Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Καλημερα σε ολες?Τι κανετε?Ωραια μερα και σημερα?Βγηκατε?Εμεις οχι πηγαμε καναμε και την τελευταια ενεση για τον μικρουλη μας και ηραθαμε παλι σπιτι δεν ειχα και ορεξη να σας πω την αληθεια γιατι χτες το βραδακι με πονεσε λιγο η κοιλα μου χαμηλα αριστερα και λιγο δεξια και τη νυχτα με πονεσε ολη χαμηλα και με χτυπαγε ο πονος στη μεση οπως στη περιοδο περιπου αλλα ευτυχως για πολυ λιγο.Αλλα και σημερα το πρωι που σηκωθηκα ειχα κατι σουβλιτσες κυριως αριστερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι...υπαρχει περιπτωση να με ενοχλει η κοιλια μου επειδη δεν παω τουαλετα?Λογο εντερου?Μπορε να περασουν και 3 ημερες χωρις να παω με εχει πιασει δυσκοιλιοτητα.

Ρε κοριτσια να ρωτησω κατι...υπαρχει περιπτωση να με ενοχλει η κοιλια μου επειδη δεν παω τουαλετα?Λογο εντερου?Μπορε να περασουν και 3 ημερες χωρις να παω με εχει πιασει δυσκοιλιοτητα.

Κοριτσάκι εγω πινω γάλα μαγνησίας 1,5 κουτάλακια κάθε βράδυ και πήγα σήμερα μετα απο 3μερες..Τις προηγούμενες μέρες ένιωθα ποναλακια και σήμερα μετα την τουαλέτα νιώθω ήδη πολυ καλύτερα..Δεν το δοκιμαζεις κι εσυ;;1,5 ευρω το παίρνω απο το Φαρμακειο και ενδείκνυται για την εγκυμοσυνη αν υπάρχει δυσκοιλιοτητα..Και μην ανησυχείς για τα ποναλακια.Το άγχος ίσως επιδεινώνει το πρόβλημα!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Κοριτσάκι εγω πινω γάλα μαγνησίας 1,5 κουτάλακια κάθε βράδυ και πήγα σήμερα μετα απο 3μερες..Τις προηγούμενες μέρες ένιωθα ποναλακια και σήμερα μετα την τουαλέτα νιώθω ήδη πολυ καλύτερα..Δεν το δοκιμαζεις κι εσυ;;1,5 ευρω το παίρνω απο το Φαρμακειο και ενδείκνυται για την εγκυμοσυνη αν υπάρχει δυσκοιλιοτητα..Και μην ανησυχείς για τα ποναλακια.Το άγχος ίσως επιδεινώνει το πρόβλημα!!!

Την τριτη εχω ραντεβου με το γιατρο μου θα του το πω.Σε ευχαριστω παντως.

καλησπερα μελλουσες μανουλες! παρακολουθω καιρο το φορουμ αλλα σημερα αποφασισα να μπω στην παρεα σας,ειμαι στην 26η εβδομαδα ,εχω αγορακι και πητ 30/6.Ελπιζω να κανουμε καλη παρεουλα!;)

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε???

εχω πολλεςμερες να μπω να διαβασω νεακια σας αλλα μου ειναι αδυνατον ακομα κ αυτα τα πεντα λεπτα που χρειαζονται να τα βρω

το προηγουμενο σαβ/κο ειχαμε την γιορτη του αντρα μου οποτε για δυο μερες ετοιμαζα πραγματα κ σαν να μην φτανει αυτο την δευτερα αρρωσταινουμε κ εγω κ η πατατουλα μου.ακομα κ σημερα δεν εχουμε συνελθει.εγω ειμαι με αντιβιωση για ιγμωρητιδα κ η μικρη με ενα απιστευτο μπουκωμα με βηχα.

ελπιζω να εισαστε καλυτερα απο εμας!

