Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Οι εξωσωματικες έχουν γίνει σε 3 διαφορετικους γιατρούς. Με τον 1ο έκανα 1η εμβρυομεταφορα 2 έμβρυα 2 ημερών, χοριακη αρνητικη, 2η εμβρυομεταφορα ένα έμβρυο 3ΑΑ 3 ημερών, αρνητικη χοριακη, ζήτησα υστεροσκοπηση και έλεγχο για μικροβια και μου είπε όλα μια χαρά. Μετά κάναμε 3η εμβρυομεταφορα με 2 βλαστοκυστες 5ης ημέρας καλές όχι άριστες, αρνητικη χοριακη. Φεύγω από εκεί και πάω σε άλλο γιατρό, κάνουμε 1η εμβρυομεταφορα με δύο βλαστοκυστες 5 ημερών εκ των οποίων η μία 4ΑΑ, ο γιατρός μου είπε ότι όλα έγιναν σωστά και μένει να δούμε το αποτέλεσμα. Εκεί αδιαθετησα πριν έρθει η μέρα για τη χοριακη, κάνω εννοείται και χοριακη αρνητικη. 2η εμβρυομεταφορα μαζί του και βάζουμε 3 ημερών, αριστο, καλό, μέτριο. Χοριακη αρνητικη. Κάνω ραντεβού με το Σφακιανουδη μεσω Skype λόγω απόστασης και μου λέει εντάξει, προσπαθήστε μόνοι σας!!! Σεξ δηλαδή!!!! Καμία συμβουλή αν πρέπει να κάνω κάτι έξτρα και τα γνωστά για ποσοστά επιτυχίας λόγω ηλικίας. Παίρνω και από Μαντουδη γνώμη ο οποίος μου λέει είσαι μια χαρά, θα σου έκανα μακρύ πρωτόκολλο. Λόγω οικονομικού πάω με άλλο γιατρό στο Γεννεσις και αρχικά ήθελα μόνο φυσικούς κύκλους, να μαζέψω και να τα βάλω όλα μαζί. 1ος φυσικός πήραμε 1 βλαστοκυστη 6 ημερών, 2ος κύκλος με serpafar και πήραμε 2 βλαστοκυστες, 3η προσπάθεια αποφασίζω για μακρύ πρωτόκολλο για να μη μου μείνει η απορία και εκεί παίρνω 3 βλαστοκυστες εκ των οποίων η μία 5ΑΑ. 4η προσπάθεια φυσικός κύκλος μαζί με υστεροσκοπηση αλλά δεν πήραμε κάτι. Γίνεται υποθέτω έλεγχος μικροβίων και απαγόρευση για σεξ χωρίς προφύλαξη. Λόγω λεπτού ενδομητριου η εμβρυομεταφορα έγινε 1 χρόνο μετά και μάλιστα μετά από prp. Και είμαστε στο τώρα... 

Έχεις ταλαιπωρηθεί παρά πολύ και είναι λογικό να τα βλέπεις όλα μαύρα.Και εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε άλλη εξέταση δεν θα είχε νόημα,τα έχεις κάνει όλα.Ισως είναι θέμα εμβρύων τελικά.Για σπέρμα δεν μας είπες αν το τσεκαρατε,αλλά θεωρώ πως το έχετε κάνει.Κανε στοχευμένες επαφές τις ημέρες τις ωορρηξίας και δοκίμασε και αυτό με τον υπέρηχο στο γυναικολόγο για παρακολούθηση της ωορρηξίας και οβιτρελ,μια φίλη μου έμεινε έτσι έγκυος με τη δεύτερη προσπάθεια.

Cafe Ιουνίος 2012

Recommended Posts

Α!Τις κλωτσες τραβας!!!Τον λοξυγγα νομιζα οτι εννουσες!!!Κι εγω τον εχω τραβηξει ειναι φοβερο!!!!Ασε τη βολτα να περιμενει εχεις πολυυυυυυυυυυ καιρο μπροστα σου για βολτες!!!

