμοποιειται και ως αντιοξινο...τι να πω..

Αν δεν το επινα παντως τον τελευταιο μηνα, μπορει και να μην ειχα παει ακομα τουαλετα...χιχιχιχι:lol:

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

καλημερα κοριτσακια!!ευχαριστω για τις συμβουλες σας,nelly κ εμενα η καμπυλη καπως ετσι ηταν,τα ειχε απορροφηση ολα ο οργανισμος μου κ ειμουν κ πολυ κατω κ μου ειπαν οτι εχω πολυ καλο μεταβολισμο κ μπορω να τρωω κ μια τουρτα τη μερα!ιχιχιχιχιχ!!εχθες εστρωσαν οι καουρες με παγωτακι βανιλια!σημερα ειμαι καλυτερα εχει τελειο καιρο κ θελω βολτα!

rbOEp3.png

Καλημερες καλημερες!!!πως παμε?? σημερα ψιλοχαλασε ο καιρος αλλα δε πειραζει..

μολις πηγα κι εκανα τις γενικες μου εξετασεις και πηρα τα αποτελεσματα της καμπυλης..εχουμε και λεμε...νηστικη 82, μετα απο μια ωρα 1,22 μετα απο δυο 91.. ψιλοκαλη μου ειπε αυτος εκει, περα απο την μεσαια μετρηση..αλλα ειναι θεμα γιατρου λεει

βεβαια να σημειωσω πως το σαβ/κο ειχα κανει πληρη φορτηση οπως μου ειχε πει η μικροβιολογος..δηλ. και γλυκα (ειχα κανει και την τουρτα selestina) και μακαρονια, και πατατουλες και οτι θες!

nelly28 πηγες τελικα στον γιατρο??

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ , selestina δε μπορω να βοηθησω..καουρες δεν εχω..ισως βεβαια να βοηθαει οτι τρωω ποσα παγακια την ημερα!τι κακο και αυτο!!χαχα θα εχω να το λεω!!

φιλια σε ολες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα κοριτσια....... πως ειστε??? ο καιρος μας κανει νερα σημερα αλλα δεν θα αφησουμε να μας χαλασει και την διαθεση ε????? λοιπον εχω δυο αποροιες,

1: μετα το χρονο ενα μωρακι χωραει να καθησει σε αναποδο καθησμα? εμας δεν χορουσε και αναγκαστικα πηραμε κανονικο και δεν ηταν και κανενα μεγαλοσομο μωρο, μπορει και πριν το χρονο, μηπως επειδη ηταν χωρις βαση? καθησματακια με βαση ειναι πιο ασφαλη?

2: οι καουρες αν τις εχεις εναι σιγουρο οτι στο μωρακι μεγαλονουν τα μαλακια του?? (ετσι εχω ακουσει, δεν ειχα καθολου στην πρωτη αλλα μαλλακια ειχε αλλα....παιζει να ειχα και να μην τις καταλαβαινα, γενοκοτερα δεν την ειχα καταλαβει εκεινη την αγγυμοσυνη)!!!

σας ειπα για την καμπιλη ζαχαρου???????????? εκανα τα 50 γραμμαρια και..... μετα απο πολλα γλυκα την προηγουμενη μερα και..... δεν υπηρχα στην καμπιλη!!!!!!!!!!!!! ημουν πιο κατω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σας το ευχομαι και σε σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ξερω αν εχει να κανει με τη βαση το καθισμα αλλα απο οτι ξερω μεχρι και τα 4 μπορει να καθεται σε αναποδο καθισμα.Οι καουρες προσωπικα πιστευω δεν ειναι απο τα μαλλια του μωρου γιατι εγω ειχα πολυ λιγες απο τον 4ο μηνα περιπου και μου ξεκινησανε παλι πριν κατι ημερες.Και ξερω και κοπελες που δεν ειχαν καθολου οπως κι εσυ αλλωστε στη προηγουμενη εγκυμοσυνη σου και βγηκαν με πολυ μαλλι τα παιδακια τους.Πιστευω οτι το παιδι σπρωχνει το στομαχι και ανεβαινουν τα οξινα πανω.Μπραβο για την καμπυλη σου παει κι αυτο!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια!!ευχαριστω για τις συμβουλες σας,nelly κ εμενα η καμπυλη καπως ετσι ηταν,τα ειχε απορροφηση ολα ο οργανισμος μου κ ειμουν κ πολυ κατω κ μου ειπαν οτι εχω πολυ καλο μεταβολισμο κ μπορω να τρωω κ μια τουρτα τη μερα!ιχιχιχιχιχ!!εχθες εστρωσαν οι καουρες με παγωτακι βανιλια!σημερα ειμαι καλυτερα εχει τελειο καιρο κ θελω βολτα!

Θελω κι εγω παγωτοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!

xixiixi...Τι να πω...γραφε μας εσυ καθε μερα την αντιστροφη μετρηση..:cool:

πες το ψεμματα...αυτο βλεπω να γινεται...:tongue:

σπαστηκα τρελα με την αδερφη μου...με ανχωσε για τα αποτελεσματα της καμπυλης...και παρε τον γιατρο..και εγω δεν ειχα πανω απο το οριο και ομως ειχα ζαχαρο... και ...και ...και

εγω ειχα σκοπο στις 9 που θα παω να τις παω να τις δει..και δε μου φανηκαν τραγικες οι τιμες...τι να πω..ουφ πρεπει να ηρεμησω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Nat nat ωραιο το γλυκακι??πηρα κ εγω υλικα να το κανω!!εμεις αυριο εχουμε το ραντεβου του μηνα,αντε να δουμε την κοριτσαρα μας,αν και τωρα που ειναι μεγαλο δεν καταλαβαινουμε κ πολλα,χερια εδω ποδια εκει κουνιετε κ ολη την ωρα η κοριτσαρα μου!γερη να ειναι κ ας μην καταλαβουμε!

rbOEp3.png

nelly28 πηγες τελικα στον γιατρο??

ουφφφ στις 5.30 εχω ραντεβου και εχουν κολλησει οι ωρες.... το καλο ειναι οτι θα φυγουμε νωριτερα γιατι ειναι σε μια κοντινη πολη και μεχρι να ετοιμαστουμε και να φυγουμε πιστευω θα κυλισουν πιο γρηγορα... η γνωμη μου ειναι να παρεις τηλ τον γιατρο σου να του πεις τα αποτελεσματα γιατι σιγουρα θα σου εβαλε ιδεες στο μυαλο η αδερφη σου και θα το σκευτεσαι, καλυτερα παρτον να εισαι σιγουρη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...