πολλα φιλακια σε ολες τις κοιλιτσες κ τα μικρακια μας

καλησπερα μελλουσες μανουλες! παρακολουθω καιρο το φορουμ αλλα σημερα αποφασισα να μπω στην παρεα σας,ειμαι στην 26η εβδομαδα ,εχω αγορακι και πητ 30/6.Ελπιζω να κανουμε καλη παρεουλα!;)

Καλωσηρθες στην παρεουλα μας!!!Συζητάμε για οτι μας απασχολεί και έτσι ολα ειναι πιο εύκολα !!Κι εγω αγοράκι περιμένω!!!Οτι καλυτερο στις κοιλιτσες μας!!!

cT2Cp3.png

kJlGp2.png

HmHip3.png

Καλωσηρθες στην παρεουλα μας!!!Συζητάμε για οτι μας απασχολεί και έτσι ολα ειναι πιο εύκολα !!Κι εγω αγοράκι περιμένω!!!Οτι καλυτερο στις κοιλιτσες μας!!!

Ευχαριστώ Melitaki !!Οτι καλυτερο στις κοιλιτσες μας και με το καλο ο πριγκιπας σου!:P

Καλημέρα καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια? Δε μπήκα όλο το σ/κ κι είχατε πολλά νέα απ'ό,τι είδα!

Veraki πώς είσαι? Τι έχετε πάθει με τις αρρώστιες φέτος!Περαστικά εύχομαι! Άντε τώρα που καλοκαιριάζει λίγο να ηρεμήσετε...

Καλά το πόσο γέλασα με τα σκόρδα δε λέγεται! Τελικά πάντα στο παραδοσιακό γιατροσόφι επιστρέφουμε...

Μαρία-Ευγενία πώς πάνε τα πονάκια? Για τη δυσκοιλιότητα η διατροφή είναι το α και το ω...Εγώ αν φάω μπόλικη σαλάτα το μεσημέρι (μαρούλι ή μπρόκολο, κυρίως πράσινη δηλαδή) την άλλη μέρα πάω μια χαρά.Αν δε φάω...ασ'τα! Τι να κάνουμε, είναι κι αυτό από τα συμπτώματα που εντείνονται στο 3ο τρίμηνο...

blebarbouni Καλώς μας ήρθες! Με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας! Είναι το πρώτο σας?

Τι γίνεται βρε κορίτσια! Πολλά αγόρια θα φέρει ο Ιούνιος! Και γενικά η χρονιά...Όσες ακούω γύρω μου να γεννάνε ή να περιμένουν, 8 στις 10 κάνουν αγόρια!:confused:

Εμείς περάσαμε ένα γεμάτο παρασκευοσαβ/κο! Βγήκαμε, είδαμε φίλους, σόγια, φυτέψαμε τα λουλουδάκια μας και φτιάξαμε το μπαλκόνι μας (να νιώσουμε άνοιξη!)...όλα τα κάναμε, μόνο που δεν ξεκουραστήκαμε καθόλου!!!

Να ρωτήσω κάτι, όσες δουλεύετε, πότε θα σταματήσετε? Εγώ μαθήματα κάνω, αλλά κουράζομαι αρκετά τόσες ώρες είτε στην καρέκλα, είτε όρθια. Αλλά δε θέλω να σταματήσω από τώρα, πρώτον για το οικονομικό και δεύτερον δε θέλω ν'αφήσω τα παιδάκια μου λίγο πριν τις εξετάσεις τους...

Για πείτε καμιά γνώμη :?:

55G7p3.png1qpAp3.pngHrKep2.png

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!τι κανετε??

εμεις μολις επιστρεψαμε απο την καμπυλη ζαχαρου...παει και αυτο...αντε να δουμε...

Verak περαστικουλια!!! δε σας εχει αφησει σε ηρεμια το κρυωμα...αντε να εξαφανηστει επιτελους!

blebarbouni καλως μας ηρθες και με το καλο!!!! που βρισκεσαι εσυ?που γεννας με το καλο???

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ πως παει??εισαι-αισθανεσαι καλυτερα??? η δυσκοιλιοτητα ειναι πλεον ενα θεμα...και εγω ζορι..δε τρωω και σαλατες βλεπετε!τι κακο και αυτο...ζοριζομαι κι εγω...οποτε οταν εχω παρασκασει γυρναει σε τσιρλιπιπι μπας και αδειασει λιγο μαλλον!!χαχαχαχα συγνωμη για την περιγραφη...

Ελινα πως παει η θεραπεια με το σκορδακι???χαχαχχα το οτι το αφηνεις και για ωρες μου εκανε τρελη εντυπωση!!!!βρε τι μαθαινουμε..