ναι,εχω ενα πολυυυ ζωηρο κοριτσι!κ με το λοξυγγα κουνιετε,ενα τικ τικ σαν παλμος κ καταλαβαινει ο αντρας μου.χαλαστρα εφαγα,περιμενα πως κ πωσ το Σκ να με βγω βολτουλα με τον αντρουλι!θα τον βασανισω σπιτι τωρα!!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι εννοεις πρεπει να λυσουμε το μυστηριο της τουαλετας?Με ποιες?Αν εννοεις τις κορτιζονες εγω δεν εκανα ουτε πριν ουτε τωρα.Γιατι ειχες αιμα εσυ?

Οι συσπάσεις που είχα προφανώς ήταν απ το έντερο λόγω δυσκοιλιας ή συνδρομο ευερέθιστου εντέρου...Το αίμα αποτελεί μυστήριο, μάλλον απο αιμορροιδα που δεν βρέθηκε..

Καλημερα σε ολη τη μαμαδοπαρεα.Τι κανετε κοριτσακια μου?Εγω ευτυχως δεν ξαναειδα σταγονα ροζ ουτε για δειγμα εκανα και καποιες εξετασεις χτες και το μονο που μου εκανε εντυπωση γιατι δεν το ειχα ξαναδει ηταν οτι στις παρατηρησεις σχετικα με τη γενικη ουρων ελεγε οτι βρεθηκαν αρκετοι μικροοργανισμοι αρα την τριτη που θα παρω τα αποτελεσματα της καλλιεργειας λογικα θα δειξει πως κατι εχω.Αναμενομενο ηταν ομως γιατι τον τελευταιο 1μιση μηνα σχεδον εχω αρκετα υγρα και οπως εχω ξαναγραψει οποτε πηγαινα τουαλετα για να ουρησω μετα στο σκουπισμα το χαρτι εβγαινε κιτρινο.Χτες που πηγα στο γιατρο μου το ειπε και ο ιδιος οτι εχω πολλα υγρα αλλα του λεω πριν κατι ημερες στο ειχα πει και μου ειχες πει οτι ειναι φυσιολογικο και μου λεει αν δεν μυριζουν του λεω εμενα δεν μου μυριζαν και τοσο.

Selestinaki μου πολυ κλωτσια η μπεμπα ε?Κι εμεν τα ιδια χαχα...

Μαρια-Ευγενια μαλλον μηκυτες εχεις κατι που συνηθιζεται στην εγκυμοσυνη απλα κανε οτι μπορεις να φυγουν γιατι ειναι υπουλοι εγω ταλαιπωρουμαι μηνες τωρα κ αρχισα τα γιατροσοφια ηδη ειδα διαφορα βαζω μια σκελιδα σκορδο στον κολπο(μη γελασετε σκοτωνει τους μηκυτες:tongue:)κ για εξωτερικη φαγουρα γιαουρτι...

τζατζικακι ετοιμο χαχαχα...Κανει δουλεια.

Κοιτα παση θυσια να τους εξαφανισεις γιατι εγω γεννησα με μυκητες το γιο μου κ μετα απο λιγες μερες εκανε στοματιτιδα μυκητες κτλ κ ειχ α μολυνθει κι εγω στις θηλες τες πα βαλαμε τζελ κ μας εφυγαν αλλα θα μπορουσαμε να το χουμε αποφυγει,τωρα ξερω κ προσπαθω να το προλαβω.τρωγε κ γιαουρτια στο πηλινο ομως αβερτα...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας κοριτσαρες,εμεις ειμαστε μια χαρα,εχω λειωσει να βλεπω Τουρκικα!Ελινα τι ειπες τωρα με το σκορδο,πεθαινωωωω!!γενικα οι μυκητες θελουν γαουρτακια κ γαλακτοκομικα που,υποθερα καλεντουλα δοκιμασες??ειναι φυτηκα.εγω που εκανα το κολπικο πριν μια εβδομαδα ευτηχως το πιπι μου ηταν καθαρο,αλλα παιζει κ ο οργανισμος ποση ευαισθησια εχει.εγω γενικα δεν κολαω ευκολα τετια,εχω αναισθητο πιπι!

rbOEp3.png

Διαφημίσεις

Nαι εχω κ καλεντουλας υποθετα αλλα αυτα ειναι καταπραυντικα περισσοτερο δεν σκοτωνουν το μυκητα αλλα για προληψη θα τα βαζω μολις καθαρισω...Εγω εχω μεγαλη ευαισθησια χρονια αστα...Εκανα ομοιο κ με βοηθησε τελευταια πολυ αλλα μετα εμεινα παλι εγκυος κ τον τελευταιο καιρο εχω πολυ θεμα...Σκορδο κανει πολυ καλο κ το γιαουρτακι βεβαια:tongue:

τι να κανω με φαρμακα δεν ειδα ποτε προκοπη τωρα το γυρισα στο σκορδακι χαχαχα

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

καλημερα κοριτσια.... εχω πεθανει με το σκορδο!!!!!!! αααχχαχαχαχαχαχα αλλα επειδη εχω και εγω μυκιτεσ και δεν φευγουν με τιποτα μπορεις λιγο να με βοηθησεις??? οταν λες βαζεις σκορδο.... βαθια?????? χαχαχαχαχαχαχα βγαινει ευκολα μετα?? συγνωμη αν ακουγοντε κοροιδευτικες οι ερωτησεις αλλα με εχει πιασει νευρικο γελιο και ταυτοχρονα με ενδιαφερει, δεν ειχα δωσει σημασια μεχρι σημερα γιατι δεν με ενοχλουν αλλα αν ειναι να κολλισει η μπεμπα πρεπει να τους εξαφανησω!

Selestinaki μου πολυ κλωτσια η μπεμπα ε?Κι εμεν τα ιδια χαχα...

Μαρια-Ευγενια μαλλον μηκυτες εχεις κατι που συνηθιζεται στην εγκυμοσυνη απλα κανε οτι μπορεις να φυγουν γιατι ειναι υπουλοι εγω ταλαιπωρουμαι μηνες τωρα κ αρχισα τα γιατροσοφια ηδη ειδα διαφορα βαζω μια σκελιδα σκορδο στον κολπο(μη γελασετε σκοτωνει τους μηκυτες:tongue:)κ για εξωτερικη φαγουρα γιαουρτι...

τζατζικακι ετοιμο χαχαχα...Κανει δουλεια.

Κοιτα παση θυσια να τους εξαφανισεις γιατι εγω γεννησα με μυκητες το γιο μου κ μετα απο λιγες μερες εκανε στοματιτιδα μυκητες κτλ κ ειχ α μολυνθει κι εγω στις θηλες τες πα βαλαμε τζελ κ μας εφυγαν αλλα θα μπορουσαμε να το χουμε αποφυγει,τωρα ξερω κ προσπαθω να το προλαβω.τρωγε κ γιαουρτια στο πηλινο ομως αβερτα...

Γεια σου κοριτσακι.Ετοιμο το τζατζικακι αλλα μαλλον αφαγωτο θα μεινει χαχαχαχα!!!Εγω δεν εχω ουτε φαγουρα,ουτε τσουξιμο.Δυστυχως τα λευκα γιαουρτια δεν τα τρωω ουτε τωρα ουτε πριν την εγκυμοσυνη.Τρωω μονο αυτα που εχουν φρουτα οπως ειναι τα vitaline.Κι εγω μυκητες πιστευω οτι μπορει να ειναι την τριτη θα μαθω.

Στην ιστοσελιδα mother baby βρηκα κατι ωραια πραγματακια(σεντονια,ρουχαλακια,καθισματα αυτοκινητου κ.α.)θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για την ποιοτητα.Δυστυχως δεν μου ειναι ευκολο να τα δω απο κοντα οποια μανουλα εχει αγορασει απο εκει ας με βοηθησει.Ευχαριστωωωωωωωωω!!!!!!!!!!