Theodora ποτε να σταματησεις ε?ελα ντε...ισως αν μειωνες τις ωρες?? κι εγω που ερχομαι στο μαγαζι μου λενε μεχρι ποτε ακομα?? αλλα και τι να κανω??δε με βλεπω να σταματαω και καθολου, απλα προσεχω και προσπαθω να μην καθομαι πολλες ωρες...

Melitaki τι μου θυμησες με το γαλα μαγνησιας...το πινει μια φιλη λογω δυσκοιλιοτητας και εχει φαει πολυ δουλεμα...χαχαχαχα αφου πιανει ομως...

πολλα φιλιαααααααα!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια? Δε μπήκα όλο το σ/κ κι είχατε πολλά νέα απ'ό,τι είδα!

Veraki πώς είσαι? Τι έχετε πάθει με τις αρρώστιες φέτος!Περαστικά εύχομαι! Άντε τώρα που καλοκαιριάζει λίγο να ηρεμήσετε...

Καλά το πόσο γέλασα με τα σκόρδα δε λέγεται! Τελικά πάντα στο παραδοσιακό γιατροσόφι επιστρέφουμε...

Μαρία-Ευγενία πώς πάνε τα πονάκια? Για τη δυσκοιλιότητα η διατροφή είναι το α και το ω...Εγώ αν φάω μπόλικη σαλάτα το μεσημέρι (μαρούλι ή μπρόκολο, κυρίως πράσινη δηλαδή) την άλλη μέρα πάω μια χαρά.Αν δε φάω...ασ'τα! Τι να κάνουμε, είναι κι αυτό από τα συμπτώματα που εντείνονται στο 3ο τρίμηνο...

blebarbouni Καλώς μας ήρθες! Με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας! Είναι το πρώτο σας?

Τι γίνεται βρε κορίτσια! Πολλά αγόρια θα φέρει ο Ιούνιος! Και γενικά η χρονιά...Όσες ακούω γύρω μου να γεννάνε ή να περιμένουν, 8 στις 10 κάνουν αγόρια!:confused:

Εμείς περάσαμε ένα γεμάτο παρασκευοσαβ/κο! Βγήκαμε, είδαμε φίλους, σόγια, φυτέψαμε τα λουλουδάκια μας και φτιάξαμε το μπαλκόνι μας (να νιώσουμε άνοιξη!)...όλα τα κάναμε, μόνο που δεν ξεκουραστήκαμε καθόλου!!!

Να ρωτήσω κάτι, όσες δουλεύετε, πότε θα σταματήσετε? Εγώ μαθήματα κάνω, αλλά κουράζομαι αρκετά τόσες ώρες είτε στην καρέκλα, είτε όρθια. Αλλά δε θέλω να σταματήσω από τώρα, πρώτον για το οικονομικό και δεύτερον δε θέλω ν'αφήσω τα παιδάκια μου λίγο πριν τις εξετάσεις τους...

Για πείτε καμιά γνώμη :?:

Ναιιι ειναι το πρωτο μας και ειμαστε ενθουσιασμενοι !!!!:P

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!τι κανετε??

εμεις μολις επιστρεψαμε απο την καμπυλη ζαχαρου...παει και αυτο...αντε να δουμε...

Verak περαστικουλια!!! δε σας εχει αφησει σε ηρεμια το κρυωμα...αντε να εξαφανηστει επιτελους!

blebarbouni καλως μας ηρθες και με το καλο!!!! που βρισκεσαι εσυ?που γεννας με το καλο???

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ πως παει??εισαι-αισθανεσαι καλυτερα??? η δυσκοιλιοτητα ειναι πλεον ενα θεμα...και εγω ζορι..δε τρωω και σαλατες βλεπετε!τι κακο και αυτο...ζοριζομαι κι εγω...οποτε οταν εχω παρασκασει γυρναει σε τσιρλιπιπι μπας και αδειασει λιγο μαλλον!!χαχαχαχα συγνωμη για την περιγραφη...

Ελινα πως παει η θεραπεια με το σκορδακι???χαχαχχα το οτι το αφηνεις και για ωρες μου εκανε τρελη εντυπωση!!!!βρε τι μαθαινουμε..

Theodora ποτε να σταματησεις ε?ελα ντε...ισως αν μειωνες τις ωρες?? κι εγω που ερχομαι στο μαγαζι μου λενε μεχρι ποτε ακομα?? αλλα και τι να κανω??δε με βλεπω να σταματαω και καθολου, απλα προσεχω και προσπαθω να μην καθομαι πολλες ωρες...