γεια σας!!!τι κανετε??πως περνατε??

βρε κοριτσια κι εγω εχω συσπασεις...και με την ουροδοχο ωρες ωρες δε μπορω να κρατηθω με τιποτα και σα να με κλοτσαει εκει ...παω και μη φανταστειτε πως κανω...απλα δε παλευεται να μην παω τουλαετα...

και υγρα ειχα παντα///απο την αρχη...δε τον εχω παρει ομως να του τα πω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια.... εχω πεθανει με το σκορδο!!!!!!! αααχχαχαχαχαχαχα αλλα επειδη εχω και εγω μυκιτεσ και δεν φευγουν με τιποτα μπορεις λιγο να με βοηθησεις??? οταν λες βαζεις σκορδο.... βαθια?????? χαχαχαχαχαχαχα βγαινει ευκολα μετα?? συγνωμη αν ακουγοντε κοροιδευτικες οι ερωτησεις αλλα με εχει πιασει νευρικο γελιο και ταυτοχρονα με ενδιαφερει, δεν ειχα δωσει σημασια μεχρι σημερα γιατι δεν με ενοχλουν αλλα αν ειναι να κολλισει η μπεμπα πρεπει να τους εξαφανησω!

Koιτα το βαζεις με λιγο λαδακι και το σκιζεις λιγακι στη μεση (απο το παρεντς το διαβασα)ε υπολογισε στο περιπου ποσο βαθια θα το βαλεις εγω ειχα φοβο μην μου γλιστρησει και το ψαχνω μετα χαχαχαχαχ

αλλα απο χθες που ξεκινησα και εβαλα το βρηκα ..:tongue::tongue:

ανα 5-6 ωρες το αλλαζεις.;)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Γεια σου κοριτσακι.Ετοιμο το τζατζικακι αλλα μαλλον αφαγωτο θα μεινει χαχαχαχα!!!Εγω δεν εχω ουτε φαγουρα,ουτε τσουξιμο.Δυστυχως τα λευκα γιαουρτια δεν τα τρωω ουτε τωρα ουτε πριν την εγκυμοσυνη.Τρωω μονο αυτα που εχουν φρουτα οπως ειναι τα vitaline.Κι εγω μυκητες πιστευω οτι μπορει να ειναι την τριτη θα μαθω.

ωχ δεν τρως και γιαουρτια ε?Παντως δεν ειναι απαραιτητη η φαγουρα και το τσουξιμο εγω ας πουμε δεν εχω παντα φαγουρα και ειδικα τσουξιμο δεν εχω ποτε αλλα σε αυτη την εγκυμοσυνη ειναι τα υγρα που τα καταλαβαινω οτι ειναι μυκητες και δεν μυριζουν ιδιαιτερα ομως σιγουρα ειναι.Στις εξετασεις ουρων κτλ ενω δεν ειχα συμπτωματα βγηκε πως παρατηρηθηκαν αρκετοι μυκητες.Αυτο στην εγκυμοσυνη την πρωτη...Και οταν γεννησα δεν ειχα συμπτωματα αλλα ειχα μυκητες μεσα..:mad:

Τελος παντων κοιτα εσυ με ποιον τροπο θα τους ξεφορτωθεις απλα προσεξτε ολες ειναι καλο να μην εχουμε στο τελος.Ειμαι παθουσα και ξερω...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

α ναι?? το αφηνεις τοσες ωρες εγω νομιζα για λιγο μονο, καλο ακουγετε και σιγουρα καλυτερο απο τα φαρμακα, δεν εχω σκορδο τωρα αλλα απο βδομαδα θα το δοκιμασω. ωραια η σελιδα mother baby, δεν ξερω την ποιοτιτα αλλα πολυ οικονομικα ρουχαλακια εχει κα πολυ ομορφα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...