Melitaki τι μου θυμησες με το γαλα μαγνησιας...το πινει μια φιλη λογω δυσκοιλιοτητας και εχει φαει πολυ δουλεμα...χαχαχαχα αφου πιανει ομως...

πολλα φιλιαααααααα!!!!

Ειμαστε στην 26η εβδομαδα και 3 ημερες!Θα γεννησω στο Μητερα (με το καλο) εσυ?Οσο γι'αυτο που λεει η Τheodora και εγω εργαζομαι και περιμενω πως και πως την αδεια που θα αρχισει το Μαιο!!Ειναι και μακρια η δουλεια απο τον τοπο κατοικιας και κανω ενα μικρο ταξιδακι καθε μερα!!

Blebarbouni καλως ηρθες στη παρεα μας και με το καλο το μωρακι σου κι εγω αγορακι εχω.

Nat nat νιωθω πολυ καλα αλλα η δυσκοιλιοτητα παραμενει αυριο θα το κουβεντιασω με το γιατρο μου.

Τheodora μου τα πονακια τα εχω ακομα αλλα μην φανταστεις τιποτα τραγικο 1-2 φορες την ημερα με πιανουν κατι τσιμπιματακια δεξια και αριστερα χαμηλα στη κοιλια αλλα για πολυ λιγο 3-4 λεπτα.

Verak μου περαστηκα σας!!!

καλημερα κοιλιτσες........... Blebarbouni καλος ηρθες, ειμαστε πολυ κοντα, εγω ειμαι 26 και 5 αλλα περιμενω κοριτσακι. Veraki καλη αναρωση.

με επιασε και μενα μια γριπουλα αλλα ευτυχως πολυ ελαφρια, αχ κοριτσια αυριο ειναι το ραντεβου μας για υπεριχο και νιωθω το ιδιο μουδιασμα που ειχα στην β επιπεδου, ας ειναι ολα καλα................

Γειά σας κοριτσάρες μου,όμορφες εγκυούλες μου!!!

Τι τέλειες μέρες αυτές τις μέρες εεεε? Είχαμε καμιά εορτάζουσα εχτές?

Βεράκι περαστικούλια και σε σένα και στην Πατατούλα σας!!!Αχχ άντε να τελειώνουμε με αυτές τις αρρώστιες!!!

blebarbouni καλωσήρθες στην παρέα μας και με το καλό το αντράκι σας!!!!

Μαρία καλ. μπορεί να είναι και από την δυσκοιλιότητα κάποια πονάκια.....Εγώ εκτός από γάλα μαγνησίας θα σου πρότεινα σύκα που είναι και το παραδοσιακό σας προιόν και τα υπόλοιπα φρουτάκια με σποράκια....και αχλάδι....

Εγώ δόξα το θεό είμαι τακτικότατη./..

ΑΑΑ εμέις είχαμε πάρει κούνια και τα λοιπά από μοδερμπειμπυ και είμαστε πολύ πολύ ευχαριστημένοι....Θα πάμε την Μ.εβδομάδα να πάρουμε για την Σταχτοπούτα πραγματάκια...

Νέλυ περαστικά και σε σένα και με το καλό να δείτε την μπουμπούκα αύριο....

Νατ νατ πως πήγε η καμπύλη?εγώ αύριο μεθαύριο θα πάω να την γράψω και να την επαναλάβω....Ευελπιστώ να είναι καλύτερη!!!!

Θεοδώρα και εμείς δε βάζουμε ποπό,όλο βόλτες είμαστε!!!Αχ είναι τέλεια.......Τι καθηγήτρια είσαι σε σχολειό?η φροντιστήριο?

Εγώ πλέον δε κατεβαίνω στο μαγαζί με το που ανοίγουμε το μάτι και βλέπουμε ήλιο το μυαλό μας είναι στην βόλτα....

Μελιτάκι μου τι κάνετε?πολλά φιλάκια....

Ελίνα πως έχω γελάσει με το σκόρδο δε λέγεται...Δηλ εκτός από το κακό μάτι, βρικόλακες να προσθέσουμε στην λίστα και τους μύκητες εεεε?

Πάντως να ομολογήσω πέρα από την πλάκα πως είμαι υπέρμαχος των γιατροσοφιων αντί φαρμάκων...

Σελεστίνα που είσαι καλή μου???

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...